Idol Johan Palm

Jag måste få veta vad är det som är så bra med Johan palm? Han är inte söt, inte ens liten och gullig och han kan definitivt INTE SJUNGA! Han bara gapar och skriker ju och rösten är helt knarrig! Jag kan inte förstå vad alla små tjejer ser i honom, inte ens om ja va i tretton års ålder hade jag gillat han.
Jag hoppas innerligt att han åker ut ikväll men risken är väl att Robin åker istället tyvärr. Tycker definitivt att Robin förtjänar att vara kvar för han har varit riktigt duktig de senaste veckorna. Han har potential att utvecklas medan lilla Johan bara kommer att fortsätta skrika. Som jag sa sist hade man röstat på den som ska åka ut hade min telefon gått varm. Nu ska jag istället rösta så mkt jag kan på att Robin får vara kvar i tävlingen!


 

 Vad är det folk gillar hos han, kan ngn vara snäll och berätta så jag förstår.

 


Kommentarer
Postat av: Elina

Jaa usch tandvärk, det är nog det värsta.. Det har knappt gått att äta va? Jag längtar inte tills tisdag när jag ska operera tänderna, usch, då måste jag dricka soppa i 2 dagar efter :(Ja verkligen men jag blir lite taggad av det.. Personen i fråga har ju läst och kommenterat sen bloggen starades (samma IP-adress) och det måste ju betyda någonting :)

2008-11-21 @ 11:48:47
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Jonna

Hej :)

Jo den har varit bra, mkt jobb bara!

Med mej kalas! du?Haha ne du vad ser dem hos han? Nada! inte jag iaf!

2008-11-21 @ 11:50:58
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Jonna

stackare :(

2008-11-21 @ 14:03:03
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Frida

håller verkligen med dig, UT med johan från idol. ja menvarför inte lika gärna bojkotta hela idol, tycker inte någon är direkt super bra som man verkligen bara vill höra mer av..

2008-11-21 @ 23:30:29
URL: http://friggidy.blogg.se/
Postat av: Sara

Hur känns det att ha fel? ;)

2010-12-20 @ 17:37:04
URL: http://februaritjej.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design