Home from Barcelona

Då va man tillbaka till vardagen igen efter några dagar i storstaden Barcelona.

Har haft det himla trevligt och sett en hel del. Och utan att överdriva så har jag nog gått ett par mil åtminstone. Vilket bla beror på att jag gick vilse en dag. Va på väg hem och gick helt fel. Var inte ett dugg orolig först men sedan var inte paniken långt borta. Kan ju säga att människorna i Barcelona är urkassa på engelska så jag fick användning för min spanska vilket påminde mig hur kul jag tycker det är med språk. Nästan så jag funderar på att börja läsa det igen. Men vilket fall som helst så hittade jag efter att en tredje man förklarat vägen för mig.

 

Ha som sagt fått se en hel del bla La sagrada familia som va en riktigt maffig katedral som är långt ifrån fullbordad, en massa andra verk från Gaudi, port olympico, @22  m.m.m. Avslutade hela resan med en middag på Taller de Tapas men jag kan säga att det va inget för mig. Var inte mkt jag kunde äta där tyvärr.

Under dagarna vi var där så firade de även La Mercé och den avslutades i söndags med ett riktigt mäktigt fyrverkeri, ha aldrig sett ngt liknande. Det va tom synkat med musiken och det sägs att det va ca 80 000 människor på torget då. Ganska mkt folk om du frågar mig.

 

I det stora hela har det varit en bra resa men jag va kanske inte det ultimata sällskapet då jag var väldigt trött och hade en hel del huvudvärk.

Himla kul att äntligen ha fått se Barcelona och jag har med mig en held el intryck hem. Så nu ha ja prickat av det på min to-do-list!


en numera riktigt kulturell Linda


La sagrada familia


stina och jag
Lunch i port olympico

mer bilder kommer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design