Valborg

Valborgsfirandet är i full gång. Önskar er en trevlig kväll, det kommet jag ha ;)


30 april

Godmorgon folket!
Här hemma steg vi upp i ottan, iaf jag o oliver och vi har hunnit med både promenad, handlat, tvättat och ätit mysfrukost i form av färska frallor mm. En kanon start på den här måndagen som för övrigt ser väldigt lovande ut!

Idag ska det hinnas med en hel del innan det blir festligheter i kväll. ngt säger mig att det kan bli lite stressigt om jag ska hinna med allt jag vill.


Och med det säger vi:




TITTUT!


Lördag o festligheter

Igår var det fullt upp hela dagen. Jag o oliver startade dagen tillsammans med kusin o moster och en runda på stan. Det skulle nämligen framkallas lite kort mm.
Efter det tog jag på mig målarkläderna och en vägg är nu grundad och därefter bytte jag om till träningskläder och tog mig en joggingtur i skogen.

På kvällen stod det tjejfest på schemat och jag va sent ute i vanlig ordning. När skjutsen stod här utanför så stod jag fortf i underkläder o hade inte en aning om vad jag skulle ha på mig. Samma visa varenda gång. Likadant lär det bli imorgon. Har letat på nätet och i varenda affär efter en ny klänning till morgondagens galej men utan resultat. Ha letat efter en somrig klänning i ngn härlig färg som tex gammelrosa/rosa eller lila. Men tydligen finns det inget sånt nu utan nu är det bara vitt som gäller. Vitt är superfint men inget jag känner att jag vill ha imorgon, vill fira in våren med färg. Ska ge stan en sista chans imorgon tänkte jag annars så får det bli en tråkig svart klänning =/. 


gårdagens outfit


Här är några av tjejerna.
Alltid trevligt med tjejfest och denna va inget undantag.
När det blev utgång för vissa så traskade jag hem nöjd med kvällen.


Fina flickor


Lego








Tycker det ser ut som om de har det ganska bra?!

Det finns ju olika sätt att fördriva tiden, jag tog en liten nostalgitripp å började bygga med lego.
Men precis som då va det roligare att bygga med det än att leka med det.


Nähä dags att göra ngt vettigt!!


Grattis min fina vän!

Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa Karins födelsedag..
Hurra hurra hurra!




Grattis på födelsedagen finaste du!
Önskar dig världens bästa dag fullt av överraskningar, presenter och roligheter.

Men spara lite på krutet för på måndag så ska vi skåla lite extra bara för dig!


Vill ha till köket


Torsdag och helg

Vädret fortsätter att imponera! Eller inte.
Ngn värmebölja med 20 grader o sol lär det väl tyvärr inte bli i helgen som de hade lovat. Men jag hoppas åtminstone på lite uppehåll så vi kan sätta igång och måla lite i helgen.

Idag börjar vår helg, då alex tagit ledigt imorgon och nu har vi fem lediga dagar tillsammans. Ska bli underbart!
Den här helgen är fylld med massa skoj.
Vi börjar helgen som sagt redan idag och ikväll ska vi gå ut och äta tillsammans med fyra andra vänner. På lördag är jag bjuden på tjejfest och på självaste Valborsgsmässoafton eller Dahlborgsmässoafton som det heter för vissa så står det inflyttningsfest på schemat. Det kan inte bli annat än en lyckad helg!

Emellan alla festligheter så ska vi då försöka måla lite om det håller uppe och börja på trädäcket.
Välkommen långa härliga helg!


Hemma hos oss

Då det är lite lite synd om mig idag så fick det bli en go hämtsallad till lunch. En GI sallad från Stigs. Tycker de har alldeles för mkt isbergssallad i och alldeles för lite ruccola. Annars en helt okt sallad!



Oftast när jag inte har ngn som helst ork till ngt så brukar jag fastna framför datorn. Idag är det inga undantag och nu sitter jag o slösurfar o drömmer mig bort bland kläder o inredning. Flyger iväg ganska kraftigt emellanåt och tänker att det ska jag köpa, o det o det o det o självklart det oxå. Sedan när jag ser saldot på kontot så landar jag ganska snabbt då jag inser att jag inte blivit miljonär den här månaden heller!  Men drömma får man ju göra.




Såhär ser det alltså ut nu efter att gardinen kommit upp. Det är en fuskhisskappa i lin som de sytt upp åt oss på Bikupan. Nu fattas det bara en snygg lampa och ngn snygg vit kruka i fönstret. Helst hade jag velat ha en vit Flowerpot lampa i fönstret men som sagt så ha ja inte vunnit på lotto på sistone så antingen får jag börja köra  operation-övertala-alex-att-vi-bara-måste-ha-en-flowerpot-bums eller köpa en annan lite billigare så länge.



Och såhär blev det med den nya tvbänken. Så nu ha vi äntligen fått bort en ful förstärkare plus boxen.



Ett flowermono hade väl varit fina fisken här uppe och likaså en annan soffa. Men en sak i taget!


synd-om-linda-dag

Gårdagen va ingen bra dag, mådde verkligen dåligt, frös och hade riktig huvudvärk och va helt simmig i ögonen. Idag känns det inte mkt bättre. Tycker det är riktigt jobbigt att må såhär halvdant, det ska vara antingen eller. Antingen är man totalt däckad så man inte kan stiga ur sängen eller så mår man prima! Inte såhär när man är för pigg för att ligga i sängen men för dålig för att orka göra ngt. Helst av allt vill man ju må bra såklart.

Va tvungen att ta mig ut en runda igår iaf å köpa lite c-vitaminer och efter en tur nere på eko så bestämde jag mig för att gå bort till Lizas shoes and bags och till sist Mio. Efter att jag kom hem, helt sket slut, upptäckt jag att Oliver sparkat av sig ena skon. Va bara att gå samma runda igen till eko, mio och sen skoaffären. Gissa vart den låg! I skoaffären såklart, kanske ska ta det som ett tecken att killen vill ha nya skor!



Tråktisdag

Känner mig inte alls på hugget idag. Är extremt trött i kropp och själ, ont i huvud o hals. Va ute en liten runda innan och det va väldigt ansträngande att bara ta sig uppför en liten lutande väg. Pinsamt!
Så idag får det nog bli en vilodag från pw o träning(tror jag). 
Jag hoppas innerligt att det inte är dags för mer sjukdom nu, har så mkt att göra framöver och likaså händer det så mkt kul nu så jag har varken tid eller lust för några baciller!

Har fått upp gardinen i köket nu men jag är osäker på om jag gillar den. Nästa gng får det nog bli en vit tror jag.
Vill ha nya gardiner i vardagsrummet oxå och här behöver jag eran hjälp! Jag ha då tröttnat på panellängder nu och vill ha kappor, vita kappor. Ha sett det i flera hem och de ser lixom ut som vita, lite tunnare "rullgardiner" .  Vet ni vad jag menar? Vad heter det och vart kan jag köpa såna?

Olivers rum

Nu har vi äntligen tagit ut Olivers skötbord och ersatt det med ett litet bord och två stolar.
Är lite osäker på om vi ska ha tavelhyllan där eller om vi skulle sätta stringhyllan där istället.




jag älskar stolarna



Det ser lite tomt ut just nu men det blir det snart ändring på då det oftast är leksaker precis överallt.


Ikea och födelsedagsfirande

Då det inte va ngt vidare utomhusväder igår tog vi vårt pick å pack och åkte till Ikea o A6.
En vit skänk som vi ska ha som tvbänk, litet bord till Oliver, tavelhylla, grejer till ett litet återvinningshörn mm från Ikea och puder och mascara från MUS fick följa med hem. Klänningarna som jag va ute efter var slut där uppe oxå.

På eftermiddagen firade vi syster som fyller år idag och sedan blev det en pw i regnet för mig och cam.
Va helt slut på kvällen sen och det tog inte många sek innan man somnade efter man lagt huvudet på kudden.

Nu är det en ny vecka och den här veckan kommer bli bra hoppas jag. Det vankas träning och i slutet av veckan blir det festligheter och det bästa av allt - att alex kommer att vara hemma!



man blir törstig efter shopping på Ikea
här på restaurang Dragon (tror ja det heter)







Oliver skulle självklart hjälpa till att sätta ihop sitt bord


Lördag

Hade verkligen sett fram emot ett träningspass nu på fm men tyvärr hände det en grej som gjorde att jag inte hade ngn barnvakt. Väldigt tråkigt men får väl ta en extra pw i em eller ngt istället.

Å äntligen är lördagen kommen, nu sitter min älskling i ett flygplan på väg till gbg och i em är han hemma. För er som inte vet så har han nämligen varit i kina, närmare bestämt i Shanghai, de två senaste veckorna och idag kommer han äntligen hem! Har längtat efter den här dagen ändå sedan det blev bestämt att han skulle åka till Kina. Ska bli riktigt skönt å få hem honom!

Eftersom det inte blev ngt träningspass nu på fm så hinner jag förbereda maten inför ikväll, så kan den stå och dra sig lite, blir lite godare då. Sedan blir det en promenad hem till mamma för att dricka lite lördagskaffe.


(Om det är ngn som har vägarna förbi A6 jkpg, halmstad eller växjö och har lust att göra mig en tjänst eller två så säg gärna till. Behöver nämligen ett puder från MUS och så vill jag ha en klänning från HM!)


Lila



Har bytt ut det påskgula i köket nu mot lila.
Ljuslyktorna är från EM, filtdukarna/tabletterna från Tgr och "vasen" från Tzinzimara.

Igår blev äntligen gardinen till köket färdigsydd så i helgen ska den förhoppninsgvis upp oxå. Hade det inte varit för att kvinnan som sytt gardinen är så förbaskat trevlig så hade jag gnällt över hur lång tid det tog men nu skippar jag det.
Hur som haver så kommer det nog bli kanon bra, skulle behöva lite nya snygga krukor till fönstret bara. 


Regn och rusk

Vi trotsade vädret i fm och gick en runda till stan där vi bla inhandlade en present till syster. Tog en runda inne på Ik-form oxå, helt klart en av favorit butikerna här i stan. Finns det ngn affär här i vmo jag kan och vill spendera hur mkt pengar som helst i så är det helt klart den!

Vädret ser tyvärr inte speciellt hoppfullt ut inför helgen men hoppas iaf på lite uppehåll så vi kan påbörja altandäcket.
I em ska vi trotsa väder o vind igen då vi måste ta oss ut på en pw. Vädret är ju som sagt inte speciellt lockande men det kommer kännas skönt efteråt. Speciellt när det vankas fredagsmys här hemma ikväll.

Imorgon är det äntligen lördag och som vi har längtat efter den dagen ♥


Träning och målvikt

Jag försöker gå minst en pw varje dag och igår när kl va fyra så hade jag fortf inte gått utanför dörren och eftersom jag ändå behövde handla så bestämde jag mig för att gå till Willys och handla. Det blir iaf en pw på ca 6 km fram och tillbaka, alltid ngt.

Nästa vecka tar träningen slut för den här terminen, känns lite sorgligt, tiden har gått så fort. Så efter nästa vecka får det bli fler löppass istället. Jag måste få upp min kondition.
Jag har nått min målvikt nu, ligger mellan 50-51 kg men jag har fortf några cm jag vill få bort runt magen. 
Det tog alltså ca 1 år att gå ner de 26,5 kg jag gick upp när jag va gravid. Dock känner jag att jag kunde ha gjort betydligt mer och kan göra mer oxå. Men nu är iaf gravidkilona borta

Cm minskar fortfarande hela tiden, sakta men säkert, men sen tycker jag det finns alldeles för mkt lös hud. Kommer den ngnsin försvinna? Förstår att det tar tid för huden att dra ihop sig men kommer den ngnsin dra sig tillbaka helt på naturlig väg? När man står upp så syns de väl inte så mkt, men jag känner den, kärlekshandtag finns det gott om och det syns extremt när jag sitter ner.

Eftersom passen nu tar slut så tar jag gärna tacksamt emot bra övningar jag kan göra hemma!
Ös på med förslag =)!



såhär ser magen ut idag - bättre kan det bli!!!


Mina ideer är inte alltid de bästa

När man är mammaledig och tillbringar rätt mkt tid hemma så hittar man hela tiden nya saker man vill göra här hemma. Man ser lite mer, stör sig lite extra, man vill lite mer och man tycker det ska ske bums!

Ideerna kanske inte alltid är de bästa och mest genomtänkta men de kommer hela tiden med jämna mellanrum.



En av mina senaste ideer, inte den bästa men senaste, va att vi skulle sätta upp två sorts vikdörrar i glas här istället, bygga en liten uteplats och ta bort busken och sätta upp ett litet högre staket. Då hade vi nämligen kunnat utnyttja den här sidan av trädgården lite mer oxå.

Som sagt kanske inte den bästa ideen då vi har ett element där. Jag tyckte att det är väl bara att ta bort eller flytta åtminstone, hur svårt kan det va lixom. Tydligen va det inte så lätt.
Staketet däremot har jag fått klartecken för och det är alltid ngt. Kommer dock inte ske i år men det kommer åtminstone bli ett staket där framöver. Hejdå busken o nyfikna människor!


Utmaning

Blev utmanad av Christine till att svara på lite frågor och utmaningar är ju alltid kul och jag har inget annat för mig så kör till=).

– Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
– Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
– Create 11 new questions for the people you tag to answer.
– Go to their page and tell them they’ve been tagged!
– Do not tag back to the person who has already tagged you



1. När började du blogga och varför?
Jag började blogga i slutet av 2007 och anledning till det är att jag har alltid gillat att skriva. Och jag ville ha en sorts dagbok där jag sedan kunde titta tillbaka o minnas. Nu skriver jag kanske inte mina allra djupaste o privataste tankar här i bloggen, det ha jag andra böcker till, men det är ändå ett sätt att få utlopp för sina känslor och funderingar.
2. Vilka andra bloggar influeras du av?
Influeras o influeras. Det är svårt att säga, kan inte nämna ngn specifik. Däremot inspireras jag av en massa olika bloggar. Man får mkt tips och ideer när det kommer till tex kläder, smink, träning och inredning.
3. Har du barn och i så fall, hur många vill du ha?
Jag har en liten pojk just nu och jag vill ha två barn. Tanken tre barn ha tom slagit mig och det är nog för att Oliver är så snäll. Men två barn vill jag absolut ha, hade ju varit underbart och ha en pojk och en flicka men jag tror nog att det bara blir pojkar. Nästa pojke blir en liten Melvin, om jag får bestämma =).
4. Vad är din ställning i genusdebatten?
pass
5. Om du bara fick se en reklamfilm resten av livet, vilken skulle det vara?
Om jag va tvungen att se en reklamfilm resten av livet skulle det va den här där ett litet barn ligger i skidbacken och skriker och mamman står jämte och säger.
- Nähä kejsaren av Kina vill inte åka skidor idag, inte ens stå upp!
Vet ni vilken jag menar? kommer inte alls på vad det är för reklam. Tycker den är rolig o jag antar att man kommer få vara med om såna grejer framöver.=)
6. Vad är din favoritdryck?
Får nog säga vatten här.  Det funkar alltid och det är det jag dricker mest.
7. Hur ser en typisk fredagkväll ut för dig?
Fredagskvällar är oftast heliga hos oss, är det fredag då ska det vara fredagsmys i soffan punkt. Skulle det vara att ngt kom ivägen för vårat fredagsmys skulle det rubba min balans totalt. Fredagskvällar är våran hemmakväll!
Det blir ngt gott att äta, oftast ngt snabbt och smidigt. När ja ligger i soffan o grämer mig för att ja inte köpt ngn chokladrulle till fredagsmyset så brukar jag alltid be alex åka och köpa det om han ändå ska ut. Han har nästan aldrig protesterat. Nu förstår jag vf ,I efterhand har alex erkänt att han brukar köpa ett antal chokladrullar o ha de i bilen o när jag ber eller gnäller om choklad o tror att han åker o köper det så går han i själva verket bara ut i bilen o hämtar en rulle. Han är smart min sambo! Kan ju berätta att jag hittade gömman för ngn vecka sedan, lycka!
8. Vad har du för drömresemål?
Har inget specifikt drömresemål just nu.  Däremot finns det många platser jag vill uppleva tillsammans med familjen och speciellt för Olivers skull. Ett exempel är Euro Disney i Paris, ett ställe alla barn borde få besöka. Jag va 11 när jag va där och det är verkligen magiskt.
Usa är ett land jag skulle vilja besöka, bla Los angeles, New York och Miami. Men då vill jag att barnen ska vara lite äldre.
9. Vilken seriefigur skulle du vilja vara och varför just denna?
När jag va liten eller mkt yngre än vad jag är nu så va Acke min absoluta favorit tidning. Och då ville jag alltid va som Veronica. Hon va populär, fick alla killar och hade en grym garderob. Så jag säger väl Veronica då, men nu enbart för hennes garderobs skull!
10. Vilken film är den bästa du sett?
Oj jösses ja ha sett många bra filmer. Men en är helt klart Twilight.
11. Vad stör du dig mest på hos andra människor?
Jag går inte runt och stör mig på olika saker hos folk, det är bara tidskrävande och tar alldeles för mkt energi däremot finns det ju helt klart egenskaper hos människor jag tycker är mindre bra, pinsamma och tom sjukt dåliga.
Snålhet är en egenskap jag definitivt inte klarar av, blir riktigt äcklad av det. Likaså människor som spelar offer och människor som aldrig växer upp är bra pinsamma. En annan grej jag kan tycka är sjukt irriterande är folk som tror att världen stannar upp och väntar på dem, alltså folk som aldrig kan komma i tid.


Mina 11 frågor.
1. Vad är lycka för dig?
2. Hur skulle du beskriva ditt drömbröllop?
3. Om du hade fått byta namn till vilket du vill vad hade du hetat då?
4. Om du var ett djur vilket skulle du vara då och varför?
5. Vad tycker du om abort?
6. Hur ser ditt drömboende ut?
7. Tror du på ett liv efter detta?
8. Om du skulle få leva i en annan tidsepok vilken skulle det vara och vf?
9. Vilken kändis hade du velat byta liv med för en dag och vf?
10. Vad skulle du vilja lägga mer tid på men kanske inte hinner?
11. Vad önskar du dig mest just nu?

11 st kan jag inte komma på så jag väljer att utmana dessa 5.

Issa

Lina

Sofie

Jonna

Malin






Vårt vardagsrum

Ju mer jag kollar på vårt matsalsbord ju mer vill jag ha bort det.
Det passar inte in här hemma i vårt svart/vita hem överhuvudtaget. Hela bordet känns som en stor fläck som jag inte får bort.



Tv bänken ska bytas bort till en likadan vit skänk inom kort oxå och då är det bara ekbordet kvar som borde
bytas ut.

Tycker det är jätte fint med ekbord men inte hos oss. Här passar det inte in.





Vi hade nog lite för bråttom när vi bestämde oss för det här bordet. Nu när vi vet och har bestämt oss för en viss stil här hemma så måste det bort, thats it!
 
Ska ta och börja leta efter ett nytt bord på allvar nu och kanske att vi kan byta ut bordet i höst samtidigt som vi gör oss av med de fula gardinerna. Ha tröttnat på panelgardiner, nu vill ja ha vita raka kappor.

Ngt annat som jag stör mig oerhört på är listen ni ser till höger.
Den gör att vi inte kan ställa bordet i mitten av väggen. Det är ett riktigt irritationsmoment kan man säga.
Men man kan inte göra allt på en gång och golvet ligger inte på ngn priolista inom det närmsta=).

Nu ska här letas matsalsbord!


Shoppingen



Byxorna köpte jag på Sisters. Det är likdant märke på de svarta byxorna och jag älskar dem.
Linnet är från Vero Moda och är i en super härlig kvalitet. Ångrar att jag inte köpte det i flera färger!


Måndag

Ny dag och ny vecka.
En vecka som är ganska oplanerad. Det enda som står på schemat är träning för mig och vaccination för Oliver.
Känns som jag har glömt ngt men jag vet inte vad?!
Hoppas den här veckan går lite fortare än den andra veckorna för jag längtar till helgen! ♥

Har inget som helst vettigt att skriva om just nu känner jag så df låter jag bli. Tänkte mest uppdatera för att ni ska veta att vi lever =)
Tjo flöjt!

Namnsdag

Såg precis vilket datum det va och upptäckte att våran lille prins har ju namnsdag!
Grattis lilla hjärtat på namnsdagen=)


Söndag

I natt har vi haft nattgäster i form av camilla och milo. Vi hade familjemys igår och åt så himla gott så jag höll på att spricka. Mat är förbaskat gott ibland ;)
Lilleman sover nu och när han vaknat igen ska vi ut på en pw i det härliga vädret vilket kan behövas då det ikväll vankas ännu mer god mat hos syster.

Men till dess blir det lite städ, uppackning och tvätt!


Hemma

Kl fem i morse väckte vi nog hela stugområdet då oliver vaknade helt panikslagen och grät som bara den. Antar att han hade haft en mardröm. Undrar vad såna små kan ha mardrömmar om? Kanske att snuttis blir kidnappad eller att vällingen är helt slut?!
La han igen då jag tyckte det va alldeles för tidigt att stiga upp men så fort jag rörde mig i sängen så ställde sig O upp och sa: haöee! Så efter en stund gav jag upp.

Va i Värnamo redan innan nio i morse och trots att jag älskar att vara i Halmstad så är det rätt skönt att komma hem lite.


Pixlromatic

Sitter och leker med pixlromatic. Ni kan förvänta er mkt liknade bilder framöver. Självklart inte på samma objekt för det hade blivit lite tråkigt men bilder med samma stuk:). En mkt bra app som gör bilderna lite roligare.




3 fina klänningar från Nelly


Fredag

Godmorgon!
Fredagen den 13 idag, otursdagen för vissa turdag för andra.
Imorgon har swedese sin årliga utförsäljning och det grämer mig ngt riktigt otroligt att vi inte har möjlighet att åka dit. Otur kanske man ska säga!
Hoppas på att den här dagen bjuder på lite tur i kompensation att vi missar den.





Solen skiner himlen är blå

Lite disigt är det nu men ändå, solen lyser :).
Hade tänkt ta en vilodag idag men när jag såg att solen sken va ja bara tvungen att springa en runda. Vila kan jag göra i morgon.

Va ute på en långpromenad här nyss för att kolla in ngn lämpligt litet hus/stuga där jag och Alex kan bosätta oss på äldre dar. För det har jag bestämt att när jag och Alex blir stora (läs äldre) och det är dags att dra sig tillbaka en aning så är Halmstad stället för oss.
Hittade några objekt men inget klockrent, spanandet fortsätter. Har ju ändå lite tid på oss får man väl säga.

Tog en glasspaus vid stranden.


Stolar

Igår köptes det en ny soffa till stugan. Ingen soffa jag hade valt men de ville ha en lite nättare soffa samt att det skulle va en bäddsoffa och så blev det.



Severins har extremt mkt fint och som jag nämnde häromdagen, de har ett flertal stolar som tilltalar mig.
En kullastol ha jag letat efter och skulle vilja ha en svart sådan till köket åt oliver. Tycker den är super snygg,

En mini Verner panton skulle jag vilja ha som skrivbordstol till oliver. Kan inte riktigt bestämma mig om vi borde ha en till våran skrivbordshörna vi oxå. Hur som haver så ha jag fallit för Verner panton.


Filmmys

Gick ut till eurostop innan. Va nyfiken på hur lång tid det tog och det tog bara en kvart, 1,5 km va det. Super smidigt och bra för mig som är lite feg när det gäller att köra bil dit:)!

Blev dock inget köpt åt mig den här Gng förutom ett par ljuslyktor på Em. Sen fick oliver ett par bodys och ett par mjukisar. Vill inte att han ska ha det egentligen men tänkte att i stugan måste man ju ändå ha ett par mjukisar.

Nu blir det snart film, abduction. Har sett den innan men har inga problem med att se den igen :). Men innan filmen blir det först kvällsmat i form av varma mackor.
Trevlig lillördagskväll!


Solen kom fram!

Har börjat varje morgon med en joggingtur och idag sprang jag nere vid havet. Det va nästintill vindstilla där idag , så härligt.
Nu är d bara solen som fattas men ska man lita på väderprognosen så kommer den imorgon. Hoppas hoppas :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197905998.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197905998.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197905998.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197905998.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197906065.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197906065.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197906269.jpg" class="image">


3 år med riktig kärlek(varning för smörig text)

Jag gillar egentligen inte smöriga inlägg och jag brukar oftast försöka undvika sådana men ibland så bara måste man....få skryta lite.

För tre år sedan befann jag mig i halmstad, solen sken och det va riktigt varmt ute, påskafton skulle firas och det va uppdukat för fest o kvällen skulle sedan avslutas på mårtenssons. Just då hade jag inte en tanke på att jag skulle träffa han, min pojkvän och sambo, pappan till mitt barn och min stora kärlek här i livet.



Han är den finaste människa jag ngnsin träffat. Han har hjärtat på det rätta stället och glimten i ögat. Har heller aldrig varit med om ngn så händig, smart och uppfinningsrik människa som Alex. Efter 3 år tillsammans så fortsätter han att imponera. Känns som att det inte finns ngt som han inte kan, han kan banne mig allt och lite till.

Mycket har vi hunnit med under dessa 3 år tillsammans och mer kommer det att bli, våran resa har ju bara börjat. Och hur det nu än kan vara möjligt så älskar jag dig bara mer och mer för varje dag.

3 år tillsammans med världens finaste kille

Du gör mig såå lycklig



Du gav mig det finaste man ngnsin kan önska.



Tack för att du är just den du är och tack för dessa underbara 3 år och många många fler kommer det att bli =).
Älskar dig Alex ♥



Oliver


Shopping

Ha varit inne och gjort stan idag. Hittade dock inte jätte mkt men det blev ett par byxor från sisters, ett linne från vero moda och lite servetter och dukar från Tgr.
Provade en hel del shorts oxå som va jätte fina men med tanke på att färgen man har på kroppen är näst intill obefintlig så va det inte jätte smickrande med shorts så df blev det heller inga denna Gng.


Oliver 1 år

Ett år. Ett helt år. Ett helt underbart år!

Kan inte förstå att det har gått 1 helt år sedan vårt liv förändrades, givetvis till det bättre, och vi två blev tre. 
En liten underbar människa som gjort att vårt liv fått en mening. Jag kan inte beskriva i ord hur betydelsefull och älskad du är. Tack för att just du kom in i vårat liv. 

Grattis lilla busunge på 1 årsdagen
...hurra hurra hurra...


2 dagar gammal



1 månad gammal


4 månader gammal



6 månader gammal


9 månader gammal



12 månader

Har tagit kort på Oliver den 10 varje månad och skrivit upp hans framsteg/upptåg/gulliga saker osv som jag tänker göra en liten mini fotobok av. Himla kul att se hur han har förändrats månad för månad både till utseendet och i utvecklingen.


Grattis på födelsedagen älskade barn!


Frisyr

Jag är värdelös på att göra frisyrer. Jag kan helt enkelt inte och jag har ingen som helst talang när det kommer till just hår och frisyrer.

Idag när d varit en innedag så har jag haft god tid på mig att öva. Idag tränade jag på att göra en inbakad fläta och efter några försök började det arta sig.
Vem vet om det fortsätter regna så kanske jag kommer bli ett riktigt hårproffs till slut. Det är som de säger: övning ger färdighet :)


(jag såg ut som en riktig skolfröken med mina glasögon och min inbakade fläta)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197709035.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197709063.jpg" class="image">


En annan dag med regn

Började dagen med en joggingtur uppe på gallberget. Kändes himla bra och det va riktigt lätt att springa idag. Vilken härlig känsla!

Då det nästan regnat hela dagen har det inte blivit så mkt mer idag. Em och severins besökte vi iofs då det ska köpas ny soffa.
Severins hade som vanligt så mkt fint och jag hittade en hel del som borde flytta in hos oss. Jag vet inte vad det är men jag brinner ganska starkt för stolar. Inte alla sorters stolar självklart, men det finns så många fina stolar och som jag vill ha. Och många av de jag vill ha finns just på severins.
Hittade även en matstol som jag letat efter jätte länge som jag vill att oliver ska ha när han blir lite äldre. Kommer säkerligen besöka S igen och då ska jag ta lite kort på mina vill-ha-stolar.

Imorgon är det en stor dag. Våran lilla älskling fyller hela 1 år. <3


Havet

Det blåser lite vid havet idag kan man säga. Men det gör inget, det är så skönt att bara få vara här.

Va ute och gick och mätte ut en springrunda som jag först hade tänkt pröva imorgon. Men med tanke på hur vädret skulle bli imorgon så får vi se hur det blir med den saken.
Hur som helst är det underbart att vara här.



Godmorgon

Pigga och glada?
Solen skiner och här hemma är det fullt ös medvetslös. Så med andra ord så är iaf vi pigga och glada.

Så fort oliver somnat ska bilen packas för sen åker vi mot bästkusten. Love it!

Upptäckte häromdagen att det är fler än oliver som gillar vagnen. Tydligen en bra sovplats.


Påskaftonsmys

Det blir inget vanligt påskfirande för vår del i år. Trots en lockande inbjudan till Falkenberg bestämde vi oss för att vi skulle stanna hemma och ha myskväll.

Även om det inte blir ngn påskmat så kommer vi trotsa våg och vikt ändå, då det blir tacomys och chips med dip. Skulle inte det täcka behoven så tänker jag gå på Alex påskägg.

Hoppas ni alla har en jätte bra kväll vad ni än hittar på.


Påskägg

Fått något påskägg än?
Här hemma va det skattjakt redan igår då påskharen va lite tidig i år och efter ett antal ledtrådar så hittade Alex sitt påskägg.


Glad påsk

Fick finbesök igår utav Niclas o Karin och de hade med sig två tidiga födelsedagspresenter till lilla O. Den ena presenten innehöll en t shirt o ett par as coola shorts. Oliver kommer bli så ball i sommar i dem :).

Påskafton idag då och idag känns det som vi har fullt upp så lika bra att börja bocka av listan på en Gng.
Glad påsk på er!


Lek och bus


Festligheter

Igår så gick jag och Alex bort till Mile och Calle en svänga. Där borta vankades det förfest innan Harrys.
Fullt hus va det och himla trevligt. När de andra begav sig ut traskade vi hem.
Glömde dock att ta massa bilder, som vanligt, men några blev det ändå.



https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197159427.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_197159491.jpg" class="image">


Nytt i garderoben

De två senaste tillskotten i garderoben är väl inte direkt vårinspirerade, svarta jeans och en grå kofta, men jag är satans nöjd ändå. Och ska man tro väderprognosen så ska det ju bli vinter imorgon så då passar de ju bra.

Hade inte så höga förväntningar ang jeansen men de satt som en smäck och va supersköna.




Promenad

Nu ska vi ut å leta efter en vante som vi tappade igår. Alex mormor ha stickat de till lilla o så hoppas vi hittar den. Så idag får d bli samma promenad som igår.


Första dagen...

... som glasögonorm på deltid. Hoppas på att få slippa huvudvärken nu framöver.
Lär ta ett tag innan jag vänjer mig då jag tycker enbart att d stör och är i vägen just nu.



Nytt till köket

Alex tycker inte vi behöver fler muggar, men se där är vi inte riktigt överens.
Vi har inte det här mönstret innan och df anser jag att vi behöver det.

Skålen är väl inte jätte fin men som sagt vi har inte det mönstret och muggarna är superfina.

Filippa k Net och Net trim.


Välkommen att flytta in i garderoben

             Tröjor , Canna Cardigan , Odd Molly - NELLY.COM Byxor & shorts , Spring Jean Satin Jeans , Cheap Monday - NELLY.COM Tröjor , Essential Japan Knit , Hunky Dory - NELLY.COM
             Tröjor , Bright Sweater , Mango - NELLY.COM Klänningar , Carolin Dress , Vila - NELLY.COM Klänningar , Gotic Short Dress , Vila - NELLY.COM

             Och jag pratar såklart inte om tjejerna utan om vissa av kläderna de har på sig.

Träning och hälsokontroll

Igår när jag kom till träningen så va karros pass inställt och då jag tycker hennes pass är grymt bra så blev jag en aning besviken. Istället va d ett styrkepass som jag brukar tycka är rätt tråkiga vilket jag gjorde igår oxå.
Men jäkla vilken träningsvärk jag har idag. En riktigt härlig och bra träningsvärk :), like it!

Va ju på hälsokontroll igår och jag gick igenom kan man säga. Fick grönt på alla utom en (gult) då ja ha lite huvudvärk och magkatarr emellanåt. Och enl hörselapparaten så skulle jag ha en bullerskada och nedsatt hörsel. Vilket förvånade mig men det visade sig sen att den va sönder.

Hon sa även att mina magmuskler ha gått ihop så nu jäkla ska här göras sit-up igen.

Det är himla bra med hälsokontroller emellanåt. Till nästa gång (när det nu än blir) ska jag ha förbättrat min kondition ett snäpp till!


Tisdag

Ha bockat av lite grejer nu på morgonen som stod på min to-do-list för den här veckan så nu är det bara en sak kvar att göra och den fixar vi så fort lilleman vaknat.

På tal om lilleman, om en vecka blir han 1 år. Va sjutton hände? Tiden har gått så otroligt och ofattbart snabbt. Ett helt år, sanslöst.
Våran älskade lilla solstråle!




Måndag

Ny vecka och idag har jag och oliver fullt upp. Så fort han har vaknat så har vi en massa små ärenden som ska betas av. Vi ska bla till stan och lämna tillbaka en sak åt Issa och sen en massa andra små ärenden.

I eftermiddag ska jag på hälsokontroll och det ser jag faktiskt fram emot, intressant och se om man går igenom besiktningen. Och sen ikväll blir det träning som vanligt.

Den här veckan är det ju dags för påsk oxå. Förra året va ju påsken lite senare än iår och förra året låg vi ute o solade på baksidan hela helgen, tyvärr ser det inte ut som om man kommer kunna göra det i år. Men även om förmodligen inte värmen kommer infinna sig så hoppas vi iaf på lite sol=)!

spontana linda

Som sagt igår blev det en snabbis på stan för en spontanmiddag på harrys. Marknaden lockade inte ett dugg, vilket den aldrig gör så det blev bara middag och sen hem.
På kvällen fick vi lite besök här hemma och efter lite övertalning från min systers sida så blev det en liten spontan men lugn utgång. Dans o många skratt blev det.

Snart är denna helgen slut och jag längtar till ikväll. Söndagskvällar är en riktig myskväll här hemma och ikväll är det inga undantag. Jag gillar söndagskvällar=)!

Nu sitter jag o slösurfar lite och har fyllt en varukorg på en sida så nu är frågan om jag ska slutföra köpet eller ej....
Later!


Design