God morgon måndags folket

Sista veckan innan semester nu..yeeiij=)! Hoppas verkligen den har eld i rumpan så den går super fort! Kommer ha jätte mkt på jobbet så lär ju va väldigt skakis efter jag slutat.

Igår kväll så kom cam till mig och vi hämtade pizza från bella. När jag kom in där sa han som jobbar där: jag vet nu iaf att vi gör goda pizzor. Hade nämligen varit där i lördags också å hämtat pizza... är stammis där förstår ni! Sen så kollade vi iaf på stockholm boogie. Vi tycker den e super bra, helt klart vår humor!

Nähä nu ska jag strax åka till gnosjö en runda..hörs sen!


"Han är verkligen som en öppen bok, kan läsa han helt innantill. Jag har läst ut boken och den var inte bra...skulle aldrig läsa den igen"


update

söndag söndag söndag... en hel helg har gått igen. fattar inte hur snabbt det kan gå egentligen. har varit en helt ok helg ändå. va ju meningen att det skulle bli halmstad i helgen men jag sparar det tills söndag då åker jag ner. hade åkt ner på fredag men då är dte stoor fest här för cam som fyller år. kommer bli kanon kul tror jag.

i fredags va ja på fest hos lillen. till en början va det bara jag lill emil å benan men lite senare kom det massa mer folk. har alltid kul med de pojkarna!
i går va det tänkt att bli lite fest oxå men jag låg hemma till runt elva av att min förbannade visdomstand krånglade. hade ont i hela käken upp till huvudet. det är verkligen en smärta som inte går att förklara.
cam ville att ja skulle följa med till jkpg men jag orkade verkligen inte låg bara i soffan och kved typ. så hon tog med sig jkpg hit istället. åkte hem till mamma efter elva å väntade in dem. vid tolv tiden blev jag lite piggare efter att stoppat i mig massa ipren och koffeintabletter (tack marlene=) de satt där å festade lite å cam blev rätt bra på lyset sj var jag rätt seg så det blev lugnt för min del. vi somnade runt fem och jag gick upp vid halv tio för att ja skulle åka till skåne och kolla lite idag. somnade i bilen flera gng så är rätt slut nu.  skåne resan va helt i onödan kan jag säga! men men sånt som händer.

nu är det bara en vecka kvar till semestern börjar..kan det blir mer underbart eller=) jag hoppas bara att jag slipper mer tandvärk!
tror detta kommer bli en bra semester;)!


massa kärlek till er som betyder <3


Äntligen fredag

Fy vad skönt att det är fredag idag..ska bli så himla skönt med helg.

 I går så åt jag och camilla pizza och vet ni hur god den va i går eller?!

Superduperkaninkanon god! Så kom pappa förbi och pratade lite.

Sen så städade jag lite och tittade på sagan om ringen. Cam sov hos mig också hade himla kul åt ett samtal hon hade med jkpg... vissa små liv e så söta!


Blir ju ingen halmstad i helgen för min del. Så jag vet inte riktigt vad som händer. Känns som att det inte spelar ngn roll vad som händer riktigt för den kommer ändå inte uppnå samma nivå som de tre senaste helgerna. Men man kan ju alltid försöka=)!


Puss på ögat


usch va drygt det är

tiden går ju superduperkaninkanon sakta! jag vill bara hem nu. vädret gör mig ju inte piggare direkt. vart tog sommaren och värmen vägen egentligen? detta liknar ju mer höst! skärpning moder natur...

idag ska jag inte göra ngt alls ska kolla på ngn film med casper tänkte jag och ha en liten myskväll. För det är sånt filmväder ute nu ju så då passar det bra att bara ligga i soffan och mysa=)!

Värnamo dagarna

Då var det tydligen bestämt. Det blir Värnamo dagarna vecka 34. Måste säga att det trodde jag aldrig. Kommun styrelsen i den här hålan brukar gilla att säga nej till allt kul annars. Får verkligen hoppas att det blir ngt att hänga i granen men det tror jag nog att det är. Att Ola och Stefan tog över Harrys var nog det bästa som kunde hända Värnamos nöjesliv. Nu händer det iaf grejer!


God morgon

Allt bra? Jag är sjukt seg idag. Somnade i försäg rätt sent igår så det beror väl på det. men jag känner verkligen att jag behöver semester nu. Måste ta igen mig lite=)!


Har iaf ändrat mig angående helgen det blir inte halmstad denna helg. Det är ngt som hindrar mig. så jag stannar förmodligen i vmo istället annars får jag se vart det bär av.

Känns som den här helgen är rätt död, har haft så kul de senaste 3 helgerna och det har hänt så mkt så denna känns rätt tråkig måste jag säga. Men får se fram emot nästa helg istället=)!

På fredag blir det nog myskväll iaf tror jag sen på lördag får jag se vad som händer och fötter. Nu ska jag göra ngn nytta här (på jobbet)!


Ditt rykte skapas av andra din karaktär skapar du själv


utrota visdomständerna... helt onödiga ju!

Eve är och drar ut sin visdomstand nu, lider verkligen med dig ska du veta för det får mig att tänka på hur min semester började förra året. Det var ett rent helvete kan jag säga utan att överdriva. Hade haft problem med min visdomstand i ca 2 år med infektioner hitan å ditan. Så jag hade äntligen fått en tid att dra ut den ovälkomna gästen (fick vänta ett år för att få tid). Men iaf första dagen på min semester skulle den ut. Trodde inte det skulle bli några problem. Bestämde att ja skulle åka ner till halmstad till de andra senare på kvällen för att gå på måndagsklubben. Men kan ju säga att det blev inget med det! Pappa va snäll och skjutsade upp mig till jkpg för att han hade ändå några ärenden dit. Och jag är himla glad att ja slapp köra själv sen.

 Hade varit nervös länge för detta, har aldrig haft tandläkare skräck innan förrän tanden började krångla. Och när jag väl kom dit började jag bli jätte nervös va inte långt från tårarna när ja satte mig i stolen och när de väl började rycka och dra i den lilla jäkeln så började jag stört tjuta...det gjorde så förbannat ont. Och tandläkaren sa efter många försök att detta skulle bli svårare än han trodde så de lade ett stort blått skynke över mig så bara munnen syntes och paniken började stiga... jag låg där under såg ingenting och hyperventilerade. Sköterskan sa att ja va tvungen att andas normalt.. jäkla kärring tänkte jag ligg du här under och se hur lätt det är att andas normalt när det gör så förbannat ont! Ändå hade jag fått 3 sprutor men det kändes ändå kan jag lova. Till slut fick de ut den och jag va helt slut efteråt.. när de tog bort skynket och de fick se hur jag såg ut sa tandläkaren lite försiktigt: Du, du är lite svart under ögat! Ja gick och kollade mig i spegeln, jag va totalt svart på hela kinderna.. inget smink kvar där inte! bedövningen var ok tills jag kom till vmo då började det göra riktigt ont fick feber och grejer också! Låg hemma i 4 dagar i feber. Vilken bra början på min semester... även fast det va skit jobbigt så är jag glad att den lilla jäkeln är borta nu.


Efter jag hade dragit ut tanden när jag låg hemma och mådde skit så sa ja att om jag får problem med de andra visdomständerna så får de vara kvar tänker aldrig gå igenom det igen. Men nu när man tänker efter så var det ju ändå värt det. För den som inte har haft problem med ngn visdomstand har inte den minsta aning om hur ont det gör! Men vet inte hur jag tänker om det blir dags igen. Får hoppas man slipper det!


Hoppas det går bra för dig gumman tänker på dig!


En fråga, va sjutton har vi visdomständer för? De är väl ändå inte bra till ngt är ju bara till besvär!


Helgen planerad

Nu verkar det som helgens planer är inbokade också. Det blir förmodligen halmstad och after beach. Kan ju hoppas att det slår om ute och blir sådär 30 grader då...hade varit härligt=)! Men det lär ju knappast hända...men det har ju skett under innan så man vet aldrig!

Är bara en liten detalj kvar som måste ordnas och fixar det sig åker vi ner. Får se vad som händer och fötter!

Nu är det bara 7,5 dagar kvar till semestern...wiieee=)!


 

 

Om man inte hade någonting man vill komma bort ifrån

och sedan måste komma tillbaka till

hur skulle man då veta hur underbart det är med helger


Hallelåja

Onsdag idag vilket betyder att det snart är nedförsbacke..wohoo;)! Vill att det ska bli helg nu nu nu. Är så himla seg och känner att jag behöver vila lite.

Igår så var det tvättdag, bokade in en ny tid nästa vecka för jag hann(läs orkade) inte med allt. Mala kom förbi en runda, himla trevligt du får gärna komma förbi oftare kära syster! Sedan kom mellan systern på besök också.

Beställde lite kläder igår igen, kanske inte jätte nödvändigt men men man fååå det;)!haha


Idag ska jag handla håller på att skriva en handlingslapp så jag inte glömmer ngt. Sedan ska jag och cam åka hem till mig och göra köttbullar. Får se om det händer ngt annat skojigt!

Gick det inte bra att ladda upp den igår marlene? Haha ja å cam var lite nervösa för vad d skulle va igår=)!

 


Man kan aldrig få för mycket kläder

Bara en för liten garderob


Tänkvärt

Never take someone for granted

hold every person close to your heart

because you might wake up one day

and realize that you´ve lost a diamond

while you were too busy collecting stones

 


God morgon världen

Vad är det som hänt med vädret egentligen? Det är ju svin kallt ute igen, värsta vintern. Jag hade vinter jacka på mig idag till jobbet håller ju faktiskt på att frysa ihjäl. Vart tog sommaren, solen och värmen vägen? Hoppas verkligen den kommer tillbaka snart behöver det känner jag.


Tisdag idag också och bara 9 arbetsdagar kvar till semestern..yeeiij=)! Ngn som börjat planera sin semester ännu? Jag tänker ta det som det kommer helt enkelt men jag kommer nog att vara rätt mkt i halmstad.

Efter jobbet är det tvätt som gäller för min del sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt igen...somnade ju inte tidigt alls igår som jag hade tänkt!

Marlene hur mår du idag? Hoppas du mår bättre!



Vänlighet är ett språk som till och med den döve kan höra och den stumme kan tala

inte helt förstörd ändå

dagen har gått rätt bra ändå måste jag säga. klart man har ju varit hur trött som helst men inte mått dåligt direkt som jag brukar kunna göra på måndagar efter en hård helg.
däremot har jag fått lika lite gjort hemma som jag brukar på måndagar. ha inte gjort ett dugg har typ suttit framför datan hela kvällen. ha beställt lite grejer bla en pyjamas,underkläder och en bikini. det är väl det enda jag gjort tror jag. men det är ju alltid ngt=)
tänkte jag skulle kolla klart på den filmen what happens in vegas nu sen försöka ta igen lite sömn.
förresten håller nog på att bli sjuk jag oxå..känner väl det...

puss på ögat

Tankar och funderingar kring helgen

För det första måste jag fråga, krymper fötterna av alkohol? I fredags morse när ja gick hem glappade skorna som bara den så jag fick sparka av mig dem och gå barfota vilket resulterade i helt håliga strumpor. Sen i lördags var det likadant när vi skulle gå ut. Det var helt omöjligt att gå det va precis som om ja tagit fel skor eller ngt så jag fick gå in på toaletten och stoppa skorna fulla med papper så de skulle passa igen! Konstigt för de brukar ju passa i vanliga fall... har ju storlek 36 men det verkar som ja ha storlek 35 eller mindre med alkohol i kroppen.


Jag måste vara världens snurrigaste människa när jag är på lyset. Fattar inte hur jag kan gå så fel. Jag går vilse både i vmo och i halmstad. Hel sjukt! Och jag lovar det lär inte va sista gng jag går fel i halmstad denna sommaren!


Ålder är också ngt jag funderat på i helgen... kom verkligen inte på hur gammal jag är. Låg och funderade på om jag hade fyllt 24 eller inte... men kom iaf fram till att jag inte gjort det ännu utan det är ca 4 mån kvar. Har missat de senaste åren lite så jag hänger inte med tror fortfarande att jag är 20.


Sedan har jag tänkt på allt som sas i lördags.. vissa grejer är så kul att höra! Blir så glad av att jag får veta sånt! Tack!


Tillbaka till verkligheten igen...suck!

Tänkte ge er en liten sammanfattning om de senaste dagarna i halmstad.

onsdagskvällen åkte jag och johanna ner och hade en liten äckelkväll till fotbollen. Om ni inte vet vad äckelkväll er så betyder det att man köper hem pizza och vräker i sig massa massa fett tills man håller på att spy. Efter fotbollen tänkte vi att vi skull börja dricka lite när all mat hade lagt sig. Men det blev en öl bara sen så blev vi riktigt sega. Det tar på krafterna att ha äckelkväll!


Torsdagen började med att vi åkte och inhandlade all midsommar mat och dylikt till 11 pers. sedan åkte vi in till stan för att shoppa lite till oss själva. När mamma ringde och frågade va vi gjorde inne i stan så vågade jag knappt säga att vi shoppade. Hon ha nämligen sagt till mig nu några gng att jag shoppar över mina tillgångar. Mm så kanske det är men kul är det=)! Hittade lite grejer iaf en tubtopp,en klänning och en regnjacka...tror det eller ej men det stod typ linda på den..as sööt! Va tvungen att ha den. vågade inte gå in i sko affärerna för det hade förmodligen blivit dyrt då!

På kvällen festade vi och det blev lite mer fest än va det va tänkt den kvällen/natten/morgonen. Gick hem från mile vid halv sju på morgonen...gick för det första fel, gick ut från måsen och svängde in på nästa väg där och va helt säker att ja va hemma. Johanna försökte förklara för mig att ja fortf va på måsen å inte på västervall men jag vägrade att lyssna. Sen såg jag en skylt där det stod måsen ngt så då gick det upp ett ljus för mig att ja fortf va på samma ställe.




  

Vaknade upp två timmar senare den fredags morgonen av att lillen och chrille sitter i min säng och glor..haha..tog en stund innan jag kopplade det men gick iaf upp då va ju fortf onykter förmodligen för jag mådde ju super bra. Sen framåt em när vi skulle bort till mile igen så mådde jag verkligen skit...fick inte ner mkt av all mat vi skulle äta och jag va helt död. Lekarna och det gick kanon iaf tror att de va riktigt uppskattade.

Lite senare på kvällen satt vi några st hemma hos mig istället. Gick och la mig väldigt tidigt den kvällen. Men vaknade vid fyra av att telefonen ringde och då va ja tvungen att gå och öppna grinden sen av d lite svårt att somna om.


     

  

lördagen va jag super pigg och fest sugen så det bara skrek om det haha. Jag marlene, cam, lina, johanna, naz å pacce satt hos mig och festade. Detta va nog den roligaste kvällen av alla..vi satt och pratade gamla minnen, skrattade som bara den, dansade och härmade folk...allt detta finns på film så det ska bli himla kul att se den sen=)!

Sa sedan att vi skulle gå till club moon, men jag fattar inte detta vi säger alltid att vi ska gå dit men likt förbannat så hamnar vi på valentine..skumt det där! men måste säga att tom valentine var bra i lördags... kors i taket lixom! En riktigt rolig kväll detta som jag hoppas vi gör om snart!

Som jag sagt innan tacksam för alla fina minnen...du är saknad!


 

        


Helgen har varit riktigt bra måste jag säga ville verkligen inte åka därifrån. Har ju knappats varit ngn vilo/hälsoresa direkt men fy vad kul vi har haft! Trodde det va ett skämt när kl ringde i morse.

Hur mår johanna idag? haha hon ha inte bott hemma hos oss en enda natt förutom den natten vi va själva då vi hade våran äckelkväll utan hon har bott på måsen hela helgen och igår gick hon och lade sig kl 9 på morgonen haha.. du måste vara riktigt död idag gumman!


Tack alla älsklingar/vänner/bekanta för de här underbart roliga dagarna!


inte många timmar kvar nu

nu börjar nedräkningen tills jag och johanna åker och ikväll blir det fotboll...yeeiij=) vad tror ni vinner sverige eller?
imån kommer resten av folket och sen blir det party party hela helgen!
kommer nog inte hinna skriva mer innan jag åker så hoppas alla får en trevlig midsommar..det kommer vi ha=)!



förresten glöm inte bort att det är min dag oxå på fredag=)!..linda dagen!

puss på ögat



God morgon

Äntligen sista dagen på jobbet denna vecka=)! Igår va det precis super stressigt här på jobbet och sen likadant när man kom hem. Jag hoppas det blir lite lugnare idag för annars kommer det bli jobbigt att köra sen. Har hur mkt som helst på jobbet att göra men jag hoppas det inte kommer mer idag bara.


Igår så packade jag det sista, duschade Casper sen så kom mamma förbi och pratade lite. Skönt att hon e hemma igen känns som hon varit borta i evigheter.

När jag gick och lade mig började jag kolla på den filmen, what happens in Vegas, har inte kollat klart på den än får göra det på söndag eller ngt när jag kommer hem. Den verkade helt ok kunde riktigt känna hennes ångest där när hon vaknade dagen efter hon hade gift sig haha

Måste säga att det är en himla tur att jag inte bor i Vegas jag är ju så knäpp så jag hade ju gift mig var och varannan helg. Sen på söndagen hade jag haft världens mega ångest men jag hade nog inte lärt mig ngt av det utan gift mig nästa helg igen! Sjuk!!!


Tisdag

Näst sista dagen denna vecka på jobbet...yeeiij. Det betyder att nedförsbacken börjar redan vid lunch!

Idag ska jag packa det sista och sen ha ett tredje världskrig med Casper...vilket betyder att han ska duscha. Både han och jag brukar vara helt slut efter det!


casper sitter fast under soffan

måndag kväll

då har första dagen på veckan snart gått..sköönt! har packat lite idag måste säga att jag är ute i ganska god tid denna gng..guldstjärna till mig! fast som sagt jag har ju bara börjat kommer väl stå där strax innan vi ska åka på onsdag å bara slänga ner det sista. har laddat ipoden med nya låtar oxå... får se va ni tycker om min musik=) vissa uppskattar den andra inte haha. nä men ja ha faktiskt en salig blandning på den nu.

ska väl försöka sova snart oxå är helt slut känner mig sjuk igen..jobbigt värre. men d går snart över..lite sömn sen så är jag pigg och alert igen!



den människa som lever utan saknad måste leva ett bra liv

Måndag

Måndag igen i vanliga fall hade man ju tyckt att denna dagen var super jobbig men det är en ganska kort vecka för mig, jobbar bara till onsdag. Sen åker jag och johanna ner till halmstad på onsdag efter jobbet och kolla på matchen där och stannar sedan resten av veckan.


Idag blir det till att fixa det sista inför midsommar och kolla kläder osv. vädret verkar ju inte vara på topp direkt vilket e riktigt tråkigt. alla lekar och sånt som vi ordnat med måste ju utföras utomhus. Så hoppas iaf på uppehåll=)! Är nästan klar med häftet och det nu också så sen ska jag skicka det till Emilia för godkännande=)!


Idag kommer mamma och dem hem från Spanien känns som dem varit borta i evigheter. Ska bli skönt å få hem dem igen. Och himla spännande med alla gejjerna hon köpt;)!


Måste ha ett långt samtal med Marlene idag också..ha lite abstinens av henne. Ha inte pratat så mkt med henne under helgen...så d måste tas igen idag! Pratade lite snabbt med henne igår bara sen fick jag prata med pacce också(hennes pojkvän) så söt det lilla livet är...man blir glad av att höra såna saker som du sa igår...det värmer, tack=)! Ja sa till Marlene att va go han e vill äta upp honom men det fick jag inte för henne...vilket är helt förståeligt man vill ju inte att sin pojkvän ska bli uppäten!


Hoppas eran måndag har varit bra hittills!


bilder

          

     




Tog inte så många bilder i helgen överhuvudtaget speciellt inte i lördags tog ett kort bara och det blev suddigt. nu till midsommar blir det annorlunda då är verkligen papparazzi-linda i farten!

helgen

Hallelåja! Riktigt dålig uppdatering i helgen..men det beror helt enkelt på att jag inte känt för att skriva ngt=)! Har inte riktigt orkat! Men nu är jag tillbaka igen..woho!

Liten sammanfattning om helgen då.

Fredag: var jag på fest hemma hos lillen, hade roligt precis som jag alltid har med honom.

Lördag: sov bort det mesta av dagen, var ju ganska trött efter fredagen. Vid 4 tiden kom cam och hämta mig för vi skulle kolla på fotbollen hos mamma. Hade ju först bestämt med lillen men det blev tyvärr inte så! iaf så satt vi några st hos mamma och kollade på den, vilken besvikelse det va måste jag säga men men, vi tar ryssland på onsdag!

Sedan kom det lite mer folk efter fotbollen...casper var med också förresten och jag vet inte hur många gng han rymde.. en av gng så sprang jag efter han upp till baksidan och mamma och dem har ett sånt här trä staket med pålar eller vad man ska säga typ sånt som man har på landet...fattar ni? Vet inte riktigt hur ja ska förklara men iaf jag tänkte inte på att grinden va stängd så jag sprang rakt igenom den och välte en bit av staketet..och resultatet av det blev ett riktigt mega blåmärke precis ovanför knäet...not hot!

Gick och lade mig innan allt folk hade gått i lördags och så fort jag lade huvudet på kudden så somnade jag...himla trevlig jag är som går å lägger mig men jag va så trött hade kunnat somnat stående! Helgen har varit helt ok måste jag säga!


Studenten

Grattis alla som tar studenten.. hoppas ni hade en fin bal igår och att ni får en helt underbart kul studentdag.
kan inte fatta att det är fem år sen jag tog studenten tiden går verkligen fort.
som sagt hoppas eran student blir kanon!

äntligen fredag

Fy vad härligt underbart att det är helg om några timmar! Hoppas det går superduperkaninkanon snabbt idag på jobbet.


Igår gjorde jag inte så mkt kom hem vid halv sex tiden sen lagade jag mat och efter det var ja helt slut. Men sen satte jag iaf igång med att gå igenom min garderob lite för att försöka hitta nycklarna (vilket jag också gjorde=). Jag hittade massa kläder i garderoben som jag glömt bort att ja köpt och som jag aldrig använt. Måste nog ta och göra en riktig rensning där ngn dag!


När jag skulle somna igår kom det som en våg över mig. vet inte riktigt vart den kom ifrån men den gick inte att hejda. Var precis som jag fått ett hårt slag i magen. Det var så jobbigt, men det var skönt att cam va där så vi kunde börja prata om ngt annat.

Mitt i allt så började jag skratta samtidigt som det kommer tårar men kunde inte hålla mig riktigt för jag fick en bild i huvudet när jag presenterar 2st för en annan, bodyguards, cam började också skratta när jag berättade. "är han inte snäll mot dig åker han ut från balkongen"

Vad skulle man göra utan alla minnen?! ......saknar....längtar.....vill.....


Nä nu måste jag försöka sätta igång och göra ngn nytta här på jobbet.


yeeiij

jag har hittat nycklarna...wiiiee=)! slipper jag ringa vaktmästaren igen! nu är jag extra glad och imån är det fredag vilket gör mig ännu gladare för då ska jag träffa min partyprins=)!!

och vet ni en sak till jag har världens bästa kompisar...önskar att alla hade en marlene en eve en johanna å en camilla i sitt liv! för då hade alla vetat vad äkta vänskap är...älskar er mina små prinsessor!

vill hem nu nu nu

Vill åka hem nu för jag kommer inte få ngt mer gjort här ändå idag känner jag. Detta har väl inte varit den mest positiva dagen i mitt liv. Är lite smått irriterad över vissa grejer. Tycker det är riktigt störande att ena timmen är det en sak som gäller andra timmen så är det helt plötsligt ngt annat.

Lite konstigt om du frågar mig. men är nog lika bra att vi inte tar den diskussionen mer för till slut kommer det att sägas saker som man kommer att ångra sen. Som sagt bara himla skumt!

Nä måste sluta tänka på det för det gör mig bara irriterad!


Till ngt roligare då, nu är min helg helt uppbokad iaf. Det blir till att umgås med lillen hela helgen=)

Imån ska vi festa och sen blir det fotboll på lörd. Ska bli himla kul känns som det va super längesen jag träffade han. Så min helg kommer definitivt bli rolig!


ryggvärk

Att jag aldrig lär mig... har super ont i ryggen igen. Höll på att lyfta massa mappar och gejjer i går på jobbet och jag lyfter ju såååå fel hela tiden. Så jag får väl skylla mig själv att ja har så ont.


God morgon förresten, allt bra med er? Med mig är det bara bra (förutom ryggen då).  Idag är det iaf torsdag och det händer väl lika mkt som igår antar jag måste försöka hitta nycklarna. Letade som bara den men hittade dem inte men däremot hittade jag en annan nyckel som jag inte vet vart den går... ngn som saknar en nyckel kanske?


Fick tag i johanna igår också, känns som jag inte sett dig på evigheter! Tänkte nästan göra en efterlysning på dig. Hon e fullt upptagen med att shoppa grejer till sin nya lgh och hänger alldeles för mkt i den gamla. Men på lördag lär jag väl få se dig, kanske?

Vi bestämde iaf att vi åker redan på onsdag till halmstad så kollar vi på fotbollen där.


Nu ska jag försöka få tag på cam och kolla om hon har lust att följa med till Gnosjö en runda.


ngt av det tråkigaste jag vet

Vet ni vad det är?! Det är att äta lunch själv. Fy sjutton vad ensamt det är. Det är därför jag ringer och stör er varenda lunch för jag måste prata med ngn förstår ni=)! Så nu vet ni varför jag ringer och stör er när ni sitter mitt uppe i maten eller sover;)! hoppas ni har överseende med detta! och nu när min tv-dosa är borta oxå så får jag inte på tv:n ännu tråkigare! blir trött på att saker och ting försvinner hemma hos mig...ska vända uppochner på hela lgh idag.


Trodde det va torsdag men det är ju bara onsdag=(

God morgon allihop jag hade fel igår som tur va=)! Det blev inga 1-1 utan 2-0 till sverige. Trodde jag aldrig måste ja säga..men kul va det! d va jag cam,mile mathilda, calle, henke och en till som kollade... tror faktiskt att vi tjejer va mer inne i matchen än va de va.


Idag ska jag bara vara duktig har jag bestämt måste städa sen ska jag försöka leta upp mina tvättnycklar också. Kommer bli riktigt ensamt idag för cam ska inte sova hos mig idag. Kan i försäg vara bra för då kanske jag somnar lite tidigare, så eftersom jag inte ska leka med ngn idag så ska jag banne mig se till att få ngt gjort hemma. Får se om jag lyckas=)



resultat grekland - sverige

om en stund ska jag iväg till mile ska kolla på fotbollen där. å vi ska hämta mat å sånt innan den börjar, blir pizza ikväll=). vissa skulle visst dricka lite oxå men inte linda hon ska hålla sig till vatten.
så hur tror ni matchen slutar? jag är skit dålig på att gissa sånt men jag tror den slutar 1-1. men förhoppningsvis så vinner sverige! så vad tror ni?

heja sverige!


fy va dåligt!

det har varit riktigt dåligt med sms idag, varför nu detta? ni vet att jag älskar sms så sätt igång och messa mig! har inte fått ett enda på hela dagen..har nog aldrig hänt innan...började nästan tro att det va ngt fel på min mob.. en sms-kaaattastrof! igår pep mobilen som bara den. blir glad varje gång det piper till och innan man ser vem det är ifrån så hinner man tänka tusen tankar vem det kan vara ifrån! Kan inte bara vara jag som blir glad av sms...inte en chans! det behövs mer sms tror jag=)!

Ett av sms:en jag fick igår var från en kompis som jag skickat ett grattis sms till och det märktes att det va alkohol inblandat i bilden eftersom ja har aldrig hört han prata så innan " Tack så mkt din sexiga jävel puss kyss" haha ja hoppas du hade en kul födelsedag!

så alkohol eller inte skicka fler sms speciellt till mig;)! ja ska nog ta å skicka iväg några nu iaf så gör jag förhoppningsvis ngn glad och samtidigt får jag några svars sms oxå så det inte är helt dött i min mob=)! alla blir nöjda och glada!

fotboll, tvättnyckel mm

Idag är det fotboll ohh ohh=)! Stör mig att jag inte tog på mig min tröja nu till jobbet, ska byta om på lunchen=)!

Matchen börjar ju inte förrän vid kvart i nio tiden så ja har ju lite tid innan att fixa i ordning hemma lite åså. Ha ju inte blivit av att man orkat göra det nu när det varit så fint väder.


För några veckor sen tappade jag ju bort min tvättnyckel. Så de bytte ut mitt sånt lås och jag fick två nya. Och precis när jag fått dem så hittade jag ju min gamla nyckel, typiskt va?! Men nu så tvättade jag iaf för första gng efter de bytt förra veckan och skulle boka en ny tid denna veckan och tror ni inte att jag har tappat bort de nya nycklarna nu då eller?! Jag vet inte vart jag lagt dem, mitt minne säger jag bara! Blir så trött på mig själv. Så måste verkligen vända uppochner på hela lgh nu.


Jag vet varför nu iaf vet varför jag är så trög, dum, efter och inte kan släppa vissa saker osv.

frågor utan svar.....därför!


Även tystnaden talar


Tisdag

God morgon alla människor. Själv är jag inte riktigt människa än, är så trött. Kom i säng ganska sent igår så det är df.

Igår efter jobbet va jag eve och marlene och fikade på pelli. Himla mys! Va nog bra att vi gjorde det igår verkar som att man inte kommer att kunna sitta ute och njuta va solen på ett tag. Så nu får ni som ni vill ni som tjatat efter regn, sa ju att det skulle komma!

Efter det åkte jag hem sen började jag laga mat så kom cam och tog över sen..smidigt=). Åt och pratade om allt och inget. Sen va vi lite rastlösa så vi åkte ut en runda strax innan elva cam skulle ändå köpa lite grejer nämligen. Hon va väl inte direkt den mest sociala människan igår tycker mest att hon pratade i telefon... hon verkar ha tagit över min position. Brukar vara jag som sitter i telefon hela dagarna.


Ibland undrar man varför vissa saker blir som dem blir eller kanske inte blir. Kanske är meningen bara men man undrar ju ändå.

Innan jag somnade igår låg jag och kollade på kort från tidigare i år, på tal om det så har tiden gått riktigt fort beror kanske på att man haft väldigt kul! Men iaf vilken tur att man kan ta kort så...minnen... jag är glad att jag har dem!


 



 


Måndag

Usch vad seg man är idag. Hoppas verkligen denna dag inte blir jobbig här (på jobbet) och att den går fortare än fortast!

Jag gillar verkligen inte att sova själv det är så himla tomt och tråkigt och speciellt efter en sån här helg när det varit fullt med folk hela tiden runt omkring en. Så cam va ju tvungen att sova hos mig inatt hade hoppats på att vi skulle prata lite om allt som hände men hon va ju inte direkt social. Hon satt på balkongen och pratade i telefon och när hon väl va klar så hade jag somnat. Så nu hoppas jag att hon kommer till mig idag också. Men e rädd för att ungen har andra planer haha.

Måste ju ta och vänja mig vid att sova själv...men det är ju bara såå tråkigt.

Får ta och skaffa mig en pojkvän kanske, då blir pacce glad också=). Han tycker nämligen jag borde det men det måste vara en bra kille säger han. Men hur är en bra kille då? asså ja vet ju hur en bra kille i mina ögon är men alla har ju olika definitioner på vad en bra kille är el va man ska säga. Vissa är bra andra är bättre!  Jaja i vilket fall som helst måste jag vänja mig vid att sova själv kan ju inte tvinga systeryster att sova hos mig varje dag....fast ett tag går det nog=)!


halmstad bilder

       

    

         

Det va några få bilder från helgen detta. ska inte lägga upp fler hade ja tänkt.


tillbaka till verkligheten

saknat mig?! trodde väl det;)! då va man tillbaks i vmo igen efter en helt underbar helg. ha varit så skönt att slippa vmo lite. har haft det såå himla kul. festat,solat,träffat nya människor och skrattat som bara den.
i torsdags satt vi på gastons uteservering och drack lite. Dj:n som spelade där va såå bra hade lust att packa ner han i väskan och placera han på harrys så han kan spela där året runt. för där kan behövas lite bättre musik.
2 super nötter satte sig vid vårt bord där å började tjata. den ena gick mig mer å mer på nerverna men till slut gick dem efter att cam gett dem en liten utskällning å ja sa att d fanns ett bord längre bort de kunde sitta vid istället...riktiga nötter!
fredagen började med lite shopping tyvärr va ju inte stan öppen då men hittade lite grejer på bla b-young iaf..sen på kvällen va d fest för hela slanten=)  va såå kul förfestade hos emilia sen kom folket från jkpg dit...då började festen! gick ut sen och d va väl helt ok med tanke på stället vi va på...gillar inte riktigt det men men d gick ändå.
sov inte så många timmar den natten för lina vaknade vid halv nio å skulle väcka alla. tillbringade lördagen på en filt i skuggan va lite seg juu.  på lördagen kom oxå eve,pacce,gunnar å davve ner oxå så det blev fest igen men va ganska seg så det blev rätt lugnt för min del.. när vi stod på dansgolvet den kvällen så kom eve fram till mig å stoppade upp fingret i min mun.. frågade henne va hon höll på med. Eve: skulle bara kolla om du hade snus! haha...knappast att ja hade snus i munnen men tydligen såg det ut så=)!
idag ha ja och eve legat på stranden hela dagen och haft ångest över att vi va tvugna att åka hem...hade gärna stannat där!
ha så mkt att säga om helgen saker som hänt å sagts men ska inte fortsätta tjata mer=)! kan ta det en annan gng.
förresten så är ju sommaren här och det betyder att papparazzi-linda e i farten igen! watch out om ni inte vill hamna i min kamera... ;)


snart slut...

Nu är det snart slut för den här dagen. Härligt värre=)

Ska ja bara hem snabbt och duscha och packa det sista sedan bär det av till halmstad...ha redan slängt in grejer i cams bil som åkt ner vill inte skrämma mamma och dem med hur mkt packning jag har med mig nämligen.

Lämnar vmo vid 5 tiden... så kommer inte skriva ngt förrän tidigast söndag nu. Så hoppas ni alla får en helt underbar helg för det tänker jag ha!


Måste bara fråga om det bara är jag som får rysningar när de visar den reklamen för em när curly sue spelas i bakgrunden? ..mäktigt..hahaha


Så tack för idag..slut för idag!


Puss på ögat


God morgon, äntligen torsdag!

Äntligen torsdag så härligt. Veckan har gått rätt bra ändå trots att jag trodde jag skulle dö av trötthet ett tag.

Igår så tvättade jag var ju ett tag sen jag gjorde det sist pga att jag hade slarvat bort mina tvättnycklar som jag så klart hittade när jag hade fått nya. Skulle boka en ny tid nästa vecka tänkte jag för att ja hann inte riktigt med all tvätt. Men hittade inte tvättnycklarna IGEN...kommer inte ihåg vart jag har lagt dem... blir så trött på mig själv!

Sen åkte vi till stadium iaf och köpte varsin Sverige tröja så nu är det fixat. När jag kom hem var det dags för ett tredje världskrig dvs duschning av Casper. Så nu är han fin igen.


Idag åker vi till halmstad. Cam och lina åker redan vid ett medan ja åker efter jag har slutat sen kommer Emilia lite senare för hon skulle på student. Får se vad som händer och fötter där borta. Blir nog ganska lugnt ikväll tror jag men imån så är det fest=)!


Onsdag

God morgon alla barn. Somnade faktiskt lite tidigare igår..ohh ohh.. vet inte vilken tid riktigt men tidigare iaf! Fast det hjälpte inte i morse va superduperkaninkanon trött ändå. Men bara en dag till denna veckan att gå upp tidigt på..sköönt!


Igår va vi hos pappa och grillade det va verkligen så himla gott. sen åkte ja å cam hem till mig och kollade på desperate, riktig dålig säsongs avslutning tycker jag! Sen blev cam rastlös så hon åkte ut en runda medans jag gick å lade mig. Tänkte kolla på fortsättningen på N.H men när ja började kolla upptäckte ja att chrissy å clay inte va tillsammans längre. Så då stängde jag av vill ha en positiv bild från dem haha.


Idag ska jag först och främst klara av arbetsdagen, hoppas verkligen den går bättre än gårdagen. Sen ska jag hem och tvätta och åka och köpa en fotbollströja.




"Brustet rep kan knytas ihop men knuten sitter kvar"


favorit i repris tack!

en bild på min lilla vinstlott som jag fick för precis ett år sen. Syns inte att det va en dubbel också..ohh ohh! Hade varit kul och göra en repris och dryga ut sommarens shoppingkassa i år igen!


grillning och en stor GÄSP

satan i gatan vad jag är trött..helt sanslöst. i går va ju inte annorlunda mot andra dagar direkt. kunde inte sova va inte det minsta trött... så jag låg och kollade på ett par avsnitt av N.H.... och överkänslig som jag är ibland när jag kollar på ngn film/serie så började ja ju typ lipa...inte stor tjuta men ni vet.=)! clay va såå gullig mot sin flickvän och jag trodde faktiskt inte det fanns såna.. hon skulle åka iväg till collage å de va ute och åkte båt så skulle han visa att han hade ristat in ett hjärta med deras initialer, lite sådär barnsligt mega sött!..
sedan kom cam ngn gng efter tolv och då låg vi och pratade och skrattade en stund så vet inte riktigt va klockan va när jag somnade. jaja bara två dagar kvar till helg nu=)!

idag blir det grillning hos pappa, ser jag verkligen fram emot. vet inte om det blir i stan eller i stugan. få se få se.
gott ska det bli iaf.

ps varför ser jag inte mina två senaste inlägg????

puss på ögat

väder å vind

äntligen måndagen snart slut..vilket betyder att helgen e ännu närmre=)!
ha inte gjort ett endaste dugg idag bara städat och ägnat mig åt min favorit hobby..pratat i telefon!
emilia ringde nyss och berättade en rolig grej..haha..å du hade vi inte haft en grej där på dig till midsommar så hade vi haft en nu;)! kan tyvärr inte säga vad d e för d e hemligt det vi gör till midsommar...lekledare och festfixare e vi!
kommer bli såå kul hoppas ja..bara det  fint väder annars blir d lite jobbigt!

på tal om fint väder så har det ju varit helt underbart väder de senaste dagarna...älskar det här. men ngt ja inte fattar  va d än är för väder så klagar folk..regnar det så e inte det bra å nu eftersom d ha varit så varmt åså så går folk å säger att " å d behövs komma lite regn nu d e ju så torrt" ja menar hallå ni behöver inte oroa er, för e det en sak som är säker så är det att förr eller senare kommer det regn..jag lovar! njut av värmen så länge den varar istället...ni får väl vattna för sjutton om det behövs....

längar så till helgen..tror den kommer bli riktigt bra. ska bli så kul och se hur folk löser vissa saker oxå haha..ibland tar sig folk vatten över huvudet... ska bli intressant å bara stå jämte å kolla på=)!haha ..

camilla va sjutton e du?!? ja behöver lite sällskap här va!

bilder


jonna och johanna


jonna, sanken å holle


singstar på gång


casper


lina och camilla...ser pigga å glada ut=)


ingen badkruka här inte



God morgon ..... eller bara morgon

Usch är grymt jäkla trött idag.. ser nog ut som hej-kom-och-hjälp-mig tror jag. ja å cam va uppe ganska sent och pratade om allt igår. Så skönt att hon är hemma nu.


Måndag idag då och jag vet inte riktigt vad som händer än just nu känner jag att ja bara vill hem och sova efter jobbet men det lär ja inte vilja sen när ja slutat.

Imån så ska vi nog hem till pappa och grilla...sen på onsdag är det tvättdag och på torsdag blir det halmstad.


Nu måste jag resa på mig annars somnar jag snart....


söndag kväll

lite dålig uppdatering idag visst, men det visar ju bara att jag har ett liv;)!
igår va vi på fest hos mia å firade johannas födelsedag.. kvällen bjöd på mkt prat och många många skratt och singstar. ja vann inte en enda gng förutom en..förvånad nej haha.. sång röst e ju ngt jag tyvärr inte ha fått. men kul va d=) inga fönster sprack iaf som tur va!
sedan blev d harrys det va faktiskt mer folk där än va ja trodde det skulle va men d va inte speciellt kul vilket ja inte trodde heller..ska bli riktigt skönt och slippa det stället ett tag nu. ha nog aldrig känt en sån här avsky för harrys innan. e så trött på det stället å folket som hänger där.

idag har ja inte varit hemma mkt...blev inte mkt sömn inatt tyvärr heller så man va rätt seg när man gick upp i morse.ja cam lina å emilia ha legat i åbroparken i em sen åkte vi ut till stugan och grillade . tänkte ja skulle bada oxå men d va lite för kallt tycker jag. det va så skönt att bara va där ute synd att inte båten e ilagd än hade varit kul å åka lite vattenskidor osv. fast det hade nog behövts våtdräkt då. ville verkligen inte åka in till stan igen hade gärna stannat där hela kvällen..hade varit så skönt om det va lördag å man hade kunnat det. casper trivs som fisken i vattnet där ute sprang runt hela tiden, ner i vattnet upp ur vatten osv osv. så nu är han helt slut det lilla livet=)!

vissa saker gör mig så trött, spyfärdig, irriterad, arg, besviken,ledsen osv. förstår inte hur vissa människor tänker..hur de kan göra vissa saker. börjar ju undra om man kan va elak i grund och botten och att man är ute efter att såra?! eller så kanske det e så att vissa inte tänker alls förutom på sig själva....jag börjar tro på allvar att det e ngt i vattet! som ja sagt innan förr el senare kommer d fram...sanningen gör ont ibland! önksar det fanns ngt ja kunde göra så att det onda försvann.

snart kommer cam..hon ska sova hos mig inatt. tycker inte d e kul att va själv!
längtar såå till torsdag=)! haha ska bli kul å se hur d blir i helgen vissa kanske har lovat lite för mkt haha

Design