Olivers kommande rum

Nu börjar det hända grejer på insidan här hemma. Vi har ett par saker som ska vara klara innan jul här hemma.(vägrar leva i ett renoveringskaos som förra julen)  Men efter det är det renoveringsstopp här hemma på ett bra tag.
Det första är vardagsrumsväggen. Förhoppningsvis blir den klar till helgen då vi får lite hjälp med tapetseringen av Thomas.
 
Sedan är även Ollis blivande rum påbörjat. Den väggen där fondtapeten ska vara är spacklad och klar och härnäst väntar takmålning.
 
Vi har tidigare haft det som ett gästrum men för ett tag sen gjorde vi oss av med sängen och sen dess har det mest väntat på att bli renoverat.
Och nu äntligen är det dags. Taket ska målas, fondtapet ska upp, de andra väggarna ska målas och till slut ska den fula plastmattan rivas ut och nytt golv ska läggas.
 
Efter det kommer vi till det roliga: Inredningen.
Häromdagen passade jag på att beställa en stringhyllekombination från severins då de hade 10-15 % rabatt där. Har även beställt en vit fl/y kartell hos Inges El. Sedan får det bli ett besök på Ikea framöver för garderobsinköp och en byrå.
 
Älskar stringhyllor och vill gärna slänga ut skrivbordet vi har i våran kontorsdel för att istället ersätta den med en stringhylla men har inte fått igenom det förslaget här hemma....än.
 
 
(bilder lånade från severins hemsida)
 
Ska bli riktigt skönt att få klart vardagsrumsväggen samt Ollis rum. Läängtar speciellt mycket efter att få börja inreda hans nya rum. Men först ut är ju den extremt tråkiga målningen.....
 
 
 

Provat på att ha höstlov

Idag kompade jag några timmar så att Olli och jag oxå kunde få känna på hur det är att ha höstlov. Det blev en tur till sporthallen där de hade aktivitetsdag. Och vilken aktivitet det va där, det va ansiktsmålning, hinderbana och hoppborgar. Full rulle med andra ord.
 
Jag va osäker på om Olli skulle få ut så mycket ut av det då han kan va ganska blyg och försiktig speciellt när det ä mycket folk. Och till en början tittade han och inspekterade allt på avstånd men efter en liten stund blev det full rulle även på honom.
 
 
Efteråt blev det glass och fika på Stigs.
 
 
Det har varit en jätte fin em och jag tror att Olli är nöjd oxå då han somnade på två röda.
 

Söndagsfika

Helgen är snart förbi och en ny vecka väntar. Men innan den är slut väntar en gofika med syster och systerson sedan blir det en myskväll framför tv:n för mig och Alex. Det märks och känns att vi flyttat bak kl en timme då söndagen varit ovanligt lång.
Söndagskvällar är en av mina favoritkvällar i veckan trots att det är söndag. Det är oftast då vi har vårat soffmys, äter ngt gott och ser en film. Ikväll blir det dock ingen vidare speciell mat men det blir soffmys, tända ljus och film. Och det ska bli riktigt skönt att få sätta sig ner efter en heldag i köket med både bak- och matlagning samt städ och tvätt.
Men som sagt först ut - gofika!
 
Mjuk pepparkaka med cream cheese frosting samt kladdkaka. Hoppas det ska smaka.
 

Fredag

Fredag och löningsdag, vilken kanon start på helgen! Jag och syster intog city redan vid 13.00 idag för att kolla in utbudet i affärerna. Vi var egentligen bara ute efter lampor men några andra affärer fick sig ett litet snabb besök.
Fanns inte jätte mycket att hänga i julgranen och på tal om jul osv så får man ju hålla lite i pengarna då det är mest julklappar som står på shoppinglistan framöver.
 
Inges El sparade vi till sist då vi förmodade att det kunde bli rätt tungt i kassarna efter det besöket, vilket vi hade rätt i. Syster köpte 3 olika lampor och jag köpte en ljusskena och en ljuslykta samt beställde en stjärna till Olivers kommande rum.
 
 
 
 
 
Cato ljusskena med spotlights som jag hoppas ska lösa vårat ljusproblem i höst.
 
Ljuslykta från Herstal som står utomhus på trappan med ett batteridrivet ljus i.
 
Stjärna ichiban från By rydens som beställdes hem.( Har fortfarande en liten besatthet över stjärnor)
 
 
 
Två klänningar från HM blev det oxå.
 
 
Är nöjd med min shopping och hoppas att det blir bra med ljusskenan. Tror inte det blir riktigt kanon men jag hoppas att det fungerar och inte ser jätte dumt ut.
 
Fredagskänslan fortsätter och Oliver har bestämt maten idag och det betyder tacos. Inget jag blir ledsen över då jag oxå tycker det är en fredagsfavorit. Gott, snabbt o smidigt.
Trevlig fredag!
 

Tjejkväll på harrys

Ikväll blev det ett litet besök på harrys. Mat, quiz, prat och skratt till tårar (åtminstone för min del) blev det. Kul att komma ut lite och jag försöker boka in det där lilla extra en gng varje vecka för att få veckorna att gå lite fortare.
 
     
 
harrys toast - som alltid.
 
 
Riktigt härlig och kul kväll men nu är jag helt slut så det blir till att släcka lampan och inta sängläge.
 
 
 
 
 
 
 

Graviditetsupdate

Trots att dagarna och veckorna rullar på i en väldans fart så känns det inte så när det gäller graviditeten. Där känns det som om jag mest står och trampar och inte kommer ngn vart.
Jag tror att det är många som tycker och tänker att det är dags att börja slappna av nu. Men det är lättare sagt än gjort. Finns inget annat jag hellre vill än att just kunna slappna av, få njuta av graviditeten och faktiskt börja tro på att jag ska bli tvåbarnsmamma om några månader. Men det går inte. Jag försöker men det går bara inte.
 
Min bm säger att jag måste försöka ta till mig det här och glädjas åt min graviditet. Men det handlar inte om det, det är klart att jag är glad. Jag är överlycklig, nästan lite för glad. Speciellt när den lille lever rövare i magen och sparkar utav bara sjuttsingen. Tänk att en spark i magen kan göra en så lycklig!
Men så fort den lille inte gett sig tillkänna på ett tag kommer oron. Har det hänt något? Har bebisen dött nu? Har den kanske gjort en så livlig kullerbytta att den råkat göra en knut på navelsträngen ? osv osv  Sådär håller jag på...
 
AngelSound har jag köpt för att försöka stilla oron när den väl flyger på mig. Men tror att det egentligen är på gott och ont att ha en sån här då det kan vara svårt att hitta hjärtljudet ibland och på så sätt säkert oroa mer än nödvändigt. Men hittills har det lugnat mig då jag hittat och fått höra hjärtljuden varenda gång.
Jag gör allt som går för att försöka dämpa oron och hade jag kunnat hade ja även köpt en ultraljudsmaskin. Men då även jag måste inse att det är en omöjlighet så jag får nöja mig med Angelsound.....
 
 
Hade ett möte med Gunnervik på sjukhuset idag angående mitt kommande snitt och det är en människa jag gillar skarpt. Hon lyssnar, tar en på allvar och hennes stöd betyder enormt mycket. Är otroligt tacksam för det.
 
Jag försöker att intala mig själv att jag faktiskt väntar barn, inte missfall och att den här gången kommer det att gå bra. Det är som sagt svårt men jag försöker och jag är glad för varje dag som går. Det betyder en dag närmre målet, en dag närmare då vi äntligen kommer att få träffa våran lille prick!
 

Måndag

Helgen är över och likaså min födelsedag. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker det är kul att fylla år. För det gör jag. Jag gillar att fylla år, jag gillar tanken på att det är min alldeles egna dag.
 
I fredags var det min dag och den innehöll tårta, blomsterbud till jobbet, lugnt firande på kvällen med syskon och respektive samt god mat.
 

I några av alla de fina presenter jag fick så fanns det Mateus porslin. Fick 5 vita spetstallrikar 32 cm och 3 små ostronskålar vilket betyder att min samling nästan är komplett. Det fattas en liten grå ostronskål så har jag 12 av allt. Sedan så kan jag villigt erkänna att det kan och kommer att fyllas på med andra saker ifrån Mateus serien som är så otroligt fin.
Jag kanske är galen men jag gillar att bara titta på det. Visst är dem fina ?!
 
Lite tråkigt att min dag är över men samtidigt är jag så nöjd med den då den innehöll allt en födelsedag ska innehålla. Så tack alla som gjorde min födelsedag till en kanon dag.
 
 
P.s T A C K  för de fina kommentarer samt de fina sms jag fått i samband med det tidigare blogginlägget jag skrev om min graviditet och de mf jag haft. Det värmer mer än ni tror ska ni veta <3.
 
 
 

Krämig räk-och kräftsoppa

Ni har säkert läst det både på den ena och den andra sidan här på internet men det tåls att nämna igen.
Denna gudomligt goda räk- och kräftsoppan fick bli våran tisdagsrätt idag.
 
3 morötter
2-3 msk matolja
2 st fiskbuljong
1,5 liter vatten
2 dl creme fraiche
400 gram kavli räkost
räkor
kräftstjärtar
cayennepeppar
vegeta
dill
 
Riv morötterna och stek dem mjuka i oljan.
Häll på vattnet och lägg i fiskbuljongen, låt koka i 15 minuter.
Rör ner creme fraichen samt räkosten. Var försiktig så det inte klumpar sig.
Lägg i räkorna och kräftstjärtarna.
krydda med cayennepeppar och vegeta samt lite dill.
(jag brukar även ösa på med lite maizena,  som f.ö är en riktigt bra grej;)
 
 
 
 
Myser till det lite extra med tända ljus.
 
 
 
Har ni inte gjort den här soppan tidigare så tycker jag verkligen det är på tiden. Den fungerar både till vardags eller vf inte som en förrätt till festen.
Oerhört lätt och god är den.
 
 
 
 

Tredje gången gillt....

Om ca en månad så är det exakt ett år sen som jag fick ett stort plus, eller rättare sagt va det inget plus utan det stod 1-2 veckor på stickan. Jag va alltså gravid, Oliver skulle få ett syskon. Lyckan va enorm och jag ringde alex som va borta i jobb just då och berättade de glada nyheterna. Jag bokstavligt talat flög fram de kommande dagarna, jag va så lycklig.
Ju mer tiden gick och desto längre in i graviditeten jag kom så blev jag mer och mer osäker. Något kändes fel och jag hävdade hela tiden att jag inte kände mig gravid. Men fick höra från flertal håll att alla graviditeter är olika blablabla.
 
Magen växte iaf och det va dags för inskrivning och då min förra bm gått i pension fick jag en ny. Och ni som känner mig och läst om min förra graviditet vet vad jag känner för en bm som heter R-M. Så vem tror ni att jag får om inte henne. Värre virrpanna får man leta efter och jag anser att hon borde ha ett helt annat yrke, ett som inte involverar människor.
Hur som haver så sa jag att jag inte ville ha henne som bm och hon tyckte att jag kunde ringt och sagt det innan jag kom. Men en del av mig ville att vi skulle ses, så hon fick se vad hon gjort och att jag minsann skulle visa vad jag tyckte. Antar att hon tyckte det va lite jobbigt att träffa mig och jag svarade att jag tycker att hon borde läst min journal innan jag kom vilket hon påstod ha missat denna gången.....
 
Den 15e januari var det dags för nupp/kub testet, äntligen. Det skulle bli så skönt att få det gjort, få ett svar. Även om jag känt på mig att något va fel och verkligen försökt intala mig det för att minska chocken om det skulle vara så,l så gick det inte att förbereda sig på vad som skulle visa sig på ultraljudet.... eller rättare sagt inte visa sig. Mina misstankar visade sig iaf stämma, fostret hade dött i v 4-5 och livmodern hade fortsatt att växa därav magen.
Jag fick ett piller för att starta aborten och två dagar senare fick jag komma in för en medicinsk abort. Och den utfördes på bb av alla ställen. Trodde inte att man fick sparka på de som redan ligger ner?!  Där rullade nyblivna mammor runt sina små bebisar och där låg jag för att ta bort min som hade dött i magen. Vilket jäkla hån.
 
Jag va helt förstörd de närmsta veckorna efteråt och kände mig så otroligt tom. Det enda jag kunde tänka på va att jag bara måste bli gravid igen och det nu. Hade hört att det va lätt att bli gravid igen efter ett sk mf. Men veckorna gick och inget hände. Jag hade svårt att koncentrera mig på annat och jag försummade sånt som verkligen va viktigt. Jag glömde bort att va glad för det jag hade utan va bara ledsen för det jag inte hade! Allt blev en ond cirkel och det blev som en besatthet.
 
Till slut så hände det iaf och vi blev oerhört glada. Tänkte att nu måste det ju gå vägen för inte kan man va med om ett mf till direkt efter, sådan otur kan man ju bara inte ha?!
Lyckan blev dock inte långvarig då missfallet väntade runt hörnet. Och även om jag inte gick så långt som till v 12 den här gången så var detta nästan jobbigare psykiskt. Men tack och lov att kroppen skötte det själv den här gången. En medicinsk abort till hade jag inte klarat.
 
Det dröjde inte länge innan jag blev gravid igen, men det va inget som gjorde mig glad på något sätt. Jag va helt säker på att något va fel och började läsa om utredningar man gör osv efter ett 3dje mf vilket jag va säker på skulle komma härnäst. Det va ju lika bra att förbereda sig tyckte jag. Fortsatte att göra gravidtest efter gravidtest och 1-2 v blev till 2-3 veckor som blev till +3.
 
Efter flertalet veckor och sammanlagt 6 ultraljud senare så hänger den lille fortfarande i. Jag tar inget för givet och blir glad för varje dag som går, det betyder en dag närmre målet. Jag avundas de som kan njuta av sin graviditet, jag är mest orolig hela tiden.
Men jag håller tummar och tår för att det är som man säger.... tredje gången gillt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer firande

Efter några timmars jobb i morse så var jag och hälsade på lilla Kajsan som fyllde 6 mån idag. Lille tjejen börjar bli så stor.
 
Det bjöds på en halv tårta dagen till ära och lilla K såg ut som hon gärna hade tagit sig en liten tårtbit.
 
 
 
 
 
 
Jag känner mig helt färdig och känns som jag varit ute och slirat rejält igår. Tror det är lite sömn som fattas så ikväll ska det bli skönt med en lugn hemmakväll i soffan med lite gott och tända ljus. Hoppas på att kunna hålla mig vaken till nio åtminstonde.
 
 

Lite födelsedagsfirande

igår hade vi lite födelsedagfirande här hemma och vi hade bjudit hit våra föräldrar på lite mat. Det blev en trevlig kväll med mat, vin, tjöt, fotboll och idol. Men nöjdast av alla va nog Olli då alla hans favoriter va samlade på ett och samma ställe. Han va i sitt esse och blev grymt besviken när han va tvungen att lägga sig.Men till sin stora lycka va ju farmor och farfar kvar i morse när han vaknade.
 
Glas, klocka, halsband och två vita plowerpot lampor - extremt fina presenter. Tack snälla <3
 
 
 
 
 

Bra dag

Det finns bra dagar och det finns b ä t t r e dagar och idag är just en sån, en av de b ä t t r e dagarna. Det har bara haglat goda och roliga nyheter från alla håll och kanter. Vilket gör mig så glad. Och det har såklart gjort att energin varit på topp hela dagen. Har nog haft tillräckligt med energi för att springa ett maraton tror jag. Härligt när energin är på topp och man riktigt känner livet i sig. Lycka!
 
 
Idag är förresten Olli hela 2,5 år, han är ingen bebis längre.... :/ . De senaste veckorna har varit som en liten ketchup effekt för våran lille kille när det kommer till pratet. Han bokstavligt spottar ut nya meningar varenda dag och det är lika roligt varenda gång. Ibland undrar man vart han får allt ifrån och hur han faktiskt kan veta just det han säger. Hade tänkt räkna upp ett antal exempel men just nu står det helt still uppe i hjärnkontoret, får helt enkelt bli en annan gång... Men roligt är det iaf :)!
 
 
Min stjärna som ALLTID kommer att vara min lilla bebis hur gammal han än är <3
 
 
 
 
 

En längtan efter jul

Sitter och googlar efter lite julpynt, -papper, - klappar mm.
Någon mer än jag som längtar efter julen?
 
Det är inte självaste julafton jag längtar efter utan efter alla mysiga förberedelser som hör till julen.
Jag längtar efter att få pynta granen, jag längtar efter att få sätta upp min fina flingstjärna och andra ljusstakar, jag längtar efter att få ge mig ut och börja shoppa julklappar på riktigt, jag längar efter att få lägga alla julklappar under granen och jag längtar efter att få baka julgodis och pepparkakshus.
 
Flingstjärnan hittar du bla på designonline
 
De första julklapparna köpte jag redan i slutet av augusti och snart ska jag börja sätta igång med julshoppingen ordentligt.
När det kommer till julpyntet brukar vi vara ute i god tid. Både alex och jag är likadana att vi vill att ljusstakarna och pyntet ska upp tidigt så man kan njuta av allt det mysiga under hela december. För när julen sen är över vill vi bara ta ner det direkt. På nyårsdagen brukar allt ryka ner igen för då är julen slut och man är så trött på det och vill bara ha in vårfärger mm.
 
När Olli blir lite äldre så ska han få en adventskalender där man får ett litet paket i varje dag. Tycker han är lite för liten för att uppskatta det nu så det får vänta ngt år.
Men hittade en jätte fin på familyroom som jag gärna hade haft till det.
 
 
Trots att tiden går relativt fort ändå så hoppas jag att den gasar på lite extra nu så jag snart kan få börja julpynta här hemma.
 

oväder

Natten till onsdagen förra veckan vaknade vi i Turkiet av ett himla oväsen. Ngt bonkade lixom i väggarna och tjöt samtidigt som det lyste upp utanför fönstret.
Det visade sig vara världens oväder med regn, storm och åska. Utemöblerna fick vi ta in för annars fanns risken att de skulle blåsa iväg.
 
När vi vaknade dagen efter så låg solstolar i poolen, busskurer va sönder, liggstolarna på stranden hade blåst iväg, parabolerrna på taken va söndertrasade och tom ngn cement/gipsskiva hade blåst ner från sjätte våningen. (tur ändå att det skedde på natten)
 
Ser ganska öde ut va?! Tycker det va riktigt otäckt. Speciellt när det blåser så, man vet ju inte vad som kan komma farande.
Läste sen på AB att en byggnadsställning hade blåst ner över en väg utanför Alanya.
 
Trots att det va riktigt otäckt och man inte riktigt visste vad som hände när man låg där i sängen och lyssnade på ovädret så var det en väldans tur att det skedde på natten och inte på dagen när en massa folk kunde varit utomhus.
Skrämmande hur mäktigt vädret är och vilka skador de kan åstadkomma. Nu va ju det här egentligen ingenting mot vad vädret kan ställa till med i resterande länder men det är ändå läskigt.
 
 

Emporia

När vi kom till Sverige i torsdags så passade vi på att besöka Emporia. Andra gången jag är där och jag gillar det starkt. Känns som de har allt...och lite till.
 
Jag hade som ursäkt att vi skulle stanna där och äta innan vi åkte hem och då så passade jag på att springa i lite butiker. Då jag visste att jag hade ont om tid hade jag redan tittat ut vad jag skulle köpa. Hann med 4 butiker bara och jag önskar att det funnits tid och ork till fler när man ändå var där nere men det få bli en annan gång.
 
En kavaj/kofta från gina tricot. Gillar denna modellen på koftor/kavajer. Och en vanlig svart klänning från vero moda, går inte få för många svarta klänningar.
 
Sen under en kort period har jag lyckats skapa mig ett nytt beroende. Är totalt beroende av MAC smink och deras produkter. Så det blev ett besök inne på kicks där jag träffade en super mysig tjej jobbade som hjälpte mig och då jag kom direkt från flyget och såg minst sagt hemsk ut så hjälpte hon mig att se något sådär representabel ut.  I november när vi ska till Göteborg så lär det bli ytterligare fler produkter från MAC som får följa med hem. Just love it!
 
 
 
 
 
 

Måndag

Ny vecka och jag känner mig som en vandrande vålnad. Natten till torsdag då vi åkte hem från Turkiet gick vi upp kl 01.00 svensk tid sen va vi vakna till 21.00 så då fick man inte mkt sömn. Sen va det upp tidigt och jobba på fredagen och nu i helgen har det blivit minimalt med sömn. Så just nu ligger man minus på sömnkontot och det både känns och syns.
Så detta kommer nog bli en rätt tuff vecka kan jag tro. Men bara alla får vara friska och pigga så är jag nöjd.
 
En rätt oplanerad vecka som innehåller jobb, läkarbesök för oliver och lite småfix hemma i form av målning mm. Sen på fredag får vi besök av våra föräldrar som kommer hit på lite mat på kvällen. Vad som kommer att stå på den menyn är klart, blir inget jätte avancerat men förhoppningsvis gott.
 
Här hemma har vi nu äntligen fått upp lister i köket. Var ju bara sisådär ett halvår sedan som köket stod klart så det va väl på tiden. Konstigt hur länge såna där småfix kan dra ut på tiden egentligen. Nu är det bara en skiva kvar som vi lämnat in på målning som ska upp sen ska ni få se bilder på resultatet.
 
Nya poster som ska upp på väggen i köket.
 

Söndag

Natten till idag blev inte mycket bättre än igår. Oliver vaknade inatt också och kippade efter luft samtidigt som han hostade. Men tycker ändå att det lät lite bättre inatt än sist så det går förhoppningsvis åt rätt håll. Feber har han inte längre iaf, åtminstone inte mycket.
Men vi har flyttat in Ollis säng till oss nu och där får den va tills han blir frisk igen. Känns tryggare så.
 
Har jobbat ett par timmar under fm då jag ligger extremt mycket efter och i em ska jag se om jag kan få måla lite inne i tvättstugan. Allt beror på hur Lilleman mår när han vaknar och om han tillåter mig att måla helt enkelt.
Nu för tiden har han nästan helt släppt sin Bamse hysteri och har gått över till bilar (filmen cars). Han har hur många karaktärer som helst därifrån och ska sova med allihopa i sängen. Och filmerna står mig upp i halsen nu då dem går på repeat här hemma.
Just nu är de bara en scen också som gäller i Cars 2 och den ska spolas fram till och sen tillbaka igen konstant. Och då både jag och alex ha tröttnat rejält på att spola framochtillbaka så har alex nu klippt ihop en liten snutt med bara just den scenen så kan olli sitta och kolla på den tills han storknar... ;)
 
 
 

Sjukstuga

Fredagskvällen/natten blev inte riktigt som vi tänkt oss då Oliver vaknade efter en dryg timme efter vi lagt honom och knappt kunde andas.
 
Han hade varit hemma i går från dagis då han hade feber när han vaknade men att han va sjuk va inget man märkte på honom. Men på kvällen blev han sämre då febern steg upp till nästan 40 grader och han va allmänt hängig.
Han vaknade som sagt och kunde knappt andas och det lät riktigt otäckt. Vi misstänkte direkt att det va falsk krupp, ngt han aldrig haft tidigare men som kusinen haft flera gånger så vi kände igen symptomen. Vi tog på han kläder och satte oss ute med honom samtidigt som vi ringde till sjukvårdsupplysningen.
 
Det låter ju så otroligt hemskt när de kippar efter luft och det är en himla tur att Alex är så lugn av sig för jag fick nästan panik.
Tjejen i telefonen berättade vad det berodde på ( himla imponerande och modigt att de kan dra såna slutsatser över telefon...hrmpf) och sa vad vi skulle göra. Själv hade jag ju tagit på mig kläderna och va redo för att åka upp till akuten.
 
Efter ett tag släppte det iaf och han somnade om. Jag vet att falsk krupp inte är ngn fara men fy sjuttsingen va otäckt det låter.
 
 
När man är sjuk så får man lördagsfikat serverat på sitt rum och man får tom ett kinderägg.
 
 
 
 
 
 

Turkiet 2013

I torsdags kom vi hem efter en veckas semester i Turkiet. En vecka fylld med sol, värme och bad.  Jag har varit lite tveksam till att åka pga olika omständigheter men ångrar inte alls att vi åkte då veckan har varit super.
 
Det finns inte mycket som slår utsikten från Alex föräldrars balkong. Man kan sitta i evighet och bara kolla och njuta av den. Att börja dagen med frukost på den balkongen med den utsikten är en riktigt bra start på dagen.
 Oliver tyckte detsamma då han älskade att sitta och titta ner på bilar, människor och båtar.
 
Från att ha varit lite försiktig eller snarare en liten fegis när det gäller vatten så har nu oliver förvandlats till en fisk i vattnet. Det har badats, åkt kana både med pappa och själv, hoppats från kanten och simmats.
Till en början vågade han knappt gå i barnpoolen men sedan skulle det bara badas i stora poolen.  Han va så söt när han låg med sina dynor i vattnet och sparkade med benen och sa att han simmade.
 
 
Själv låg jag mest i skuggan under ett parasoll som en annan strandad valross och bara njöt. Samtidigt som det hade varit kul att det hade synts lite att jag varit på solsemester så var det skönt att slippa känna stressen av att jag måste bli brun.
 
 
Sist vi va nere i Turkiet så va flygresan riktigt jobbig då Oliver skrek konstant hela vägen. Poolen gick inte att bada i då den va svinkall av ngn anledning och jag blev sjuk. Samtidigt gick man och gruvade sig för hemresan hela tiden då man inte ville va med om samma skrikfenomen igen som på vägen dit.
Den här gången gick flygresan kanon, Oliver skötte sig galant, poolen va badvänlig och alla höll sig friska. Allt va helt enkelt bara positivt. Så är väldigt nöjd med resan.
 
Så t a c k snälla J och A.M för en kanon vecka.
 
 
 
 

Fredag

Den nästan obligatoriska fredagsmaten ligger imagen och ljusen är tända. 
Kan man annat än älska fredagskvällarna? Och det är ngt speciellt med fredagskvällarna på hösten, det är allt lite extra mys då.






Grattis x 2

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det 2 väldigt speciella människors födelsedag.
2 människor som betyder väldigt mycket för mig och som jag önskar all lycka.
 
 
Först ut är det min älskade sambo/fästman/mitt barns pappa/ the love of my life som fyller år.
Gammalt kort på en 8 månaders oliver tillsammans med världens finaste pappa.
 
 
Den andra som fyller år idag är min fina kusin/men är som en bror/olivers gudfar.
 
Stort grattis till er båda två. Ni betyder väldigt mycket och är oerhört viktiga både för mig och Oliver.
Vi önskar er all lycka och såklart världens finaste födelsedag.
 
˜ kram ˜
 
 

Min födelsemånad

Så var det dags för oktober, vilket är min födelsemånad.
Jag är fortfarande sån som tycker att det är väldigt speciellt att fylla år. Kanske inte just för att man fyller år utan för att just den dagen är min dag.
 
Och då jag skriver lista på precis allt, handling -, jobb-, todolista med mycket mera så skriver jag ju självklart en önskelista också. Det är väl jag och alla barn under tolv som gör det skulle jag tro.
 
2 st vita flowerpot pendel
 
Vit FL/Y taklampa
 
Mateus
4 st vita 32 cm spetstallrik
2 st små grå ostronskålar
2 st små vita ostronkålar
 
Ittala essence drickglas
 
 
Hunter i strl 35/36
 
 
 
 
 
 
 
 

Design