Torsdag

Är fortfarande helt frusen från gårdagens bal och inte är det mkt varmare idag tyvärr. Får hoppas att det håller uppe imorgon när studenterna ska springa ut åtminstone.

 

Såg en massa små uppklädda tjejer och pojkar som va på väg till sin skolavslutning i kyrkan nu. Och jag måste säga att ja saknar avslutningarna i kyrkan. Det var en så speciell mys stämning och man kände sådan glädje. Speciellt inför sommaravslutningen då man hade 10 veckors ledighet framför sig med en massa skoj. Kan tänka mig vilken lycka de små liven måste känna nu=)!

 

Sedan…

 

till anonym i bor 212.37.109.202

I november 2008 kommenterade du min blogg, ”din blogg suger verkligen” men 1,5 år senare så läser du fortfarande den. Då undrar ju jag om du nu tycker att min blogg är så hemsk och jag är en sån fjortis som man verkligen kan irritera sig på varför fortsätter du då att läsa? Gör dig själv en tjänst istället och sluta läs min dåliga blogg så slipper du ödsla tid på att kommentera och irritera dig på mig. Kan ju vara ganska jobbigt att gå runt att irritera sig på folk och det tar bara en massa onödig energi.
Sedan kan man ju ha olika definitioner för just ordet fjortis men det är ju en annan sak och alla har ju rätt att tycka vad dem vill.


Nu är det fika dags=)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design