ny tid

då var det slut på sommartid och vintertiden är här.




godmorgon alla! sovit gott?
sista dagen på den här helgen, ha varit fullt upp hela tiden.
igår agerade jag flytthjälp hjälpte till att städa som aldrig förr.
Det blev en flytt till en såå sjukt fin lgh. En av de finare måste jag säga.
Va helt slut efteråt så det fick bli ett varmt bad och sedan lite mat hemma hos syster.

Idag blir det ett besök till den fina lgh igen, ett besök på blomsterlandet för att köpa lite grejer inför våran adventljusstake och sedan ska det bakas och sättas ihop byråer här hemma.
En riktig fixar söndag!

favorit familj

Har varit och lunchat med min lilla favorit familj, familjen Pavlovic/wilstorp. Man blir så glad av att träffa den lille busungen, kan inte sluta skratta åt han emellanåt.

 

Nu är det inte många timmar kvar på denna arbetsvecka, nedräkningen är på gång. Efter jobbet är det inte mkt som står på schemat utan det blir lite plock och sedan blir det till att slå rot i soffan framför idol. Har ett litet sug efter bakning också så kanske att jag slänger ihop ngt om det finns ngn ork till det när jag stiger innanför dörren hemma.

 

Trevlig fredag!


 ”Vi erkänner våra små fel
för att övertyga oss om att vi inte har några stora”


 

mosters lilla älskling


Fredag

Trots roliga saker varje dag den här veckan så har den varit rätt lång ändå.

Igår bar det av mot jkpg för lite shopping. Nu ha jag äntligen ett pensionärsöverdrag till bilen, få se om det är ngt att ha. Vem vet det kanske gör så att jag inte hatar vintern så mkt på morgonen fram över.Hoppas hoppas.  Fick även med oss två små byråer till sängen, lite kläder och andra små saker.

Men som sagt trots en rolig vecka är det skönt att det äntligen är fredag=)!




Onsdag

Snart har halva veckan gått vilket är riktigt skönt. Mår inte jätte bra utan har halsont, huvudvärk och känner mig allmänt febrig. Inget kul att gå runt och må halvdåligt, kunde vara antingen eller.

 

Igår va mamma, thomas, pappa, yvve, cam, milo, mala och enes hos oss och åt smörgåstårta. De skulle fira mig och alex lite. I present fick vi en tv, blommor och av mina systrar fick jag en icurl

(de hade ju redan firat alex). Vi bugar, bockar och tackar för presenterna!

 

Ikväll blir det ingen rast och ingen ro heller utan det är harrys som står på schemat för min del tillsammans med jobbet, trevligt värre. Ska (förhoppningsvis) bli riktigt gott med lite harrys mat!


 


lite enklare

sånt här skulle göra livet lite enklare på morgonen.


juicepress

från onoff




pensionärsöverdrag till bilen
biltema


Måndag

Helgen har sprungit förbi i sin vanliga takt. Men den här gng ha ja faktiskt lyckats hålla mig vaken efter PRO tid. Det ni!

 

I fredags va det idol som stod på schemat och jag tyckte faktiskt rätt människa åkte ut men tycker även att geir kunde gjort henne sällskap och de kunde ha lämnat idol tillsammans. Men det får väl bli nästa vecka. Hann även med lite studerande!

Att min favorit kom hem igen gjorde hela fredagen!

I lördags va vi på besök hos världens bästa Emelie sedan blev det mysig hemmakväll med sjukt god mat. Vilken mästerkock jag kan vara ibland, herregud, ja ibland så förvånar jag tom mig själv.

Gårdagen va inte jätte spännande direkt, hade tänkt kolla på fotbollen men låg istället däckad hemma med feber och halsont. Så fick följa matchen via it och sms. Lite tråkigt att man missade den så igår va det faktiskt lite synd om mig. Idag är febern borta och det är nya tag som gäller.

Fullspäckad vecka också med en massa roligheter!

 

 

 

Success is not the key to happiness-happiness is the key to success


Friday....

And Im in love! 
Idag får jag äntligen hem herren i huset efter att han varit i Slovakien och jobbat hela veckan. Casper har iofs skött rollen bra som herren i huset men ibland känns det som han tar den rollen på lite för stort allvar.

Fredag idag vilket innebär soffmys till idol men först ska jag kolla igenom hur jag ska lägga upp mina studier, fick nämligen hem en väska med allt igår=)! Ska bli riktigt roligt.

 

Tack tjejer för igår, fler såna kvällar tack=)!






en riktigt härlig dag på söder i somras


Tjejkväll

Första snön har då kommit för den här säsongen. Behöver väl inte säga att jag tycker det är en aning för tidigt!? Även första gng den här säsongen som jag inte kom in i bilen och det är precis det jag hatar med vintern. Hade det inte varit för bilen och allt jobb med skrapning osv på morgonen så hade det inte varit så farligt. Ska nog ta och köpa ett pensionärsöverdrag till svarta pärlan så kanske man slipper sånt.

 

Idag är det dags för lite tjejkväll hos mig. Ska bli så kul att få träffa dem, mat och god dricka står på schemat. Torsdagen kan knappast bli bättre. Nästan så jag får lite fredagskänsla. Loove it!



idag ska jag dämpa min johanna abstinens


jag vann!

Har blivit totalt besatt av mitt lilla wii. Kände att jag behövde en till handkontroll mm och såg att det fanns rosa man kunde vinna på tradera. Och en rosa är väl ett måste så då såg jag till att vinna en sån. Hade glömt bort hur kul tradera är.



den här vann jag
ja ni ser ju vart bilden kommer ifrån


Tisdag

Efter att en liten del av familjen va hos oss igår då bla Milo va med så va jag helt slut efteråt. Mosters lilla sötnöt är mer vild än tam. Hur det kan få plats så himlans massa energi i en sådan liten kropp är för mig en gåta! Fast till slut var det som att trycka på en knapp så försvann all energi och han satt tyst och lugnt och myste hos mig. Gullunge!!!

 

Sov sjukt dåligt i natt, vaknade minst 4 gng. Att jag hade världens mardröm gjorde ju inte saken bättre. Påminde om en Freddy Krueger film, för så mkt blod var det inblandat. Får verkligen hoppas på att det inte var en sanndröm på ngt sätt.

 

Dagens planer är jobb, sedan lite mini spa och kvällen ska avslutas med att slå rot i soffan. Nu jäkla ska 3:ans värld klaras av!


Jag...

Är: glad att jag är den jag är

Har: lite Johanna abstinens

Tycker: att vissa saknar hyfs och fason vett och etikett

Tänker: en hel del på en ny frisyr

Känner: ett stort behov av lussekatter

Blir: alltid lika glad av att träffa Emelie

Vill: åka på en veckas solsemester och bara njuta tillsammans med alex

Ser fram emot: när jag får börja julpynta

Ska: spela wii utav bara sjutton i veckan

Behöver: nya stövlar pronto!

Längtar: efter julen

Gillar: nagellack himlans bra grej

Ogillar: otrevliga människor i telefon




shake it
det va ett tag sen ja såg cam skaka loss
dags snart tycker jag=)


Årets viktigaste dag...

 ..den 18 oktober. Tror tom det pratas om att det ska bli en röd dag i almanackan. Lite förvånad över att det inte stod ngt i tidningen idag. Men men alla kan vi göra misstag.

 

…Hipp hipp hurra på min egen födelsedag…

Har redan fått några presenter. Av världens finaste pojkvän fick jag bla ett efterlängtat nintendo wii och ett spel av hans mamma. Tror nog att jag såg ut som en 6 åring på julafton ungefär när jag öppnade det. Blev nämligen bra glad! Mamma kom förbi i fred med en förtidig present i form av två lampor till vardagsrummet, döö snygga kan ja be att få tala om att de var också.

Blir inte mkt firande idag dock mer än lite god mat ikväll utan nästa vecka kommer familjen och ska fira både mig och alex.

Stort grattis på min födelsedag!!!



En bild säger mer än tusen ord

hos oss ikväll:




 

 

och när vi är inne på idol så tycker jag att det är dags att säga hejdå till weise!


Awesome day!

Vilken jäkla kanon dag det varit idag.

Vissa har blivit husägare, andra har fått klartecken för en adoption och kommer att bli föräldrar inom kort. Är så glad för allas skull.

Dessutom har jag fått löneförhöjning och ska börja studera lite igen vid sidan av. Torsdagen kan knappats ha varit bättre och än är den inte slut. Happy!




Fullt hus/huset fullt

Det vankas helg snart igen. Lovely. Den här helgen blir det fullt hus igen då det ska vara 25 års firande igen. Så ska nog ta tag i hemmet lite idag så inte det blir alltför stressigt på lördag.

 

På tal om fullt hus så har de börjat visa huset fullt på Tv4 Komedi. Blev överlycklig när jag såg det så nu sitter jag bänkad framför tvn varje dag kl 18.10. Kan också vara df min mob är avstängd vid den tiden ni som ringt=). Huset Fullt va ett av mina favvo program när jag va liten så det måste ju självklart följas nu också.



Michelle är ju bara för söt


Jag hade glömt..

..hur satans gott det är med våfflor! Nu vet jag.
Bra gott är det. Tänkte bara säga det.


grädde står på min usch lista så df kör ja utan

bild lånad från www.recept.nu


Måndag

Har kommit på vf våran helg alltid springer iväg så satans fort. Det beror ju helt å hållet på att ja å alex är såna pensionärer och somnar redan kl 10 på kvällarna! Får bli ändring på det nu, tror bestämt att vi få ta en powernap på em eller ngt så vi kan hålla oss vakna som vanliga människor på kvällen.

 

Blev en del shopping i lördags i jkpg också. Nya grejer till garderoben, till köket, byxor, smink och en parfym ala Johanna. Skor som stod på min prio lista hittade jag tyvärr inte så får kolla nätet lite istället. Kvällen innebar lördagsmys. Man blir ju rätt slut av att springa på ikea och A6.

 

Igår slutade vi upp med de andra PRO medlemmarna och gick tipspromenad där vi även hämtade ut vårat första pris vilket innebar en storvinst 75 kr. Ett riktigt saftigt pris som vi satte sprätt på med en gång, det blev spik för heeela slanten!

Helgen avslutades med en candle light dinner ( säger man så?). En perfekt avslutning på en super mysig helg!


Lördag

Good morning sunshines!
sovit gott?
va uppe med tuppen idag eftersom en viss vovve tydligen ville gå ut och gå kl sju. Så det va bara att pallra sig upp för att ta dagens första promenad.

Somnade ifrån idols utröstning igår men såg att det va sassa som åkte vilket va helt rätt. Nästa vecka är det dags för weises tur att tacka för sig. Ha liite svårt för den grabben/gubben, ja vem vet egentligen hur gammal han är.
Favoriterna just nu är Jay och Linnea vilket säkert kan ändras inom kort.

Nu blir det duschen och om inte alex ha vaknat när ja är klar så ska ja gå in och hoppa på honom så han kommer upp, för idag bär det av på shopping!


Man kan aldrig få för mkt kläder bara en för liten garderob
(df ska vi utöka våran lite idag)



Friday

Sjukt skönt med fredag. Den här helgen är så efterlängtad. I'm totally ready for the weekend!
Hoppas allt är bra med er och godmorgon!


G.G


en mkt regnig kväll i halmstad under roxette


mini har lärt sig att klappa i händerna vilket han tycker är super kul
häromdagen satt han oach klappade och till slut klappade han till sig sj ipå näsam, eller näsan kom i kläm, då va det inte lika kul längre
sötnöt


Kiosken nästa

 

Då har Tigers hemmapremiär ikväll och det är återigen dags för mig att infinna mig i kiosken.

Ser fram emot att förhoppningsvis få se lite hockey(inte alltid man ser så mkt när man står där). Hoppas även på att det finns lite gott i kiosken. Jo det händer faktiskt att en och annan godis bit slinker ner. Lite lön för mödan ska man väl få för att stå där=).

Så då återstår det bara att säga heja tigers =).


Tisdag

Somnade som ett litet barn i alex knä innan nio igår, hade en sån jädrans huvudvärk som höll på att ta kål på mig. Antar att det var sviterna från helgen som satt i.

Men idag känner jag mig rätt pigg och utvilad så idag ska det tas tag i lite måsten. Bla hade jag tänkt att bestiga ett stort berg med tvätt. Känns som min tisdag kommer bli oootroligt spännande.



Höst på riktigt

Jaha då var det oktober igen, årets typ viktigaste månad. Tänk vad tiden går.

I lördags brakade Alex 25 års fest loss, en tillställning som blev himla lyckad. Lite segt till e början men det tog sig efter att den lite starkare drickan åkte fram.

Efter att ha haft lugna hemmakvällar de senaste veckorna så är man sjukt seg efter denna helgen och det lär nog sitta i ett tag. Jag va tom sämre än födelsedagsbarnet igår och det var ju inte riktigt meningen, va mer död än levande. Så ser fram emot en lugn helg innan det brakar loss igen nästa helg. Hoppas innerligt att den här veckan går fort!

p.s nu är det verkligen höst ute. And i like it!


Design