I'm loving it!

Gick knappt vistas i stan igår så varmt var det. Så vi begav oss ut till stugan en liten runda. Älskar verkligen den här årstiden. Skit samma om det är för varmt för att sova på nätterna eller att man inte orkar göra ngt annat än bara slappa för att det är för varmt. Jag njuter!



min prins


alex ville bada igår och det gjorde han oxå - ända upp till knäna






härligt att bara ligga på en filt och kolla upp i det blå


morena



ser ut som det kommer bli kanon väder i helgen och lägger man ihop det tillsammans med alla tjejerna i halmstad så kommer det bli en sjukt bra helg!
Jag längtar!


Tisdag

Trots att måndagen va ganska mkt blä så fick jag lite gjort. Det betalades en jädra massa räkningar, fixade autogiro på Caspers försäkring, present till cam köptes och ett besök på apoteket gjordes. Tänkte nämligen ja skulle köpa med mig ett lager förebyggande grejer till magen inför Turkiet. Men fanns tydligen inget sånt utan måste tydligen få skiten(bokstavligt talat) innan man kan börja förebygga det vilket jag inte kommer att gå med på. Jag tänker då inte bli dålig så jag får leta vidare i andra affärer helt enkelt.

 

Guud va jag älskar sommaren, värmen, solen och allt som hör till. Finns ett ord som kan beskriva allt det som är nu – lycka.

Godmorgon!



en blåsig dag på stranden


midsommarbilder


mini var jätte glad över att det va midsommar



systrarna w med respektive


det va dukat till långbord på måsen där hade vi även allsång



gillar denna kille skarpt


mina små systrar


gune och alex



vi va bäst på allsång - tyckte vi själva iaf
dock tyckte de andra att vi va helt tondöva


jag gör min allra finaste fotomin


kärlek på stranden, alex verkar däremot gett upp för dagen


avslutar med en bild på en far och sons skor


Midsommarhelgen...

...har varit den bästa midsommarhelgen hittills! Tillsammans med dem bästa och i kombo med perfekt väder kunde det knappats ha blivit annat.

Vi åkte ner i torsdags em då det först blev lite grill och sen på kvällen cyklade vi bort till Miles stuga på väret för lite torsdagsmys i solen med öl och en massa prat.

 

Midsommarafton började i solen och sedan fortsatte den med sjukt mkt god midsommar mat och god dricka tillsammans med familjen. Förekom även en kubb och kort turnering mellan familjen pavlovic/wilstorp och möller/wilstorp, men behöver väl knappast säga vem som vann där ;).

Kvällen fortsatte sedan hos mile, med mer god mat, tipspromenad, skratt, trevligheter och avslutades med dans på stolarna iaf för min och min systers del. Kan villigt erkänna att det kanske blev en öl för mkt i slutet då jag själv upptäckte att det var svårt för mig att förklara saker och ting. Men vet ni vad? Jag bjuder på det!

 

Midsommardagen började en aning ostadigt. Eftersom det bara förekom öl under hela midsommarafton förutom ett glas juice till frukost och ett glas vatten till lunch så var balansen inte som den borde till en början dock ingen baksmälla vilket vi är tacksamma för. Men hittade snart tillbaka till mitt rätta jag och det blev solning och äcklig glass på stranden. Någon fest på kvällen blev det dock inte men däremot blev det en hel del vin och ölförtäring hemma hos oss för min, cams och linas del. Alex orkade däremot inte och gick och lade sig likaså deras män va väl inte heller riktigt på festhumör men trevligt var det ändå=).

 

Gårdagen spenderades i solen och sen när vi kom hem blev det inte många knop. Det tar ju på krafterna att bygga upp ett stopljus i ansiktet.

 

Tack alla för en underbar och kanon bra midsommarhelg!


Lycklig

Inatt kom min älskling hem! Helt underbart att ha han hemma igen så som jag har saknat.

Tyvärr för hans egen del får han inte vara hemma så mkt för efter lunch bär det av till halmstad. Där det ska bli midsommarfirande utan dess like.

Skönt med halvdag och riktigt skönt med långhelg! Nu håller vi bara tummarna för att solen och värmen vill fira midsommar med oss också!




Redo? alltid redo!

Idag är det mkt som står på schemat. Efter jobbet, ska det packas, vikas tvätt, måla naglarna, gräsmattan ska klippas, dammsugas och Casper ska trimmas till lite. Hade även behövt rensa landen men det får förmodligen se ut som ett katastrofområde i några veckor till.

 

Fick hem mina klänningar jag beställt från Nelly igår. Och de va ännu snyggare i verkligheten. Vilket bra köp om jag får säga det själv. Nu är jag helt och hållet redo för de kommande festerna i helgen=)!



Milo är nervös inför sitt första midsommarfirande


Bästa dagen på länge

Igår blev det fönsterputsning och sedan grilledil ala camill. Hemmagjorda hamburgare, super gott. Som vanligt urartade diskussionerna och flickorna kom in på ngt mkt barnförbjudet. Men vi är inte förvånade;)

 

Idag är det den bästa dagen på läänge. För idag kommer min älskling hem efter att ha varit i Kina i över en vecka. Kan säga att han är mkt efterlängtad och det ska bli så skönt att få hem honom. Ska bli kul att få höra om allt och vad han har fått vara med om. Maten var visst en aning annorlunda än vad den är här, han har bla blivit serverad anksoppa med ett ankhuvud i, friterade grodor, anknäbb och rå bläckfisk. Inte riktigt sådan mat han får hemma kan ja be att få tala om.

Ska bli riktigt skönt att få hem honom nu.



öhhh dööhh sluta ta kort


mini <3


Lääängtar

Midsommar ska bli super kul. Men jag längtar ännu mer till nästa helg då alla ska inta halmstad och köra all in hela helgen. En massa snack, god mat, skratt, en hel del firande och Tylörocken. Det kommer bli en helg att minnas, det vet jag. Bara nu vädret kan bli bra. Tyvärr spelar ju vädret ganska stor roll eftersom det är utomhus. Hoppas att det blir som förra året då va det kanon den kvällen, vi satt ute på tylörocken i bara linne och det va hur skönt som helst.

Som sagt nästa helg ser jag verkligen fram emot=)



Tisdag

Bion igår va jätte bra, så den kan jag rekommendera. BECK – levande begravd hete den. Gav ifrån mig ett duktigt skrik en gng under filmen, men det bjuder jag på!

Trodde jag hade lite mer tid igår innan bion så jag kunde ha putsat fönstren men det hanns inte med så idag ska jag gå på hemmet hade jag tänkt och fixa och dona. Och jag ser faktiskt fram emot det hur konstigt det nu kan låta.
Men är man duktig så är man=)!


Midsommarveckan

Riktigt skönt med en 4 dagars vecka nu. Men kan inte riktigt förstå att det redan är midsommarveckan nu. Känns inte så. Mentalt är jag ngnstans i mitten av maj.

Men tiden går som sagt fort när man har roligt.

 

Första dagen på midsommarveckan så står det jobb, fönsterputsning och bio på schemat. Bra start på veckan om du frågar mig.

 

 


Lördagen i bilder


min och alex ena present



m and m


mor och son


tant lina ger milo tjejbaciller


festens mittpunkt gav upp rätt tidigt


presentöppning


me and my sister


lina och mr d


jag och mile


lina ger sig på milos framtida rutschbana


hey baberiba


gymnastiska övningar är ett måste när man suttit still för länge


ibland orkar man bara inte hålla ölen själv då är det bra när ngn kan hjälpa till


här åker de "äntligen" hem ;)

ska försöka lägga upp videon med "akta er för nu kommer farbror gunnar"
för det är nog där skon är, som sagt.



söndag

Lördagen försvann rätt fort men vilken härlig lördag det va sen. Först och främst namngivningen, där min dikt gick kanon och trevligt folk med god mat.

Fortsatte sedan hemma hos oss där det blev öl, prat, våghals och sjukt mkt skratt. Längesen jag skrattade så mkt. Satans kul kväll.
Så tack för igår det får vi göra om snarast=)! För det är där skon är.

I morse kom camilla förbi och fikade sedan gick vi hem till henne för lite smörgåstårta. Sen åkte jag å handlade och köpte lite nya blommor. Ska nämligen plantera lite nya blommor nu så fort maten smält. Sedan blir det långprommis med syster.
Hittar ingen kamera sladd så får lägga in bilder imorgon.

ps. stort grattis till mig och tack till de som grattat=)

älskar<3


En smula nervös

Godförmiddag folket!
idag är det dags för namngivning för väldens sötaste lille pojk. Och jag kan villigt erkänna att jag är lite nervös, är ju fadder (man säger tydligen inte gudmor längre) för mini och jag ska bla läsa en dikt för honom. Och jag är inte speciellt förtjust i att prata framför folk och speciellt inte när alla tittar på mig. Usch don't like it at all! Men det är ju bara att bita ihop och göra det för min älskade systerson. Ja menar jag är ju trots allt världens bästa moster.
Önskar dock att alex kunde vara med som bla stöd men han är en bit bort och har lite svårt att ta sig hem i tid till det börjar.

Ska ta och försöka tänka och koncentrera mig på ngt annat nu innan det börjar och glömma bort min nervositet lite.
Här är dikten jag ska läsa.


Du älskade barn

Så kom du då till oss du älskade barn och grep våra hjärtan med kraft
Men ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft
Du ler så du strålar, din själ lyser klar, du fångar all ömhet omkring.
Små fötter och fingrar, din hud och din doft, så underbart skapat allting

Ditt liv ska vi följa och finnas för dig och dela din glädje och sorg
När skuggorna hotar ditt solsken, är vi din tryggande borg
Idag vill vi visa för vänner och släkt, den gåva vi fått att bevara
Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka för stor att förklara!




mosters älskling

Check

lagat mat - check
tvättat 2 maskiner - check
haft tredje världskrig med casper - check
vikt tvätt - check
ansiktsmask - check
målat naglarna - check

Så nu blir det soffhäng och fredagsmys. Funderade på om ja skulle kolla på twilight igen men tänkte att d va ju inte ens en vecka sen så bestämde mig för en annan film men sen när ja slog på tv:n så gick den på tv 1000. så va ju helt enkelt tvungen att se den=). Som sagt jag är helt fast i twilight träsket nu. Men nu är den slut så nu blir det filmen jag tänkt istället.
estrella dill chips och choklad - check

Trevlig fredagskväll!



 

 


ja va bara tvungen

att köpa denna oxå.

Playful AOP Dress SEK 399, Only - NELLY.COM


flower power

enkla sommarklänningar på väg hem till mig

Berit Short Dress SEK 159, Vero Moda - NELLY.COM
från nelly



bubbleroom


friday - Im in love

Hejsan hoppsan,

vilken trevlig kväll det va igår, repris tack. Johanna, mia, mile, cam, lina och jag satt hemma hos mig tjötade, åt pizza, drack öl och vin, skrattade och tjötade lite till. En kväll jag gärna gör om snarast möjligt! Om ett gott skratt förlänger livet så kommer vi nog leva jäkligt länge.

 

Idag är det jobb, lunch på stan, handling inför helgen, tredje världskrig med Casper, tvätt och soffhäng som står på schemat! Lovely Friday!



Tänkvärt

En historia som verkligen berör....


En dag när jag var ny på high school såg jag en kille från min
klass, som var på väg hem från skolan.
Hans namn var Kyle.
Det såg ut som om han bar på alla sina böcker.
Jag tänkte: Varför skulle någon bära hem alla sina böcker på en
fredag?
Han måste vara knäpp'.


Jag hade planerat ett riktigt bra veckoslut (fest och en
fotbollsmatch med mina vänner i morgon eftermiddag) så jag ryckte
på axlarna och gick vidare.
När jag gick där såg jag ett gäng ungar springa emot honom.
De sprang rakt på honom, slog alla böckerna ur hans grepp och satte
krokben så han landade i gruset
Hans glasögon flög iväg, och jag såg dem landa på gräset ungefär
2 meter ifrån honom. Han tittade upp och jag såg fruktansvärd sorg i
hans ögon.
Mitt hjärta blödde, så jag joggade över till honom när han kravlade
runt och letade efter sina glasögon och jag såg att han grät.
När jag gav honom glasögonen sa jag: 'De där killarna är töntar, de
skulle ha en omgång'.
Han tittade på mig och sa: 'Tack så mycket'. Han log med hela
ansiktet, ett leende som visade verklig tacksamhet. Jag hjälpte
honom plocka upp böckerna och frågade honom var han bodde.
Det visade sig att han bodde nära mig, så jag frågade honom varför
jag inte hade sett honom förut.
Han sa att han hade gått i privatskola tills nu.
Vi pratade hela vägen hem och jag bar några av hans böcker.
Han visade sig vara en riktigt reko kille.
Jag frågade honom om han ville spela fotboll med mina vänner
Han sa ja.


Vi träffades hela veckoslutet och ju mer jag lärde känna Kyle, desto
mer tyckte jag om honom, och mina vänner tyckte likadant.
Det blev måndagsmorgon och där gick Kyle med sin jättehög med böcker
igen.
Jag stoppade honom och sa: 'Gissa om du kommer att bygga feta
muskler om du ska bära den högen varenda dag'.
Han bara skrattade och gav mig halva högen.
Under de följande fyra åren blev Kyle och jag allra bästa vänner.
När vi skulle sluta high school började vi planera för college.
Kyle bestämde sig för att läsa på Georgetown och jag skulle till
Duke.
Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa vänner, så avståndet
skulle inte bli något problem.
Han skulle bli läkare och jag skulle till handelsskolan och där jag
hade fått ett fotbollsstipendium.


Kyle hade blivit utsedd till att hålla avskedstalet från vår klass.
Jag retades med honom hela tiden och kallade honom plugghäst.
Han måste förbereda talet på examensdagen.
Jag var glad att det inte var jag som skulle stå där uppe och hålla
tal.
På examensdagen såg jag Kyle.
Han såg verkligen bra ut.
Han var en sån kille som verkligen hade hittat sig själv under high
school tiden.
Han hade mognat i kroppen och klädde verkligen i glasögon. Han
träffade fler tjejer än jag och alla tjejerna älskade honom verkligen.
Jodå, det fanns dagar när jag var avundsjuk.
I dag var en av de dagarna.


Jag kunde se att han var nervös för talet han skulle hålla. Så jag
klappade till honom på ryggen och sa: 'Hej snygging, du kommer att
göra bra ifrån dig!'
Han tittade på mig med det där riktigt tacksamma uttrycket och log.
'Tack', sa han.
När han började, harklade han sig först och började sen prata.
'Examen är ett tillfälle att tacka alla som hjälpt dig att ta dig
igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar, dina lärare, dina syskon,
kanske en tränare. Men mest av allt dina vänner.
Jag står här för att tala om för er allihop att detta att vara vän
med någon är den finaste gåva du kan ge någon.  
Jag ska berätta en historia'
Jag kunde knappt tro mina öron när han berättade historien om den
första dagen, då när vi träffades.
Han hade planerat att ta sitt liv på veckoslutet.
Han berättade hur han hade städat ut sitt skåp i skolan, så hans
mamma skulle slippa göra det senare, och bar på alla sina grejor
på väg hem.
Han tittade rakt på mig och gav mig ett litet leende. 'Som tur var,
räddades jag. Min vän räddade mig från att göra det outsägbara'.
Jag hörde hela folkmassan dra efter andan, när den här vackre,
populäre pojken berättade om sitt mest sårbara ögonblick.
Jag såg hans mamma och pappa titta på mig och le samma tacksamma
leende..
Inte förrän då hade jag förstått djupet av innebörden i det
leendet.
Underskatta aldrig kraften i det du gör. Med en liten gest kan du
ändra en människas liv.

Till det bättre eller till det sämre.


Måsten i garderoben

 Chiffon Stud Dress SEK 429, Elise Ryan - NELLY.COM Miu Mui Contrast Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM Maxi Boxer Long Dress SEK 199, Only - NELLY.COM 

                      Chiffon Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM Amika dress SEK 199, Club L - NELLY.COM

Sjukt snygga klänningar allihop!
Men den längst upp till vänster is to die for!
Like it alot!


Jag...

Är: mer än nöjd med allt som livet ger

Har: världens finaste pojkvän

Vill: att värmeböljan ska komma på riktigt nu

Ser: fram emot allt som händer de kommande veckorna, kan knappt vänta=)

Kommer: få den bästa sommaren hittills

Känner: en extrem lycka

Behöver: lite jord och gräsfrön, nu jäkla ska det sås

Tycker: det ska bli himla mysigt att tjejerna kommer ikväll

Längtar till: tylörocken ngt extremt, ända sedan förra året har jag längtat! Sjukt roligt.

Gillar: svenska ljumma sommarkvällar

Ogillar: fågel bajs på fönster


Torsdag

Prickade inte av jätte mkt på min lista igår men en sak iaf, jag klippte gräset. Duktiga jag. Det va ganska tungt må ni tro eftersom det va en äng på framsidan. Men nu är det gjort iaf för den här gng.

Blev även lite fusk, matlagning och långpromenad och glass med cam och mini. Finns inget härligare än svenska sommarkvällar, hade dock inte gjort ngt om det va några grader varmare. Men man får vara glad för det lilla iaf.

 

Nu blir det jobb sedan ikväll blir det andra bullar – öl och kubb i trädgården, I like!



1 år sen


en jäkla massa borden

Idag vill och borde jag:

 

-          klippa gräset på framsidan

-          putsa fönstren i köket in- och utvändigt

-          tvätta två maskiner

-          dammsuga och torka golven

-          hänga upp kläder

-          duscha Casper

-          rensa landen

-          fylla igen hålet och så gräs där de stora stenarna varit

 

tyvärr är inte frågan om jag borde eller vill utan frågan är om jag kommer göra ngt.

risken finns ju att det blir häng på uteplatsen  för att njuta av vädret!



ett av mina borden


Inneboende/granne

Igår var det grillning och finbesök som stod på schemat. Grillade först och främst på karlsdal sedan när ja kom hem fick ja finbesök av mamma och favvo mostern. En mysig kväll med andra ord.

 

Upptäckte även att vi fått en ny granne eller inneboende kanske man ska säga. Och igår hade han en jädra massa aktiviteter för sig på våran baksida. Casper var måttligt road åt det först att vi fått en ny inneboende men till slut gav även han med sig. För det va lönlöst hur mkt Casper än skällde så gav han verkligen intrycket att ja ska då minsann ingenstans.



här är det senaste tillskottet - pigge!


Trädgårdsarbete

Gissa vad jag gjorde igår? Jag klippte gräset för första gng i mitt liv (eller ja nästan ha klippt gräset när ja va liten med en sån man puttar på för att jag tyckte det va roligt). Fick dock inte den över vårat stängsel vi ha för Casper skull så där på framsidan kör vi änggräsmatta. Det är det nya nu om ni inte visste det;).

 

Ska ta och köpa lite nya blommor till trädgården också för nu är det väl ändå plusgrader på nätterna så mina pelargoner kan överleva. Japp så får det bli, blomsterlandet nästa. Efter jobbet då så klart.


Zombie

Kunde inte sova igår och det känns idag kan jag lova. Går runt som en vandrande zombie, not hot kan ja villigt erkänna. Så idag får det nog bli bingen tidigt, kommer nog bli en tuff vecka när det gäller sömn ändå så kan behöva alla extra timmar ja kan få.

 

Planerna för den här veckan är inte så många hittills. Förutom till helgen då det blir namngivning för hela slanten. Kommer att bli en skön vecka förhoppningsvis=).


Confession

Igår gjorde jag ngt som jag lovat mig själv att aldrig göra! Har nämligen varit emot den hysterin hela tiden. Jag kollade på twilight. Har aldrig riktigt förstått hysterin över det och inte heller förstått tjejer som varit helt galna i Edward. Ja menar hallå ser pojken bra ut el? No i don’t think so!

 

Men däremot kan ja förstå hysterin över hela filmen och över Edward som person. Ja menar vilken tjej vill inte ha den starke, spännande, mystiske, tystlåtne, trygga killen som är hur gullig som helst, som visar sin kärlek gränslöst och som tar en under sina vingar och beskyddar en utan dess like. Alla flickors drömkille helt enkelt.

Jag kan härmed säga att jag är förlorad. Förlorad till Twilight hysterin, inte till just Edward utan till den fina kärleken mellan Edward och Bella. Bättre sent än aldrig eller hur?!



Söndag

Veckorna kommer och går och dagarna passarera som på räls. Ibland känns det som att veckorna ser precis likadana ut och att de följer ngt sorts schema. Vilket det egentligen inte gör alls utan det är mkt nytt och roligt som händer hela tiden nu. Men samtidigt känns det som om det iaf är samma grund och att det bara är toppen som ändras. Känner att det behöver hända ngt, vill åka iväg, göra ngt nytt som tex hoppa fallskärm eller bestiga ett berg, eller bara göra ngt så litet som en ny tatuering. Ngt måste göras iaf, ska bara fundera ut på vad exakt.

Fredagen blev lite senare än vad som va tänkt, lite fler öl än beräknat, lite för många glas vin och fler cigaretter än vad halsen pallar men jag hade oxå roligare än förväntat. En himla trevlig student och jag hoppas att alla studenter hade lika roligt och har fått ett minne för livet.
Själv ha ja insett att ja måste köpa en strippstång åt mig och syster för är det ngt som tydligen kan roa oss i timtal så är det en sån!

Va sjukt rastlös igår men så fort man kom utanför dörren ville ja bara in igen. Så igår blev det film och fett i soffan.

Nu ska ja kolla it efter ngt nytt ja kan göra sedan blir det till att stiga på tåget igen för det är städning som står på schemat!

Malin

idag ska hon firas...






















...för hon ha tagit studenten..trallalallala! ♥




Srudent i värnamo

Helt ärligt tror ja inte det har varit så här dåligt väder på ngn student innan. Inte vad jag kan minnas iaf. Förhoppningsvis så håller det iag uppe. Jaja nog tjatat om vädret. Det kommer bli en kanon bra dag för alla studenter ändå och en super bra fest ikväll=)!

 

Slutar redan vid halv ett idag och jag har 382 saker att göra på jobbet så det är bäst att jag sätter fräs om jag ska hinna bli klar i tid. Stress stress stress…





stort grattis till alla studenter


Spadag!

Större delen av dagen har jag suttit och skrivit i excel på jobbet. Känns som ögonen går i kors och jag kan somna när som helst. Får ta små pauser från datan emellanåt för att göra ngt annat eftersom texten blir helt grötig annars. Men börjar se slutet på det nu iaf trots att jag har en hel del kvar.

 

Idag är det dags för spadag både för mig och för vårat hem. Vi ska rengöras på djupet, putsas och bli fina. Först och främst ska huset får sig en rengöring inomhus och sedan är det min tur med lite peeling, ansiktsmask sedan manikyr och pedikyr. Vi ska helt enkelt förberedas inför helgen=)!




date snart?


Torsdag

Är fortfarande helt frusen från gårdagens bal och inte är det mkt varmare idag tyvärr. Får hoppas att det håller uppe imorgon när studenterna ska springa ut åtminstone.

 

Såg en massa små uppklädda tjejer och pojkar som va på väg till sin skolavslutning i kyrkan nu. Och jag måste säga att ja saknar avslutningarna i kyrkan. Det var en så speciell mys stämning och man kände sådan glädje. Speciellt inför sommaravslutningen då man hade 10 veckors ledighet framför sig med en massa skoj. Kan tänka mig vilken lycka de små liven måste känna nu=)!

 

Sedan…

 

till anonym i bor 212.37.109.202

I november 2008 kommenterade du min blogg, ”din blogg suger verkligen” men 1,5 år senare så läser du fortfarande den. Då undrar ju jag om du nu tycker att min blogg är så hemsk och jag är en sån fjortis som man verkligen kan irritera sig på varför fortsätter du då att läsa? Gör dig själv en tjänst istället och sluta läs min dåliga blogg så slipper du ödsla tid på att kommentera och irritera dig på mig. Kan ju vara ganska jobbigt att gå runt att irritera sig på folk och det tar bara en massa onödig energi.
Sedan kan man ju ha olika definitioner för just ordet fjortis men det är ju en annan sak och alla har ju rätt att tycka vad dem vill.


Nu är det fika dags=)!


Bal bilder

Vilket skit väder det va under balen. Tycker synd om dem små liven som gick balen, men tacka vet ja paraflax=)
Va många fina klänningar men de va väldigt lika.
Men Malin va finast ofc, sjukt fin i håret och klänningen va kanon.
fick tyvärr inga bra helbilder så det måste ja sno ngnstans









tror inte ibbe gillade regnet heller=)


fick tyvärr ingen bild på ibbes frisyr men den va super fin


hoppas ni får en bra bal på hotellet


och till den överviktiga flinten i den röda bilen vill ja bara säga att vill du ngn gng ha hjälp med att dra ut den feta pinnen du har i röven säg bara till!

Bal och bröllop

Idag är det bal, men inte på slottet utan på hotellet. Vilket nog är nästan lika fint. Men ngt vidare balväder är det tyvärr inte ute just nu, kallt och rått. Får hoppas att det håller uppe åtminstone. Ska bli kul och se systers fina klänning och frisyr.

 

Det va 7 år sen jag gick nedför storgatsbacken för att gå på balen. Kan inte påstå att det va så jädrans roligt som man kanske trodde. Men det va riktigt roligt att få klä upp sig. Brukar ju ta ett tag innan man får bli så fin igen, antar att det blir ens bröllop nästa gång. Och på tal om det så hade ja ju inte ens tänkt gifta mig innan men nu är det ändrade planer serru. Vill gifta mig inte mindre än tre gånger!   But no worries med samma man så klart=)!Är nämligen så att jag vill gifta mig på tre olika ställen och med den beslutsångesten ja lider av är det lika bra att köra som på allt annat, all in.

Men först ut bal på hotellet!


trött-tröttare-linda

Finns inga ord för hur satans trött jag är. Det märks verkligen att nedräkningen inför semestern har börjat, för nu går man fullt ut på reservbatteriet.

 

Får ta och vila ut mig innan helgen för det är ett par lugna dagar innan saker och ting händer.

Ha nämligen inget planerat idag eller imorgon men sen på torsdag är det bal som gäller och fredag student. Min lilla minisyster som tar studenten. Hur nu det kan komma sig, i mina ögon är hon fortfarande en liten tjej på 10 år.

 

Sen på lördag blir det Liseberg är det tänkt. Men som det ser ut nu så lockar det inte alls. Så får se om jag hakar på där eller ej. Den som lever får se. Men som sagt känner att lite extra sömn till helgen hade suttit fint.


Som sagt...

..helgen bara springer förbi. Redan måndag och en hel ny vecka, studentveckan med andra ord iaf för Värnamo borna.

 

Lördagen bestod ungefär av samma innehåll som i fredags fast med andra spelare. Det va ja alex calle cam och lina som satt hos oss innan vi begav oss till öltältet. Tycker dock inte det va mkt att ha men trevligt att träffa lite folk man inte bruka springa på i vanliga fall.

 

Igår var jag sjukt rastlös ville så gärna hitta på ngt kul vilket innebar a6 och shopping. Men jag verkade vara den enda som va sugen på det så det fick bli att lapa sol istället. Annars var det inte mkt nyttigt gjort igår tyvärr men det tar vi igen nu i veckan med start idag då det blir till att betala lite räkningar och sedan ta en sväng om med fido!




kubb i fredags


m and m


träffade jennie och hennes badring i lördags


Lördag

gårdagen va super mysig. Precis sånt man gått och längtat efter. Dock så kom mördarmyggen fram igen, rent hat känner jag för dessa små monster.
Iaf, mile, calle, micke och henke kom förbi och det blev pizza, öl, spel, prat och kubb där jag och mile vann ALLA gng. Vilket iofs va ganska vänta;).

Hittills har jag tillbringat lördagen i solen och kollat på när alex lagt nytt tak över uteplatsen. Lite underhållande emellanåt. Men nu ska han få ta en paus för det är dags för äppelpaj och vaniljsås.
TTYL som man brukar säga!


fick finbesök på förmiddagen ♥

 


usch så omtyckt jag är

Ibland kan det vara sjukt jobbigt att vara så himla omtyckt som jag verkar vara, speciellt när det kommer till mygg. Halvt uppäten. Kliar på foten, under foten, på benet, på ryggen osv. Att jag viftar med händer och annat för att få bort dem går tydligen inte riktigt ända fram, hallå fatta vinken lixom.

 

Jobbet har gått i en jädrans fart hittills, brukar vara så när man har mkt att göra och än är det inte slut.

Känner att det kommer bli en väldigt härlig helg som kommer gå i vännernas och ölens tecken. Först ut blir det kubb, pizza och öl hemma hos oss. Älskar att ha en egen trädgård! Och kan knappt vänta tills jag får berätta om d.d (dagens drama) eller iaf dagens händelse.


öl på en uteservering - snart nära dig =)

 

Om du inte står för någonting kommer du att falla för vad som helst


friday - Im in love

Fredag, solen skiner, altanmys, vin i goda vänners lag ikväll, gott att äta m.m.m
life is gooood!



Det va fint väder

Vilka härliga dagar det har varit hittills, I like! Efter jobbet igår låg vi ute på gräsmattan och bara njöt av värmen. Senare på kvällen gick vi en promenad ner mot prostsjön och det va verkligen en riktig sommarkväll. Finns inget bättre än svenska sommarkvällar. Håller det i sig såhär så kommer det bli en kanon sommar.







får jag lov?
verkar nästan som han ville ta en sväng om där i sanden




får man kalla det nostalgi?

härliga tider=)


måste ha klänningar

                                   Zip Dress SEK 499, Qed London - NELLY.COM Ellega Dress SEK 449, Vila - NELLY.COM
                                   Camilla Dress SEK 499, Motel - NELLY.COM Jewel Band Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Totalt uppäten...

..av en massa mördarmygg! Jobbigt värre, kan inte förstå vad dessa skadedjur gör för nytta. Ngn som vet? Påstå inte att de behövs för att typ fiskar eller fåglar ska äta dem för det finns annat de kan stoppa i sig istället. Hört talas om anpassning kanske?! Nä jädrans mördarmygg.

 

Idag har jag iaf bestämt mig för att det kommer bli en bra dag. Inga vansinnesutbrott eller ngt dåligt humör idag utan idag går jag in fullt ut med inställningen att allt ordnar sig till slut. Men tycker fortfarande att riksbyggen och swedbank kunde sköta saker och ting snyggare men som sagt allt ordnar sig.

Idag lyser solen och det är för första gng varmt ute på morgonen och det gillar vi skarpt=)


denna stenen ska bort så
alex roade sig igår med att borra i den
fyra st borr tog han sönder
bra där


sen när jag kom för att hjälpa till fick vi upp klumpen
stark-starkare-linda
;)


Jag...

Är: på sjukt dåligt humör, en negativ grej till och jag får ett vansinnesutbrott

Har: hittat en super snygg klänning jag verkligen vill ha

Vill: ha en färgsprutarslang så ja kan spruta färg på vårat hus

Blir: så trött ibland att jag bara vill spy rätt ut

Kommer: att va riktigt redo för beach 2010 om jag ska cykla fram och tillbaka till jobbet 4 gng per dag

Känner: att det va bra att vi köpte en boxningssäck den kommer användas flitigt såna här dagar

Behöver: semester

Tycker: att vissa saker sköts otroligt dåligt

Önskar: att det blir en kanon bra sommar vädermässigt

Längtar till: den 2:a juli

Gillar: solen

Ogillar: gamlingar som tror att de har förtur till allt


Sommar

Nu är det eller ska det åtminstone vara sommar. Men det hjälper tydligen inte att det står sommar i almanackan. Jag vill så gärna ha sol och värme nu. Tänk om man fick åka i väg en vecka till solen nu, sjukt skönt hade det varit!  Undra om mile och calle vill packa ner mig nu när de åker, jag tar inte så mkt plats, går säkert som handbagage. Mm det tåls att tänka på.

 

 

 

i stort behov


Design