Mysväder på höög nivå!

Kändes som en lite speciell dag idag när jag steg upp. Vet inte varför men hade bara en sån känsla, tyvärr har den försvunnit nu.

Väldigt mycket mysväder är det ute idag. Helst av allt som hade jag velat åka till ngt shoppingcenter och spendera dagen där. Sen hem för att ha en riktig myskväll i soffan med film, pizza och tända ljus. Men istället sitter jag här på jobbet och fryser. Den där dagen får jag ta en annan gång istället för idag blir det jobb fram till ett, sen iväg och klippa Casper och därefter stan med syster!


 

Arbeta som du skulle leva i evighet

Älska som om du skulle dö idag



Skitväder? nej nej mysväder!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Godmorgon!

Ja, jag kan tänka mig att dem pengarna redan går åt. Men om man lägger undan dem ett tag så ser man hur mycket pengar man lagt på dem dära dumma pinnarna! Läste ju även att systern din ska ha barn. Gratulera! Det är bara bra med mej, hoppas det är bra med dej med! Kram

2009-08-26 @ 07:56:07
URL: http://emeliejalonen.blogspot.com
Postat av: Emelie

Så spännande! Det är en helt otrolig upplevelse. Det lär hon märka! Min "lilla" är 9 månader, så det går fort undan, alldeles för fort! Tycker nyss man gick med en kula på magen. Vad gör du nu för tiden då?

2009-08-26 @ 08:38:22
URL: http://emeliejalonen.blogspot.com
Postat av: Malin

SV: Vad skönt. Jotack med mig är det bara fint :)

2009-08-26 @ 10:28:46
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: Emelie

Okej, trivs du? Receptionist låter skoj, det hade jag gillat om man slapp prata engelska=) hehe...Ja, jag kan värmt säga att du kommer inte att ångra dig! Du har väl karl, så det är bara att tuta & köra=) Njae, så är de ju inte riktigt, speciellt inte när man skaffar barn. Då ska man ju verkligen veta att det håller livet ut m.m..fast de kan man ju knappt veta, men jaa du förstår!

2009-08-26 @ 10:29:55
URL: http://emeliejalonen.blogspot.com
Postat av: Emelie

Vilken tur. Min engelska är verkligen inte bra...haha. Njae, de kanske är lite tidigt då, fast känner man att d är rätt så är det! Önskar dej lycka till när de är dags. Kram

2009-08-26 @ 11:07:48
URL: http://emeliejalonen.blogspot.com
Postat av: victoria

kolla gärna minb logg :D

2009-08-26 @ 12:23:03
URL: http://goldira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design