Tankar och annat babbel

Önskar att jag visste allt. Hade alla svaren på alla frågor. Mycket hade förenklats då. Nu går man runt som ett stort frågetecken bara och hoppas på att det ska klarna snart, hoppas på ett tecken eller ngt så man vet hur man ska gå tillväga. Om det är ngn som har svaren så berätta de gärna för mig.


Falska människor finns det precis överallt, vart man är går och vart man än kommer vare sig det är i umgängeskretsen eller inom jobbet/skolan, det går inte att undvika. Folk för en efter en bakom ljuset och hugger varandra i ryggen, det är vardagsmat. Alla vet att det är så men ngt tydligen inte alla vet är att för det mesta kommer det fram. Och bara för att man inte säger ngt betyder det inte att man inte vet kom ihåg det. För är det ngt man har lärt sig så är det att hålla tyst och bara försöka visa att man är bättre än den människan.


Läste vilka artister som skulle vara med i melodifestivalen nästa år. Ser positivt ut! Det kommer nog att bli en hel del bra låtar. Gillar att Agnes skulle vara med hoppas låten är superbra!


Tänk om man kunde spola tillbaka tiden lite så man kunde få uppleva vissa dagar igen, vad underbart!


Förstår inte varför mkt ska behöva vara så svårt. Är det meningen att det ska vara så?!


Programmet Färjan måste väl vara det mest patetiska program någonsin. Jag har sett det en gng och aldrig mer. Tycker bara det var pinsamt. Och det är knappast så att jag blir sugen på en kryssning när jag såg det, tvärtom!


Varför är det ingen som kommer och vill sälja jultidningar till mig? Vill ju bläddra igenom den där tidningen och se vad som finns och få lite julkänsla. Ska man behöva börja sälja själv för att få köpa några ynka tidningar!

 

Over and out!


Kommentarer
Postat av: Sussie [ Bloggdesigner & Frisörtips ]

fin blogg du har! :D

2008-10-15 @ 13:12:49
URL: http://sussie.blogg.se/
Postat av: Dilan

hejhej

Cool blogg! Hur har din dag varit?



/ www.mramin.blogg.se

2008-10-15 @ 13:15:25
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: JOHANNA

söt blogg ;D

2008-10-15 @ 13:19:10
URL: http://preciiious.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack för din kommentar!

2008-10-15 @ 13:21:42
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: marlene

min kusin säljer om du villl kika lite ?

2008-10-15 @ 14:17:51
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: Johannes

Tja Lalinda!



De kryssningarna vi brukar åka på (www.mondaybar.com) är långt ifrån det som visas i det där programmet. Jag har inte sett en däckad människa, inte en omhändertagning och inte heller något bråk. Så ha det i åttanke nästa gång vi tjatar på att du ska med! :D

2008-10-16 @ 00:10:20
URL: http://www.johannesandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design