Känner att det börjar krypa i mig

Japp nu kan jag snart inte koncentrera mig längre..börjar krypa i kroppen nu börjar nämligen bli festsugen=)! Ha inte känt ngt som helst sug för fest idag men nu så nu börjar det smyga på mig!

Men kommer ha panikstress efter jobbet har såå mkt som jag måste göra...ska laga mat,gå ut med casper, duscha göra mig i ordning sen måste jag städa lite också. Ska ju låna ut lägenheten över natten till mala och co så vill fixa i ordning lite och så innan. Så det kommer bli en aning stressigt.

Hoppas alla får en jätte trevlig valborgsafton!


Måste se till att komma ihåg detta ikväll:

  • mobilförbud för Linda
  • munkavle på Linda
  • och till sist så får ingen lyssna på mig för jag snackar mest skit på fyllan haha

jag behöver bloggdesign hjälp!!!!!!

skulle jätte gärna vilja ha hjälp med min bloggdesign. jag fattar ju nada av det här. men jag skulle vilja ha en rosa bakgrund lite ljusare än den jag har och sedan fyra kort längst upp på sidan. hur gör jag då? någon som vill vara så snäll och berätta hur jag ska göra för att få sidan så?!
skulle va superdupermegakanonkanin snällt om ngn hjälpte mig=)..tack!

valborg

God morgon god morgon, sista dagen denna veckan. Hade nog inte klarat av två till. Fast det e ju bara för att man är inställd på att det är sista.

Valborgsmässoafton idag också ju eller dahlborgsmässoafton som Calle säger. Blir nog en ganska trevlig dag tror jag..hoppas bara det inte blir mkt å göra här sen.

Vet inte riktigt va ja ska ha på mig ikväll, ska jag ha ett gult linne å se ut som en geting eller ett rosa och se ut som en lakritspolkagris?!


en helt underbar dag

ja det har verkligen varit en underbar dag idag..fast man ha jobbat, svårt att tro va?!
finns inte mkt att klaga på idag inte...  för det första fick jag löneförhöjning idag grattis till mig! kan ju tjata som sagt så jag gav mig inte under våran sk löneförhandling så till slut blev tom jag nöjd.
sedan har det ju varit tjejkväll på stan så jag eve marlene och johanna va ute och shoppade lite sen va vi och fikade...en hel mysig kväll helt enkelt! köpte ett par skor..ovanligt va?! men har faktiskt inga som liknar dessa...inte min stil riktigt kanske men tycker d va lite söta..el vadå min stil..skor e min stil!

*sov gott*

på jobbet

Sitter på jobbet och ugglar nu...väntar på att en jobbarkompis ska komma tillbaks från ett kundbesök måste fråga om lite grejer.


Ikväll blir det som sagt tjejkväll på stan...hoppas bara det lägger av och blåser snart känns som att jag kan blåsa iväg annars. Lite jobbigt med fika på pelli annars om det ska vara storm!


Sen är det ju DH ikväll och då antar jag att camilla och lina kommer hem till mig och tittar på det.


Pratade förresten mkt om dig i lördags hemma hos mig...inga tråkigheter utan bara roliga saker. Vilken tur att vi har våra minnen...fina minnen... evighetsmaskin...saknad av många!..saknar..längtar..vill...

        
*mina änglar på jorden*


Mardröm

Fy fasen va jag hatar mardrömmar, vaknade vid halv fem och vågade inte somna om sen. Hade en sådan äcklig mardröm som skrämde livet ur mig! Men tror ni att jag gick upp eftersom jag inte kunde somna om nej tror inte så va låg i sängen och tryckte till klockan va tjugo över sex...lite dumt...nästa gng detta händer ska jag gå ut och gå eller ta en springtur eller ngt.

Jäkla fulgubbe som gör att jag inte vågar sova!

image140

vansinnesutbrott

eller inte riktigt men nästan.. blir tokig på att ja inte är det minsta trött. sen e ja varm oxå hatar när d e varmt när man ska sova..tycker d ska va kallt så man kan krypa under täcket å bara mysa. kanske borde väcka casper å gå ut å gå en runda?! haahaa el hur latlinda skulle aldrig orka göra det. orkar inte ens hämta laddaren till datan som ligger 2 meter ifrån mig...LAT!
ser fram emot imån ska bli kul att gå ut på tjejkvällen med min älskling(johanna). ska shoppa och sedan fika.. sitta ute och fika på pelli för första gng i år..myys! va förresten helt fullt med folk i parken innan oxå..kanske dags för en lunch där snart?! å de grillar på LB nu..sugen el vad!!
nähä nu ska jag lägga ner mitt tjatande om det va sjutton ska ja göra för att kunna få sova?! några tips tack!

nedförsbacken är redan här

nu är det redan nedförsbacke såå underbart. men ja kan ju säga att uppförbacken va riktigt jobbig..satan i gatan vilken brant backe! men tog mig upp till toppen till slut ändå

har inte fått mkt gjort idag kan ja ju säga...ha betalat räkningar och varit ute med casper bara. hoppas ja får lite mer sömn inatt. ett stort tecken som bevisar att ja va trött va ju att jag hade tagit på mig mina leggings utochin i morse upptäckte det när ja kom hem från jobbet...som tur e så syntes det inte. men snacka om att ja måste varit riktigt borta i morse.

ska kolla på LB nu sen försöka sova..har varit superduperkaninkanon trött hela dagen men nu e jag pigg..typiskt!

somnar vilken sek som helst nu

Nu är det riktigt illa..det bara svider i ögonen har riktigt svårt att hålla de öppna.

Känns som timmarna bara segar sig fram... är iaf snart lunch så får vila lite då.

Verkar som de flesta ha sin vecka planerad nu när det är ledigt och allt... alla utom Linda. Jag tar det som det kommer istället. Hoppas på fint väder iaf.

I mån ska jag på tjejkväll med johanna tror jag vi bestämde. Kan bli mysigt om det är fint väder. Måste bara boka om min tvättid som jag har imån. Så imån blir det förhoppningsvis lite shopping det gör en alltid på bra humör!

image139
helt slut men nöjd och belåten efter 2 dagars shopping i göteborg
lycklig

helgbilder


Mala och Ibbe i bilen på väg hem från jönköping


Jag, cam och Lina på stan i lördags


Marlene, cam och lina på stan i lördags


Henke och Jon hemma hos emilia innan vi åker till gvd


ronja och jag i bilen till gvd ( stackars tjej så som jag tjötade)


lina cam och jag i bilen till gvd


Monday morning


Är ganska sliten idag..sover alltid så dåligt natten till måndag om jag varit ute på lördagen. Vilket underbart väder det är idag då.. var ju inte ens kallt när man gick ut. Skulle ju bli 15-22 grader idag få se om det stämmer! Hoppas det är fint väder nu när man är lite ledig.

Idag ska jag nog inte göra så mkt tror jag inte, ska gå en lång runda med Casper iaf blir nog runt osudden eller ngt. Han kom ju förresten hem i morse och va nyklippt men tycker att hon klippt han alldeles för kort den här gng.. va inte så fint tycker jag inte.

Fy va skönt att det bara är 3 dagar denna veckan... hade inte riktigt orkat mer känns det som. Och just nu är jag ju inte alls sugen på fest heller. Förstår inte varför man alltid ska ha ångest efter man druckit... fast om man skulle följa de där tre grejerna (munkorg osv) så hade ja inte haft det  så ska införa detta på onsdag!


ensamt

det är helt sjukt ensamt här idag. camilla ha ju sovit hos mig hela helgen eftersom hennes kille varit borta och nu har han kommit hem så då passar inte jag längre=)! å ingen casper är här heller han kommer hem imån nyklippt  å allt!
på tal om sova så frågade mala om ja inte kunde sova borta på onsdag..hon och hennes kille å två till ska låna min lgh då och ville sova här oxå. ska se om ja kan fixa det. kan nog sova hos mamma då men ska tänka lite på det.
ska kolla lite på LB nu sen försöka sova ganska konstigt att man är alltid såå himla trött hela söndagen men när man väl ska sova så går det aldrig att somna..varför är det så?!

lånade ett par bilder från marlene


   
på stan

uttråkad till max

åhhh sååå tråkigt allt är.. finns inget att göra och alla är såå upptagna så finns ingen att prata i telefon med. ..allt är verkligen surt just nu. det enda som är positivt är att det bara är 3 jobb(iga)dagar denna veckan som kommer..skönt!
hungrig är jag oxå..ovanligt va?! e sugen på spagetti å köttfärssås oxå ovanligt va?!

hallå, blir det karaokefest på onsdag el?

beso

gårdagen

jaha va ska jag börja...va hos mile och förfestade och där var det himla trevligt tycker jag. pratade mkt med henke om gamla minnen..ska verkligen försöka få ihop den där klassfesten till nästa år hade varit grymt skoj.
åkte till gvd sen och stackars johannas kusin å hans tjej som körde oss jag babblade ju på som bara den. borde kanske skaffa en munkorg el va det heter så jag slutar prata kan ju verklgien bli för mkt ibland
i gvd va det väl helt ok fast tycker inte det spelades så bra musik..himla kul att lillen och dem va där oxå! det som va lite negativt va väl att jag tycker vissa el många killar va väldigt äckligt på men men det va ju bara att gå därifrån.

allting gick bra och så för alla igår, skötte mig utmärkt hade järnkoll på allt... förutom att jag blev totalt smsgalen. stackars människa som blev terroriserad så.. ber om ursäkt igen för det!

johanna fick förresten en sovplats erbjuden av bysses hockeykompis haha men hon tackade nej å hamnade istället hemma på vikingagatan. ganska klokt beslut ändå du;)

ha skrattat ganska mkt åt en sak henke berättade igår som ja hade sagt för ngn helg sen. det han sa bevisade verkligen att jag kan snacka såå mkt skit på fyllan. haha...innan ha jag alltid varit totalt ärlig när jag är lite onykter men ja ha tydligen ändrat mig förstår inte vf ja sa en sån sak haha. jaja!

3 saker vi lärt oss denna helg då:
* linda ska hädanefter bära munkorg på fyllan
* linda ska oxå ha mob förbud på fester osv
* och lyssna aldrig på linda när hon är full..hon snackar mest skit haha



marknad

har varit ute på stan en runda idag och ätit lunch på lilla krogen med marlene cam å lina...himla trevligt.
ska strax börja göra mig i ordning inför kvällen. ska förfesta hos emilia sen till gvd där cascada ska uppträda. bir säkert super skoj. det blir ju va man gör det till iaf.

igår va vi som sagt i jkpg. åkte först till stan och sprang in snabbt på gina där jag å cam ryckte till oss några plagg vi skulle ha. medans mala å ibbe tog evigheter på sig...nädå inte så farligt.sen åkte vi till rosenlundsbadet. men jag och camilla upptäckte att det inte var vår grej riktigt vi badade i 45 min sen gav vi upp. och av de 45 min satt vi i bubbelpoolen i 20.  Var roligare där när man va yngre=) men trevligt ändå!

nähä får väl börja göra mig i ordning nu då. hoppas alla får en kul lördag kväll.

puss på ögat

öppna ögonen och se

Vissa saker är väldigt uppenbara vi väljer bara att inte se dem. Även fast vi vet att det är fel och att det inte är ngn ide. Man är fullt medveten om det men ändå så väljer man att titta åt ett annat håll...

Det kanske är så att det är hoppet man lever på... man hoppas på att det ska ändras men innerst inne vet man att det inte kommer att ändras alls... bara onödigt att ödsla energi på helt enkelt!

Sanningen är inte långt bort och man måste bara våga öppna ögonen och se!


fredag...yeeiij!

Underbara härliga fredag, solen skiner och det är fredag! Kan det bli bättre! Inte många timmar kvar till helg nu. Min helg börjar vid halv tre idag. Då bär det av till jkpg, jag cam, Mala och Ibbe ska dit och först gå på stan lite sen ska vi till jkpgs badet. Vi kommer bli barn på nytt! Har inte varit där sen jag var liten så det kan nog bli spännande. Sen tänkte vi hämta pizza och åka hem till mig så det kommer nog att bli en ganska lugn och mysig fredag!

Och bra är ju det för tänkte gå upp tidigt i mån och gå en riktigt lång runda eller springa har inte riktigt bestämt mig än.

 

Kärlek är det enda man får mer genom att ge


spagetti och köttfärssås

fick ett sånt jäkla sug efter spagetti å köttfärssås nu...hade varit så gott! men finns ju inte en chans att jag orkar ställa mig och laga det nu! borde finnas ett matställe i vmo som har utkörning dygnet runt!

önskar ni inte ibland att man bara kunde stänga av allt som pågick i ens huvud. ta bort alla skumma tankar osv. hade kanske inte varit så smart i längden men bara för en stund åtminstone. ibland känns det som att vad man än gör så blir det bara fel...


pok


kväll

nu e jag precis hemkommen från lina och våran grillkväll. hade lite svårt att få igång grillen först..tror inte det e vår starka sida..jag stod där en stund å försökte tända genom att kasta i tändstickor från 20 meters håll typ men det funkade ju inte tändstickan hann ju släckas. men efter många om och men fick vi iaf fart på det och resultatet blev såå gott! även fast det är ca 300 meter till lina från mig så tvingade jag cam att skjutsa hem mig... påstod att pumba kunde komma å käka upp mig annars om jag va tvungen att gå...men hon sa att det va inte df hon skjutsade hem mig utan för att risken e väl ganska stor att du går vilse så förvirrad som du är! ja kanske det, e bara glad att jag slapp gå!
är helt dött här hemma nu..casper har nämligen åkt till ljungby. så det kommer bli lite tomt i helgen. men om jag får gissa tror jag nog att min kära syster kommer sova här i helgen för hennes kille skulle bort och då passar Linda..hrmpf! fast jag är bara glad att jag slipper vara själv så det e helt ok för dig att utnyttja mig på detta sätt!

varför kan man inte njuta när man sover? det är ju ändå ngt av det bästa som finns...eller.... 

grillkväll

Idag var det meningen att johanna skulle komma hem till mig och leka, vi skulle laga lite mat bla. Men vi blev istället ner bjudna till Lina där det är grillkväll för hela slanten! Mysigt värre.

Johanna tycker du kan komma hem till mig först så kan vi fika lite innan, för Caspers skjuts kommer inte förrän sex halv sju ngn gng. Så kan vi gå ner till Lina sen.

Fy vad gott det ska bli!


Idag kommer det nog bli en ganska bra dag på jobbet också ska åka till Gnosjö bla. Ganska skönt att bara få sitta i en bil och lyssna på musik...och givetvis sjunga med då eftersom jag är en sk bilsjungare!


Clearly Canadian

Vart har drickan Clearly Canadian tagit vägen?
ngn som vet det?


image129



bambi? näpp Pumba

Vilken underbart dag det var igår!

Efter jobbet gick jag och Casper "kollonirundan" ville ju att han skulle va trött innan han skulle duschas. Så skönt och slippa jacka å bara ha en tröja när man gick där. Och som vanligt var det mkt trafik där. När vi kom hem upptäckte ju casper att ngt va på gng så han gick och la sig under sängen och kom inte fram förrän efter en kvart ungefär.

Efter duschen så gick vi en annan lång runda.. tänkte vi skulle kolla lite nya rundor. Där vi gick va det lite skog och när jag kollade in där såg jag att ngt stod och stirrade på mig... tänkte va sjutton är det..bambi?! nej för tusan såg hur stort ansikte saken hade... det va pumba som stod där å glodde... Höll bokstavligt talat på att kissa på mig! sprang fort därifrån kan jag ju säga trodde pumba skulle springa efter mig så både jag å Casper va rätt slut igår efter alla våra promenader/löprundor. Måste varit pumba är nästan helt säker kan ju varit anabola bambi också!

nu sjunger takida curly sue hos adam & gry..näpp har inte tröttnat på den än och lär ta ett tag till innan jag gör det..tänk på att jag har fortf inte tröttnat på apologize! så det så


Malins födelsedag

Min kära mini syster fyller 17 idag. Tycker det är helt sjukt i mina ögon är du fortfarande 10 år=)!

Jag kommer ihåg när jag fyllde 17 tyckte det va en såå onödig ålder...17...det hände ju inget speciellt då. och det var ett helt år kvar tills man fyllde 18 vilket man då tyckte var en hel evighet. Men som vi alla vet nu så går ju tiden ultra mega super fort så snart är du 18 mala koala! Då ska du få bli min alldeles egna privat chaufför...kul va?!;)


Så vad ska man köpa till en 17 åring då?! Några förslag?


Onsdag idag då och snart nedförsbacke...härligt värre.. idag ska jag å Casper gå runt osudden så han är trött när vi kommer hem för då ska det duschas. Vi bråkar alltid lika mkt när detta ska göras så då ska jag försöka göra han helt slut så att han inte orkar bråka med mig!

image128
min lilla terrorist

Grattis Mala

"Ja må hon leva ja må hon leva...."

Grattis på födelsedagen kära syster.

Hoppas du får en underbar 17 - års dag!


image127
Grattis Malin 17 år <3



no soy cansado

irriterande till max! men men så kan det vara. vill att det ska vara morgon nu hur sjukt det än låter men jag har trååkigt! drygkollar på the hills och just nu är det inte så spännande.
jaja så kan det vara.

Hoppas allt är bra med er. sov så gott människor

blablabla

Nu är det inte jätte många timmar kvar på den här arbetsdagen vilket är super skönt. Jag och cas har varit i skogsfållen hela lunchen nästan..hade ingen matlust så det blev inte så mkt till lunch. Tryckte i mig en sån där delcato grej å trodde att jag skulle må bättre av det men icke. Hjälpte inte ett dugg.

Hoppas den här veckan går fort så det blir helg snart..förhoppningsvis blir detta en kul helg. Får se vad det blir av fredagen beror ju helt och hållet på vädret!


Vissa människor brukar ju sjunga i duschen har upptäckt att jag är en människa som sjunger i bilen istället! Så nu vet ni det.

 


Cause everytime we touch,

I get this feeling.

And everytime we kiss,

I swear I could fly.

Can't you feel my heart beat fast?

I want this to last.

'Need you by my side.


Tröttsamt

Tror att det är ngt fel på mig är så trött på precis allt just nu. Känns som om det inte finns ngt som är kul. Kan inte förstå varför vissa saker blir som det blir. Det sägs ju att allt som sker har en mening...kan omöjligt vara så.

Ber om ursäkt om jag verkar irriterad och så på er i min omgivning är verkligen inte meningen!

Antar att det är väl bara till att acceptera saker och ting som det är. Går ju inte att göra ngt åt ändå. Man kan ju inte ändra på andra människor utan bara på sig själv. ibland behöver man bara få lite respons...


To often we don't realize what we have until it's gone
To often we wait to late to say
"I'm sorry I was wrong"
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts
And we allow foolish things to tear our lives apart
far to many times we let unimportent things into our minds
And then it's usually to late to see what made us blind
So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for
the little things in life that means a lot


God morgon folket

Igår hände inte så mkt kom hem och åt sen åkte jag till pappa där vi städade ut och tvättade min bil. Efter det gjorde jag nada. Kollade på andra avenyn och jag vet inte vad det va som hände men tycker det va riktigt sorgligt så jag började ju typ gråta.. hmm... måste varit extra känslig eller ngt. Pratade med johanna sen om allt och inget..å du johanna snart e det dags för karaoke fest, fast vi funderar på om du inte ska få vara med för vi andra kommer ju bara få titta på då;)! ...skojar.. ngn måste ju visa vart skåpet ska stå!

Har haft sånt sug efter choklad de senaste två veckorna och speciellt efter såna där delikatess grejsimojser vet inte riktigt vad de heter. Men fick såna igår å satan i gatan av gott det va läängtar hem till dem nu!! Så nu är mitt choklad sug lite dämpat iaf..=)!


 

Förresten verkar som det ska regna på fredag verkar som det inte kan bli ngn grillning el brännboll. men det kommer ju fler tillfällen. det betyder att dett blir jönköping för våran del kära syster!

 




visst blir man sugen?


bilder på er

Life is not easy and it will never be
but you´ve got friends and one of them is me







En vän är någon som vet allt om dig och fortfarande tycker om dig


Kärlek och vårkänslor

Igår var det ju sånt underbart härligt väder ute. Våren är här nu och det märks lite överallt, både på träd, buskar, snuskiga insekter och på människor. Folk har börjat få vårkänslor! Igår kunde man se par efter par gå och hålla varandra i handen och bara se sådär allmänt nykära ut. Det gulligaste var ett par i ca 80 års ålder som höll varandra i handen och staplade fram...sååå söta! Hoppas fler smittas av de här vårkänslorna!


Kollade på one three hill igår också. Har egentligen bojkottat det eftersom jag blev så besviken på att Luke å Peyton inte var tillsammans längre men igår hade jag inte så mkt för mig medan jag väntade på yoyo å cam så det fick bli det. å då såg jag att de var tillsammans igen blev överlycklig och allt va så gulligt. Sen upptäckte jag ju att det va en tillbakablick så de va inte alls tillsammans och Luke va fortf med hon Lindsay..usch... men snart blir det nog han å Peyton igen.

Va förresten med en låt i början som har varit med i OC också som jag verkligen vill ha. Men har ingen aning om vad den heter! Finns inga andra program som kan framkalla så mkt olika känslor som OC och One Three hill.



Vackert är allt som ses med kärlekens ögon


pizza sug

är sååå sugen på pizza. har inte blivit ngn pizza på hela helgen vilket är väldigt lustigt. så nu äntligen om ca en timme så blir det pizza=)! en vmo special med pommes... tydligen låter det inte så gott i vissas öron men ni vet inte va ni snackar om denna pizzan är den bästa!

ska kolla på sanningens ögonblick sen oxå. ska bli intressant å se vad det är för program. synd bara att pretty women är samtidigt..gillar den filmen.. fast ha ju ändå sett den ett antal gng så gör inte så mkt.

snart e d pizza dags...ohh ohh..pizza pizza pizza....

babbel

helt sjukt fint väder ute..så härligt. har varit hos mamma en stund å ätit och suttit i solen. kollade i massa gamla skolkataloger såå små å söta vissa va..så gulligulliga så!

kommer inte bli ngt med lgh idag heller, thomas hann inte. jag blir galen snart. kommer förmodligen sluta med att jag ger mig på det själv å sen så går det som det går oxå.  

ska strax upp till skogsfållen med marlene. har inte hunnit prata med henne så mkt denna helgen så ska bli skönt å få träffa henne och bara prata av sig lite! ska bla ta upp det här mms hon skickade igår..det va riktigt elakt hon va ju i halmstad i helgen å så skickade hon ett mms när hon äter mat från pastavagnen. tycker d va lite elakt eftersom hon vet hur mkt jag älskar det (sommarens fyllemat ju)! så hon försökte väl göra mig avis...kan säga att hon lyckades..så d ska vi bla ta ett litet snack om vf hon e så taskig;)!

God morgon

söndag idag och det märks ju, helt dött!
vaknade vid halv sju i morse...men gick inte upp förrän 8.hur sjutton kan man vakna så tidigt en söndag?!
va väl för att ja tog det lugnt igår.

ha städat hela lgh nu men är inte riktigt klar. sen ska jag ut och gå med mamma å vovvarna å sen handla. ska städa/ tvätta bilen idag oxå sen ska jag försöka få hit thomas så han kan hjälpa mig lite i lgh. mkt idag fåse hur mkt som blir av.

hoppas ni mår bra idag!

lördag kväll

har varit hos pappa och grillat va super gott som vanligt men fick inte i mig så mkt tyvärr. sen så spelade vi gitarr och sjöng..en granne kom in en runda oxå och han måste trott att vi va galna när hela familjen satt där å gapade...tajkon familj haha!

e hemma nu iaf orkar inte hitta på ngt ikväll. camilla försökte få med mig på fest men känner att jag inte alls är på humör för det. vill inte göra ngnting. känns som det är ett mörkt moln över oss. allt känns så tungt.. hur kan det bli så fel?!

tur att det finns ljuspunkter trots att allt är så mörkt!

lost in space

nu ha ja varit ute i det fina vädret med eve och gått igenom gårdagen. alla va tydligen snorfulla!
kom fram till att jag va rätt lost in space oxå. trodde ja hade stenkoll på allt men det hade ja visst inte. va kanske inte konstigt att jag inte kände igen folket som aklagade mig för att ignorera dem, eftersom jag tydligen befann mig i ngn slags dimma.. jobbigt värre!
tycker inte det va så himla kul igår, inte på harrys iaf. överraskningen va jätte lyckad så d va super kul. men hela tiden låg det i luften att kvällen skulle sluta illa. bara väntade på att ngt skulle hända.
men huvudsaken va att överraksningen blev lyckad...det va ju ändå det kvällen handlade om!

ikväll blir det grillning igen så gott det ska bli!


skogsfållen

kvällen slutade visst lite tråkigt för vissa. inte kul när det blir så...och så onödigt oxå. 
jag va på ett himla bra humör igår va snäll mot precis alla..men d e ju sån jag är jag är ganska snäll;) 
va mkt folk igår på harrys som jag inte kände igen men d e ju alltid kul med nya ansikten på d lilla stället.. brukar alltid va ngn dock som man tycker e lite extra kul å träffa men inte igår..konstigt...kändes som jag va lite halvblind igår oxå.  folk sa att jag bara gick förbi dem åså men kan bara säga att jag såg inte och sen tycker jag folk hade förändrat sig kännde ju inte igen människorna.. eller så va d bara alkoholen som spökade helt enkelt. 

sitter å väntar på eve nu vi ska upp till skogsfållen. är ju typ sommar ute. helt underbart. marlene och pajjala åkte till halmstad nu... så mysigt! kan säga att jag är lite avundsjuk faktiskt! hoppas ni får kul.
hittar inte mina solglasögon heller...hur sjutton kan tre par solglasögon bara försvinna?! fattar inte det..totalt jätte borta är dem! kommer bli lite jobbigt att sitta i solen utan solglasögon men det får gå ändå..hmm tror att ja ska gå till kiosken och köpa glass oxå,....ihhh sommar=)!

lyckat?

blev en ganska lyckad kväll igår ändå. när jag tänker på det så kan jag inte sluta skratta! jag är stöörd det e de enda ja kan säga!
överraskningen blev himla lyckad så roligt och se minen, lite chockad där! trodde festen skulle spåra ut men den höll sig ändå på en jämn nivå....bra där!
när vi väl kom till harrys fick jag en mindre chock, va ju typ helt tomt. hade ingen kolla på klockan så vet inte vad den kunde varit. men sen smällde det bara till och så kom det massa folk men det va ändå en typisk helg före löning. men måste säga att jag hade riktigt kul ändå. och jag kollade precis på min kamera haha kan bara säga en en gång jag är stööörd! men men tar jag inget extra för..bjuder på det!
lördag idag och det är kanon fint väder ute kan bara inte bestämma mig om jag bara ska sitta i solen och göra nada eller om jag ska följa med och fika! tufft val,  va skulle ni gjort?!
jaja kvällen igår va iaf lyckad hoppas ni andra hade skoj oxå! nu e d bara att invänta nästa helg då är det gvd som gäller!

puss på ögat


tempo tack

Tiden kan inte gå fort nog! Vill inte vara här längre. Satt ute på lunchen innan och njöt av solen. Är ju så himla underbart väder ute.

Vill hem och fixa med allt.  Är förresten mina turdagar idag och imån också det stod i mitt horoskop på expressens hemsida. Undra vad det innebär!? Kanske innebär att jag kommer ha superduperkaninkanon roligt, vem vet!

Camilla säger alltid att det behövs så lite för att göra dig glad Linda. Men det är väl en bra sak eller?! Och idag kan det väl inte finnas en enda människa som inte skulle vara glad som kan njuta av att det är fredag och såhär fint väder?! Svårt att tänka mig!

Inte många timmar kvar nu.....yeeiij=)!



 

Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt


solen lyser himlen är blå

Idag är man verkligen på bra humör. Det är fredag och man vaknar upp till värsta solskenet!

Hoppas det håller i sig, det skulle ju va fint hela helgen men man vet ju aldrig!

Är på så bra humör idag känner jag. bara flyger fram, det värsta med såna här dagar är att tiden inte går tillräckligt fort man vill ju bara hem! Kommer bli så roligt ikväll också, är på ett himla fest humör man blir ju lätt det när det är sånt härligt väder ute!


Johanna fråga mig sen va jag drömde i natt för kommer att glömma bort det annars. Har nog redan glömt bort va det va förresten!..hrmpf... nej nu kom jag på det haha det handlade om det vi pratade om igår iaf!

           
*Vänskap*


mätt och go

är så mätt nu! har grillat ikväll och satan i gatan va gott det va. det grillades kyckling, kött och majskolvar till det några olika såses och pommes. såååå himla underbart gott.
Va en granne till pappa och dem som åt med oss oxå och han måste tyckt vi va helt galna mittemot han satt tre systrar som vräkte i sig som om de inte fått mat på flera dagar, men som sagt det va gott!

Imån är det fredag, underbara fredag=)! kommer bli så kul imån tror jag. jag älskar såna här överraskningar tycker det är så himla skoj att hålla på och fixa och dona! kul att göra folk glada=)!
ska va hos mig först sen blir det harrys, känns som det va ett tag sen jag av där nu men vet att det bara är två veckor sen men ändå=)!

fick ett såå jäkla kul mess av johanna nu. hon skrev och undrade om jag kunde kolla med min kusin om de hade hittat ett svart bälte i deras omklädningsrum! hon kan nämligen inte hitta det och sista gng hon hade på sig det va på tigerdansen. hon skrev oxå ja vet hur det låter men det va verkligen sista gng jag hade på mig det!
 ja du johanna va hände egentligen den där lördagen i omklädningsrummet eftersom du va tvungen att ta av dig skärpet?! ;) kan inte riktigt sluta skratta och d kanske inte låter så roligt, men hade ni varit med den kvällen och sett johanna så hade ni förstått! förresten kanske va skärpet du letade efter i papperskorgen?!;)
skojar bara med dig gumman du vet att jag älskar dig!

*Kärlek till er som betýder*


vädret isbrytaren nr 1

Längtar så mkt efter sol och värme nu så jag tror jag spricker. Såg på några kort också att lite färg i ansiktet hade ju inte skadat alls!

Hoppas verkligen det blir en kanon sommar i år. Det går ju inte att lita på väderprognoserna iaf. De säger ju hela tiden att det ska bli en fin sommar osv. står ngt sånt idag på aftonbladets hemsida. Men de kan ju inte ens säga hur vädret ska bli om en vecka hur kan de då förutspå flera mån framåt. Nej tror inte på det där men hoppas det gör jag verkligen!

Sen den där Wolfgang el va han heter varje år spår han att det ska bli värmerekord på somrarna osv och det kommer bli en helt underbar sommar så ta semester de och de veckorna. Förra året var det likadant, skulle bli värmerekord! Men vart då nånstans egentligen? Inte här iaf ok att det va rekord men inget värmerekord snarare regn rekord! Nej riktig varm sommar med mkt sol vill jag ha tack!

(vädret måste vara de mest pouläraste samtalsämnet ibland oss, riktig isbrytare=)

image112
skulle vilja ligga där på en solstol och invänta den svenska sommaren, då kan jag åka hem=)
...sommar, sommar och sol......

Grillning på hööög nivå

Idag är det grillning som gäller. Ska bli så himla gott tror inte att jag har ätit grillat sen förra sommaren. Fy vad jag längtar håller ju på att hungra ihjäl här och det är ju tio timmar kvar tills grillen tänds! Tur att man får mat innan dess också annars hade jag nog tynat bort!


Imån är det fredag också härligt värre=) då blir det lite festande hos lindus. Tänkte först ta det på lördag men vi ändrade det till imån istället. Kommer bli kanon.


Nu hungrar jag nog snart ihjäl så det är bäst att jag avslutar här och försöker hitta ngt ätbart! Är ju en stund kvar till frukosten!


Ditt rykte skapas av andra din karaktär skapar du själv


helt slut...

är så himla trött, beror nog mkt på vädret kan jag tänka mig. blev ju helt grått å dystert ute nu i eftermiddags. det som va så fint innan. men men så kan det va ibland.
efter jobbet sprang jag en runda åkte sen hem å åt och sen gick jag cam å casper en lång runda. cam har döpt den till kollonirundan! så har varit ganska duktig idag. Va nere hos emilia en snabbis oxå och där va det fullt hus. Hockey på tapeten ikväll ju. se hur det går för HV ikväll.
händer nog inte så mkt mer för min del ikväll borde ta och städa lite för imån kommer ja knappt va hemma men har verkligen ingen ork till det. får se om jag hittar ngn kraft till det annars får d väl bli snabb städning på fredag!

Godmorgon

Då var det mitt-i-veckan-dagen igen och om några timmar så är det nedförsbacke igen.
Gårdagen innebar tvättdag för min del. Lina och cam va hos mig oxå vi åt kvällsmat ihop och tittade sedan på desperate.

det verkar som om våren har kommit hit nu på riktigt oxå, vilket är himla skönt. Jag tror nog inte det kommer komma mer snö nu. Va ju ett himla bakslag i lördags men som tur va försvann det lika fort som det kom.
Va ju jätte skönt ute i går kväll, riktigt brännbollsväder=)! hoppas det håller i sig och är så nästa helg oxå!

nu måste jag jobba!

puss på ögat

Barnnamn

Barnnamn måste ju vara ganska svårt att komma på. Jag med min beslutsångest kommer ju få stora problem den dagen det blir dags att välja namn. Fast man kanske ser direkt vad barnet ska heta när det väl är dags.

Min kära syster är ganska rolig hon har en hel del namn på gång, mest pojknamn eller bara pojknamn rättare sagt. Det är bla Alvar(efter morfar), Rafael, Milton, leon nemi och antonio.

Ok alvar efter morfar kan väl vara lite gulligt men hallå, nu ska vi prata alvar, prata allvar låter det ju som, Rafael är väl en av turtles el? Milton är en häst. Nemi vet i sjutton vad det är för namn har aldrig hört talas om det innan. Leon och Antonio är väl de som är mest "normala" namnen eller vad man ska säga.

Asså cam vad har dina kommande barn någonsin gjort dig? Ren misshandel ju. Hoppas att hon ändrar sig innan det är dags för henne att namnge sina barn. För jag skulle inte vilja att min systerson påminner mig om en häst eller en av de gröna sköldpaddorna!


New York Rangers

Såg ngn artikel om Rangers häromdagen och det fick mig att tänka tillbaks när jag var runt 10 och samlade på hockeybilder. Tror nog att jag var den som hade mest hockeybilder av alla iaf i klassen, har fortfarande kvar mina i pärmar i stugan. Mitt favoritlag var New York Rangers, fråga mig inte varför har ingen som helst aning varför och favoritspelaren va iaf Mark Messier. Pappa frågade varför jag höll just på dem men jag tror nog inte att jag visste det själv ens då. valde säkert bara ut ett lag så blev det dem av ngn anledning.
Tror nog inte att jag har kvar min Rangers keps, tyvärr. Hade varit kul och ha den som minne haha.

Camilla hade en Sharks keps, varför vet jag inte. Hon ville nog va som sin storasyster men fick väl inte ha samma keps som hon;)!




cascada cascada cascada

då va måndagen snart slut och ska strax gå å lägga mig å kolla på en film. efter jobbet lagade jag lite mat sen gick jag cam å casper runt osudden. å satan i gatan vilken trafik det va där, mer trafik än på E4:an. märks att det börjar bli vår så fort det blir lite fint väder så ska folk ut och röra på sig, vårtecken=)! mötte killarna i tigers oxå de va ute och sprang runt osudden de med, antar att träningen har satt i gång igen. så hurtiga så!


längtar lite tills nästa helg, tror den kan bli riktigt skoj. på fredagen ska vi antingen åka till jkpgs badet. har inte varit där sen jag va runt 10 år el ngt. kan nog bli skoj. eller så ska vi spela brännboll och grilla lite. beror lite på vädret. sen på lördag är det marknad och som vanligt så går vi alltid ut och äter lunch då. vi har visst utökat våran marknadsklubb lite nu, eve har gått med och lina har skickat in en ansökan. så jag vill säga välkommen till er och hoppas att ni ska trivas!
På kvällen blir det gvd, cascada kommer ju dit. och ville ju åka dit sist hon av där men det blev inte av av ngn anledning. kommer nog bli en rätt rolig helg tror jag, det blir ju va man gör det till.

nu filmdags!!!

God måndag folket

Pigg och glad idag också, så himla skönt. Beror nog på att jag tog det relativt lugnt i lördags. Annars brukar jag må värre på måndagen än på söndagen om jag festar på lördagen. Skönt å vara pigg iaf=)

I veckan händer det inte så mkt spännande direkt. Ska springa lite, tvätta imån, kanske grilla på torsdag och till helgen blir det kanske fest med eve och co. Annars ska jag hålla på med mitt kök tänkte jag. Har förresten fått ner min adventsstjärna nu, det ni=)!


Träffade Emelie igår med hennes flicka. Hon var så fin. Hon kommer nog vara mamma upp i dagen=)! Lea ska hon heta. Aldrig hört det namnet innan men hon såg ut som en liten Lea!


bilder från förlovningsfesten

Här är lite bilder från i lördags. när vi var på förlovninsgfest hos jonna och sanken.


jonna och sanken jag jonna johanna

image107
Johanna och jag


benan å sanken Linda


image110
det nyförlovade paret

Lite bilder från jonnas och sankens förlovningsfest alltså. Upptäckte att jag såg ut som jag kom direkt från fängelset med min randiga klänning dessutom på sista kortet ser det ut som jag är på smällen.

det va den helgen d

jaha då va ännu en helg över, helt sjukt va en helg försvinner fort.
fredagen bestod ju av äckelkväll, pizza å chips. men måste säga att ja tappat stinget lite. va mkt duktigare förr på att vräka i mig sånt. men men kan ju inte va duktig på allt!
I lördags va ja ute och sprang på morgonen sen när ja kom hem satte jag igång å bakade, kladdkaka och sockerkaka. va typ det jag kunde göra av de ingredienserna ja hade hemma..orka åka å handla lixom!
sedan på kvällen va det ju fest, men som sagt tog det väldigt lugnt så idag ha jag varit pigg å alert. men ha ändå inte fått så mkt gjort idag, gick runt osudden innan med cam å casper å sen kom vi hem och fikade lite, emil å jonte tittade förbi å tjötade lite oxå och det va typ söndagen
va så hemskt sugen på grillat innan så ringde runt till pappa först å sen mamma för att kolla om dem inte kunde grilla men d blev inget med det. pappa sa att på torsdag kan vi göra det, hrmpf torsdag är ju evigheter dit och vem vet om man e sugen på det då.
fick oxå ett himla sug efter att spela brännboll så det ska vi ta och göra ngn kväll oxå!
det va min helg det! nu är det ännu en arbetsvecka som väntar!

ps. välkommen till marknadsklubben cam

marknadsmöte

styrelsen i marknadsklubben måste härmed boka ett nytt möte. har nämligen en medlemsansökan som måste bearbetas. det är camilla som skickat in en ansökan om att få gå med. så vi i styrelsen måste sättas oss ner och diskutera detta. men till camillas fördel tror jag inte att det ska vara några som helst problem för hon har de kvalifikationer som behövs för att få gå med!


förlovningsfest/inflyttningsfest

godmorgon, söndag idag och som vanligt är jag ganska seg.
va på förlovningsfest/inflyttningsfest igår hos jonna å sanken. sen tog vi en liten runda till en annan fest men jag johanna holle å benan hade ingen lust att stanna där så vi gick till kärleken för att vänta på en taxi som kunde ta oss tillbaka till jonna å sanken. måste säga att dem två är såå söta tillsammans, ni skulle se när de sjöng I´m yours till varandra. så fina!
va trevligt igår men va ganska seg så det va rätt lugnt för min del kom hem i ganska rimlig tid oxå så jag mår rätt bra idag vilket är skönt.



snöoväder

blir galen på det här vädret, riktigt aprilväder. ena dagen är det vår andra dagen är det vinter.
halt är det oxå, va ute och sprang innan höll ju på att bryta benen av mig emellanåt.
och idag vet jag inte heller vad som händer vill hitta på ngt ut och fika eller ngt. men finns ju knappt ngt offer hemma som är tillgänglig för lite sociala aktiviteter tillsammans med Linda. marlene och pajjala åker strax till halmstad. eve å johanna jobbar, camilla vet jag inte vart hon håller hus, sen de som festade igår ha väl inte vaknat till liv än. jaja får väl baka ngt här hemma å fika med casper, usch va det låter deprimerande!!!
nä ska ta å gå å deppa ihop totalt nu för att allt är sååååå tråkigt!

ha bestämt mig nu, ska gå i ide. jag klarar nämligen inte av det här vädret. så nu vet ni det ifall ni ringer och jag inte svarar så vet ni ju vf. kommer sätta mob på ljudlös men kommer sätta alarmet ungefär helgen innan johannas födelsedag(vill ju inte missa den) för då borde det fina vädret ha kommit hit. hade så bra så länge å va rädda om er!

snart sovdags... förhoppningsvis

blev ingen skräckfilm, den funkade inte i min dvd=( så d fick bli johannas favorit film grottbjörnens folk el va den hete...vidrig film om ja får säga det sj, inte direkt dålig men vidrig! eller jag ångrar mig jag tyckte inte om den..den va dålig! förlåt johanna=)
iaf fredagen är över nu å johanna å casper verkar ha somnat så ja hoppas att ja kan göra det snart oxå. vet inte riktigt va som händer imån ska nog springa en runda på morgonen iaf känner att jag behöver göra av med lite energi, sedan märker vi va som händer.
ska försöka sova nu, hoppas allt är bra med er som läser!

puss på ögat

frossa och övernattning

ska strax åka å hämta johanna, ska kolla på ngn skräckfilm som tydligen ska va väldigt äcklig. å ingen av oss vågar ju sova själv sen så hon ska sova här oxå....pyjamasparty!!!!=)
sen ska vi frossa i massa skit, chips å d blir säkert pizza oxå...en riktig äckelkväll! va längesen vi hade äckelkväll. förr hade vi det en gng i veckan nästan. vi ha nog blivit lite nyttigare med tiden;)
hoppas att marlene kommer hit oxå!

imån hoppas jag på fest!!!!!!

lyssnar på mad world nu... finns bara en sak jag tänker på då! ...saknar längtar vill........

härligt vackert vårväder

Vill inte vara här inne på jobbet nu vill ut i solen och bara vara. Men icke sa nicke det blir inget sånt för Linda idag. Får hoppas på sol i helgen, i mån skulle det ju bli skit men på söndag verkar det ganska positivt...*hoppas hoppas*

Ikväll verkar det kunna bli lugnt men är inte helt säkert ännu. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra ännu.

Pajjala å Tias skulle festa lite smått och det hade varit kul att sitta å tjöta lite med dem, gillar ju de två små liven=)! Får se hur jag gör är samtidigt sugen på att ta det lugnt. Usch helgerna är alldeles för korta för att man ska hinna med allt man vill göra!

Inte långt kvar till lunch nu ska hem till mamma och äta.

Längtar efter snipen sallad som man kan sitta och äta i åbro parken=)!


8 timmar kvar till helg


Vaknade upp idag och allt kändes mkt bättre, kände mig piggare och definitivt mkt gladare. Vet inte vad jag hade för konstig dag igår men nu är den över. Fast måste säga att den slutade bra, tack för sms:et verkligen kul att du hörde av dig=)!

Idag är det fredag och jag har inget planerat alls kommer att ta det som det kommer helt enkelt. Helst av allt hade jag velat ha sommar nu (längtar desperat efter sommaren) kanske åka till Falkenberg/Halmstad eller bara sitta i skogsfållen, prata, sola grilla och dricka lite.

Linda tänker du alltid på alkohol?

Nä absolut inte men livet är en fest och på fester finns det alkohol!



Love the life and the life will love you


vilken dag

tycker denna dagen har varit så dryg, har haft en riktigt dålig torsdag. skönt att den snart är slut. när jag kom hem på lunchen så va camilla å jonte här å sen kom pappa. det första som sas när jag kom innaför dörren va:

Jonte: du ser helt förstörd ut
Jag(muttrar): jag är förstörd
efter en stund
pappa: va ha hänt med dig, det ser ut som du inte sovit på flera dygn.
Jag: ja har en dålig dag å jag har inte sovit mkt i natt
camilla(lite snällt å försiktigt): har du mkt på jobbet?
Jag: inte direkt
Pappa: ser ut som du är bakis, ser ju inte riktigt kry ut.

jag tackar å bugar för det allting blev  verkligen mkt bättre efter de kommentarerna! sedan ha väl dagen bara fortsatt. va ute å sprang efter jobbet. ganska skönt å bara få köra slut på sig själv lite.
blev på bättre humör efter jag sett bilderna johanna skickat från i lördags...kaaattastrof säger jag bara, vilka kort. kameran å jag va inte överens för fem öre i lördags kan ja ju säga haha kan lägga upp vissa kort men en del e för hemska sen så lägger jag inte upp vissa pga att jag inte vet vad den andra personen som är med på dem tycker om det. korten är kanske inte speciellt vackra men jag bjuder på dem ändå=)!
första bilden jag å peter andra bilden e d ja å mamma sen tredje e d johanna å några vet inte riktigt vad hon gör, dansar kanske=), fjärde bilden på mig å johanna käärlek haha, som sagt resten av korten få vi se om dem kommer upp annars så får de som är med på dem se dem bara och sjävklart du med marlene=)

            


puss

nervös och panikkänsla

Känner mig helt skum, har en sådan konstig känsla i magen. Precis sådan man känner när man är nervös inför ngt. Kan inte koncentrera mig på ngt. Sen känner jag panik över ngt. Men vad? Det är frågan.

Förr när jag var nervös så hände det alltid ngt. Johanna hatade alltid när jag var det för då visste hon att det var ngt på gång så då blev hon nervös också. Men nu på sista tiden har det inte varit så, utan bara falskt alarm. Men nu är jag riktigt nervös över ngt. Vad sjutton kan det vara? Har inget att vara nervös över, jag behöver inte heller ha panik över ngt. Inte vad jag vet än iaf.


Gissa vem


Det var en gång en person som precis kom innanför dörren som tänkte kolla på lite tv. X slog sig ner i soffan och upptäckte då att denne satt sig på ngt. X lyfter då på filten som ligger där och upptäcker att det ligger ett par glasögon som är ganska sönder efter att X satt sig på dem. Då börjar X bita på bågarna för att ägaren ska tro att det är hunden som tagit sönder glasögonen.

(ägaren vet fortfarande inte sanningen om vad som egentligen hände hennes glasögon antar att hunden fick ta på sig skulden)

Vem tror ni att X är?


Gissa om jag skrattade när jag fick höra detta!


God morgon...

Allt bra? Själv är man ju helt totalt lost in space är så trött. Känner mig som en vandrande zombie. Men det går väl över, brukar piggna till när jag åker hem framåt eftermiddagen, å då e d ju verkligen på tiden.

Var ute och sprang igår, sen när jag kom hem stod maten på bordet, kan det bli bättre eller?!=) mer sånt! Sedan kom Camillas klassis och hans kompis å då satt vi mest och pratade hela kvällen om allt och ingenting. Allihopa är uppväxta på samma område (karlsdal) så vi pratade mkt minnen från när vi va små.


När vi åt hemmagjorda hamburgare igår så fick det mig att längta ännu mer efter sommaren. Min moster gör världens godaste hamburgare. Och när vi är i Falkenberg på sommaren brukar hon göra såna som vi då grillar. Finns nog inget godare!

De skulle till Falkenberg i helgen. Trodde de bara skulle dit och ta det lugnt så jag ville följa med men de skulle visst renovera köket och ta hjälp av några killar i laget så då hoppar jag nog det. jag och Casper skulle bara vara i vägen om vi följde med, hade nog varit svårt med plats också.


Ohh ohh nu kommer curly sue på radion!!!!!



Rökare är precis som andra människor, fast inte lika länge


vardagslyx

Nu ska jag strax åka från jobbet. Ska springa en runda nu direkt sen hem. Fick precis mess av Lina nu där det står att det serveras hemmagjorda hamburgare med bröd och pommes när jag kommer hem. Det är inte ofta maten står på bordet när jag kommer hem från jobbet. Är inte detta vardagslyx?=)



mina små kockar=)


Lussekatter och Ego girl


Onsdag idag och snart börjar nedförsbacken igen, underbart.

Igår var det väldigt lugnt och skönt, efter jobbet åkte jag hem lagade mat och sen kom camilla och vi gick en långrunda med Casper gick bla bort å hälsade på pappa lite.

Och när vi var där övertalade jag Yvve (hans sambo) att vi skulle baka lussekatter ngn dag, fast vi skulle kalla det ngt annat kanske midsommarbullar el varför inte vårbullar! E sugen på pepparkaksdeg också, e ju så mkt godare än själva pepparkakorna. Fast inte om man dricker cola el juice samtidigt, ätit pepparkaksdeg och druckit cola/juice? Det smakar ju ngt fruktansvärt så gör inte det!

När vi kom hem sen gjorde jag ingenting och sedan istället för att vara inne på Internet hela kvällen så läste jag en bok istället, började läsa den Ego girl som jag köpte för hundra år sedan. Har bara inte blivit av att jag börjat läsa den, förrän igår då. verkar helt ok var bara jobbigt i början för jag hörde hennes röst (Carolina Gynning) i huvudet, va precis som om det va hon som läste den för mig och det kan göra en lite knäpp om man har den i huvudet. Men rösten försvann sen till slut, som väl är.




visst blir man sugen?


me and my girls

              


Diamonds are pretty
and so are pearls
but nothing´s as gorgeous
as me and my girls


                                                                           

illamående


Usch blev lite illamående nu, vet inte riktigt varför jag blev det men kan inte hjälpa det blev det ändå. Finns ingen anledning till det egentligen vf bry sig?! Vissa saker är bara rätt frustrerande, att inte veta är frustrerande. Men sen kan man ju inte veta allt heller är nog inte meningen.


sommar längtan

Då var det tisdag och man fick skrapa rutorna idag igen när slipper man det egentligen? Vill bara ha sommar och värme nu. Finns det ngt bättre än svenska sommarkvällar!? ( när det är fint väder då vill säga) Nu har vi ju verkligen den bästa tiden framför sig och det kommer säkert bara smälla till så är det sommar, tiden går ju så fort nu. Hoppas bara det inte blir sådan sommar som det va förra året, katastrof väder ju. Däremot sommaren innan dess, var blir det 2006 den va ju kanon! Sådan sommar vill jag ha, vädermässigt då!

Nästan helt klart inför midsommar nu också, tre stugor blev det. Emilia ringde och bokade lite preliminärt igår. Kommer att bli kanon, vill att det ska va midsommar nu men det är ju typ 10 veckor kvar, men det kommer gå fort. Ganska skönt och ha det fixat och slippa tänka på det mer. Nu är det bara vilka som ska köra är ju ingen som vill, själv ha ja ju blivit så feg å gillar inte alls att köra bil längre. Men det fixar sig alltid!

Nu hoppas vi bara att eve kan ordna det med sitt jobb så att hon kan följa med också!

image92
följ med eve, öland kan behöva batman å co över midsommar;)

måndagen snart slut

äntligen första dagen på veckan avslutad. jobbet gick betydligt bättre än förväntat trodde de skulle va en pina men gick helt ok ändå.
efter jobbet har jag faktiskt inte gjort ett endaste dugg, inte ngt vettigt. ha pratat i telefon mest sen gjorde jag lite våfflor och sedan kom camilla och lina hit. ha druckit lite te och pratat om midsommar minnen bla. nu sitter de och spelar tv-spel och jags ka nog kolla klart på en film jag började se igår, kommer inte ihåg va den heter men den va faktiskt ganska rolig=)!

puss på ögat

fler bilder från helgen

           


det va lite fler bilder från helgen, väntar nu på att johanna ska skicka sina bilder till mig oxå ska bli himla kul och se va det är för bilder=)

it´s all about me

snodde den här av marlene tyckte oxå det kunde va en bra ide att de som läser kan få en lite bättre uppfattning om vem jag är=)!  


(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft/har känslor för någon som inte känt samma sak( tror det iaf, eller jag vet inte..osäker)
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) sett någon död
(x) varit bakfull
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) försökt räkna stjärnorna
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) provat på bungyjump eller fallskärmsdykning
( ) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm ( skulle aldrig falla mig in)
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig utstött
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) sjungit karaoke
(x) busringt ( kan fortfarande göra det, moget va!?haha)
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
( x) sjungit i duschen
( ) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något (limmade fast två fingrar med nagellim för att det va kul)
( ) fastnat med tungan i metall ( är det metall i min tungpiercing?)
(x) suttit på ett tak
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar( tror inte ens ja å marlene ha pratat så länge)
( ) inte duschat på en vecka
(x) klättrat i träd
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du till slut började skratta
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) hånglat med någon av samma kön
( ) varit i knytnävsslagsmål (inte slagsmål direkt men man har väl smällt till en och annan)
(x) haft sex på offentlig plats

bilder från helgen

Här kommer vissa bilder från helgen. vissa är ju som sagt inte jätte fina kanske men jag bjuder på dme ändå, tar inget extra för det!

image74
hemma hos mig innan vi åker till ishallen


           

image81
när spriten går in går vettet ut haha



           

som ni ser så har jag och johanna också börjat spela i tigers nu!
Nu har jag delat med mig av lite bilder från i lördags får se om jag lägger in de andra oxå!










aprilväder

När det är precis sånt här väder så borde det vara strängt förbjudet att gå ut, hallå snö, nu?! Stora flingor var det också såg ut som mitt duntäcke hade gått sönder eller ngt. fast nu verkar det ha lugnat ner sig, så ingen mer snö nu tack!

Sov riktigt dåligt i natt också hade massa mardrömmar och sen fick jag för mig att det stod ngn jämte sängen men eftersom inte Casper reagerade så struntade jag också i det.

Kollade på korten från i helgen nu fy sjutton vilka hemska kort haha.. va lite skillnad när man såg de uppförstorade på datan så alla kommer jag definitivt inte lägga upp. Ja skyller på att det är fel på kameran inte på fotografen eller på de som står framför kameran!

image73
jag och camilla utanför harrys i fredags

segis

riktigt seg dag har det varit ha int gjort ett dugg, höll på att somna i em men så ringde eve som tur va så jag piggnade till lite.
ikväll har johanna varit här och vi har ätit pizza och kollat på kort från igår, hon hade väldigt många roliga kort på sin kamera haha. på tal om bilder så har jag en såå rolig bild i huvudet på johanna från igår.. vet att jag överdriver nu men så ser bilden ut i huvudet. det är iaf johanna och en stor papperskorg och johanna typ dyker ner i den och så ser man bara ett par ben sprattla uppe i luften. som sagt stor överdrift men den bilden ha ja i huvudet. vet inte vad hon letade efter i papperskorgen men hitta va d nu va skulle hon iaf=)!
känner inte ett dugg för att jobba imån känns som jag behöver en dag till och vila upp mig på. vet att jag inte kommer få ett dugg gjort i mån på jobbet.
ska börja på köket denna vecka oxå, äntligen! sen ska thomas få ta ner min julstjärna oxå känner att det är dags för det nu!

*sov gott*

typisk söndag

det är verkligen en typisk söndag idag, har inget att göra ha pratat med alla jag kan å vill prata med det är grått ute och jag är vrålhungrig. blir ingen pizza idag inte än iaf. håller på att göra spagetti och köttfärssås ngt jag aldrig kan tröttna på! är helt tyst och tråkigt här hemma nu, ingen vovve och ingen som häller saft på mig! jag vet låter konstigt är väl inget kul och få saft över sig och nä det är det väl inte direkt men ibland så kan det va det för man kan ju alltid hämnas;)!
gårdagen va kanon måste jag säga, hade riktigt roligt, vi buggade tom har inte buggat sen jag gick i trean fyran då mamma tvingade mig att gå på buggkurs, men det sitter i fortfarande, är kanske som att lära sig cykla man glömmer inte kom ju tom ihåg "kråkan"=)! himla skoj av d iaf!
nähä nu ska jag äta så skriver mer sen ska lägga upp lite bilder oxå bara jag hittar sladden till kameran ananrs gör jag det imån på jobbet!

puss på ögat

gårdagen

igår började kvällen med bowling tycker det är himla roligt måste jag säga, tycker vi ska boka in en bowlingkväll snart! sedan vidare till Lillen, va nog himla längesen ja skrattade så mkt som jag gjorde då jag och linus drog en himla massa roligheter.  senare ringde cam och ville att jag skulle komma ner till harrys så d fick bli så. men tycker inte att det va så mkt att ha. men musiken va riktigt bra där ett tag, wow inte ofta den är det på harrys, ja cam linus å franne shakade loss som bara den på dansgolvet ett tag där....sedan kollade ja på kl å hon va tio i två så då sa ja till cam lina tias mf att d stänger nu så vi hämtar våra jackor, när vi väl gjort det så upptäcker ja att kl e tio i ett, bra där linda vilken järnkoll!
+ igår musiken å alla goa människor
- igår snuskiga gubbar

Läste ett gammalt inlägg i går som jag skrev i dec inbrottstjuven eller ngt sånt heter det å va ja skrattade ha ju inte hänt en gng heller utan två. hur lyckas man?! så när jag gick längs smultronvägen så va d ända ja tänkte på gå inte fel gå inte fel och det gjorde jag inte heller=)!
nu ska jag försöka ta mig ur sängen å göra mig i ordning funderar på om jag ska ta mig till stan en runda eller kanske gå ner å trakassera min syster å hennes man, lär säkert uppskattas!

en flicka

det blev en liten flicka, emelie fick igår=)))!!! så himla roligt. va helt säker på att det skulle bli en pojk. jag tycker ju att hon kan döpas till Linda efter moster;)! men tror nog inte det blir så!  grattis till er både emelie och stoffe och kevin som fått en lillasyster, stolt han måste vara=)! grattis!!!

nedräkning

Nu har nedräkningen mot helgen börjat, underbart! Men vart är solen? Jaja får klara oss utan den idag.

Verkar som det är en hel del som ska ut ikväll, cam och de är ca 30st som ska ut sen messade jag med kusin vitamin och de skulle bowla med jobbet och sen var d inte omöjligt att det blev utgång för dem heller sa han och Calle sa likadant. Låter som det kan bli en ganska kul kväll ute. Så lite sugen blir man ju allt=)!


fredag

Ahhh va ja fryser, katastrof kallt ju. Sitter med vantar och halsduk på mig lite svårt att skriva på tangentbordet med vantar kan ja ju säga. Trött är jag med hade såå svårt att somna igår låg och tänkte, vred och vände mig. Men måste ju ha somnat ngn gng för jag vaknade ju i morse.

Skönt med fredag nu, men vet ju fortf inte vad ja ska göra ikväll. Hoppas ju på att ngn kan ge ngt förslag... öppen för precis alla förslag!


Camilla och johanna hade förresten en ide som de tyckte skulle va kanon bra. Eftersom jag försvinner hela tiden när vi är ute så skulle de ha ngn sorts grej på mig och sedan skulle de ha ngt  där de kan se vart jag är, skulle va en röd plutt som blinkade på en plattan ungefär och jag skulle av den röda plutten då. Svårt och förklara men d kanske skulle behövas eftersom de alltid säger att de inte kan hitta mig.

Men kan faktiskt försvara mig med att om det bara är en person jag är ute med så brukar jag inte försvinna=)!


Lämna det som varit i det förflutna så att framtiden kan börja blomma


Grattis Marlene


Grattis min lilla älskling på din namnsdag.

Grattis grattis grattis

image72
marlene och linda, amigos por siempre!


nu är det nära

riktigt nära...snart fredag=) å ja har lungnat ner mig igen. idag ha ja å mile varit nere på mary kay d hade öppet hus. men köpte faktiskt ingenting..guldstjärna till linda! nä men ska testa lite grejer hemma hos marlene i helgen å köpa då istället. sedan åkte jag å eve till bella å åt så nu rullar ja typ fram...måste lära mig att sluta äta när jag är mätt!
imån är det som sagt fredag och alla är ju helt upptagna, är det inte jobb så ska folk bort osv. å vem ska då leka med linda?! det e frågan. jag vill festa! kan ni förstå det!
jaja hittar förhoppningsvis ngt offer imån som kan tänka sig spendera lite tid med mig!

ps de har fortfarande inte ringt från mix megapol, betyder detta att ingen har anmält mig till "gry har ett plan"? dåligt!jag är faktiskt snäll!

ärlighet uppskattas

för de som inte redan vet det så är jag en liten detektiv, eller spion kanske man kan kalla det. vill jag ha reda på ngt så får jag oftast det har lärt mig hur man ska gå till väga, mkt till hjälp av internet!
förr eller senare kommer sanningen alltid fram det är ngt folk måste lära sig, bättre att vara ärliga även fast det kan vara lite jobbigt men det blir oftast mkt jobbigare i slutändan om man inte är det. enklast och bara säga som det är istället... jag försöker att alltid säga sanningen ibland är det lite svårt och ibland kan jag vara för ärlig... det är en liten balansgång det där. men i slutändan vinner man alltid om man är ärlig!
Spion Linda kanske härmed ska byta namn till Linda Sventon, ehh nää tveksamt, ska nog komma på ngt tuffare namn ska ni se. 
kan inte skriva hur irriterad jag är just nu för de hade inte sett fint ut med den fina rosa färgen! nära ett vansinnesutbrott..njaa inte riktigt men men!

  /Team Linda  



Dont spend time thinking of people in your past. There is a reason why they´r not in your future...


torsdag


Dagen före helg, yeeiij! D va längesen ja använde det ordet ska nog börja med det igen, yeeiij! Det är ett bra ord tycker jag. tycker det förklarar hur man känner sig å hur allt är=).

Känner att jag är på riktigt bra humör idag, tycker bara att solen skulle kunna visa sig lite också. Vadhänder idag då? hmm bra fråga ska klara av jobbet sen ska ja och Emilia ner en liten snabbis på öppet hus för Mary Kay. Kommer väl bli ännu mer ruinerad ikväll då=)! Sen efter det ska jag bara hem blev ju ingen film igår så får nog bli det idag. Någon som vill vara med och leka?

Nu är det frukost...mat boom boom mat boom boom mat mat mat! eh ok.. tror inte jag har alla hästar hemma idag.. men det bjuder jag på tar inget extra för det.

 

Arbeta som om du skulle leva i evighet

Älska som om du skulle dö idag


tv-spel och ture sventon

efter jobbet hade ja å casper ett tredje världskrig som sagt men nu är det fred och han har blivit ren och fin. sen kom syster yster förbi och vi spelade lite tv spel ha nämligen hittat alla de där gamla spelen, ikväll blev det super mario 3. haha å jäkla i havet va ja skrattade. cam blev såå arg varje gng hon dog, drog värsta ramsorna som jag inte kan skriva här för de e totalt barnförjudna. trodde ett tag att hon skulle förlora allt vett hon har, även fast d kanske inte är så mkt;) skojar bara!
nu ligger jag å kollar på ture sventon, gillade d när jag va liten och började kolla på d igår men de va ju inte så spännande som jag minns det så jag somnade men tänkte att ja skulle ge det en chans till och kolla klart på den iaf men är fortfarande ganska drygt! *ständigt denna vessla*  hur kommer d sig förresten att han kan säga vissa S?


onsdag

Ser väl att det är riktigt filmväder idag är ju inte helt blind. Så det får nog bli en film ikväll tror jag. Men först ska jag ha ett tredje världskrig med Casper, vilket innebär att han ska duscha. Alltid lika jobbigt och båda två är helt slut efteråt men vill man vara fin får man lida pin, han har inte riktigt fattat det än bara.



Nu är det nedförsbacke också så helgen närmar sig med stormsteg, får se vad som händer denna helg, fest lär det ju bli. Tigerdansen är ju på lördag och känner jag min mor å moster rätt så lär de ringa ett antal gng och tjata på att man ska komma dit och jag är ju inte direkt svår övertalad. Få se va d blir!


Lillen ringde igår också skönt och höra att han kommit hem hel utan några ben brutna=)!

Har börjat prata om midsommar nu också, ska boka nästa vecka. Kommer bli kanon kul och jag och Emilia är med i festkommittén...wiiee=).. midsommar är här snabbare än man hinner blinka!


Nä nu måste ja sätta lite fart här har superduperkaninkanon mkt att göra. Ps kvarterspolisen va trevlig idag när jag träffade han, skumt, kanske är inne på slutspurten..nä usch d lät hemskt tar tillbaks det!

Puss på ögat


Taxisnusk el snusktaxi!


Som jag sagt innan så vet jag att jag är känslig när det gäller vissa grejer. Men det här vet jag att fler har reagerat på. Åkte taxi hem i helgen och så fort man öppnade dörrarna så är det som man får ett slag i magen av stanken man möter. Har åkt med den här taxin 3-4 gng innan och det är ngt fruktansvärt. Jag kan bara inte sätta fingret på var det är för lukt eller stank rättare sagt, den går inte att beskriva riktigt man måste uppleva den! Den här taxin måste ju ha fått flera klagomål men varför gör man inget åt det?! Kanske är sjuk på ngt sätt?! Jag hoppas iaf att jag slipper den hädanefter för det är riktigt jobbigt sitter å får kväljningar hela vägen hem ju.


Onsdag idag, va händer? Ingen som vet ingen som vet.


April april

Jag har verkligen försökt komma på ett april skämt nu i över 2 veckor. Men har inte kommit på ngt alls. Dåligt! Det kan inte bero på dålig fantasi, för fantasi det har jag så det bara skriker om det. Kan bero på att jag är så himla snäll och innerst inne inte vill lura ngn, hmm ja så måste det vara.=)

Men vem vet dagen är inte slut än kanske kommer på ngt riktigt bra april skämt innan denna dagen är över.


Camilla ringde nu å försökte sig på ett april skämt, ok gick på den lite men sen fattade jag!



Det finns inte något bra svar på en dum fråga

Men det finns dumma svar på bra frågor


helgen

I lördags var vi några stycken hemma hos mig och festade. Var ganska lugnt men såå himla roligt. Vet inte vart tiden tog vägen bara, men det är väl så när man har kul. Kom till harrys efter tolv ngn gng och vi kunde nog ha skippat det tror jag var inte jätte mkt att hänga i julgranen direkt. Gick hem till Jonna och sanken en runda efter Harrys, de har ju flyttat till rörstorp nu och det va skönt att va på en efterfest och sedan bara runda ett hus och sen kunna va hemma.


I söndags hände ju lika mkt som det brukar göra en söndag. Vaknade vid halv tio ngn gng av att mamma ringde. Gick ner till kiosken för att köpa frukost (ostbågar å läsk) men de hade inga ostbågar. Helt sjukt dåligt. Men Marlene va snäll och kom med pizza sen...ängel e du=)! Pappa kom förbi en runda sen camilla och sen var söndagen typ slut.


Igår var jag farligt trött.Var tur att jag inte skulle ut och köra ngt för hade nog krockat 4 gng då. Har fått alldeles för lite sömn denna helgen så ville bara hem och lägga mig i sängen, älskar min säng!

Igår blev det städning hemma för hela slanten, för satan i gatan som det såg ut. Tror folket hade lite svårt att behålla drickan i glasen i lördags=)! Sen träffade jag camilla och johanna en runda bara.


"Den ärligaste form av beröm är svartsjukan"


Göteborg

Precis innan vi hoppade på tåget (mm vi åkte tåg mamma tycker d e mysigare hrmpf) så kom min smarta syster på att hon glömt sin plånbok tillsammans med mammas kort hos sin pojkvän. Clever! Vi klarade ju oss ändå bara så himla typiskt. Blev ju ingen utgång på kvällen då heller eftersom hon inte hade ngt leg med sig. Så vi nöjde oss med en pub, flying barrel tror ja den hete.

Vaknade vid sex i lördags morse å låg å glodde rätt upp i taket låg å väntade på att cam skulle börja röra sig å så fort hon gjorde det petade ja henne i ansiktet å frågade e du vaken, ska vi gå ner å äta. Hade ju verkligen sett fram emot den där frukostbuffen å den var goood=). Försökte ta oss ett dopp i poolen sen efter frukosten men tycker att det var svin kallt så jag gav upp. Gick ut och shoppade istället, är hel nöjd med Göteborgs resan faktiskt.


Camilla Camilla, ta upp den ta upp den.

Ta upp vadå väskan eller?

Nej ta upp den ta upp sätet! haha



    


Design