Torsdag=städdag

Somnade kl10 igår, helt slut var jag. Men vaknade flera gng hela natten, första gng kl tio över två. Att man aldrig kan få sova en hel natt!

Igår hände inte mkt alls, lagade lite mat, åkte och handlade sen beställde jag två saker åt Casper. En ljusblå overall, han måste ha det för när det är kram snö ute så fastnar den i hans päls och till slut är han som en snöboll och kan då inte gå längre. Den var inte speciellt snygg den jag köpte men ska se om den passar för då beställer jag en ny i samma storlek fast i ngn finare.

 

Sedan köpte jag en sak som han ska ha på julafton. Vet inte riktigt vad det är för ngt, ser ut som en morgonrock eller ngt

 


Idag är det torsdag vilket brukar vara min städ dag och det är samma sak idag. Efter jobbet ska jag hem laga mat samtidigt som jag städar. Sen ska jag tända lite ljus och bara njuta av att det är fredag imorgon. Ska se om jag orkar fixa ihop lite julgodis också. Så kommer förmodligen min torsdag att se ut med reservation för ändringar.. händer hos dig?



Den som alltid talar sanning har råd att hålla sig med dåligt minne


Kommentarer
Postat av: Li

Här kommer ett litet tips på snygga och mkt mkt bra täcken och overaller för hundar! http://www.hurttacollection.com/hurtta.jsp?page=products

2008-12-04 @ 08:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design