Plus/minus

Nagellack

Tycker att det är super kul med nagellack i alla olika färger och det gör så himla mkt. Jag måste ha nagellack på mig hela tiden, totalt beroende. Mitt nya favorit lack som jag köpte för ngn dag sen är ett metallic lila, super fint!

Julen

Är inte ett stort fan av själva julafton direkt men gillar alla förberedelser och sen att det blir så mkt ledighet som det blir i år gör ju ingenting heller.

Ljus

Ljus går det inte att få mkt av, värmeljus, blockljus alla ljus! Älskar dem och överdoserar gärna också. Om man nu kan göra det, blir ju så mkt mysigare med ljus lite här och där.

Den här känslan

Den känslan eller tyngden jag har i kroppen nu är hemsk att bära på. Mår illa och jag hatar när det känns såhär. Ibland bara avskyr jag den människan jag är.

"Vänner"

Skrev en lång uppsats här men det får räcka med rubriken. "vänner" är inga riktiga vänner!

Stressen

Gillar inte all stress som kommer innan varje jul och nyår. Julstressen, jobbstressen, nyårsklänningsstressen och all annan stress som har med den här årstiden att göra. Det är precis som om jorden går under efter varje nyår och allt ska vara klart innan dess.


Kommentarer
Postat av: eva

hjärtat vad meanr du med minus vänner =( är du lessen?

2008-12-17 @ 18:03:21
Postat av: Anonym

haha okej da...troddde ngt hade hänt..

2008-12-17 @ 21:43:06
Postat av: marlene persson

jag tog mig ett bad, får så ont i mina leder när det e kallt ute ( kärringavarning;) sen så spelade jag super mario bros haha jag e fast!

2008-12-18 @ 13:27:45
URL: http://amazingm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design