pippi pelikan en stoor favorit

ha kollat på en hel del klipp nu från you tube som man får riktiga flashbacks av. tex ika i rutan, pippi pelikan, joel bitar, trasdockorna, fångarna på fortet, varuhuset med flera. vilka minnen, vissa klarar jag inte ens av att se för att ja mår dåligt av dem, tycker det nästan är obehagligt på ngt sätt, som tex skrotnisse, va va det för jäkla program?!
 pippi pelikan däremot kom jag ihåg att det va jag helt besatt av.  Se hela bilden när vi var i stockholm då så va pappa tvungen att visa mig ställen där pippi pelikan hade varit, fanns ett speciellt ställe där hon alltid brukade vara där man kunde kolla i en sån där kikare el va det va. där stod vi o väntade på att hon skulle komma flygande. Tro det el ej hon kom aldrig....



vi ska ha med oss en julklapp imorgon till jobbet och jag hade tänkt att köpa ett presentkort på mackedonkan då. kommit på rim och allt till det. När du är trött på julematen, lägg då detta på faten. för äta bör man annars dör man. Men tydligen visste de inte där hur man skulle göra för att slå in det i kassan så de bad mig komma tillbaka imorgon efter att jag väntat i typ 20 min. en där uppe sa tom: vf köpa ett presentkort kan väl ge bort pengar istället!  hallå jäkla inställning grabben har, vill du sälja ngt eller!!! Så nu står jag här utan julklapp tills imorgon får se om jag får ngn snilleblixt innan julklappsutdelningen imorgon eftermiddag.

vad ska jag kolla på imorgon nu när idol är slut?


Kommentarer
Postat av: Peter

Hehe, vad bra att du fick igång klippen. Endel är rätt roliga att publicera på bloggen :-) Men det får inte bli för mycket av dem utan en skön blandning av text, bilder och klipp :-)

2008-12-18 @ 22:33:49
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: marlene persson

HAHA IKA E JU ETT SKUMT BARNPOGRAMM ME JAG OCH EVVE SATT MED OCH PRATADE OM PIPII PELIKAN DET VA SPÄNNANDE =) HAHA

2008-12-19 @ 08:29:07
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: Jim holmberg

hej har du hela serien av pippi pelikan? Kontakta mig på mailen [email protected] om så är fallet. Tack på förahn

2010-08-23 @ 16:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design