cascada cascada cascada

då va måndagen snart slut och ska strax gå å lägga mig å kolla på en film. efter jobbet lagade jag lite mat sen gick jag cam å casper runt osudden. å satan i gatan vilken trafik det va där, mer trafik än på E4:an. märks att det börjar bli vår så fort det blir lite fint väder så ska folk ut och röra på sig, vårtecken=)! mötte killarna i tigers oxå de va ute och sprang runt osudden de med, antar att träningen har satt i gång igen. så hurtiga så!


längtar lite tills nästa helg, tror den kan bli riktigt skoj. på fredagen ska vi antingen åka till jkpgs badet. har inte varit där sen jag va runt 10 år el ngt. kan nog bli skoj. eller så ska vi spela brännboll och grilla lite. beror lite på vädret. sen på lördag är det marknad och som vanligt så går vi alltid ut och äter lunch då. vi har visst utökat våran marknadsklubb lite nu, eve har gått med och lina har skickat in en ansökan. så jag vill säga välkommen till er och hoppas att ni ska trivas!
På kvällen blir det gvd, cascada kommer ju dit. och ville ju åka dit sist hon av där men det blev inte av av ngn anledning. kommer nog bli en rätt rolig helg tror jag, det blir ju va man gör det till.

nu filmdags!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design