utrota visdomständerna... helt onödiga ju!

Eve är och drar ut sin visdomstand nu, lider verkligen med dig ska du veta för det får mig att tänka på hur min semester började förra året. Det var ett rent helvete kan jag säga utan att överdriva. Hade haft problem med min visdomstand i ca 2 år med infektioner hitan å ditan. Så jag hade äntligen fått en tid att dra ut den ovälkomna gästen (fick vänta ett år för att få tid). Men iaf första dagen på min semester skulle den ut. Trodde inte det skulle bli några problem. Bestämde att ja skulle åka ner till halmstad till de andra senare på kvällen för att gå på måndagsklubben. Men kan ju säga att det blev inget med det! Pappa va snäll och skjutsade upp mig till jkpg för att han hade ändå några ärenden dit. Och jag är himla glad att ja slapp köra själv sen.

 Hade varit nervös länge för detta, har aldrig haft tandläkare skräck innan förrän tanden började krångla. Och när jag väl kom dit började jag bli jätte nervös va inte långt från tårarna när ja satte mig i stolen och när de väl började rycka och dra i den lilla jäkeln så började jag stört tjuta...det gjorde så förbannat ont. Och tandläkaren sa efter många försök att detta skulle bli svårare än han trodde så de lade ett stort blått skynke över mig så bara munnen syntes och paniken började stiga... jag låg där under såg ingenting och hyperventilerade. Sköterskan sa att ja va tvungen att andas normalt.. jäkla kärring tänkte jag ligg du här under och se hur lätt det är att andas normalt när det gör så förbannat ont! Ändå hade jag fått 3 sprutor men det kändes ändå kan jag lova. Till slut fick de ut den och jag va helt slut efteråt.. när de tog bort skynket och de fick se hur jag såg ut sa tandläkaren lite försiktigt: Du, du är lite svart under ögat! Ja gick och kollade mig i spegeln, jag va totalt svart på hela kinderna.. inget smink kvar där inte! bedövningen var ok tills jag kom till vmo då började det göra riktigt ont fick feber och grejer också! Låg hemma i 4 dagar i feber. Vilken bra början på min semester... även fast det va skit jobbigt så är jag glad att den lilla jäkeln är borta nu.


Efter jag hade dragit ut tanden när jag låg hemma och mådde skit så sa ja att om jag får problem med de andra visdomständerna så får de vara kvar tänker aldrig gå igenom det igen. Men nu när man tänker efter så var det ju ändå värt det. För den som inte har haft problem med ngn visdomstand har inte den minsta aning om hur ont det gör! Men vet inte hur jag tänker om det blir dags igen. Får hoppas man slipper det!


Hoppas det går bra för dig gumman tänker på dig!


En fråga, va sjutton har vi visdomständer för? De är väl ändå inte bra till ngt är ju bara till besvär!


Kommentarer
Postat av: lupum

hur går bloggandet då?

2008-06-25 @ 14:23:24
URL: http://lupum.blogg.se/
Postat av: eva

urrscch tack hjärtat du är en ängel..

2008-06-25 @ 15:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design