Ny vecka...

..och sista dagen på januari=)! Tror och hoppas på att februari kommer gå rätt fort eftersom hela månaden är ganska så fullbokad ,om det inte sker en hel del ändringar i schemat då.

 

Första veckan blir ganska så lugn. Den bjuder bla på ett besök hos bm och till helgen ska världens finaste lilla pojke firas. Kan inte förstå att det har gått ett år då sen den lille skiten kom till världen♥




Söndag

Det blev en tidig lördagskväll igår, igen. Vi hoppade i säng redan vid halv tio, helt slut båda två.
Alex och hans pappa ha renoverat i princip hela helgen och ja va helt slut efter shoppingen med mamma och thomas, ja det tar faktiskt rejält på krafterna det oxå. Nästa helg kommer alex mamma och ska tapetsera i bebisens rum. Alla är så snälla som hjälper till så mkt. Undra vad vi skulle göra utan våra föräldrar egentligen?!?!

Ser ut att bli en riktigt fin söndag så efter pluggandet får det bli en lång promenad i solen.
Nu ska ja dyka i böckerna.
Godmorgon....

bebis shopping

Följde med mamma och thomas till jkpg idag för lite shopping. Rubriken talar väl inte riktigt sanning för det va ju inga bebisar vi köpte utan snarar saker till bebisen. Det blev en babysitter, babygym, påslakan, kläder, filtar mm. Sedan blev det även ett par skor till mig och en soffa till mamma och thomas.
En lyckad shoppingresa kan man säga. Men nu är jag helt slut och ska nog ta och vila en runda innan det bär iväg igen för lite handling inför kvällen.

 

dessa två köpte vi bla. Kommer från 1 klass

babygymmet va inte exakt så fanns ingen bild på deras hemsida på den vi köpte

 




Friday...

Väldigt skönt med fredag.

Fredagskänslan har dock inte infunnit sig ännu men den kommer nog så småningom. Planerna för dagen är inte många utan de enda är att ta sig igenom jobbet, sedan blir det powerwalk och därefter ska jag bli ett med soffan. Är det ngt jag är extremt duktig på så är det just det, att bli ett med soffan. Vi två kommer riktigt bra överens.

Och eftersom det är fredag så betyder det fredagsmys som betyder glass och chokladpudding.  Där slår man två cravings i ett!

 

Glass + choklad = en lugn, lycklig och harmonisk Linda= en bättre tillvaro för alla inblandade

 

 

 

 


Gravid i vecka 30


jag och mina snygga kalasbyxor






I'm tha bomb
sprängs när som


folk är ovanligt roliga numera oxå
några vanliga kommentarer :

-          Hur många timmar är det kvar?

-          Oj oj oj, nu är det snart dags va?

-          Hur mår tvillingarna? (å ja personen syftade på magen)

-          Hahaha shit va stor du är hahahha

-          Är du säker på att det bara är en?

-          Ska du verkligen gå med den där magen ända tills april?

-          Shit, hon där är höggravid, hon ska nog ha snart! (en tanke från en som inte såg att det va jag)

 

 

Den finaste kommentaren kläckte ändå min underbara sambo.

-          Linda kom och ställ dig här, märker du hur golvet knakar och låter när du går här?

 

Alex ska akta sig för är han inte snäll så tänker ja sätta mig på honom!!!!!


Upp & Hoppa

Studsade upp ur sängen som ett popcorn vid 04.45 i morse, pigg som en lärka. Kände verkligen livet i mig och hoppade in i duschen och kände att nu är det snart vår. Snart helg också ju, härligt värre. Gick en längre promenad med Casper direkt efter en nyttig frukost och hoppade sedan in i en varm bil och körde iväg till jobbet. Denna dagen kommer att bli kanon med en så här bra start på dagen……………..I wish!!!!

 

En liten överdrift. Rullade snarare ur sängen och ner på golvet vid 04.45 för att ja va så sjukt kissenödig(fy vilket fult ord). Gick haltandes, eftersom ryggen hade låst sig och halvsovandes till toaletten och sedan duschen. Målade på mig ett ansikte och fyllde sedan magen med mackor och blåbärssoppa. Finns inget stopp i magen längre, det är omöjligt att bli mätt. Tog sedan på mig alex jacka eftersom jag inte kan knäppa min egen längre och haltade ut med casper då jag nästan höll på att frysa ihjäl på kuppen.

Efter promenaden startade ja bilen och gick in för att lämna Casper. När ja väl kom ut igen hade bildörren frusit så jag fick åla mig in genom passagerarsidan, lika smidig som ett kylskåp. För med en kanonkula på magen är det inte så lätt kan ja be att få tala om.

Ja livet som gravid är inte alltid så glamoröst helt enkelt men att kylan gör det svårare gör det inte särskilt mkt bättre.

 

Ge mig vår!!!!!


Virus

Jaha då va man drabbad då ja, av värsta viruset. Va väl rätt väntat ändå, man visste ju att förr eller senare så ryker man ju förmodligen på ngt. Speciellt om man inte är så försiktig och skyddar sig. Lite smått irriterande bara att det händer utan förvarning.

Nu är det då inte jag själv som ha drabbats av virus utan min bärbara dator.  Hade bara en liten paus i pluggandet igår och va inne på it och läste några bloggar sen så poof blev allt blått och massa varningar och skit dök upp. Inte mkt att göra åt, tar det som ett tecken på att det är dags att köpa ny ;)!

 

Fick bli lite städning istället för plugg sedan stod ja och hejade på när alex och pappa bar in allt det nya till våran nyrenoverade tvättstuga som alex inhandlat under dagen. Jäklar i havet vad fin den kommer att bli. Min man han kan han =)!


Tisdag

 

Herregud va trött och sliten man va idag då. Kunde visst inte sova som man borde inatt. Va mer vaken än sovandes och när jag väl sov drömde ja sjukt konstigt, det va förlossningar, spöken, tjuvar och annat trevligt inblandat. Så kanske df man ser ut som en vandrande vålnad idag.

 

Tisdagen lär inte bjuda på så mkt överraskningar direkt utan det är lika bra vi kör över den så fort vi kan. Vf inte tom hoppa över den?!

 

 

 

Vi erkänner våra små fel

För att övertyga oss om att vi inte har några stora


Längtan är stooor

Trots en hel del stress så har vi en helt underbar tid framför oss och mkt som jag längtar till.

 

Längtar efter våren

Längtar efter sommaren

Längtar efter att varma sommarkvällar och grillning

Längtar efter lukten av nyklippt gräs

Längtar efter att få ta på mig ett par snygga sandaler och en klänning

Längtar efter halmstad och havet

Längtar till Linas möhippa och bröllop

Längtar efter att få sitta ute på våran uteplats och bara vara

Längtar tills ja kan få börja inreda bebisens rum

Längtar efter att kunna ta ett glas vin tillsammans med flickorna

Längtar tills det nya gymmet öppnar, hoppas verkligen det är lika bra som jag tror

Längtar efter träning

Längtar tills ja och alex ska åka iväg på våran loove vaccation

 

Men mest av allt längtar jag efter att få träffa våran lilla fis. Den längtan är obeskrivlig och tiden går inte snabbt nog tills du ska komma till världen.
Så plattan i mattan nu tack…


Måndag

Söndagen blev lite roligare än förväntat ändå. Duschningen av Casper va inte alls lika tråkig/jobbig som vanligt. För med hjälp av en ”högtryckshårblåsare” blev det riktigt smidigt. Vet inte riktigt vad det heter men effektiv va den!

Sedan blev det bullbak, soffmys och mina berömda skrattanfall som jag får nu för tiden kom ett flertal gng igår. Riktigt roligt, dock kan de där skrattanfallen fort övergå till en lipattack istället men igår va det enbart skratt=).

 
Grattis till förlovningen L & G ♥♥♥
Är så glad för eran skull=)!


segt så det räcker

Ha suttit och pluggat hela fm. Eller rättare sagt försökt iaf, finns ju så mkt annat roligt att göra på IT. Shoppa tex.
Nej men studierna går bra segt nu för tiden. Ska försöka bita ihop några veckor till sen får det va bra.
Bara jobbigt när det blir ett måste och det här pluggandet hänger över mig och gör mig extremt stressad. Har väldigt svårt att slappna av eftersom det finns i bakhuvudet konstant, ett riktigt jobbigt stressmoment.

Men som sagt bara att bita ihop.
Dagen kommer tyvärr inte bli mkt roligare heller då det ska veckohandlas och sedan ska casper duschas. Inga roliga moment alls idag.
Då va det dags att dyka ner i böckerna igen.
Tjo!

Ullared

Det blev en liten tripp till ullared idag ändå. En ganska bra dag att åka dit då det inte va ngn trängsel alls varken inne eller på parkeringen. Trots det så va det en tjej och en kille som blev helt galna på oss på parkeringen. Förmodligen tog vi deras parkeringsplats, vilket man inte kunde förstå att de ville ha just den. Lite svårt att förklara hur det va förutom att det va skrattretande. Hon pekade finger och han vrålade i bilen. Han måste haft både graviditetshormoner och pms eller ngt. Jobbigt det måste vara att bli så arg för en så liten sak... värre hormoner än en annan ju.

Iaf nu har vi nästan allt vi behöver inför den lilles ankomst. Bara ett par saker kvar som ska inhandlas sen så är det klappat och klart. Så nu lille vän är vi nästan "redo" för dig, om man nu kan bli det ♥

Tror jag ska ta och vila ögonen nu en runda innan det är dags för matlagning och soffmys.
Trevlig lördag =)!

Nyfiken

jag är så nyfiken på vem det är som bor i min mage

om det är en pojke el flicka, hur denne ser ut, personligheten osv osv

liten men bestämd som sin mamma? smart och omtänksam som sin pappa?

vem är du som sparkar mig i magen?

det enda jag nästan är helt säker på är att det är en mega bebis i magen och jag hade inte heller blivit förvånad om det bor två st där inne, den ena är bara väldigt bra på kurragömma.

även om det sas på UL att det är en flicka till 80% så tror ja ändå lite mer på pojk

tiden lär ju utvisa om det är en liten mini linda el liten mini alex.

Skulle det bli en pojke så hoppas jag att han blir precis som sin pappa, som är världens finaste♥

 

 


Fredag

…vilket är riktigt skönt, helgen är som vanligt mer än välkommen=)!

Planerna för helgen är inte riktigt spikade ännu men en tripp till Ullared står kanske på schemat under morgondagen.

Sen funderar jag även på om man ska gå på hockey i kväll?! Längesen man va på en fredags match nu.  De va så sjukt kul förr då jag och johanna brukade hålla låda. Innan hockeyn brukade d bli ett besök på Harrys och efter hockeyn hem fort för att byta om och avslutade sedan kvällen på mejeriet. Få se om det blir ngn hockey ikväll eller om det blir till att slå rot i soffan.

 

Nej planerna är som sagt inte spikade alls för helgen får ta det som det kommer helt enkelt. Vilket fall som helst så är det riktigt skönt med fredag!



en regnig dagen-före-midsommarafton i halmstad


Sprickfärdig...

..men än är det många veckor kvar.



Ett paket...

Blev oerhört glad när ja kollade posten i dag. Va nämligen inte bara räkningar och tråkig reklam utan även ett paket till mig. Jag beställde nämligen en massa pärlor, smyckesdelar, hängen med mkt mera från it i fredags från ett ställe som heter barapyssel.se.

Aldrig köpt därifrån innan så man visste ju inte riktigt vad man skulle få hem. Jätte billigt och ingen fraktavgift, lite för bra för att vara sant tycker man ju så förväntningarna va inte jätte höga. Men blev enbart positivt överraskad.

Så nu är planerna spikade för kvällen, bara pyssel!!!!





www.barapyssel.se
(bilden är lånad från deras sida)


Gillar...

Gillar att snön börjat försvinna och att man kan se asfalten igen.

Gillar att man slipper gå som en pingvin ute på vägarna för att undvika att halka.

Gillar att det är nedförsbacke idag.

Gillar att jag går in i en ny vecka idag.

Gillar när jag får sova bra under en natt.

Gillar när bebisen ger mig en rejäl spark i magen.

Gillar när det äntligen går upp ett ljus för mig vad det är jag läser.

Gillar börja låta som ett konstigt ord


Tisdag

Gårdagen va bra jobbig. Bm skickade mig till förlossningen där jag tillbringade halva fm bla pga extrema kramper i magen. Blev en ordentlig besiktning och så fick jag ligga i 50 min med en sån där grej som är kopplad på magen för att kolla hjärtljuden på den lilla. Som tur va så va allt bra med bebis iaf men ja blev inte helt godkänd, men det va inget som inte lite meduucin kan fixa!

 

På kvällen va det bio time. Meet the parents, little fockers. Det va ju ingen film som man garvar sig helt igenom men ändå lite småkul, så den blir godkänd. Men tror inte ja ska gå på bio ngt mer på ett tag nu, hade lite svårt att sitta still. Utan hade myror i rumpan och ville hellre köra fingerkrok med alex än sitta still. Ja man kunde tro att jag tillhörde dagis eller ngt.


Helt förstörd

Ha varit vaken sen kl 01 inatt. Så behöver ja ens nämna att jag är totalt förstörd?!?!

Den här dagen kommer att bli bra tuff.

Längtar som tusan hem till sängen igen. Men innan dess ska jobbet klaras av och ikväll blir det bio. Meet the parents, Little fockers.

 

*gäsp*


söndag

Efter en riktigt effektiv lördag så känns det som att söndagen kommer att bli precis tvärtom.
är bra seg och inget av läsandet går in i huvudet idag. Ska nog ta och försöka vila lite efter lunchen så kanske man kan få ngt vettigt gjort sen.

Härligt väder vi har ute va?! Jag brukar inte va ngt fan av regn och blask i vanliga fall. Men allt som gör att snön försvinner gillar jag och behöver man då inte heller vara ute så får det regna hur mkt det vill!

Tänker inte gå utanför dörren mer idag förutom ikväll då vi ska till kusin vitamin och spela bingolotto och äta pizza. Planerna är att vinna varsin bil och det ska bli riktigt skoj!

vill ha!

hur cool va inte denna?!


en bag-in-box hållare
tror nästan den ska inskaffas inom kort
fiffigt värre

finns på bluebox.se

Snurrelisnurr

Sömnen har varit precis likadan inatt som de senaste nätterna, med andra ord hel kass!
Vaknade vid 00.20 och märkte att alex inte kommit hem än. Sen kunde ja inte somna om utan låg och tänkte en massa och stressade upp mig totalt. Till slut somnade jag iaf igen och vaknade inte förrän jag försökte vända mig om och så håller det på....

Egentligen borde jag kanske ta det lugnt och varva ner lite men jag har svårt att slappna av, känner mig, av ngn anledning totalt sönderstressad. En massa saker som snurrar runt i huvudet som jag har panik över, som måste fixas, göras, ordnas osv osv. Tänkte att jag skulle sätta mig ner och skriva ner en lista på saker som gör att jag känner såhär och sedan börja pricka av den så blir det säkert bättre. Skriver listor på precis allt och det hjälper faktiskt.

Nu ha ja precis varit och lördags handlat på city gross och ja kan säga att ja kom hem med mkt gott=). Egentligen borde kanske alex ta över handlingen för tror det kan bli dyrt för oss annars med tanke på att ja köper allt jag är sugen på.... och ja det är en hel del..=)

Paris och annat kul

Måste berätta om min systers julklapp hon fick av sin pojkvän.

 

Ett paket som inte vägde ngt alls egentligen, kändes som det va tomt. När hon öppnade det så låg det först en liten boll där det va 4 bilder på. Bla Eiffeltornet, Triumfbågen och två bilder till ja inte minns va det va. Min syster såg ut som ett frågetecken men smart som man är fattade ju ja direkt va det va. Hon kollade sedan längre ner i paketet och där låg det ett flygplan, ni vet ett sånt man vek av papper när man gick på dagis. Så vecklade hon upp pappret och då visade det sig vara två flygbiljetter och hotellvistelse i Paris. Jag dog, det va nämligen det gulligaste jag sett på länge. Inte bara själva resan utan hela tanken och planeringen som låg bakom hur han hade lagt upp det hela och lyckats hålla det så hemligt, han hade tom sett till att hon fick ledigt från jobbet under dessa dagar. Pluspoäng! Så nu sitter de på planet ner till Paris och jag hoppas de får en jätte bra resa!







 Sedan säger jag ett stort grattis till camilla, det va det roligaste som hänt hittills i år =) så glad för din skull. Nu lossnar allt och går bara framåt!!!!


 


Fredag

Trött – tröttare – Linda

Är en bra beskrivning just nu. Därför är det extra skönt med fredag.

Igår va det dags för ett besök hos bm igen och allt gick bra, alla värden va perfa och sf låg prexis på kurvan. Trodde jag skulle ligga över med tanke på den jätte kulan jag har, men icke.

 

Idag tar alex syster examen, stort grattis! Pga sjukt dålig sömn och att en annan person bor i min kropp just nu så vet jag inte ännu om jag har ngn ork kvar att följa med efter jobbet. Har sån beslutsångest hur jag ska göra, vill ju följa med samtidigt som ja känner att jag inte är mig själv riktigt. Får ser hur jag känner sedan har några timmar på mig kvar att bestämma hur jag ska göra.

 

Nu blir det iaf jobb, vare sig det finns ork eller ej.



en suddig bild på kanonkulan


Ok, jag erkänner!

Jag blev en aning besviken när jag vaknade imorse och tittade ut och såg att det hade kommit minst 1meter nysnö och att det fortfarande höll på att vräka ner. Dumt nog trodde en liten del av mig eller åtminstone hoppades på att det va på väg åt rätt håll, mot våren. Ja vet lite tidigt men hoppas kan man ju alltid göra.

 

Positivt att det blir nedförsbacke idag iaf, längesen nu ju=)!!!


Lööve

Trots ett jäkla svidande i ögonen, en hel del gäspningar och hela tiden tanken om att nu ramlar jag ihop och somnar så gjorde ja lite nytta igår ändå. Det blev både plugg och en lång promenad med syster.

Jag och alex hann även med en film igår, piraya. Jag kan rekommendera den filmen, för den va så jäkla sjukt kass så den måste nästan ses. Längesen jag såg en så dålig film!!!

 

Dagen blir nästan en repris av gårdagen tror jag förutom att hotellet ska bokas idag inför min och alex lööve vaccation ;). Vi ska göra en liten mini tripp om några veckor dels för att fira alla ♥ dag och dels för att vi ska komma iväg en sista gng ensamma innan bebis anländer.  Alltså en liten löööve vaccation! Mys på höög nivå.




Aj lööve juu ♥


Måndag...

…och en hel vecka framför oss innan det blir helg igen. Det kommer att bli tufft med tanke på att sömn verkar ha blivit ett litet problem. Inatt sov jag dock lite mer än de tre senaste dygnen men det va fortf inte bra. Känns som att det här kan bli ganska tufft om det fortsätter på det här viset. Hoppas innerligt att det ändrar sig!

 

Veckans planer är inte många. Det blir till att klara av jobbet i första hand sedan blir det plugg och besök på mvc men det största måstet är ändå sömn annars vet jag en som kommer att bli galen...


sömnlös i värnamo

Inatt blev det definitivt ingen sömn alls, känner mig mer eller mindre som ett vrak idag.
det va dock inte ryggen som va så mkt problem inatt tror jag inte utan det va ngt annat. kan inte sätta fingret riktigt på vad det va men sova gick iaf inte....

Hade riktigt jäkla roligt igår. Trots att ja inte mådde hundra så blev det en toppenkväll i mina ögon. mer såna kvällar tack! Klarade längre än jag trodde oxå. Skrattade så mkt så att jag började gråta å då fattade ja att det va dags att gå hem =).

Hittade en mobil på vägen hem(vilket va en av anledningarna att ja inte kunde sova inatt, den ringde ett antal gng) så nu sitter jag och väntar på att ägaren ska ringa så ja kan möta upp denne och ge tillbaka mobilen.
Annars är planerna inte mkt mer än att jag ska försöka ta mig igenom dagen utan att somna för tidigt och just det ikväll ska jag ge bingolotto en chans till =)!


längtar efter sommaren och värmen...


Lördag

Somnar med huvudvärk och vaknar med huvudvärk. Efter ännu en ganska så sömnlös natt och hormoner som löper total amok så kan ja erkänna att jag har haft bättre morgnar. Hoppas innerligt att huvudvärken försvinner tills ikväll då lina ska firas. Får se hur planerna blir ikväll, de kan ha blivit ändrade, vi får se vad födelsedagsbarnet säger.

Shoppingen igår gav som sagt inte så mkt mer än va jag trodde. Underkläder va det jag fick med mig hem och en ny kaffeburk. Ingen storslagen shopping direkt. Fast gjorde även ett besök i pärlbutiken då jag fått tillbaka lusten att göra egna smycken vilket ja inte gjort sen i somras. Så satt och pysslade lite med det igår em, himla kul.

Sedan blev det ett besök på kyrkogården och vi va en hel del i år faktiskt. De andra åkte hem till anja efteråt för lite fika men min huvudvärk och att vi skulle hämta milo gjorde att vi inte kunde följa med. Men ser fram emot en träff i sommar igen som förra året!

Nähä nu ska jag försöka ta mig i kragen och rycka upp mig själv!



nytt armband som jag gjorde igår

 

halsbandet är inte riktigt klart än

inga avancerade grejer men det är kul


stor som ett hus

en bild från förra v

konstigt va liten magen ser ut på bild. i verkligheten är den gigantisk.

jag bara växer å växer

tror det bor en enorm mega bebis i min mage


Godmorgon

ha varit en lååång jobbig och sömnlös natt. Jag har längtat efter att få stiga upp, så blev ganska glad när ja kollade på kl och hon va 06.30 då ja kunde gå upp. hade varit i tidigaste laget annars.

Idag är det shopping som står på schemat. försökte förgäves få med ngn själ till ullared idag men det gick tydligen inte så det får bli vmo city idag. Kan ju inte påstå att jag hoppar av glädje eller förväntar mig att jag kommer ha en hel del med mig hem. Nä jag får vara glad om jag hittar ngt helt enkelt. Ett måste är iaf födelsedagspresent till Lina.

Finns en annan som fyller år idag och det är mikey mike. Så lite senare i em ska vi träffas och tända ett ljus för honom som vi alltid gör och jag tror även att han kommer finnas där ibland oss.....
Grattis på födelsedagen min fina vän ♥


underbart väder!

Det har kommit ca 1 decimeter snö till i natt och än har det inte slutat. Helt underbart, va nämligen lite rädd att den halvmetern som redan ligger va på väg att försvinna. Så nu kan ja pusta ut eftersom det säkerligen kommer komma en bra bit till om man nu ska tro vädergudarna.

Antar att ni förstår min ironi!?! Va ute och gick för en stund sen och det va jobbigt kan ja be att få tala om. Riktigt tungt att pulsa omkring på oskottade vägar så långpromenaden fick bli en lite mindre promenad istället. Helt dött va det ute, inte ens några barn som va ute och åkte pulka i backarna.
Tycker ju att det räcker med snö nu men det är ju bara att bita ihop, det vita möglet kommer säkerligen ligga ett bra tag till tyvärr.

Idag ska jag ha en riktigt innedag tror jag. För det bästa med det här vädret och idag är att jag behöver inte gå ut om jag inte vill, så det så.

Mario Badescu gör mig på bättre humör

Vad får en nästan alltid på bättre humör?
svaret på den frågan är shopping.
detta är på väg hem till mig för att göra mig på lite bättre humör



ansiktsmask

love mario badescu



rengöring ett måste
då huden inte blir bättre nu för tiden


en grej som ja va tvungen att testa


trettondagsafton...

…och Linas födelsedag. Stort grattis till dig gumman <3

Den här dagen brukar innebära fest för min del men icke i år. I år blir det enbart god mat på schemat och det är jäkla inte fy skam det heller.

 

Fick förresten bebis häromnatten. Japp, gick så bra så, helt smärtfritt och snabbt, va ute och shoppade med den lille senare på em. Allt gick som smort som ni förstår.

Antar att det inte riktigt kommer att gå till så under den riktiga förlossningen. Den dyker upp i tankarna mer och mer och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös, för det är jag.

 

Verkar som folk blir förvånade när de ser mig och jag berättar hur långt tid det är kvar, ser visst väldigt stor ut. Känns bra att höra, eller inte. Cam tycker jag ser höggravid ut och det är precis så ja känner också. Hur sjutton ska man klara av 3 mån till med den här tyngden ?! Och jo, ja är fullt medveten om att det kommer bli tyngre! Gasen i botten nu tack!!!


Mer död än levande

Var jag igår. Saknade motivation, eller den fanns där men kraften va som bortblåst, helt orkeslös. Fick inte mkt vettigt gjort igår alls. Efter jobbet lagade ja mat sen höll ja på att somna i badkaret. Va helt slut! Så det fick bli en rätt tidig kväll igår. Verkligen tur att det är kortvecka=)!

 

Idag däremot ska det åtminstone fixas lite hemma. Julgrejerna ska upp på vinden och jag ska ta en sista svängom med fido innan det är dags för honom att inta sin sista vila.




längtar till våren....av flera olika anledningar ♥


Första jobbdagen...

…för i år. Trots att det va bra segt att stiga upp så känns det rätt bra att det börjar bli vardag igen.

Fast måste säga att det är skönt med en tredagars vecka nu också ;).

 

Vintern börjar däremot stå mig upp i halsen nu.  Börjar få problem att knäppa jackan, det är jobbigt att dra på sig skorna, tröttsamt att skrapa rutorna och enbart jobbigt att frysa h*cken av sig så fort man stiger utanför dörren. Nej vår skulle inte sitta fel nu.

Hade man gått i skolan nu så hade det ju hetat att vi var inne på vårterminen nu. Och trots att våren känns som ganska långt borta så känns det himla bra att vi är på rätt sida =)!


1 januari 2011

en riktigt bra nyårsafton är nu förbi. det blev tre rätters,vilket va sjukt gott och jag gick nog upp några kg till, mario cart turnering, TP och raketer. En lagom blandning av allt. Tack folket för i går=)!


Nytt år nu vilket är svårt att förstå. Men jag ser fram emot detta året så sjukt mkt. Något säger mig att det kommer bli ett riktigt spännande år med många överraskningar ;).


Ska fortsätta städa ut julen nu. Tycker nämligen det är soo last year!

Design