bambi? näpp Pumba

Vilken underbart dag det var igår!

Efter jobbet gick jag och Casper "kollonirundan" ville ju att han skulle va trött innan han skulle duschas. Så skönt och slippa jacka å bara ha en tröja när man gick där. Och som vanligt var det mkt trafik där. När vi kom hem upptäckte ju casper att ngt va på gng så han gick och la sig under sängen och kom inte fram förrän efter en kvart ungefär.

Efter duschen så gick vi en annan lång runda.. tänkte vi skulle kolla lite nya rundor. Där vi gick va det lite skog och när jag kollade in där såg jag att ngt stod och stirrade på mig... tänkte va sjutton är det..bambi?! nej för tusan såg hur stort ansikte saken hade... det va pumba som stod där å glodde... Höll bokstavligt talat på att kissa på mig! sprang fort därifrån kan jag ju säga trodde pumba skulle springa efter mig så både jag å Casper va rätt slut igår efter alla våra promenader/löprundor. Måste varit pumba är nästan helt säker kan ju varit anabola bambi också!

nu sjunger takida curly sue hos adam & gry..näpp har inte tröttnat på den än och lär ta ett tag till innan jag gör det..tänk på att jag har fortf inte tröttnat på apologize! så det så


Kommentarer
Postat av: marlene persson

haha, vet du hur paj skrattade¨åt dig igår när jag berättade om detta ;) haha
älskar dig bästaste

2008-04-24 @ 08:15:34
URL: http://amazingm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design