Plus/minus

 

GinaTricot:

Helt underbart att de har en It shop nu ju. Bara att klicka hem en massa grejer.

Tandläkare:

Trots att de alltid får mig att gråta så är de himla bra att ha dem ibland när tänderna krånglar. Speciellt när de skriver ut meduuucin!

Julledigheten:

Börjar ju närma sig med stormsteg. Så skönt att julafton är på en onsdag så man blir lite ledig. Kan man definitivt behöva. En hel massa extra dagar att sova ut på.

90210:

har sett de 3 första avsnitten nu och trots att det är lite överdrivet och sånt jag inte borde kolla på egentligen så kommer jag fortsätta följa det. jag är fast!

Kvarterspolis:

Vi har en himla tur som har en kvarterspolis hos oss. igår hade han sopat bort de få snökorn utanför dörrensom fanns där och när jag hade varit ute med casper så stod han och tryckte näsan mot fönstret förmodligen för att se att jag int etog med mig fler snökorn dit han hade sopat. Tänk hur de hade sett ut utan våran kvarterspolis!

 

Dåliga tankar:

Riktigt jobbigt att tänka för mkt ibland. Man vill bara putta bort dem men det går inte. Man skulle ha en on and off knapp till sånt där.

Gina Tricot:

Trots att det är kanon med it shop så är ju risken stor att man blir ruinerad.

Lönedag:

Som inte känns ett dugg för jag har så mkt utgifter denna månad plus alla julklappar som ska köpas. Mega tråkigt!

Lotter utan vinst:

Jag känner fortf att jag kommer vinna en stor summa snart men kanske ska börja satsa på ngt annat än tia och triss lotter. Några förslag, det ska bara vara sånt jag vinner på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design