Think pink

Passet på gymmet idag kändes riktigt bra och jag tyckte tiden gick alldeles för fort. Härligt med såna roliga pass!

Jag fortsätter spana på träningskläder. Finns så mkt som skulle få flytta in i min garderob. Men prio ett är just nu ett par nya löpskor.

Här är iaf lite träningklädesinspo i rosa nyanser.


Från ellos

Lördag

I morse steg jag upp före tuppen för att hinna med allt som skulle göras innan kl slog nio. 
Jag har väntat på den här dagen med spänning väldigt länge. Anledningen till det va att Alex svensexa skulle gå av stapeln idag och jag va så nyfiken på Alex reaktion när kompisarna skulle stiga in igenom dörren. Och överraskad blev han!
Så Kl nio imorse så blev pappan i huset bortrövad av en flock batmankillar. 


Alex aka Robin.
Jag hoppas att han får en riktigt rolig och oförglömlig helg. Och att han inte behöver ha robindräkten hela tiden ;). 

Här hemma kör vi lördagsmys i mysisar. Barnen tittar på tv och jag ska göra lite nytta genom att försöka plugga lite. 




Trevlig lördag till er alla! 

Grått är flott

Nu har jag hållt igång med mammafitness i ett par veckor och det känns riktigt bra. Det är rätt svårt att få i sig så mkt mat som de vill att man ska få i sig och jag äter så mkt mer kolhydrater än vad jag borde då jag är en riktig kolhydratjunkie men annars funkar det bra.  
Idag har jag även varit hos en sjukgymnast som visade ytterligare några övn jag ska göra utöver de jag fått av pt:n på mammafitness.  
Jag är medveten om att mina magmuskler inte kommer att gå ihop helt igen och ett sexpack är jag inte ute efter. Men jag hoppas att det kan ge lite resultat och gör att magmusklerna blir starkare så de orkar hålla ihop magen hela dagen. Jag försöker helt enkelt att sluta fokusera på själva delningen och istället lägga fokus på att bli starkare i bålen. 


Träningskläders inspo:


Jag gillar skorna skarpt. 
Allt finns att köpa på ellos.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

...speciellt inte om man har barn.
Precis innan vi skulle åka till dagis så såg jag av en ren händelse en prick på Olivers rygg och drog upp skjortan och såg att det inte bara va en prick utan flera stycken. Som ni säkert förstår så har han ju fått vattkoppor.
Sen i morse så har det ploppat upp fler o fler både här och där.  Så veckans planer har ju tyvärr ändrats lite smått för våran del.  Men det är inte mycket att göra åt och dessutom så har vi i stort sett bett om att få det och letat efter barn som harft vattkoppor. Och nu tre veckor efter sista mötet med vattkoppor var det vår tur. 
 
Så idag har det blivit mycket Emil o Pippi på tv för våran del. Men än så länge är han inte så tagen av det iaf så en och annan hockeymatch har han även hunnit med och han har lite svårt och förstå vf han tex inte får följa med och handla. Molly i sin tur har feber, förmodligen efter en vaccinspruta igår. Så här hemma är det rena rama sjukstugan just nu.
Och är det någon som känner att de vill ha lite vattkoppor så är ni mer än välkomna på lite kramkalas hos Oliver.
 
 


 

Måndag

En riktig födelsedagshelg är till ända. Både Molly och barnens farmor har firats. Molly blev ju 1 år som ni vet och barnens farmor fyllde 60 och firades i lördags.
Det har varit en riktigt fin helg tillsammans med vänner och familj och jag känner mig glad ända in i själen. Vi är lyckligt lottade som har så fina människor runt omkring oss.
 
Nu väntar en ny vecka och en fullspäckad sådan. Det är f.ö väldigt fullt i kalendern tom hela februari ut.
Jag måste säga att även om jag älskar helgerna så uppskattar jag även vardagen med alla rutiner och alla sk måsten.
Veckans planer är, BVC x2, fixa nytt pass, beställa tårtor, gympa med Oliver, gympa med Molly, ut och äta med några tjejkompisar, sjukgymnasten och i slutet av veckan väntar en AW hos en familj som bor på samma gata. Utöver detta så är det som vanligt dagislämning/hämtning, träning och dessutom så ska jag plugga de stunder jag får över. Ja ni läste rätt, jag har börjat läsa lite, en kurs på distans som heter Budgetering i praktiken. Att läsa en kurs, lära mig något nytt och då få utvecklas var ju ett av mina nyårslöften så det passar ju bra. Dessutom är det himla skönt att få använda hjärnan på detta sätt igen. Hur det går återstår att se då det va ett tag sen jag pluggade men kul är det.
 
Ha en fin start på veckan alla!
 


 
 
 
 
 
 

Just nu

Födelsedagskalas med kompisarna.











Mollys födelsedag

Igår var det Mollys dag. Allt vi gjorde igår va sånt som vi vet Molly gillar men även för Oliver då han uppskattade dagen minst lika mycket.
 
Vi började fredagen med att möta upp barnens mormor på stan för en liten fika och för att sedan köpa Molly ett par skor. Därefter blev det hem och fixa lunch till barnen. Oliver fick välja och då blev det makaroner o korv. (När oliver får välja mat så är det ofta ngt med just korv)
 
 
Även M gillar just makaroner o korv då det är kul att få plocka lite med maten själv.
 
När pappa kom hem för att äta lunch så blev det även lite paketöppning.
 
Mollys första vrålåk.
 
Under eftermiddagen kom Yvve för lite födelsedagsfika och till barnens, även min, stora förtjusning så va bägge hundarna med  - Casper o Otto.
 
 


Dessa små söta vovvar!!!
 
När jobbdagen sedan var slut för Alex del så bar det av till simhallen. Molly älskar att bada och det va ett perfekt avslut på en dag med mkt lek o bus. Måste säga att det är lite synd att vi inte har en riktigt badhall här i stan med öppettider så att om man är tex mammaledig eller bara ledig kan gå och bada med barnen under en fm. Här öppnar det inte förrän framåt em vilket är extremt tråkigt och väldigt synd.
 
Den här gng uppskattade dock inte Molly att sitta i sin simring lika mkt som sist. Utan det skulle bara hoppas och skvättas en himla massa vatten.
 
En vanlig syn när Mollan badar.

 
Väl hemma blev det hämtmat och sedan direkt i sängen för lilla damen. Och jag tror och hoppas att hon hade en bra första födelsedag. Imorgon väntar första kalaset tillsammans med årskull 2014.
 
 

Molly 1 år

Ett helt år har nu gått sen våran älskade lilla Molly kom till oss. Ett år. Det är så ofattbart så jag finner faktiskt inga ord. Jag vet att det är en klyscha men jag tycker att det har gått så himla fort så om tiden ville ta och lugna ner sig lite nu o inte ha så bråttom så vore jag tacksam.
 
 
Vikt: Får vi se på månd
Längd: Får vi se på månd
Tänder: Sex stycken och en liten på väg
Nytt: Trappan är oerhört spännande just nu och den ska det gärna klättras i och snabbt går det. Kan klappa händer och dansar om man säger till henne.  Nu i veckan klämde hon även ur sig sina två första riktiga ord: mamma o pappa. Mamma sa hon först och dagen efter när Alex skulle gå till jobbet stod hon och bankade på fönstret i hallen o sa bappa bappa.
 
 
 
Även om det inte är många hårstrån på huvudet så gick det äntligen att ha ett spänne i till mammas förtjusning.
 
 
Är gärna med o spelar hockey med brorsan. Det kivas väldigt mkt om samma klubba även fast vi har ett gäng med klubbor i olika färger.
 
GRATTIS  älskade lilla Molly på 1 års dagen. Du kan inte förstå hur glada och tacksamma vi är över att få vara just dina föräldrar.

Onsdag

Då förra lediga onsdagen inte blev så mkt att hänga i julgranen så hade vi mkt att ta igen den här onsdagen.

En onsdag med obligatoriska fikan och sedan utelek i två omg där vi i stort sett bara ätit inne för att sedan gå ut igen samt låtit lilla M fått ta sin powernap. 


Med tanke på att stigs är en lite större kedja är det lite konstigt att de inte kan erbjuda ett nyttigare alternativ till brödet. Speciellt i dessa tider då så många tänker på vad de stoppar i sig.


Molly va inte jätte förtjust i snön utan verkade tycka den va lite läskig. Men tror mest att hon tyckte det va jobbigt att gå i klumpiga vinterskor i snön. 


För första gången den här vintern blev det lite pulkaåkning. Även det va lite läskigt enligt M. Oliver däremot skriker av glädje i backen. Han skrek fö även när vi kom in sen. Dock inte av glädje utan av ren frustration över att: 
1. Pappan i huset att tagit å kastat iväg hans snöboll som tydligen va omöjlig att ersätta.
2. Det va halt inne på isen i vardagsrummet
3. Han skulle ha yoghurt som inte fanns

Och det va den lediga dagen det, imorgon blir det dagis. 

Gympa med barnen

Igår var det återigen dags för gympa med oliver - något oliver längtat efter sen förra måndagen. Tyvärr va inte alls lilla O på hugget igår, han orkade inte, ville mest vila och sitta i mitt knä. Så frågan är om han bara va trött eller håller på att bli sjuk?!
Igår sa ledaren för gympan till att alla skulle hålla reda på sina barn så att det inte blir stimmigt, att även barnen ska försöka göra alla övn osv.  Jag kan tycka att det är lite hårt. Det va just det jag föll på förra måndagen att det verkade vara lite mer på barnens villkor, de fick springa av sig och många, oliver inkl va överlycklig. 
Jag kan ju bara prata för mig själv, men jag är inte där för min egen tränings skull utan är där för oliver och för att göra ngt tillsammans med honom. 
Men huvudsaken är att Oliver gillar det, och det gör han, så vi kommer att fortsätta.

Och från ett gympapass till ett annat, nu är det dags för föräldrabebisgympa tillsammans med Molly.




I’LL STOP WEARING BLACK WHEN THEY INVENT A DARKER COLOR.



Allt kommer från Nelly 

Nya friska tag

Nu är det dags för stora födelsedagsveckan. Mollys 1 årsdag närmar sig och det ska såklart firas. 

Efter flera sjukdagar och tråkiga såna så ska vi se till att den här veckan blir precis tvärtom, frisk och fylld med roliga dagar! 




Rosa inspiration

Den här helgen/veckoslutet blev inte alls som det va tänkt. 
Igår tog min syster examen och det skulle firas. Idag va tanken att jag skulle åkt iväg på en rolig shoppingdag tillsammans med min svägerska o svärmor. Imorgon är tanken att min systers examensfest ska gå av stapeln. Massa kul helt enkelt och jag missar allt! Och vet ni vf?! Jo för att igår rök jag på inget mindre än en stadig maginfluensa. Vidrigt värre och så himla typiskt när man sett fram emot det här så länge. Dessutom började jag min första dag igår på pt online med olga Rönnberg. Det kunde med andra ord knappt komma mer olägligt. 

Jag håller mig med andra ord inomhus och på nätet där jag kollar på lite vårinspiration i hopp om att lysa upp allt det gråa just nu. Och lite rosa blir man ju alltid glad av.

Rosa inspiration

Allt kommer från Nelly

En rädsla

Jag har insett en sak. Efter att ha blivit mamma har jag förvandlats till en extremt rädd person och ju äldre jag blir desto räddare blir jag. För allt. 
Eller ja inte för allt men i synnerhet för att åka iväg ngnstans. Jag har tex aldrig varit flygrädd tidigare men blir det mer o mer. 

Min största rädsla här i livet är ju såklart att ngt ska hända mina barn. Men jag är även extremt rädd för att något skulle hända mig och att jag skulle gå miste om oliver o mollys uppväxt. 

Pga min rädsla så har jag ingen större lust att åka ngnstans eller jag vill men fegisen inom mig som säger tänk om tar över helt. Tänk om planet störtar... Tänk om det kommer en tsunami.... Tänk om det sker ett terrorattentat... Tänk om ngn tar Oliver/molly..tänk om vi krockar (jag är extremt jobbig att åka bil med)..Jag får nästan som en panikkänsla inom mig. En del av mig vill såklart uppleva så mkt som möjligt och se så många platser som möjligt och samtidigt dela detta med mina barn. Men den andra delen, som oftast tar över, vill helst bara hålla sig på hemmaplan tillsammans med familjen. 

Jag vet att mycket kan hända här oxå men jag känner ändå mig lite tryggare i vårt hem där jag känner till det mesta. Alex däremot har väldigt svårt att förstå hur jag känner då han gärna åker iväg och älskar att flyga. Och jag kan själv bli irriterad över hur jag kan låta fegisen inom mig styra. Men det är inget jag kan råda över, inte just nu iaf. Samtidigt vet jag att det egentligen bara är att ta tag i det för att övervinna rädslan men den där delen av mig som hela tiden tänk om är starkare än vad man kan tro ibland.
Vad jag vill ha ut av det här inlägget vet jag inte riktigt mer än att berätta att jag blivit otroligt rädd för vissa saker som gör att jag kanske inte alltid väljer att följa med då det i mitt huvud utgör en viss risk och ifall det är ngn som känner igen sig.
Förstår ni vad jag menar? Någon som blivit precis likadan sen de blev föräldrar?




Älskade ungar - ni har mitt hjärta till fullo
 ❤️





Fin start på veckan

Det har varit en riktig toppen start på denna fullspäckade vecka. Först ut gymmet och efter att ha lämnat O på dagis väntade finbesök av min gamla barndomsvän. Det va en evighet sen vi sågs så det va underbart att få träffa henne. 




Sen efter lite vardagsbestyr va det dags för gymnastik för mig tillsammans med oliver. Han har varit extremt taggad för detta och tyckte det va väldigt roligt och ville definitivt inte gå hem när det va slut. Även jag uppskattade det då det va riktigt kul att hitta på ngt sånt här tillsammans med min lille kille. Får med andra ord bli en rutin.

Kanon måndag helt klart och nu sitter jag å blir ompysslad då jag är hos frisören. Mycket välbehövligt.
Ha en fortsatt fin måndag! 


Halmstad

Idag styrde jag o A bilen mot västkusten och vårt kära Halmstad. Det blev lunch på O'learys, bio och en snabbkoll vid östra stranden för att bla titta till stugan. 
Efter en härlig dag/em på västkusten längtar jag ännu mer efter vår o sommar. 

Maten ser godare ut än var den va, tyvärr. Den smakade dessvärre bara dijonsenap och gick därmed inte att äta. Nästa gång får det bli ngt annat helt klart.


Nu blir det snart sängen både för mig o barnen. Jag fick inte mkt sömn inatt pga stormen så jag är duktigt trött just nu.





Mollys önskelista

Jag är helt och hållet dagblind nu för tiden och jag ligger en aning efter när det gäller tiden. Jag har inte riktigt förstått att vi är inne i januari utan jag är fortfarande i december. Blir lika chockad varje gång jag ser vilket datum det är och idag insåg jag att det bara är två veckor kvar till vår lilla tjejs 1 års dag. Helt sanslöst.
 
Så df knåpade jag ihop en liten önskelista till vår lilla tjej.
 
 
Baseball jacka, strumpor, byxor och bokstöd från HM
Nike skor från sportamore
Molnunderlägg från Jollyroom
Legoförvaring, svarta badbyxor o påslakan från lekmer
Kappa från Stylebykids
Prickiga badbyxor från Cutipie
Kofta från Coolkids
Matskål från Lännamöbler

Vattkoppor

Det har gått hela hösten på olivers dagis och vi har bara gått och väntat på att det ska flyga på oss. Varenda liten suspekt plutt granskar vi och faktiskt hållt tummarna för att det ska vara just en liten koppa. Även om många inte tycker man ska göra så, och vi lär säkert ångra oss när det väl kommit, så har vi även försökt att få det. Och det pga att det är bättre att de får det när de fortfarande är små och dels för att jag ändå är hemma.
När tex kusinerna hade det åkte vi dit och minstingarna i familjen fick då byta napp ett tag. Allt för att garantera att vi oxå kommer få det. Inkubationstiden är 2-3 v så det tar ju sin lilla tid. 

I fredags hade det gått tre v sedan minstingarna bytte napp utan att vi fått ngn misstänkt plutt. 
Sen i slutet av helgen dök det upp en röd plutt på Ms lår som va vit i mitten o min första reaktion va att nu äntligen. Men den ha nu nästan försvunnit och istället har hon fått två röda pluttar, som ser ut som finnar, på kinden. 


Om det är vattkoppor har jag ingen aning om. Men jag misstänker det då det går vattkoppor precis överallt nu, hos vänner, bekanta, jobbkamrater mf Det kanske kan vara en väldigt lindrig variant, eller?! 



Mollys rum

När det kommer till molly så finns det hur mycket som helst jag skulle vilja köpa till henne. Vare sig det är kläder, leksaker eller inredning, det finns ju en hel uppsjö med fina grejer. 

Jag vågar knappt säga det men innerst inne hoppas jag ju att Molly blir en riktig girlygirl som kommer älska allt vad Barbie, dockor och sånt heter så att jag får möjlighet att köpa sånt och själv får återuppleva lite barndomsminnen.  Men hur det blir med det får vi se.

Barnrum över lag är så roligt och det finns så mycket fint. Här hemma börjar vi så smått få ordning på Mollys rum. Framöver så ska även hon få nytt golv o tapeter men än så länge duger det hon har och till dess så får man försöka få det någorlunda hemtrevligt/mysigt.








Kanindockan, en julklapp från mollys mormor, är helt klart en av mina favoriter. Tycker att den är så otroligt söt. 
Tältet är från granit och än så brukar hon inte använda det så mkt. Men hoppas att det är ngt hon kan tycka vara mysigt sen att krypa in i. 




Tjejkväll o Linas födelsedag

Igår var det tjejkväll och firande av Linas födelsedag. En välbehövlig kväll med god mat, dryck, skratt och mycket mycket tjejsnack. 
Kvällen gick alldeles för fort som vanligt och helt plötsligt va hon halv två och jag o Emelie bestämde oss för att det nu va dags att tänka på refrängen trots att man inte alls va sugen på att åka hemåt.  Men som man så duktigt brukar säga, det är en dag imorgon oxå.

Det va bästa sortens avslut på denna härliga julledighet och idag är sista dagen innan vardagen drar igång på riktigt.  Nu ska vi strax iväg till simhallen för att bada med kusinerna o i em väntar en mysfika hos familjen Ahlqvist/sanden. Så den här dagen kommer nog kunna gå den oxå.







Vardagsmat

Nu är det snart slut på all ledighet och det är dags för vardagen igen. Tycker faktiskt att det är skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna även om jag älskar att A är ledig o hemma med oss. Men rutiner är bra när det gäller allt och även när det kommer till maten. Nu kommer dock det svåra igen. Vardagsmaten och vad vi ska äta. 

För ett tag sen hade vi matkassen varannan vecka från Ica, familjekassen. Men det va inget som föll oss i smaken. Av de fem veckor vi hade den så var det tre rätter vars recept fick stanna kvar. Resten hamnade i pappersinsamlingen.

Ett av dessa vill jag tipsa om. Speciellt till er som är småbarnsföräldrar då detta är ngt barn oftast gillar.


En version av tacogratäng. Enkelt, smidigt och väldigt uppskattat åtminstone här hemma. Har man småbarn så tycker jag att den här rätten tillsammans med en god sallad och lite bröd passar perfekt som fredagsmat då man vill ha ngt snabbt men som ändå har lite fredagsfeeling över sig.




Är det någon som testat City gross matkasse? Vi är lite sugna på att testa den nämligen men vill gärna höra lite hur den är först.



Otto

I lördags va vi och hälsade på Caspers lilla bebis, Otto, som nu äntligen ha kommit hem. Herregud vilken liten go ulltuss. Det är svårt att inte bli helt sjuk när man ser honom. Underbara lilla varelse.






Inredningsspaning

När jag inte kan sova så brukar det oftast leda till att jag surfar runt på diverse inredningssidor. Ofta är det samma sak man alltid kommer tillbaka till. 

Rosa grått och vitt är favoritfärgerna när det kommer till hemmet.

Asplund Denna underbara byrå kan jag inte sluta sukta efter. En dag, en dag...
Kuddfodral Från ellos
Kulan fr svenskt tenn försilvrad  Även denna är ngt jag inte riktigt kan släppa 
Mateus tallrik A skulle bara skaka på huvudet om han visste att jag ändrat mig om att den skulle vara komplett o vill komplettera våran samling med ytterligare mattallrikar i rosa. 




Fler stringhyllor

I helgen har vi fått upp ytterligare ett par stringhyllor här i huset. Nu blir det nog inga fler här hemma. Fyra st kombinationer o en pocket får vara nog så bra. En aning fantasilöst kan tyckas men jag älskar dem.

Molly har fått upp en hyllsats till och uterummet har fått en kombination.





 Vi är lite oense om vi ska ha ett hyllplan till här. Jag vill gärna det men A tycker att det blir bra såhär. 
Än så länge har bara en 30 års present 
o en julklapp fått ta plats i hyllan men den lär nog kunna fyllas den oxå till slut.

Godmorgon

Nej det blev ingen mer sömn för mig. Den här lilla godbiten vaknade nyss så det va bara till att stiga upp. Så nu sitter vi på hennes rum o leker medan pojkarna i familjen får fortsätta sova lite till.





Klarvaken

Ligger helt klarvaken i sängen och har gjort det den senaste timmen. Vaknade pga att det lät som blåsten ville göra inbrott här hemma och när väl jag vaknade till gjorde sig hungern påmind.

Igår hade vi nämligen besök av våra grannar längre ner på gatan och det va så trevligt och tiden bara rann iväg så vi glömde i stort sett bort att äta. Vilket jag känner av nu. Och även om jag är hungrig så tar det emot att äta såhär mitt i natten. Det känns inte ok, så d får vänta till frukosten.




Oliver o Julius va det fullt ös på oxå igår. Det lektes med hockeyspelet, lego, spelades fotboll/bandy o de kollade stundtals på både Emil o Pippi. De lekte jätte bra ihop och O ville gärna fortsätta leka när J skulle gå hem trots att kl va halv elva. Väldigt kul med en lekkamrat på samma gata. 
Så det va en trevlig kväll för alla parter, stora som små.

Nu gott folk verkar det ha slutat blåsa lite så kanske ska försöka få mig lite mer sömn innan dagen sätts igång på allvar.




Hinderbana

Vi bor nära en skola som har en liten gymnastiksal som man kan låna/hyra på loven vilket vi har gjort några gånger. Oliver tycker det är jätte roligt och det har spelats enormt mkt bandy där! Under jullovet har vi lånat den flera gng och senast va idag men den här gången blev det hinderbana tillsammans med vänner o föräldrar. Enormt lyckat enligt barnen. Frågan är bara vilka som tyckte det va roligast- barnen eller deras pappor. 















Barnen sprang sig trötta och papporna fick återuppleva gamla barndomsminnen från lågstadiegympan.  Win win. 


Nyårsafton

Nyårsafton firade vi hos min syster, ngt som bestämdes redan sent i somras då de flyttade in i sitt nya boende. Det va nämligen nästan en självklarhet med tanke på läget då de bor rätt högt.

Till förrätt åt vi en jätte god räkcoctail och för mig som älskar skaldjur så va detta en hit. Till huvudrätt blev det grillat och potatisgratäng. Och sist men inte minst en efterrätt jag aldrig tröttnar på, nämligen en klassisk pannacotta. 


Vi va 12 vuxna och 8 barn så det va lika livat som man kan tro. De fyra äldsta barnen höll sig på sitt håll medans de fyra yngsta höll sig på sitt håll.


Vid tolvslaget blev det raketer i vanlig ordning till killarnas stora glädje. Vad är det med killar o raketer egentligen? De blir lixom helt till sig när det ska skjutas raketer o deras ögon tindrar som ett barns på julafton. 
Ingen av barnen är väl så vidare förtjusta i det än utan de kollar gärna från fönstret med en skräckblandad förtjusning.

Oliver va med en liten runda ute så mamma kunde få en liten nyårspuss av sin minsta kille. 



De har sån toppen utsikt från sitt hus så vi kunde se raketerna som sköts i stort sett över hela stan. 


Lyckades få en bild på nästan hela gänget. Alla utom Johanna o mig och 7 barn som antingen sov eller höll sig inne vid fönstrena. 




Direkt efter raketerna packade vi in i bilen och styrde hemåt. Det va en nyårsafton helt i min smak när det gäller allt. Och jag tror att hela familjen va nöjda när vi kom hem efter att ha haft en riktigt trevlig o rolig kväll. 



1 januari

Första dagen på det nya året och jag kan inte låta bli att gilla att det ändå känns som en nystart. Trots att jag tycker att 2014 va ett riktigt bra år så gillar jag känslan om nytt och fräscht.  Jag tar med mig alla fina minnen från förra året och håller de nära men nu kör vi igen och börjar om på nytt. En ny fräsch start vad gäller allt.

God fortsättning alla.




Design