Måndag

Usch vad seg man är idag. Hoppas verkligen denna dag inte blir jobbig här (på jobbet) och att den går fortare än fortast!

Jag gillar verkligen inte att sova själv det är så himla tomt och tråkigt och speciellt efter en sån här helg när det varit fullt med folk hela tiden runt omkring en. Så cam va ju tvungen att sova hos mig inatt hade hoppats på att vi skulle prata lite om allt som hände men hon va ju inte direkt social. Hon satt på balkongen och pratade i telefon och när hon väl va klar så hade jag somnat. Så nu hoppas jag att hon kommer till mig idag också. Men e rädd för att ungen har andra planer haha.

Måste ju ta och vänja mig vid att sova själv...men det är ju bara såå tråkigt.

Får ta och skaffa mig en pojkvän kanske, då blir pacce glad också=). Han tycker nämligen jag borde det men det måste vara en bra kille säger han. Men hur är en bra kille då? asså ja vet ju hur en bra kille i mina ögon är men alla har ju olika definitioner på vad en bra kille är el va man ska säga. Vissa är bra andra är bättre!  Jaja i vilket fall som helst måste jag vänja mig vid att sova själv kan ju inte tvinga systeryster att sova hos mig varje dag....fast ett tag går det nog=)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design