update

söndag söndag söndag... en hel helg har gått igen. fattar inte hur snabbt det kan gå egentligen. har varit en helt ok helg ändå. va ju meningen att det skulle bli halmstad i helgen men jag sparar det tills söndag då åker jag ner. hade åkt ner på fredag men då är dte stoor fest här för cam som fyller år. kommer bli kanon kul tror jag.

i fredags va ja på fest hos lillen. till en början va det bara jag lill emil å benan men lite senare kom det massa mer folk. har alltid kul med de pojkarna!
i går va det tänkt att bli lite fest oxå men jag låg hemma till runt elva av att min förbannade visdomstand krånglade. hade ont i hela käken upp till huvudet. det är verkligen en smärta som inte går att förklara.
cam ville att ja skulle följa med till jkpg men jag orkade verkligen inte låg bara i soffan och kved typ. så hon tog med sig jkpg hit istället. åkte hem till mamma efter elva å väntade in dem. vid tolv tiden blev jag lite piggare efter att stoppat i mig massa ipren och koffeintabletter (tack marlene=) de satt där å festade lite å cam blev rätt bra på lyset sj var jag rätt seg så det blev lugnt för min del. vi somnade runt fem och jag gick upp vid halv tio för att ja skulle åka till skåne och kolla lite idag. somnade i bilen flera gng så är rätt slut nu.  skåne resan va helt i onödan kan jag säga! men men sånt som händer.

nu är det bara en vecka kvar till semestern börjar..kan det blir mer underbart eller=) jag hoppas bara att jag slipper mer tandvärk!
tror detta kommer bli en bra semester;)!


massa kärlek till er som betyder <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design