Kärlek och vårkänslor

Igår var det ju sånt underbart härligt väder ute. Våren är här nu och det märks lite överallt, både på träd, buskar, snuskiga insekter och på människor. Folk har börjat få vårkänslor! Igår kunde man se par efter par gå och hålla varandra i handen och bara se sådär allmänt nykära ut. Det gulligaste var ett par i ca 80 års ålder som höll varandra i handen och staplade fram...sååå söta! Hoppas fler smittas av de här vårkänslorna!


Kollade på one three hill igår också. Har egentligen bojkottat det eftersom jag blev så besviken på att Luke å Peyton inte var tillsammans längre men igår hade jag inte så mkt för mig medan jag väntade på yoyo å cam så det fick bli det. å då såg jag att de var tillsammans igen blev överlycklig och allt va så gulligt. Sen upptäckte jag ju att det va en tillbakablick så de va inte alls tillsammans och Luke va fortf med hon Lindsay..usch... men snart blir det nog han å Peyton igen.

Va förresten med en låt i början som har varit med i OC också som jag verkligen vill ha. Men har ingen aning om vad den heter! Finns inga andra program som kan framkalla så mkt olika känslor som OC och One Three hill.



Vackert är allt som ses med kärlekens ögon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design