Mysväder på höög nivå

Kollar man ut genom fönstret så är det knappast ngt valborgsmässoafton väder. Snarare mysklädersoffilmfett väder. Regnet bara vräker ner och det är helt grått, inte en endaste blå plutt på himlen. Ynkligt är vad det är!

 

Men myskläder blir det bara en snabbis efter jobbet för ikväll bär det av på grillning hem till emilia och calle. Och dit ska jag nog inte gå i myskläder, känns inte riktigt rätt.

Valborg är inte så stort i den här hålan som i större städer så för oss är det inte mkt att fira, det blir som sagt lite grillning och god dricka till det i glada vänners lag. Helt perfekt om du frågar mig!
Vi kan ju bara hoppas att solen vill titta fram en runda oxå så man kommer i lite sann valborgsmässoanda=)


Valborgsmässoafton

…eller dahlborgsmässoafton om man frågar calle.
Vilket fall så är det fredag och det är bra skönt. Ska inte jobba hel dag heller eftersom det är afton men få se när jag kommer från jobbet.

 

Tror ni ja hittade ngt igår? Yes ett nagellack var det som fick följa med hem. Inte varje dag man har så tunga kassar med sig hem, hrmpf! Nä men hade ju som sagt inga förväntningar på att jag skulle hitta ngt heller. Sen så var det så sjukt mkt folk ute i butikerna, fick nästan krupp, att man inte orkade titta så noga heller. Man skulle börjat med en riktig stadig stark så kanske man pallat med det.

En sak vi kom fram till igår var att det måste vara ngt i vattnet för vilka original man kan hitta ute på stan. Riktigt underhållande=)!


Tjejkväll

Lite drygt två timmar kvar på dagens arbetspass sedan ska jag och alex iväg till banken för att inskaffa ett gemensamt bankkort. Det måste ju vara 3 vuxenpoäng för det, minst!

 

Sedan ska jag möta upp the family för lite tjejkväll på stan. Får se om det blir något shoppat, är ju som sagt ute efter en klänning men mina förhoppningar är inte jätte höga när det gäller utbudet i den här stan. Avsluta ska vi göra med en bit mat! En riktigt mysig torsdag kväll=)!


Ett fall för frestelsen

Någon mer som såg the hills igår? Herregud som Heidi ser ut nu. Hon kommer se ut precis som brodys mamma om några år. Kan inte förstå hur man väljer att vilja se ut som en skräcködla. För det är precis dit hon är på väg – en hollywood skräcködla!

 

Efter träningen kom cam och milo och hälsade på. Han är så fin det lilla livet <3.

Cam: jag har bitit ner mina naglar nu

Jag: varför? Jag skulle ju göra fransk manikyr på dig.

Cam: men hallå, jag med långa naglar är som att en alkoholist har en flaska brännvin i kylen. Det funkar inte, frestelsen blir för stor!

 

Sedan blev det iaf soffan där jag somnade framför den tredje och sista delen av avatar.



lill fisen


Eva solo

Cam ringde och frågade mig en sak som jag av tvungen att gå in och kolla på nätet(en jäkla bra uppfinning det där). Men hittade då iaf en sida som jag nu älskar. Där finns hur mkt som helst och som många vet älskar jag eva solo.  Vill ha allt med eva solo.

     

karaff och juicepress


     
ishållare och muggar





gå in på royaldesign.se




Onsdags tankar

Sista styrkepasset

Idag för den här terminen. Hoppas innerligt att de bytt musik till hösten och gärna några nya övningar också. Annars är det ju bara att bita ihop för man måste ju lida pin om man vill vara fin. För lider det gör jag varje gång pokerface spelas och jag är tvungen att göra dessa tråkiga utfall och tyvärr är det inprogrammerat i huvudet på mig så blir inte förvånad om jag börjar göra utfall i en butik där pokerface spelas.

 

No dress no success

Har inte hittat en enda klänning som faller mig i smaken till nästa helg, vilket suger rätt bra. Och de jag hittar finns självklart inte i min storlek. Kan ngn snälla ge mig lite tips vart jag kan hitta snygga festklänningar! Inte för somriga bara för jag ser fortfarande ut som ett lik i hyn eftersom solen varit oerhört blyg på sistone och jag har varken tid eller ork att ligga i människogrillen.

 

Sommarens planer

Undra sa flundra vem som bestämt att man bara ska ha några få ynka veckors semester under sommaren. Man hinner ju inte med någonting. Nej mer semester åt folket tack!


Avatar - handlar inte om undervattensfolk!

Vilket pass det var igår. Cheeseees! Hade jag gjort en enda armhävning, benböj eller sprungit ett steg till så hade jag nog kroppen strejkat och jag fallit ihop. Riktigt bra pass! Tyvärr var det karros sista pass den här terminen, men får hoppas att det kommer tillbaka till hösten.

 

När jag kom hem blev det soffan och avatar. Inte min typ av film alls, men ibland får man offra sig. Kan ju säga att jag trodde det va en film som handlade om undervattensfolk, snacka om att vara helt ute och cykla. Som sagt inte intresserad av såna här typer av filmer.
Vi började iaf kolla på den i måndags och fortsatte igår och båda gng somnade jag. Vaknade till när det tystnade igår och frågade om den va slut. Fick svaret ja del 2. Hallå hur jäkla lång kan en film vara? Tack gode gud att jag inte offrade mig och såg den på bio!



not my cup of tea så att säga..


Vill ha!

Jag är en bilmänniska helt klart men det kan va bra att ha en cykel. Helst en svart eller rosa, med cykelkorg och stor,skön sadel så man slipper få ont i rumpan när man cyklat en längre bit. Den får gärna trampa av sig själv oxå i uppförsbackar.


Guten morgen

...trodde det va onsdag när jag vaknade i morse, blev en aning besviken när det bara va tisdag. Hur kommer det sig att man alltid ligger en dag före men aldrig en dag efter?

 

Tror ni vi sprang i igår?

Tänk för att det gjorde vi. Mådde skit i ca 10 minuter efteråt, ont i halsen, lungorna, magen och tungan. Kom då ihåg vf jag inte gör det så ofta. Hatar att springa!  Men efter de där h*lvetes minuterna så känns det nästan värt det. Så vem vet jag kanske springer igen, annars vet jag ett löfte som är väldigt lätt att hålla: jag lovar att aldrig mer springa!

 

Eftersom det är tisdag idag blir det inget kutande idag inte utan styrkepass med flås! Ett riktigt roligt pass!



dagens

Dagens mående: perfekt

Dagens väder: äntligen börjar det bli lite varmare, fortsätt så!
Dagens frisyr: bad-hair-day
Dagens klädsel:  ljusgråa jeans, svart top, svart bolero och svart vita espirit skor

Dagens planer: jobba klart, klädstök och förhoppningsvis få med alex på en jogging tur
Dagens vill ha: en inglasad altan

Dagens längtan: till middagen, är sjukt hungrig!

Dagens fundering: hur jag ska lägga upp veckans to-do-list

Dagens beroende: vatten, helt uttorkad, som värsta sahara öknen i munnen

Dagens roligaste: att få komma hem, jag älskar vårt hem!

Dagens tidning: Bubbleroom fortf

Dagens jobbigaste: skulle väl vara att jag fick reda på att jag behöver lämna in bilen på lagning.

Dagens händelse: om jag och alex ger oss ut på en löptur är det en stoor händelse. Hatar att springa men brukar tvinga mig själv periodvis.



Den dagen jag ser en joggare som ler ska jag fundera på saken


flower power love

                              Flower Dress SEK 199, Club L - NELLY.COM Phoebe dress SEK 599, Motel - NELLY.COM

Ny vecka...

.. nya utmaningar. Right!?!

 

Vilken underbar dag det var igår. Vi satt i solen och bara njöt innan det var dags för lite födelsedagsfirande. Det va mini syster som fyllt år, så det blev lite tårta annat gott som fick mätta magen.

 

När vi kom hem bestämde vi oss för att gå osudden rundan. Hade ju inte direkt rört på oss särskilt mkt i helgen så det kunde behövas. Sedan blev det pizza och soffan. Där jag somnade innan kl ens va nio.

Ser ut som om veckan kan bjuda på riktigt bra väder också och det är verkligen på tiden. Första gng idag som jag slapp skrapa rutorna innan jag skulle till jobbet och det slutar jag gärna göra nu.


söndag

god morgon gott folk!
har precis haft fin besök här av syster och mosters stolthet. Han är så fin den lilla fisen.♥

Jag och alex hade en egen liten fest igår. Satt och lyssnade på massa bra musik och drack lite öl. Sedan bestämde vi oss för att ta en tur till harrys för att se Sampo. Så vi mötte upp josse och körde en liten bar runda. Hade aldrig gått till harrys igår om inte Sampo hade spelat. De är ju såå bra och bara så ni vet så har jag världens coolaste chef, det ni!
Det blev en lugn kväll och vi begav oss hemåt vid 1 så idag är man pigg och alert vilket är skönt. Hoppas att solen vill visa sig lite mer idag så man kan få lite färg på nosen innan man beger sig på lite födelsedagsfirande!
Trevlig söndag!



- kärlek -




Från förr


What to do what to do

Har prickat av en hel del på helgen göra lista. Riktigt duktigt av mig om jag får säga det själv.
Sitter framför hockeyn nu för att hämta andan och bestämma lite över hur kvällen ska sluta. Har ingen direkt ork att göra ngt men samtidigt är jag riktigt sugen på att se sampo på harrys. What to do what to do!

Ska tänka över hur kvällens planer ska se ut samtidigt som vi kör lite öppen bar till matchen. Heja Hv!
Jag: alex vaar ligger baaren?
Alex: där ligger baaren! (pekar på en öl kartong)

Tjo flöjt!

God morgon

pigg? nej inte ett dugg! är sjukt trött så det märks att ja har ngn bakterie i kroppen som sänker mig. Men tvingade mig upp ur sängen iaf för kan ju inte sova längre. Den här lördagen har en hel saker på listan som ska göras. Frågan är bara vilken ände man ska börja i. Kan ju börja med att äta lite frukost så jag får lite energi.
Godmorgon på er!


Jag...

Är: riktigt taggad inför sommaren

Har: lite helg abstinens

Vill: ha en fin helg med massa sol

Känner: för att klä upp mig och hitta på ngt riktigt skoj

Undrar: fortfarande om ngn vill tvätta min bil.

Måste: verkligen hitta en ny klänning till inflyttningsfesten, förslag mottages tacksamt!

Tycker: att det är dags för den som är förbannad där uppe att sluta slänga ner massa mögel å låta solen skina lite

Önskar: att vi får en rekord varm sommar

Ska: ge huset en riktigt omgång i helgen när det gäller städning

Längtar till: allt skojigt som händer framöver

Gillar: fredagar

Ogillar: när busschaufförer svänger ut när man håller på att köra om dem, de tror verkligen på störst först


Lyckorus

Vilket lyckorus som röjer igenom kroppen nu! Satan i gatan vad härligt, vilken sommar det kommer att bli! Midsommarfirande, födelsedagsfirande, namngivning, tylörocken, Uggla, göteborg, stockholm, turkiet, halmstad, Roxette. Har bara en sak att säga..wiiiieeeee!



ge mig sommar nu tack!


fredag

Blev inte lika mkt gjort igår som planerat. Mådde inte kanon så låg mest i soffan. Fick iaf bekräftat igår att jag har en bakterie/infektion i kroppen som jag nu fått antibiotika mot så snart är jag piggelin igen. Då jäklar=)!

 

Skönt att det äntligen är fredag. Helgen ska ta tillvaro på genom att ladda batterierna med förhoppningsvis lite sol och sedan lite fix hemma som måste göras. Samtidigt är jag väldigt sugen på att träffa mina tjejer för lite prat och drickbart men får se hur det blir. Måste som sagt ladda batterierna först för de jag har nu går lite på halvfart.

Vad händer i helgen? några planer? 

 

Med vetandet växer tvivlet

 

Tjingeling!



Sover alla försvarsadvokater gott om natten?

Ibland undrar jag hur försvarsadvokater kan vara just försvarsadvokater. Kan de verkligen sova gott om natten när de vet om att de försvarat första klassens svin? Leif Silbersky brukar ju tex alltid ha en sådan roll, antagligen för att han är en skicklig advokat så brukar han ju ofta representera avskummet i kända mål som figurerar mkt i tidningarna.

 

Men det är inte han eller ngt sånt mål som jag reagerar på idag utan jag läste en artikel på värnamo.nu om en tjej som blivit intryckt mot ngn vägg av två killar som lyft upp kjolen och dragit ner linnet på henne, filmat hela händelsen och sedan spridit filmen.

Att de två snorungarna borde lära sig lite vett och att det de gör är tillräckligt hemskt men att sedan försvaret, alltså vuxna människor, enligt artikeln hävdar i princip att ”flickan får skylla sig sj” är ju helt sanslöst. Kom igen vi lever i 2010, menar de verkligen det de säger?

Ja vet de gör bara sitt jobb och ja vet alla har rätt till en advokat bla bla bla.

 

Men kan verkligen såna här försvarsadvokater gå hem och vara stolta över vad de åstadkommit på sitt jobb under dagen och sova med gott samvete när de vet med sig att de praktiskt taget ha sagt att sexuellt ofredande är ok. Att när en tjej har urringat på sig så är det ok för en kille att dra upp linnet och tafsa lite?Eller vart går gränsen? Är det skillnad på folk och folk? 

 

Har fler åsikter och tycker en hel del mer om denna saken men dags att avsluta detta inlägget för ja blir bara sur när jag tänker på det. Och när vuxna människor resonerar att flickan får skylla sig själv så är det inte konstigt att världen ser ut som den gör.

Ibland undrar jag som sagt bara hur försvarsadvokater kan vara just försvarsadvokater!


torsdag på schemat

Gissa vad det blev igår?

Just det, film och ansiktsmask. Eller rättare sagt kompromissade jag lite och kollade på Pretty Woman, som för övrigt är en av historiens bästa filmer, samtidigt som jag gjorde ansiktsmask och fixade lite i hemmet.

 

Idag däremot blir det nog ingen film för idag är det städdag till tusen. Det ska fixas i köket, min trogna fido ska fram, tvätten ska tvättas och golven ska blänka när jag är klar. Skönt att ha hemmet skinande rent när helgen kommer sen.

 

Ps. akta er för att få tandkräm i ögat det gör nämligen satans ont!


film på film på film

Dagen blev bättre än förväntat. Vilket vi gillar skarpt när det är på det hållet.

Ha precis tränat och slängt i mig lite mat. När ja äter själv måste ja göra ngt samtidigt, antingen läsa eller kolla på tv. KAn lixom inte bara sitta å äta och kolla ut i tomma intet.Nä nä boooring!  Iaf satte mig framföt tv:n nu och upptäckte att det är bra filmer om vartannat ikväll. Whyyy?  Nu började pretty woman, kl 20.00 börjar Taken och kl 21.00 börjar beck- öga för öga. Varför just idag? Vill inte ha tv kvällar mitt i veckan för då har man så mkt annat man måste göra. Varför kan det aldrig visas bra filmer på helgerna? då går det bara massa skit. Men nu är det ju film på film på film. Hinner ju inte ens kolla klart på en innan den andra braiga filmen börjar. Usch ett i-landsproblem mitt i veckan.

ansiktsmask och film eller tvätt och städ...hmmm...What to do what to do!

Onsdag

Håller tummarna hårt för att nedförsbacken som kommer är jäkligt brant. Känner det att detta är inte riktigt min vecka, så skulle uppskatta om det blev helg snarast möjligt.

Kommer bli en ganska busy helg ändå. För det slog mig häromdagen att det bara är två veckor kvar till våran inflyttningsfest och det är mkt som ska fixas innan dess och på vardagarna får man inte mkt gjort eftersom det oftast är träning och annat då.

 

Förutom utvecklingssamtal så kommer den här onsdagen att se ut precis som alla andra onsdagar där jobb och träning står på schemat. Det återstår att se om detta blir en bra dag eller ej ;)!



Barcelona

Då var Barcelona resan bokad och klar. I september bär det av och jag ser fram emot det riktigt mkt eftersom Barcelona står på min to-do-list.  Kommer att bli en bra avslutning på den långa mega sommaren som förhoppningsvis väntar oss och en bra start på hösten.


     


prima ballerina

Blev ingen träning för mig igår. Mådde inte tip-top så det blev en promenad istället. Somnade redan vid halv åtta i går kväll och i natt har jag haft feber för ha svettats och frusit som en gnu. Mår lite bättre idag förutom halsen. Men hoppas iaf på träning idag!

 

Gillar inte när man inte mår som en prima ballerina. Vill ju kunna ge allt på träningen, busa med Casper, retas med alex och jobba järnet. Men förhoppningsvis är det bara tillfälligt, jag är snart back to my old self again, då blir det fart igen på mig!

 

Nu ska jag se till att få lite gjort på jobbet!



snart så


nya skönheter..

Leon Lace Ra Ra Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM Mesh Satin Dress SEK 429, Elise Ryan - NELLY.COM Penelope Polka Bow Dress SEK 449, TFNC - NELLY.COM

som skulle passa perfekt in i min garderob. Syftar givetvis på klänningarna.

Måndag

Helgen la visst i en ännu högre växel än vanligt och bara susade förbi. Märkte knappt av den.

Tigerdansen i lördags var inte riktigt som den brukade. Den va lite lugnare, lite mer städad och inte fullt lika rolig. Jag ville tom gå hem innan stängningsdags vilket inte är likt mig. Men nu är aif tigerdansen avklarad för i år nu ser vi fram emot nästa evangemang som kommer att bli våran fest om några veckor.

 

Alex kom hem i lördags kväll efter att ha varit borta i några dagar och gud vad jag saknat den människan. Kändes som han varit borta i evigheter så det är väldigt skönt att han är hemma igen. Kände sådan lycka när vi gick hem i lördags och det slog mig ännu en gång hur lyckligt lottad jag är över att få ha en sån fin människa i mitt liv. ♥


Nu ska starta den här veckan ordentligt. Längtar redan efter kommande helg. Gasen i botten!



dans i soffan - ett måste på varje fest!


Tigerdansen

Ska infinna mig på en förfest om exakt 15 min. Men är fortf inte klar trots att ja inte gjort ett dyft idag. Ha fått på mig en klänning, men vet inte va ja ska ha för skor eller jacka. Samma i-landsproblem varje gång. Skönt att allt är som vanligt.

Ikväll är det åter igen dags för årets tigerdans..woohoo. Är riktigt ladda så detta komma bli bra. Ska festa med den bästa ikväll oxå vilket jag verkligen se fram emot. ha saknat min vapendragare ju som jag inte träffat på evigheters evighet.
Nähä nu ska jag packa ner alla skor och jackor och bege mig to the party så får de agera smakråd helt enkelt.

hmm, undrar om streaplers kan köra stereo love?



sjukt sött

har ni sett så sött! mini uggs

 

sjukt små söta mini uggs

 

världens sötaste

å nej menar inte mig utan milo♥

mosters stolthet


lördag

God morgon!
Hade ju hoppats på lite sol idag trots de negativa väderprognoserna men det ser rätt mörkt ut. Så istället för att vistas utomhus idag ska jag spendera hela dagen inomhus. Ska fixa och dona och förmodligen skapa ett tredje världskrig genom att bada casper.

Ska leta fram min kamera sladd nu oxå så ska ni få se på ngt sjukt sött!
Jag undrar jag vem som tagit den.

tjejkväll

hittills har fredagen sprungit förbi, men har ändå hunnit med en hel del. fått undan en del på jobbet, agerat personal shopper, varit på glasbanken 2 gng, plockat och fixat.
Nu inväntas bara flickorna så kan kvällen börja. Dett kommer bli en kanon helg=)

denna tänker jag iaf spela ett antal gng ikväll, vill man inte lyssna kan man hålla för öronen!
trevlig fredagkväll ♥


Dagens

Dagens mående: kunde inte vara bättre

Dagens väder: solen lyser himlen är blå
Dagens frisyr: nedsläppt med lite rufs
Dagens klädsel:  svarta jeansleggings, svarta stövletter, svart/vit randig topp och svart kavaj

Dagens planer: jobb och ikväll tjejpartaj där det förväntas bli en hel del vin intag
Dagens vill ha: en solig och varm helg

Dagens längtan: halmstad

Dagens fundering: min kommande tatuering där ja förmodligen ändrat mig lite, kanske inte blir en latinsk text

Dagens beroende: vatten

Dagens roligaste: helt klart kvällen med tjejerna

Dagens tidning: Bubbleroom

Dagens jobbigaste: finns väl inget jobbigt med fredagar?

Dagens händelse: ett ljus gick upp för mig ang en faktura woohoo



Välkommen fredag

Har legat en dag före hela veckan så att det äntligen är fredag idag är grymt bra!

Trots inställd date igår så va torsdagen en bra dag. Började med disco-städ hemma tillsammans med fido. Han är väldigt liten och ettrig den där fido med gud så effektiv och pålitlig. Han kan sin grej helt enkelt!

 

Mitt när jag var uppe i högvarv i mitt disco-städ så fick jag fin besök, tänka sig att tom maria montazami kom förbi en snabbis. Så fick avsluta på stört och istället fortsatte kvällen med en massa tjöt och skratt. Såna torsdagar gillar vi skarpt.


klänningar från nelly

Elise Ryan Lace Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COM

Block Color Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM

den översta vill ja ha så mkt så det nästan gör ont
vet att den skulle sitta som en smäck på mig ;)


Double J

Hur skönt är det inte att få ligga kvar i sängen och fortsätta sova medan pojkvännen är tvungen att stiga upp kl 4? Ehh jätte skönt! ;)

 

Idag var det tänkt att jag skulle träffa Double J men det blev tyvärr uppskjutet. Hade sett fram emot en date med dem men vi får boka ett nytt datum helt enkelt.  Så istället ska jag viga min dag åt tvätt och städ. Ett ont måste emellanåt.

Ett annat måste är mina naglar, de är i stort behov av lite omtanke. Så de måste filas, putsas och sedan målas. I-landsproblem för vissa en självklarhet för andra!





Djävulen kan uppenbara sig i många olika skepnader

Som alla vet kan djävulen förekomma i alla möjliga olika skepnader. Har många exempel på små djävlar som gömmer sig bakom olika sorters fasader.

Här är ett ex.

 


världens sötaste djävul


 

 en söt liten djävul

Men låt aldrig ett sött yttre lura er, bakom fasaden kan ngt riktigt ont lura, så watch out;)!


Herregud....

… vad min bil ser ut! De ha varit och sopat parkeringen på jobbet och min bil stod tydligen i skottlinjen. När jag skulle ut och åka en sväng nu på fm så hittade ja inte min bil, för vanligtvis har jag en svart bil men det stod ingen svart på parkeringen. Däremot en grå som jag inte kände igen. Men efter en närmare titt så såg jag ju att det va min lilla svarta pärla som genomgått en makeover, inte till det bättre dock. Kan inte förstå hur mkt damm som kan få plats på en liten bil. När ja stängde igen dörren så ramlade det ner ett kg damm på marken.

Så nu ha ja en fråga till allmänheten, finns det någon som kan ta på sig uppdraget att tvätta min bil?


Onsdag

Ännu en solig dag förhoppningsvis. Tänk om det kunde vara såhär året om. Jag hade kunnat leva utan vinter och kyla utan problem.

 

Gårdagens träning va riktigt tuff, karro körde slut på oss. Hennes pass är helt klart dem bästa. Tuffa men riktigt effektiva och roliga.

Dagens pass är inte lika mkt go i utan idag är det ett stillsamt styrkepass med stänger, bodypump kan man säga.

 

Nu däremot blir det ingen träning utan nu blir det jobb och idag ska jag fortsätta rensa hade jag tänkt. Ut med det gamla in med det nya. En fras jag verkligen gillar!


Mot sommaren!

Nedräkningen mot sommaren har börjat, det känns i hela kroppen. Redan tänker ni säkert? Men jag kan lova er att det kommer att gå sjukt fort.

Så mkt jag vill göra och som jag längtar till. Är så sugen att bara inta en uteservering och dricka kall öl, lyssna på somriga låtar, använda alla söta sommar klänningar som bara hänger i garderoben och skriker att de vill ut, alla snygga sandaler som saknar mina fötter(hur man nu kan sakna fötter usch).

 

Längtar så mkt efter sommaren, till solen och värmen. Längtar extremt mycket efter Tylörocken. Jag hoppas innerligt att det blir lika bra kanon väder som förra året, åhhh vad jag längtar efter allt kuligt!
Jag är redo för sommaren frågan är om sommaren är redo för mig!


12 v och 3 dagar
tills semestern, gasen i botten nu kör vi!

 


Tylörocken..=)

 


3 is the magic number

När jag kom hem igår efter träningen fick ja inte mindre än 3 paket av alex. Ett låg på toaletten, ett annat hade han gömt bakom kuddarna i soffan och det tredje låg under täcket i sängen. Gissa om jag blev överraskad!
I det första låg den här klänningen


i det andra den här vackra klänningen


och man fick ett svart band till=)

i det tredje fanns denna snygga sak

fast tyvärr hade jag denna redan.

Bra smak har han min alex. Och att han är världens bästa är det ju inget snack om ♥


Det är redan...

..12 april. Vilket betyder att snart har halva april gått. Behöver jag ens säga det?! Ok, tiden går fort nu.

Vilket inte gör ngt alls men när maj väl kommer kan vi få stanna upp och njuta lite tycker jag.

 

Som de flesta vet så har aldrig Turkiet lockat mig för fem öre och speciellt inte efter min syster och deras vistelse där. Men nu verkar det som om ja kommer att få svälja min envishet och ge Turkiet en chans för i sommar bär det förmodligen av just till Turkiet. Kommer säkert att bli jätte bra, ser fram emot att få se ngt nytt, få lite sol på nosen, se alex föräldrars lgh och speciellt ser jag fram emot att åka med alex.

 

Resan till Barcelona är prel.bokad också och dit bär det av i september. Och Barcelona står däremot på min to-do-list.


1 år

denna helgen har verkligen gått i städandets tecken. Herregud va jag har dammat, torkat, putsat och fixat. Inget illa menat nu lina men ngn hygientekniker kommer ja nog aldrig bli;).

Morgonen började med tipspromenad i apladalen med alla andra pensionärer sedan åkte jag hem till lgh för att fortsätta städa. Har några timmars paus nu som ja ska spendera i solen med världens bästa. Idag är det exakt 1 år sen vi träffades för första gng ♥.
Nu, ut och njut!



lördag kväll

Storhandlat, putsat alla fönster, dammtorkat, dammsugit, tvättat golven, tvättat mm är vad som gjorts idag. Nej ni behöver inte säga att jag är duktig, för det vet jag redan att jag är;).

Nu blev det lite tacos framför tv:n och resten av kvällen kommer spenderas i soffläge. Ska tända lite ljus och ta fram alex påskägg och så blir det anistons nya film the bounty hunter! Den kommer säkert vara kanon, för som alla vet så är allt jennifer aniston gör i världs klass!
Trevlig lördag!


världens bästa kvinnliga skådespelare

om jag är ett fan? det kan du hoppa upp å sätta dig på!


före och efter bilder


såhär såg det ut innan vi tog över huset och gjorde om




två gråa kuddar och prickarna över i:et fattas
sedan ska ja måla taket oxå men så kul ska vi inte ha nu utan det får vänta till hösten


gästrummet



gästrummet, lite små justeringar kvar. men det börjar likna ngt nu.


fredag

Guud va skönt det är med fredag! Ska bli riktigt skönt med helg nu och speciellt efter den här dagen som kommer bli riktigt lång. Har en hel del att göra på jobbet och efter jag stressat färdigt här blir det till att städa i lgh. Mega suck! Men ingen ide att gnälla det måste göras.

Så ikväll ska jag bli ett med soffan, är planerna. Planen är även att hjälpa alex att äta upp godiset i sitt påskägg. Han är lite dålig på det där och jag märker att han behöver hjälp av ett riktigt proffs för att slutföra den uppgiften. Kommer bli tufft men ändå ett måste.

Liten parantes.
Precis när jag hade somnat igår så ringer min telefon. Alex var det, wtf, min första tanke är han dum eller. Men svarade iaf och det visade sig att han hade låst in sig på toan och kunde inte komma ut. Hade det varit på dagen hade jag asgarvat åt det men inte mitt i natten.Tanken slog mig först att han får sova där i natt ja ringer efter hjälp i morgon, men inte ens jag kan vara så elak.  Med halvöppna ögon(ville ju inte piggna till) försökte ja hitta en nyckel som skulle passa men det fanns ingen. Efter många försök så kom han iaf ut och vi kunde gå till sängs igen och väl där konstaterade han att nästa gång han går in på toaletten så ska datorn med ifall detta skulle hända igen så han har ngt att göra där inne. Så nu vet ni det, att skulle ni se att alex är inne på fb eller liknande vid skumma tider på natten så är det inget konstigt med det utan bara så att han sitter fast på toa.



kärlek satt som en smäck där!


Jag...

Är: extremt taggad för halmstad

Har: en riktigt skön träningsvärk idag, me like!

Vill: få en positiv överraskning inom kort

Känner: våren i mig

Undrar: vf det bara går få tag i mysdressar som är i velour, hate it!

Behöver: hjälp med min bloggdesign/header då jag själv är helt inkompetent på det området, frivilliga?

Tänker: på min kommande tatuering, en text i nacken ska det bli. Men vad, förslag tack? Gärna på latin! Har en del förslag men inget som känns helt perfa.

Tycker: att msn är riktigt ute

Önskar: mig en liten utlandsresa

Saknar: inte mitt gamla boende alls

Hoppas: på en solig helg med en massa plusgrader

Ska: pricka av en hel del på min lista idag

Längtar till: sommaren

Gillar: fredagsmys

Ogillar: ångest och orolighet



tänk om min lilla fis kunde lära sig att duscha sig själv och alltid hålla sig såhär ren.


Ett steg...

..närmare helgen! Behöver bara stiga upp tidigt en gng till denna vecka. Vårtröttheten börjar etsa sig fast i mig känner jag. Inte för att jag tycker det är så svårt att stiga upp på morgonen utan för att sova är nog det jag är bäst på just nu.

 

Vad som står på schemat idag mer än jobb är jag inte helt hundra på men det återstår att se.

Nu är det dags för mig att ta några varv i trappan annars är risken att jag gör det jag är bäst på helt ofrivilligt!


partypoopers listen up!

Solen lyser, himlen är blå och jag är sjukt taggad på fest och halmstad.

Vädret gör verkligen sitt, halmstad lockar mer än någonsin så ge mig ett datum så vi kan ta vårt pick och pack och åka dit. Make my day please!


Ja vill festa himlen är blå

Ngn som vill haka på

Åka till halmstad för att festa loss

Det blir ett jädra röj förstås


Onsdag

Efter jobb, träning och lite bokläsning så var jag helt slut igår. Somnade som ett litet barn strax efter halv tio. Får se om det blir samma sak ikväll, för planerna ser precis likadana ut: jobb, träning, bokläsning. Ska försöka hinna med en maskin tvätt också. En riktigt spännande dag med andra ord.



från torsdagens super braiga kväll 
(japp braiga är ett ord)


Back to work..woohoo

Tittar man tillbaka på långledigheten så är jag super nöjd. Torsdagens utgång va kanon, längesen jag hade så kul på harrys och det va jätte kul att träffa folket som va där. Fredagen blev en lugn och skön dag tillsammans med den bästa och grillning hos mor på kvällen.

I lördags var det ju helt underbart väder, så det blev lång promenad och lite fix innan det blev grillning, vin och spel. En härlig afton!

Söndagen bestod bara av mys, skumbad, film och promenad. Vilket sen togs igen igår där hela dagen bestod av städning bla i den gamla lgh.

För att sammanfatta långledigheten ännu lite kortare så räcker det att jag säger att jag är sjukt nöjd med den.

 

Nu inväntas en liten kortvecka för att sedan inta ännu en helg som kommer gå i hemmets tecken!

Nu jobb!


mys dag

har varit en mysdag på höög nivå hittills. Regn ute, soffmys, skumbad och myskläder. Ska laga lite mat nu och göra rabarber paj till efterrätt sedan får det bli soffposition resten av kvällen tillsammans med mitt ♥.
Imorgon blir det nya tag med en massa måsten.

- kärlek -




give it to me baby!

söt sommarklänning

 

gulligull klänning

 

byt ut bandet mot ett svart så blir det två tummar upp

 

bling bling klocka

 

allt från bubbleroom


Påskdagen

Gårdagen bestod av vin, god mat och ett riktigt kul spel. Så det va en ganska lugn påskafton vilket va väldigt skönt.  Maten va super god så det skulle ja kunna leva på resten av livet tror jag och spelet vill ja spela fler gng. Tack för en härlig påskafton!

Idag vet ja inte riktigt vad som står på schemat, det enda ja vet är att ja vill göra ngt. Men vad?! Förslag?


Tävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Påskafton

God morgon! Vilken härlig dag att vakna upp till=), solen lyser, lördag och påskafton dessutom.

Dagen är rätt så fullpackad, med stor handling, lång promenix och lite fix.

Så får nog ta och sätta fart nu. Glad Påsk!

 


vill ha

från friis & co


woohooo

är det bästa ordet att beskriva gårdagen! satan i gatan vad kul jag hade. Det va så himla kul att träffa alla som man inte träffat på så länge. Hade lust att äta upp de flesta så kul tyckte ja det va att träffa dem.

Det enda negativa med gårdagen va maten. Gav hamburgaren på harrys en chans till men aldrig mer säger jag bara. Smakade rått! Men annars var det super duper kväll. Så tack och en stoor kram till alla som gjorde den så bra.
Nu ska jag gå och hoppa på alex så han vaknar till!



renovering...

...pågår! Ha kommit en bra bit på vägen med tanke på hur gott om tid jag har.
Ikväll blir det mat och dryck på stans bästa(enda red anm) krog. Ser faktiskt fram emot det en hel del.
Det kommer förmodligen bli lite barhäng och en svängom på dansgolvet oxå. Om ja inte minns helt fel så ha ja inte varit på harrys för en riktig utekväll sen juldagen. (nej torsd när man ätit där räknas inte, likaså blueskvällen då vi bara va innanför dörren och en runda vid baren.)

Kanske df ja ser fram emot det för att det va ett tag sen. Vilket fall som helst så ska ja se till att bli klar i tid.För vid halv sju anländer törstiga män och kvinnor hit och då ska ja va klar!
Ha en bra kväll så kanske vi syns i dimman. Och ni som ska till blåkulla idag, kör försiktigt, kan bli lite vingligt om ni tar en stor stark för mkt!

den här häxan stannar på hemmaplan och håller ställningarna här idag....♥

 


favorit i repris



nedräkningen för lite galej har börjat...woohooo


Aprilskämt sökes

Idag är det officiellt vår, 1 april. Men något bra aprilskämt har jag icke kommit på ännu. Så lär få skippa lurandet i år. Eller ngn som har ngt förslag på aprilskämt? dela gärna med er i så fall.  Och ingen ide att försöka lura mig, ja kommer gå på helspänn hela dagen=).


Blir en kort dag idag på jobbet. Ha planerat att gå hem vid 13.00 vilket ska bli riktigt skönt. Jag är totalt redo för lite ledighet och påskens bravader!



Glad påsk på er!


Design