Fredag

Man kan tro att jag blivit tio år igen. Åtminstone om man kollar på hur mina ben ser ut. Ha blivit halvt uppäten av mygg igen och alla bett är helt sönderkliade. Gjorde ju inte saken bättre att gå osuddenrundan igår där jag fick ytterligare trettioelva myggbett. Död åt dessa förbaskade flygfän säger jag bara!

Men men inget så litet som mygg ska få förstöra min dag idag. Det ä fredag och idag kommer Camilla hem, äntligen! Ska bli skönt att få hem henne igen, om hon nu kommer vill säga. Hon har det visst så bra där så hon vill inte åka hem. Men ibland måste man göra saker som man inte vill så välkommen hem och tillbaka till verkligheten! =)

Ikväll ska jag träffa patricia och johanna, det blir en liten date på gästis. Har nog inte träffat patricia på 1 ½ år tror jag och johanna ha inte träffat henne sen studenten. Så det kommer säkerligen bli trevligt.
Men innan dess blir det bla lunch på stan!


Kommentarer
Postat av: cam

ahh vad mysigt! jag saknar er dar hemma men har san angest for hem resan ! e inte alls sugen! Ses i morgon puss love you . Pussa oliver fran moster och milo

2011-08-05 @ 12:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design