isbit!

nu är man hemkommen efter hockeyn, tyvärr inte som mig sj utan som en isbit! hade verklgien uppskattat ett badkar nu mer än nånsin.
tyvärr gick inte matchen som man hade hoppats men nästa gng då så! det märktes inte ens att det va en fredagsmatch för det va helt tyst på läktaren, förutom hos halmstads supportrar då. Brukar ju ändå låta lite på fredagar men inte idag. Tyvärr är jag lite för feg för att börja skrika men vi sa det att nästa gng om det blir en fredags match till så kan vi ju fylla kroppen med lite alkohoool å då vågar ja nog låta lite mer! heja tigers;)!

snart får man veta vem som åker ut i idol så måste försöka slita mig ifrån filmen ja kollar på nu, red eye tror ja den hete.
Hoppas forf att johan åker ut!

Happy Friday!!!

Ska avsluta här nu tänkte jag och kila hemåt. Är helt sjukt trött känns som om jag kommer stupa vilken sekund som helst. Illamåendet har försvunnit nu iaf men fredags känslan är fortf som bortblåst. Men väldigt skönt att det är fredag!

Så ikväll efter hockeyn blir det som sagt lugnt. Får se om man är piggare imorgon så kan man ju alltid hitta på ngt kul då! Jag vill klä ut mig och gå på halloween fest imorgon varför är det ingen som har bjudit mig på en sån fest för?...hrmpf....

ngn som vill komma hem till mig imån kl sju på morgonen och hjälpa mig att tvätta?

 


shake it baby, shake it!


Fredag

God morgon alla!

Oturen verkar ha lämnat mig och det är fredag underbart! Som det ser ut nu så kommer det förmodligen bli en lugn fredag både på jobbet och ikväll. Inte alls många här på jobbet för de flesta verkar ha höstlov. Sen imån är det ju röd dag också och då brukar ju de flesta företag sluta tidigare, men inte här. Fast eftersom vi är så få här gör det nog inte om man går lite tidigare.
Sen ikväll som sagt blir det hockey och jag tror att vmo kommer ta två poäng idag!! Just nu känner jag inte alls för att festa idag så det blir förmodligen hem direkt efter för att se vem som åker ur idol ikväll. Idag ska väl ändå Johan åka ut eller vem tycker du?


I made it!

tänkte bara berätta att jag klarade den här dagen utan brutna ben el ngt annat. Oturen har härmed slutat förfölja mig. ska bli skönt och vakna upp i morgon till en ny dag och utan otur och dessutom är det fredag. kan inte bli bättre!

i helgen vet ja inte va som händer, ska på hockey imån iaf. johanna kom med förslaget att vi skulle dricka lite som vi brukade göra under fredagsmatcherna förr. va så himla kul då, harrys innan sen hockey och därefter ut igen. till och med mamma och de va ju på då. så det hade varit riktigt skoj att göra det men få se hur det blir. just nu har jag ingen ork till att festa imån. men som sagt det är juu flera timmar kvar man kan ju hinna ändra sig=)!

nu ska jag ta och krypa till sängs. sov gott <3

Vissa dagar ska man stanna i sängen

Hinner ju knappt skriva klart förra inlägget innan nästa "olycka" händer. Jag ska hjälpa till att tömma behållaren på våran färgskrivare och vad gör jag: Jo häller ut hela behållaren på en relativt ny heltäckningsmatta!  Brukar inte lida av sån här otur men detta är helt enkelt inte min dag. Vill knappt veta vad jag har lyckats åstadkomma när denna dagen är slut. Pajat ett fönster, krockat, brutit benet, ja kan ju va vad som helst!  


Vilken dag!

Tror inte detta är min dag alls med tanke på hur den började så undrar jag hur den kommer sluta?! När jag kom hem på lunchen råkade ja göra så att min brandalarm gick igång. Slog lite på det men det vägrade stängas av till slut fick jag upp locket och fick slita bort batteriet då tystnade den till slut. Det positiva är ju att vet iaf att brandalarmet funkar! Emilia har tydligen haft himla roligt åt min dramatiska morgon och det ä ju alltid kul att man kan roa ngn=)!


Köpte tapeter igår så nästa vecka ska Thomas komma och tapetsera i mitt kök. Hade såna problem att välja så till slut fick mamma välja en åt mig. Jag själv hade aldrig kunnat välja en utan jag hade kunnat ha en remsa av en tapet och en remsa av en annan så tur att hon var med för det hade nog inte blivit så snygg, ovanligt men inte snyggt!

Var nere hos emilia en runda igår också och lämnade deras grejer får hoppas de blir nöjda med sina beställningar=)


Idag kommer jag ha fullt hus hos mig. Pappa, Yvve, Cam, vedde, mala och hennes pojkvän ska komma hem till mig och jag ska bjuda hela bunten på pizza. Blir nog trevligt.

Vad ska ni hitta på?


så trött



Detta kommer förmodligen hända mig under frukosten om jag inte piggnar till snart!

hatar den här årstiden och värre blir det väl

Vilken jäkla morgon jag har haft. För det första när jag kollar ut så ser jag att ja måste skrapa rutorna bara det gör mig lite på sådär humör. När jag ska gå ut med casper så går jag ut och sätter på bilen så den kan bli varm samtidigt som jag skrapar rutorna och vad händer då. Jo bilen låser sig! Där inne är mina nycklar både till bilen, lgh jobbet allt! Kul i jul säger jag bara. Fick ett mindre vansinnesutbrott och det fick helt enkelt gå ut över bilen. Min första tanke var att slå in rutan men det hade blivit lite jobbigt med allt glas. Stoppade en granne sen iaf och fick låna hans mob för att ringa mamma. Så till slut fick jag en nyckel till lgh där extra nyckeln till bilen låg. Och detta hade aldrig hänt om jag inte hade behövt skrapa rutorna! Nu är jag helt slut och skulle behöva åka hem och vila upp mig lite efter all drama drama!

Hur är det med er?


trött eller trött!

upptäckte nu att jag har haft två olika öronhängen på mig hela dagen! Hur trött var jag i morse när jag klädde på mig egentligen! Skönt att jag va så pass vaken att jag tog likadana skor på mig iaf!

en sak till min mini syster(mala) har precis erkänt att jag va hennes stora idol när hon va mindre. tror nog att jag är det fortf bara att hon tycker det är för pinsamt att erkänna;)!

Mittendagen

Inte många timmar kvar tills det är nedförsbacke nu helt sjukt vad tiden går fort. Igår hade jag finfrämmat hemma, Johanna och Johannes kom förbi en runda och tjötade lite. Himla trevligt!

Jag sa ju att jag skulle agera tomte igår och dela ut alla paket men insåg att det var alldeles för kallt ute och den här tomten jobbar inte under den här årstiden. Så vill ni inte vänta förrän till våren och få dem så får ni komma och hämta dem;)!


Fick hem mina fula skor igår som jag beställde för några v sen, åh så sköna dem var. Men det verkar som mina fötter har krympt eller ngt för de såg lite stora ut men det skiner jag i för orkar inte skicka tillbaks dem när det va så lång väntetid.


Idag ska jag åka till jehrens och beställa tapeter, handla tills imorgon och sen hem och städa lite. Så jag ska vara himla duktig med andra ord!

Don't regret anything that ever made you smile


en smärre chock

kollade mig i spegeln nu och vad såg jag! jo ett spöke! Tjejen som stod där och glodde tillbaks på mig var vit som ett lakan. Tänker inte acceptera det utan det blir att ta till drastiska åtgärder. Eftersom min plånbok inte tillåter en utlandsresa så får det bli människo grillen på meddo! ngn som vill följa med?

Utmaning

Utmanad av Jonna


Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv både knäppa och alldagliga.

Utmana 7st i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.

Låt dem får veta att du utmanat dem genom att lämna en kommentar hos dem.



  1. Är sjukt mörkrädd och tror hela tiden att det är ngn i min lgh under natten.
  2. Lider lite av tvångstankar
  3. Är nikotin och sms beroende
  4. Längtar efter den riktiga kärleken och familj
  5. Älskar färgen rosa och hade gärna sett fler saker i den färgen
  6. Småkryp är det värsta jag vet och den minsta spindel kan skrämma slag på mig
  7. Skor är det bästa jag vet och jag anser att en tjej aldrig kan få för mkt skor. Har runt 50 par och många har jag inte ens använt än

Eve

Marlene

Johannes

Hannele

Malin

Peter

Johanna






En msk gnäll med massa citron


  • Vet att jag säger det varje år vid den här tidpunkten men jag vet inte hur jag ska klara av den här årstiden. Jag håller redan på att frysa ihjäl och vi har knappt kommit halvvägs. Sedan är det ju så mörkt och dystert ute hela tiden. Jag är som sagt inte gjord för det här klimatet behöver sol och värme! Om ngn ger mig ett badkar kanske jag blir lite varmare och lite gladare!
  • Är riktigt trött på den vandrande gucci parfymen jag stöter på varje morgon. Det är en doft som jag inte klarar av alls. Hade den parfymen för flera år sen och den känns rätt söndertjatad. Men om man nu ska envisas med att använda den så gör omvärlden en tjänst, SNÄLLA duscha dig inte i den!
  • Dagens citron går till säljaren som kom hem till mig igår och skulle lura på mig ett uppslagsverk. Såg väldigt intressant ut med alla fina bilder osv men kände att jag inte ville lägga några pengar på det just nu utan ville tänka lite på det. Från att vara super trevlig och skämtade mellan varje mening förvandlades den här Växjö säljaren till en riktig surskalle. Och förklarade bestämt för mig att det är nu eller aldrig för att det är inte så att jag kommer vakna upp en dag nästa vecka och inse att jag behöver ett uppslagsverk. Frågade vänligt om han kunde lämna kvar ngn sorts broschyr då eller ngt men det kunde han absolut inte för är jag inte intresserad nu kommer jag inte bli det heller och de kan inte dela ut en massa broschyrer till höger och vänster för det kostar alldeles för mkt. Jaha då får det vara då sa jag och tänkte att de här uppslagsverken måste ju sälja kanon bra eftersom de inte ens har råd att lämna ett litet papper till mig ifall jag ångrar mig. Eller vem vet de kanske bara värnar om miljön! Surgubbe!


söt


Tisdag

God morgon på er! Är väldigt sliten idag konstigt nog, huvudvärk och känner mig nästan bakis. Hur kan detta komma sig va va va! Hur mår du?

Gårdagen bestod inte av så jätte mkt intressanta grejer. Var bara hemma och plockade lite, betalade räkn (tråkigaste som finns) och så kom Pernilla och lina förbi en runda. Lina va på väldigt bra humör och vi kommer nog får höra samma tjat i några mån framöver. Hon och Gunde svan ska nu flytta ihop med varandra, grattis till er=)!


Idag ska jag agera jultomte va det tänkt. Ska hämta ut ett paket och sedan dela ut massa intressanta sex grejer till mina sk snusk tanter. Lite spännande!


Puss på ögat


7 februari melodifestivalen

Mamma ringde mig igår och berättade att de hade bokat biljetter på parkett till oss den 7 feb för en sån där deltävling i melodifestivalen. Så då ska vi till Göteborg och titta på det. Ska bli himla kul måste jag säga, ser verkligen fram emot det. Hoppas bara det är några artister man gillar som ska vara där då. Hoppas bla på att Agnes och Ola ska uppträda då. Och jo jag har gett upp ola men det hade varit kul ändå haha.


kloka ord


Måndag

Ny vecka igen då kan inte fatta hur fort en helg går egentligen. Man hinner ju knappt njuta av att det äntligen är helg förrän det är måndag igen. Skumt det där!

Förhoppningsvis går den här veckan rätt fort, är ganska många lediga på jobbet så förhoppningsvis blir det rätt lugnt.


Vet inte riktigt vad som händer och fötter denna vecka. Ikea står ju högst på listan men det beror ju på vissa andra själar så det får man se om det blir av. Ska se om ja kan bjuda hem meine vater und ihren familie (mala är det rätt?) ngn dag i veckan också. Sedan på fred är det hockey och på lörd ska ja upp kl 7 för att tvätta, jippi! Sen får man se vad man hittar på mer.


Förresten så har paketet med alla beställningar från min fest kommit nu. Spännande spännande!


avundsjuk

är precis vad jag är. riktigt avundsjuk. vill oxå ha det så, kunna göra så.vill inget hellre än att skapa mig en egen. men just nu känns det rätt långt borta. men det kommer, hoppas jag! viljan är stark och det sägs att allt går bara man vill. men frågan är om det gäller sånt här oxå.
sluta aldrig hoppas
sluta aldrig be
under kan ju ske

söndag

Söndag eftermiddag och jag har inte en aning om vad jag ska hitta på. Är inte ett endaste dugg bakis idag som jag hade räknat med att vara. hade planerat att bara ligga hemma i sängen å äta skräp. Men det har jag ingen ro till samtidigt har jag ingen ork till att göra ngt heller. Så vad gör man då? A6 hade faktiskt varit kul men varenda människa jag känner ligger nog hemma och tycker synd om sig själv idag för de flesta va ute och slirade igår, tom mamma. Hon hade partajat till fem i morse. inte illa pinkat för en en 50+ are!=)haha

gårdagen va helt ok va först hos eve och festade. för min del gick det rätt segt men hade himla trevligt ändå. Sedan bar det av till harrys när vi väl fick tag i taxi. satt nog i väntekön i telefon i tio min innan de ens svarade. Väl inne på harrys var det precis som vanligt, inget förändrat alls förutom att det va himlans mkt folk. Harrys är harrys men det va kul att träffa alla som man inte träffar i vanliga fall. efterfest blev det ingen så vi åkte hem direkt efter. Taxi var det ju ingen ide att ringa med tanke på tidigare under kvällen. så vi bestämde oss för att gå men när vi kom till åbron så orkade inte eve med stackaren hade skoskav så hon tyckte vi skulle lifta. sagt och gjort efter några försök stannade en genomsnäll människa och körde hem oss. hade aldrig stannat för fyra fyllon men är ju himla bra att vissa gör det. var riktigt skönt att slippa gå hem igår med tanke på hur kallt det va, så tack snälla människa!

Friveckolördag

Är det här i vmo idag. Har precis kommit hem efter en runda i staden med tanterna som eve nu kallar oss. Hon säger att vi har ju några år på nacken, tala för dig sj va, du e ett helt år äldre än mig;)!
Va och åt på Lilla K och d va lika gott som vanligt. Sedan blev det lite besök i de få affärer vi har här, strumpbyxor,nagellack och ett halsband fick följa med mig hem, alltid ngt!

Känner mig väldigt svag idag så det ska bli skönt att få lite styrka av mina stjärnor sen! Ikväll blir det fest hos evil sen förmodligen utgång. Var ju ett tag sen så det kan nog bli jätte kul sen är det ju okt fest på gg oxå! Får se hur det kommer gå ikväll.
Envis!!!!!!!


efterfest på eves balkong haha

väder,vind och halsband

Herregud vilket skit väder det är ute! Kallt är det också, har inte tagit av mig halsduken på hela dagen. Ett tag satt jag med vantar på mig också. Kan riktigt se vad de tänker om mig här på jobbet.

Den där linda är ganska konstig hon, sitter med vantar och halsduk inomhus och pratar med sig själv gör hon också!

Mm är nog lite konstig tror jag men det tar jag inget extra för! Och dessutom får man bäst svar när man pratar med sig själv!


Hoppas vädret ändrar sig tills imorgon. Vi ska ju gå ut och äta lunch imorgon allihopa och sen ska jag på halsbands jakt. Så hoppas på uppehåll i alla fall annars kommer jag ge upp ganska snabbt!


citat




(* är det bara jag som börjar asgarva varje gng anders sjunger aadam ååhhh aadaam)
haha

Citat Peyton Sawyer

Älskar ju oth och detta citatet gillar jag och det lånade jag hos http://wlisa.blogg.se.

 

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes .. all you need is one."


 

 

 


Äntligen är helgen snart här

Helt underbart att det är fredag idag, inte en dag för tidigt. Igår va ja lite duktig och städade sen kom emil jonte cam och lina förbi och pratade. Skönt att ha lite folk omkring sig ibland.


Tror att det blir en bra fredag idag så länge allt går bra på jobbet. Sen ikväll blir det hockey, det ska bli så kul och efter det får jag se vad som händer och fötter. Kan ju hitta på vad som helst egentligen har ju inget att ta hänsyn till så få se vad det blir.

Det är lite synd att man missar idol idag med abba tema och allt, älskar abba låtar! Får ta och kolla på reprisen på söndag istället.

En sak till ut med Johan ikväll!



"Success is not the key to happiness-happiness is the key to success"


Är det din hund?



De här två bilderna sitter uppe på en vägg här på jobbet!

Arbetskamrat: Är det din hund du satt upp på väggen?
Jag: Ehh nää

undrar vart hon såg den hunden?!

Torsdag

God morgon på er gott folk. Tyvärr är det bara morgon för mig idag också. Är helt slut nämligen och tyvärr kommer det förmodligen bli en likadan dag idag som igår. Har inte varit uppe länge men jag känner det redan på mig att det kommer bli likadant.

Tack Marlene för vårat samtal igår!


Gjorde nada igår åkte hem lagade mat och sen åkte jag och mamma till city gross för att kolla in vad dem hade att erbjuda. Men måste säga att jag blev lite besviken, var inte alls som Växjös ju. Hittade inga burkar med S-märken som jag hade hoppats på. Får åka till Växjö och inhandla mina brukar med S-märken helt enkelt!


Nu strax ska jag på kurs, mindre roligt måste jag säga. Vi ska lära oss ngt nytt tidredovisningssystem. Kursen håller på i två timmar och jag hoppas verkligen att jag orkar med det.

Hörs sen!


Puss på ögat


Kloka ord


Morgon, inget mer

Önskade att jag inte vaknade idag utan fick sova vidare så kunde jag stiga upp i april maj ngn gng istället. Eller så skulle jag vilja bli sjuk, riktigt sängliggande.


Det blev aldrig Kung Fu panda igår för det var så dålig kvalitet på den så det blev en annan istället. Ska se om jag kommer ihåg vad den hete, Harold and Kumar, The escape from Guantanamo Bay. Rätt? En komedi som mest handlade om kärlek och att de skulle bli så höga som möjligt. En helt ok film men kanske hade varit roligare om jag va på mer skratthumör.

Det diskuterades om en annan film igår också om den var bra el inte, The girl next door. Jag säger se den INTE! Medan lillen tyckte den var bra.  Det är en riktigt äcklig film som baseras på en sann historia och man blir bara arg när man tittar på den.

Det var kul att träffa folket igår får göras om snart men då röstar jag på skräck!


Några få ord kan såra så mkt och sätta sådana spår utan att man ens tänker på det. Jag analyserar allt och vissa grejer etsar sig fast i mitt huvud och stannar där...



"Du ansvarar inte bara för det du säger
utan också för det du låter bli att säga"


Bilder

mala va tvungen att ta kort på missys mini svans, jag och johanna



ja du johannes va säger man,
när spriten går in går vettet ut! haha

Tisdag

Inatt har jag sovit riktigt bra. Hade en bra dröm också vilket kanske gör att man sover betydligt bättre. Natten till igår var ju hemsk vaknade flera gng och gick upp åt chokladboll osv.

Igår hände inte mkt men det var meningen också. Cam och lina kom hem till mig och vi satt mest och pratade. Var ett tag sen de va hos mig så de va himla trevligt!


Ikväll blir det film med lill Johannes å johanna, Kung Fu panda. Har inte sett den så vi bestämde att vi skulle kolla på den ikväll och äta ngt gott. Jag är så hungrig just nu så jag läängtar!


Humor på lååg nivå

När vi var på väg hem från Växjö var vi nog trötta alla tre verkade det som eftersom humorn var duktigt låg.


Mamma: Undrar om de drömmer mkt i Drömminge?

Linda: oj vad rolig du är. Undra om det finns många kärringar i Kärringanäs?

Thomas: undrar om de hånglar mkt i Hånger?

Linda: Undrar om de bor länge i Borlänge?


Och så fortsatte det...


Helgen


I fredags var jag helt ensam hemma, inte ens Casper var vid min sida. Var hemma hela kvällen åt min efterlängtade kebabrulle och proppade i mig lite chips å dip. Men måste säga att ja har tappat stinget jag kan inte alls vräka i mig längre som förr, dåligt!

Sen blev det idol och skönt att Yasmina åkte ut hon var verkligen inte bra i fredags. Men usch vad jag tyckte synd om henne när hon skulle sjunga den sista låten, stackars tjej! Lite förvånad att Robin hängde löst men men. På fredag är det dags för Johan att lämna idol även fast han var bättre i fred så tycker jag inte han kan sjunga. Han kan komma tillbaks om några år istället.


I lördags åkte jag mamma och Thomas till Växjö för lite shopping. Hittade 3 klänningar, en kortare tröja med dragkedja, 2 dukar och några ljus. (älskar ljus)

På kvällen åkte jag hem till Johanna först och så kom lillen sen åkte vi vidare till Johannes där det va förfest innan de skulle till Harrys. Efter en stund när jag satt på golvet och pratade lite med folk så kom alla helt plötsligt in i köket då Johannes säger att det är ngn här som fyller år(skit också tänkte jag hoppas han menar ngn annan) och sen börjar alla sjunga för mig. tur att man var lite onykter annars hade det kunnat bli lite jobbigt haha, gillar inte sådant. Sen blev vi inte så många kvar för de flesta gick till harrys. Men det va en trevlig kväll. Lite synd dock att man var så trött och att huvudvärken inte ville ge med sig!

En bra helg med blandad kompott=)! Tack för alla grattis sms i lördags ni är för söta!


grattis till mig!


Fredag eftermiddag

Eftermiddagsfikat på jobbet är nu avklarat och det betyder att det inte är jätte långt kvar tills jag slutar för dagen...woohoo!

Ikväll blir det jätte lugnt med en hel del fettintag. Har längtat efter en kebabrulle hela veckan och igår var suget efter det extra stort men nu när fredagen äntligen är här så är jag inte så super sugen på det. Men ska nog trycka i mig en ändå bara för saken skull! Sen blir det idol och lite mer fettintag, chips, dip och choklad!

Ska försöka göra lite nytta hemma också, blir inget besök på ikea imorgon men ska ändå mäta lite i min garderob för framtida skohylla som ska in där bla. Ska se hur stor yta jag kan använda osv.

Istället för ikea imorgon blir det växjö för lite shopping där. Ska bli rätt kul eftersom det va ett tag sen jag va i växjö har mest blivit jkpg på sistone när man ska shoppa!


Nähä nu ska jag göra det sista här sen ska jag hem och ta på mig myskläder. Det behövs bekväma kläder när man ska proppa i sig fett!


citat


hatar

Vet ni vad jag hatar?! Skrapa bilrutor! Det är nog det tråkigaste jag vet. Tar sån tid och det är svinkallt när man gör det. Så nu har jag kommit på att jag önskar mig ett garage också. Så är det ngn som känner för att bygga upp ett garage snarast på min parkering så vore det kanon snällt!


Blev så irriterad igår. Skulle tvätta så jag stressade hem som vanligt för att hinna med så mkt som möjligt. Konkade ner en mega big påse med handdukar osv och sen mitt överkast för att börja med det. Och när jag väl kommer ner där ser jag att på almanackan där man skriver in sitt nummer har ngn skrivit ett nummer jämte mitt. Så ser jag att jag har glömt att flytta min nyckel för att låsa den tiden. Irriterade el vad! Men de ser ju ändå att jag halvbokat så de borde ju fatta att jag bara glömt nyckeln. Vet att det är mitt eget fel men jag gillar att skylla ifrån mig så jag gillar inte nr 61 hädanefter!


Städade gjorde jag inte heller direkt utan jag pratade mest i telefon sen kom Marlene förbi med mina ögonskuggor så vi satt och drack te och tjötade lite. Konstigt att även fast man är grannar så träffas man så lite, jag skyller på att det inte finns så mkt tid men egentligen handlar det bara om lathet från min sida!


 


ingen bra dag

Nej jag känner det idag är en riktig depp dag. Allt känns bara skit och allmänt blää! Så om ngn tror de har ngt att muntra upp mig med så är ni välkomna att försöka!


Efter lite gnäll här på jobbet igår från min sida ang jultidningar så var det en jobbarkompis som var snäll och tog med sig sina barns jultidningar så nu har jag fått köpa lite därifrån. Blev bla 2 julklappar, duktiga jag!


Idag blir det tvättning och städning efter jobbet. Ser inte alls fram emot att ta fram min lilla fido(dammsugaren) för den tjuter som bara den. Måste ha fastnat ngt i slangen och jag vet inte hur jag ska få ut det. Skulle behöva ha en lång smal hand-handled-arm som kan plocka ut vad det nu än är som sitter där. Ngn som har en lång hand-handled-arm som kan hjälpa till?


Idag får jag mina ögonskuggor jag beställt från mary kay och det ser jag iaf fram emot. Då blir det dags för mig att experimentera lite. Är ju inte van vid att använda så super mkt smink men ska se om jag kan testa mig fram och vänja mig lite vid de lite mer synliga färgerna=)!


Ska bli riktigt skönt med fredag imorgon. Behöver fly verkligheten en runda, släppa allt och sluta tänka! Imorgon blir det dock inte så mkt alla jobbar eller åker iväg tom Casper ska iväg i helgen så då blir jag helt ensam så det får bli idoltittande med mig själv. Sen på lördag tänkte jag fira miraklet som skedde för 24 år sen, så det så!


Sommarminnen


spanien


första grillningen i skogsfållen


sommaravslutning med jobbet och casper i stugan


solning i skogsfållen


blekt försök att sätta upp partytältet på midsommar, 6 juni och festerna med lill

Igår kväll

Innan filmen igår var vi och åt på Olympia och de får ett stort plus i kanten av mig eftersom de har fått massa olika pastarätter på menyn! Älskar pasta! Så för min del blev det pasta a la casa el vad det hete. Det va iaf pasta med fläskfilé champinjoner i gräddsås. Kanon gott fast som vanligt tröttnade jag på smaken. Övertalade folket att vi skulle baka julgodis en kväll framåt också, kul! I år ska jag ha ett pepparkakshus igen! Marlene vad säger du, baka pepparkakshus?

Pratade om allt möjligt när vi satt där kom bla in på Tigerdansen. Mamma berättade att de redan hade fått biljetter till nästa år eller vad det va. Alla verkade tycka att det va en super kväll i våras. Jag hade också kanon roligt men det fanns ju en anledning till att jag tyckte det var så kul annars hade jag nog inte tyckt det.


Mamma mia filmen var superduper bra. Musikalen är ett snäpp vassare men den var bra ändå och jag kan rekommendera den varmt för er som inte har sett den redan. Man blev lycklig av att se den och sen älskar jag ju låtarna.

Se den som sagt om du inte sett den, mysfilm!


Tankar och annat babbel

Önskar att jag visste allt. Hade alla svaren på alla frågor. Mycket hade förenklats då. Nu går man runt som ett stort frågetecken bara och hoppas på att det ska klarna snart, hoppas på ett tecken eller ngt så man vet hur man ska gå tillväga. Om det är ngn som har svaren så berätta de gärna för mig.


Falska människor finns det precis överallt, vart man är går och vart man än kommer vare sig det är i umgängeskretsen eller inom jobbet/skolan, det går inte att undvika. Folk för en efter en bakom ljuset och hugger varandra i ryggen, det är vardagsmat. Alla vet att det är så men ngt tydligen inte alla vet är att för det mesta kommer det fram. Och bara för att man inte säger ngt betyder det inte att man inte vet kom ihåg det. För är det ngt man har lärt sig så är det att hålla tyst och bara försöka visa att man är bättre än den människan.


Läste vilka artister som skulle vara med i melodifestivalen nästa år. Ser positivt ut! Det kommer nog att bli en hel del bra låtar. Gillar att Agnes skulle vara med hoppas låten är superbra!


Tänk om man kunde spola tillbaka tiden lite så man kunde få uppleva vissa dagar igen, vad underbart!


Förstår inte varför mkt ska behöva vara så svårt. Är det meningen att det ska vara så?!


Programmet Färjan måste väl vara det mest patetiska program någonsin. Jag har sett det en gng och aldrig mer. Tycker bara det var pinsamt. Och det är knappast så att jag blir sugen på en kryssning när jag såg det, tvärtom!


Varför är det ingen som kommer och vill sälja jultidningar till mig? Vill ju bläddra igenom den där tidningen och se vad som finns och få lite julkänsla. Ska man behöva börja sälja själv för att få köpa några ynka tidningar!

 

Over and out!


Min önskelista

Jag vill ha...


allt till mitt kök färdigt nu

en 2 v betald semester i ngt varmt land

en hotellweekend, jag måste ha hotell frukost!

nytt golv till hallen och garderoben

nya möbler

sol och värme

svar

ett kort halsband med lite tjockare silverkedja och ett hjärta från Miss Dee

evig lycka

badkar

raka och ärliga svar

en ny parfym börjar tröttna på mina gamla

skohylla i min garderob

blommor
en hel renovering i badrummet

ny matta

m.m.m


Mamma Mia

Så skönt att det snart är nedförsbacke jag vill ha helg nu! Vill fly verkligheten en liten stund, slippa tänka på sånt som gör så ont. Min syster är smart hon, hon var hos mig en runda går så sa hon: Jag har slutat tänka på massa utan jag koncentrerar mig bara på det jag gör nu! Ska också börja gör det, fast det är förstås lättare sagt än gjort men klarar hon det så klarar jag det!


Idag blir det restaurangbesök och bio med släkten. Jag min syster, mamma, moster, kusin, syssling, jennie och johanna (ja johanna är ju typ familj) ska först gå ut och äta sen ska vi på bio, mamma mia. Konstigt nog har ingen av oss sett den än trots att den har gått så länge. Om den är hälften så bra som musikalen va så kommer den va kanon bra!




"Du ansvarar inte bara för det du säger
utan också för det du låter bli att säga"

 


Vad tycker ni om den ni som sett den?


Halvtid

Upptäckte att det är halvtid nu. Jag har jobbat ca 10 v sen semestern och det är drygt 10 v kvar på detta året.
Så det är inte jätte långt kvar på 2008 nu!

Mår verkligen helt skumt, jag är snurrig, illamående och allmänt seg. Ska gå ut och gå sen efter jobbet en lång runda för att se om det hjälper. kanske bara behöver lite frisk luft. Efter det ska jag bara handla och sen hem igen. Så händer inte jätte mkt idag heller men imån då blir det restaurang besök och bio...myys!



En lögnare tror man inte även om han talar sanning

Har ni sett så gulligt!

Mamma du luktar apa!





mitt hjärta smälter, så otroligt gulligt!

Dagens lista

Dagens Humör: inte kanon, mår super skumt, huvudvärk och helt snurrig, kan bero på sinnesförvirring

Dagens väder: verkar som det kan bli en riktigt fin höstdag

Dagens borde: hämta "tapetkataloger" , ta tag i mitt liv och tänka igenom saker och ting

Dagens måste: orka inte med några måsten idag
Dagens frisyr: uppsatt i en tofs
Dagens klädsel: svarta stövlar, strumpbyxor, grå poloklänning, svart bälte

Dagens planer: jobba och sen nada
Dagens vill ha: 2 v betald semester i ngt härligt land med sol bad och shopping

Dagens längtan: sommaren
Dagens fundering: vilken väg är den rätta
Dagens beroende: ipren måste det vara

Dagens tråkigaste: jobbet

Dagens tidning: Knep & Knåp

Dagens roligaste: eh va?!

Dagens jobbigaste: jobbet, ingen bra social dag idag

Dagens händelse: fått en ny inneboende =/

Dagens irritationsmoment: på det lilla hårstrået el vad det kan vara som envisats sig med att bosätta sig i mitt öga! Utflyttning genast du är vräkt för längesen!

Dagens ros: till camilla för att hon förstår mig bäst

Dagens tistel: till vissa människor där ute som bara är för mkt orkar inte räkna upp vilka


God morgon

Vaknade med ett ryck och insåg att jag måste ha stängt av alarmet i sömnen, *%&#% tänkte ja då. Kollade på klockan och såg att den bara var halv tre. Det var riktigt skönt att bara få lägga sig under täcket igen. Sånt gillar vi starkt!


Igår kan jag säga att jag gjorde inte ett endaste dugg. Satt i soffan och glodde på datan nästan hela kvällen och stoppade i mig fett. Till slut tänkte jag att jag måste ta tag i mitt liv så masade mig ut på balkongen och satte mig där istället och ringde johanna. Å det va riktigt skönt att höra att hon också satt i soffan och stoppade i sig fett och hade lika tråkigt som jag. Inte bara jag som har ett icke händelserikt liv!


Ganska tråkigt att inte ha ngt att göra hemma nu efter att ha målat varje dag efter jobbet. Kanske ska försöka ge mig på ngt nytt. Undra om det är svårt att lägga golv?! Jag vill ha nytt golv i hallen som går in i min garderob. Kanske ska försöka mig på det. Och när jag sedan kan det så finns det nog inget jag inte klarar av, då kan ja ta mig tusan nog allting!


Ps Grattis på födelsedagen Emil!

Puss på ögat


Fredagens uppdrag

Emilia: Visa dina konståkningstalanger och lär ut dem under kvällen.


Sanna: Avsluta varje mening med eng. uttryck t.ex., you know, that´s life, yeah osv.


Marlene: Lukta på folk. undvik att bli upptäckt av "offret". Om du blir ertappad, lukta på dig själv och låtsas som ingenting. Du är knäpp.


Emelie
: Inleda varje mening med "Min mamma..". Kom på dig själv att det var fel inledning och börja om meningen. Sedan avsluta varje mening med ett " Tjoho vad roligt, SKÅL!"


Lina: Berätta för alla om dina bästa sextips/ställningar och visa dem.


Camilla: Du är allas mamma se till att alla äter ordentligt, dricker mkt vatten, inte sätta i halsen, inte snubblar, inga korta kjolar och att vi sköter oss ordentligt. Var överbeskyddande!


Johanna:
Frys till i några sekunder mitt i en (...) mening eller en rörelse som om någon trycker på pausknappen. Fortsätt sedan där du var som om bandet fortsätter rulla.


Mathilda: Prata med dig själv. Ex:-Vill du ha mer att dricka? -Ja tack, gärna - Varsågod!


Sofie: Var överdrivet positiv, allt är så fint, glasen är så fina, alla är så fina, regn är hur bra som helst, vintern är så fin. Du ser positivt i allt så nämner ngn ngt negativt så hittar du ngt positivt i det och säg det på en annan dialekt.


Eve: Avvisa rösten i ditt huvud som befaller dig att göra dumma saker och hotar dig. Ex: "Nej sluta! Jag tänker inte spotta i hennes glas!


Josse: Du vill ha allas uppmärksamhet och imponera på oss, ropa olika namn ofta och säg: kolla här och visa ett trick, t.ex. du dricker flera klunkar ur ditt glas kastar ett chips in i munnen osv.


Hannele: Förklara hela tiden för alla vf du är så populär hos killarna dela med dig av dina bästa raggningsknep och blanda in finska ord i det du säger. Se helt förvånad ut när folk inte förstår vad du menar eftersom du tycker alla borde förstå.


Linda: Blås upp munnen som en ballong när någon pratar med dig. Om någon påpekar ditt beteende, gör raka motsatsen; sug in kinderna.



Detta va fredagens festuppdrag! vissa gjorde sina bättre än andra=)!


Bilder från helgen


och vi åt och drack och vi drack å åt


sanna och linda - fd kinda freak!



lina skrattar på det sista kortet så mkt att det nästan hände en olycka


sanna beundrar


jag försöker strypa marlene verkar det som





groteskt! gissa vem!?


onyktra?! vi knappast!










Helgen


Slutade kl 13.00 i fredags pga att jag skulle hinna med allt jag skulle göra innan festen osv och även då jag hade 5,5 tim på mig så fick jag stressa som en galning. Sen började folket droppa in runt halv sju och vi åt och drack och vi drack och åt(haha) sen vi åtta kom tjejen som skulle ha "sexpartyt". Hon sålde för 4700 så hon var nog nöjd sen. Efter det blev det ännu mer dricka och ännu mer mat och singstar. Tack alla för all och för en super kul kväll!


När jag kom hem sen på natten där kände jag av lite lite huvudvärk så jag tog 2st magnecyl koffein, i förebyggande syfte tänkte jag då. Dem är verkligen kanon mot huvudvärk! Somnade strax efter fem sen vaknade jag kvart över sex med en sådan magknip. Visste inte vart jag skulle ta vägen, det riktigt brände i magen kan man säga eller som det en kniv som vispade runt där inne. Låg och funderade på vad det kunde var, blev lite orolig ett tag och trodde att det kanske kunde ha varit laxen. Så skickade iväg ett sms till Lina vid nio tiden och frågade hur hon mådde för det var hon och jag som hade lagt beslag på laxgrejerna men hon mådde ju bra så det va ju inte det. Kom sen på att det var tabletterna som orsakade mina magsmärtor. Finns viss medicin jag inte tål så de kanske va ngt i de som jag inte tålde, sen var det kanske inte en jätte bra kombination där tillsammans med alkoholen. Så mellan sex till två på eftermiddagen låg jag bara och kved.

Blev inte mkt gjort på lördagen för jag hade så ont och sen va jag ganska seg pga att jag inte sovit mer än en timme.


Igår var det hockey och vmo vann...woho..! Efter det blev det lite telefon prat och sen sängen.

När jag vaknade i morse önskade jag nästan att jag var sjuk och inte kunde gå upp ur sängen. Låg verkligen och kände efter ifall jag inte hade lite ont ngnstans eller hade lite feber men till min besvikelse var jag helt frisk.

Så nu är det en ny dag och en ny vecka med nya tag och det är inte vilken vecka som helst utan MIN vecka. Idag inleds min födelsedagsvecka vilket innebär att jag bestämmer hela veckan, så är det!


Puss på ögat


balkongen diskussion

Linda: Lina du som oxå alltid läser aftonbladet läste du den artikelm om den 105 åriga tanten som fortf va oskuld?
Lina: Nej det gjorde ja inte.
Linda: Hon va så söt hon sa att hon bestämde sig när hon va 12 för hon tyckte det verkade för krångligt.
Lina: haha naaee va gullig
Camilla: Hade hon några barn?



snart helg=)

Nu slutar jag snart, har suttit och knappt kunnat hålla mig för skratt nu. kan inte säga vad nu gör det efte helgen. kanske inte är jätte roligt bara jag som har dålig humor men det bjuder jag på tar inget extra för det, nästa v då!
Trevlig helg!



Äntligen fredag och partydags!!!

Så var fredagen äntligen här vilket är helt underbart! Idag slutar jag kl 13.00, också skönt=)! Ska hem till mamma då och fixa lite. Kommer nog inte skriva så mkt mer nu förrän på söndag så tänkte bara skriva vad ja ska göra mer i helgen för jag vet att ni vill veta;)!

Ikväll blir det "sexparty" och sen efter att den tjejen har gått så blir det fest med bla singstar och annat trevligt! Sen imån blir det nog film maraton. Har för mig att det var en hel del filmer på tv imorgon jag ville se. På söndag ska jag gå på hockey. Så kommer förmodligen min helg att se ut!

Nu måste jag börja göra lite nytta här eftersom jag ska sluta så tidigt, puss på ögat!


 


 

 


<3


God morgon

Hela veckan har jag legat en dag före vilket är väldigt irriterande eftersom att det är fredag för min del idag. Får väl ta och nöja mig med att det bara är torsdag. Hade blivit lite stressigt idag annars.

Idag är jag sådär riktigt seg, trött och sliten. Mina ben strejkar totalt och de vill inte användas alls idag verkar det som. Känns som jag kört ett riktigt hårt träningspass igår. Blir kanske så när man stressar som bara den.

Igår målade jag några luckor, tvättade och var och handlade en hel massa till fredag. Sedan kom Thomas upp och satte dit några handtag. Får hoppas att han hinner göra klart resten idag.

 

 


söt liten bild

puss på ögat

 


För fem år sen...

5 år sen

Så skulle jag precis fylla 19 år. Hade tagit studenten innan sommaren och jag bodde hemma hos mamma och pluggade en hel del dataämnen på distans. Fritiden gick mest ut på att umgås med kompisar och festa.

3 år sen

Då var jag 21 och bodde i min lilla 1,5 på klarbärsvägen. En mysig lgh då det inte spökade! Det hade precis tagit slut med mitt ex som flyttade därifrån. Men fick en annan inneboende, min vapendragare Johanna som jag hittade på en hel del tillsammans med.

1 år sen

Höll jag som mest på att planera min flytt till min nuvarande lgh. Kunde knappt vänta tills jag fick den. Och för ett exakt ett år sen idag var jag i jkpg och köpte massa nya möbler som jag skulle ha.

3 mån sen

Hade precis min semester börjat och jag och Marlene va i halmstad då. Super mysig vecka som jag önskade jag kunde spola tillbaks till!

Igår

Gjorde jag en hälsokontroll, målade luckor i mitt kök och hade en Mary kay klass med Marlene.

Idag

Ska jag handla en hel del saker till fredagensfest och fortsätta måla i köket samtidigt som jag ska tvätta.

Imorgon

Ska jag göra det sista i köket och förhoppningsvis kanske Thomas kommer upp och sätter dit mina handtag. Sen ska jag förbereda lite inför fredagen och städa.

Om ett år

Jätte svårt att säga, antingen bor jag kvar där jag bor eller så har jag bestämt mig och flyttat från stan.

Om 5 år

Då bor jag tillsammans med min fina dotter och Casper. Killen som jag fick min dotter med var ett riktigt svin och var tvungen att försvinna ur mitt liv. (Ja så kommer det nog att bli iaf om man ska tro vad min syster ha att säga om min framtid)

Marlene eve å hannele vill se en lista hos er=)


kloka ord av nalle puh


God morgon

Hoppas allt är bra med er. Sitter på jobbet nu och jag känner att jag egentligen inte har tid att vara här. Nä jag har så mkt annat jag behöver fixa med så hade nog behövt vara ledig idag. Igår va en ganska stressig dag och det kommer det bli idag också, ännu värre faktiskt skulle jag tro.

På lunchen måste jag springa till systemet och köpa vin till bålen på fredag sen efter det hem till mamma och slänga i mig ngt att äta.  Efter jobbet måste jag hem snabbt och slänga i tvätten i tvättmaskinen. Sen kommer mamma och hämtar mig för vi ska åka och handla till fredag. Därefter hämta Casper fortsätta tvätta samtidigt som jag målar luckor och sånt i köket!

Det enda jag har att säga är....SUCK!


mary kay

har precis haft make up med marlene som är fristående hudvårdskonsult för mary kay.  Så nu är jag några kr fattigare men det är det värt. Köpte 5 ögonskuggor, ett borstset med 5 borstar i, en eyeliner och en grej man lägger under ögonskuggan för att den ska sitta bättre. Så jag är super nöjd, måste bara vänja mig lite vid de nya skuggorna som är lite starkare än vad jag är van vid=)!
Tack marlene för en mysig kväll!


MVG

Jag gick igenom besiktningen utan några som helst anmärkningar. Farbror Doktorn va mkt nöjd och sa att det var en väldigt skillnad från sist jag var där då jag blev underkänd. Han undrade vad det kunde bero på, frågade bla om jag börjat träna? Men jag sa det att när jag var där sist det var då jag tränade som mest och nu har jag knappt rört mig på flera mån, skumt va?! Sen trodde han inte att jag rökte heller för det märktes inte alls på mina lungor. Ser ni fullt frisk är jag! Det sista han sa innan jag gick va att det här var jätte kul att se att det va såna positiva förändringar och att mina värden blivit så bra, men sluta rök och fortsätt träna! fortsätt träna?! Ha ju inte ens börjat! Va ju som sagt ett tag sen jag lade ner min träning kanske ska lyda farbror doktorns råd och ta upp den igen!
Hur som helst mvg till mig!

Besiktning för mig

God morgon god morgon! Tisdag idag och lika sjukt trött som vanligt + huvudvärk, underbart! Fick en mindre chock när jag tittade ut igenom fönstret när jag steg upp i morse. Trodde nämligen att jag skulle få skrapa rutorna såg ut så iaf! Men som tur väl var så slapp jag det, hatar att skrapa rutorna!


Idag ska jag på hälsokontroll och kolla så allt står rätt till. Ska bli himla intressant och se om jag går igenom besiktningen. Sist gjorde jag inte det för då hade jag alldeles för lågt Hb. Men idag är jag säker på att jag blir godkänd!

Efter det blir det lite målning och sen kommer Marlene och då blir det Mary Kay sminkning!



"Du ansvarar inte bara för det du säger
utan också för det du låter bli att säga"


Hur mkt är klockan?

Linda: Vad är klockan?

Camilla: Hon är kvart över tio.

Linda: Camilla hur många minuter är det kvar till fem i halv elva då?

Lina: skrattar

Camilla: sluta då! Det är en kvart kvar!

Lina och Linda: *asg*

Camilla: fan ja kan inte fem i och fem över halv. Varför kan det inte heta 25 min i halv och 25 min över halv istället?!

Linda: Är du helt dum eller?!

Lina: det är ju inte alls samma sak!

Camilla: det är det ju det hade blivit mkt lättare!

Jag försöker förklara för henne hur det ligger till och försöker lära henne klockan.

Till slut säger hon:

Camilla: Men kan man inte säga fem i halv och fem över halv då?


Ja du grattis camilla det är ju bara det vi försökt säga till dig hela kvällen!  Nästa gång ska vi gå igenom höger och vänster med henne!


Självförtroendet hos vissa är det inget fel på

Tjej 1: Jag tror den där killen är lite intresserad av dig.

Tjej 2: Men skämtar du eller!!!!


Självförtroende ska man ha och det hade tjej nr 2. För det va ju en självklarhet att killen va intresserad av henne!


Måndag morgon - mega gäsp!

Idag är en sådan dag som jag skulle kunna göra vad som helst för att få ligga hemma i sängen och vara sjuk! Jag känner mig helt mörbultad, ont i mitt knä, ryggen osv.

Men tror nog att denna vecka kommer gå fort för har ganska mkt att göra. Ska försöka bli klar med målningen, handla till fredagen, tvätta och imån ska jag ha smink klass med Marlene.


Den här dagen kommer att bli riktigt jobbig tror jag. Kan tiden gå lite fortare bara!


helt orklös

har fortfarande inte börjat måla. skulle ju bara kolla på ett avsnitt av the hills sen börja men det blev visst två. sen beställde jag lite grejer och nu kollar ja på the hills på tv istället. hallå ta tag i ditt liv linda! men jag har verkligen ingen ork. När saker och ting blir ett måste så är det aldrig kul. Men nu ska jag bara kolla klart på detta avsnitten sen ska jag börja måla, sen!!!

Ser fram emot nästa helg.då blir det sex party på fredag..woohoo!

segis

hallå hallå! är helt super seg idag men som tur är mår jag inte ett dugg dåligt. vilket i försäg inte är så konstigt för det va ganska lugnt för min del igår.
har fått ett riktigt jäkla hemskt blåmärke ovanför mitt knä det påminner lite om det blåmärket jag fick io somras närjag sprang in i staketet hos mamma och rev när det. så stort är det och ont gör det oxå.
idag hade jag gärna tillbringat dagen i sängen, det är verkligen sånt riktigt mysväder idag men det blir inget sånt för mig. ska kolla på ett avsnitt av the hills sen ska jag fortsätta måla!


Lördags kväll

sitter och väntar på att johanna ska komma hit. vi bestämde att vi skulle sitta hos mig lite först innan vi går till Lillen. så det blir lite tjejsnack innan det blir party party! hoppas ni får en trevlig lördags kväll!



jag johanna och lina innan gvd parken i våras


Målar-Linda

Hej på er hoppas allt ät bra med er! Med mig är det kanon, det är lördag och jag är hur pigg som helst!
Igår var vi i jkpg och shoppade lite, fanns kanske inte super mkt men hittade två klänningar iaf. När vi kom hem beställde vi mat oc jag hade ju köpt massa massa fett för vi skulle ju ha äckelkv'äll. Men måste säga det att jag har tappat stinget, kan inte vräka i mig som förr. vad hände lixom?! men gott va det iaf även om jag inte fick i mig så mkt.

Idag har jag varit på stan och köpt lite saker sen hämtat ut ett par byxor som jag beställt. men de satt som jag vet inte vad så de ska skickas tillbaks omgående! sedan fick jag ett brev hem om ett par skor som jag beställt och verkligen gått och väntat på att de är slut så måste hitta ett par liknande ngn annanstans.

Nu ska jag ta och fika lite för ni vet väl att det är kanelbullens dag idag va?! Sen ska jag fortsätta måla i köket, jag är i världens-super-målar-form och casper hjälper till så gott han kan, vara i vägen alltså!

Ps eve jag är så stolt över dig! tänk att du kunde vara så lugn i en sån situation, en riktig hjälte!!!!

puss på ögat

Systrar i shoppingtag

Snart åker jag och mina systrar till Jkpg. får se om man hittar ngt kul. sen ikväll blir det massa fett och förhoppningsvis idol. Men imån då är det  fest=)!


malin


camilla

Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Plus/minus

"Äckelkväll"

För er som inte vet vad äckelkväll är så är det en kväll med massa fett bla chips, dip, choklad, pizza som man bara vräker i sig samtidigt som man tittar på en film! Jag älskar äckelkvällar och en sån kväll blir det idag!

Shopping

Spelar ingen roll vilket humör man är på shopping piggar alltid upp en. Och hur kul är det inte när man hittar det där perfekta plagget.(ska hitta det idag) Shopping är det bästa jag vet!




Lögnare

Att dra en vit lögn när det behövs är väl ingen större fara det gör väl alla ngn gng. Men att ljuga om saker för att försöka imponera eller helt i onödan är för mig helt oförståeligt. Finns inget värre än när folk ljuger en rakt upp i ansiktet. Vad får folk ut av att ljuga?! Vet ni inte att sanningen alltid kommer fram förr eller senare?

Virus

Jag kan riktigt känna alla virus och bakterier som flyger runt i luften hur de försöker attackera mig men jag bara slår bort dem en efter en! Snusk är vad det är.


Fredag =)

Fy vad härligt att det är fredag! Har längtat efter den här dagen hela veckan;)!

I går fortsatte jag att vara super duktig med mitt kök. Så nu är jag i fullgång! Idag blir det inget alls i köket utan idag ska jag gå tidigare från jobbet så ska jag och mina systrar åka till jkpg och tömma butikerna. Fast jag siktar mest in mig på gina! Sen efter det ska det bli äckelkväll hos mig, förhoppningsvis till idol!

Men först och främst gäller det att klara av jobbdagen!


Ps. idag fyller niclas år, hipp hipp hurra för han!


 

 

 


Jag är så duktig så

Nu e det ca 1,5 timme kvar tills arbetsdagen är slut för min del. Ska hem snabbt och gå ut med Casper och laga lite mat. Tänkte åka till jehrens efter jobbet först men Thomas fixar det åt mig, köper de jag behöver idag och hämtar hem lite kataloger med tapetprover. Vet ju redan på ett ungefär hur den ska se ut så hoppas jag hittar den!


Sen får jag se hur mkt jag hinner på köket idag, det jag gjorde igår ska först godkännas av Thomas sen får jag se om jag kan börja tvätta de och ta med lite sandpapper innan jag börjar måla. Måste handla och dammsuga av lgh också. Just nu ser min lgh ut som ett katastrof område och det lär väl vara så ett tag nu när jag håller på och fixar...ohh jag e så duktig!


Saknaden finns där hela tiden

Läste precis en blogg som var riktigt jobbig att läsa pga.  att det är så nära och att det finns så mkt känslor inblandat. Det var svårt att hålla tårarna borta och hade jag inte varit på jobbet hade jag nog brutit ihop totalt.

Får så dåligt samvete att jag inte hälsar på dig oftare men du ska veta att du finns i mina tankar varje dag! Du är så saknad...


Saknar...längtar...vill


Idag är det torsdag

Kändes som det var torsdag igår och att det va fredag idag. Men icke, hatar att ligga en dag före. Förstår inte varför man alltid gör det och inte en dag efter istället?!

Idag är det tjejkväll i vmo men jag ska inte ut på stan ngt utan jag hade tänkt och fortsätta vara duktig i köket, ska bla till jehrens och kolla om de har kvar de tapeterna jag ville ha annars kanske de har fått in ngn annan rolig. Kollade på massa olika saker till lgh igår, klinker, kakel, bänkskivor, skohållare, badrumsgrejer. Min dröm är ju att ha en hel vägg i garderoben med alla mina skor uppradade ska försöka tänka ut ngt! Vet precis hur jag vill att min lgh ska se ut synd bara att det inte finns tid till att göra allt nu nu NU!


Förstår inte riktigt hur Linda(väldigt fint namn tjejen har) kunde åka ut ur idol igår. Jag såg aldrig utröstningen vilka var det som hängde löst? Tycker att hon jennie kunde ha åkt ut istället.


puss på ögat


min hund dödade min ena kanin!

casper är en riktig värsting! medan jag har varit super duktig ikväll,jag har tagit bort alla handtag på köksluckorna och lådorna och spacklat igen hålen, så har casper varit inne i min garderob och hämtat min ena kanin toffla och total dödat den. fanns inget ludd alls kvar och den va totalt platt så det gick inte att rädda den. kaninen ligger numera begravd i papperskorgen! Kunde inte bli arg för att jag är så nöjd att jag äntligen börjat med köket.



casper - inte så oskyldig som han ser ut!

Dagens lista

Dagens Humör: väldigt bra just nu

Dagens väder: regn och rusk

Dagens borde: städa ur kylen

Dagens måste: inga måsten alls idag
Dagens frisyr: uppsatt i en tofs
Dagens klädsel: svarta stövletter, gråa strumpbyxor, svart klänning och kofta

Dagens planer: jobba sen hem och sen ska jag äntligen börja med köket
Dagens vill ha: ett nytt kök NU

Dagens längtan: att mitt kök ska bli klart
Dagens fundering: vad väntar jag på?!
Dagens beroende: Thomas! Japp är beroende av han idag han ska hjälpa mig med köket

Dagens tråkigaste: vädret! Helt sjukt tråkigt

Dagens tidning: Finnveden Nu

Dagens roligaste: att äntligen få börja med köket (bara 11 mån efter inflyttning)

Dagens jobbigaste: jobbet, ingen bra social dag idag

Dagens händelse: vattenläcka på jobbet, en arbetare byter toalett på andra vån utan att stänga av vattnet, det sprutar utav bara sjutton och läcker ner på första vån. Kul med lite "action" på jobbet iaf!

Dagens irritationsmoment: Sveriges klimat

Dagens ros: ingen som gjort ngt för att förtjäna en idag el ok thomas får den idag

Dagens tistel: till moder natur


Om det inte framgick tydligt i "dagens lista" så ska jag sätta igång med köket idag. Kan säga att min lilla plan funkade ;)!


1 okt 2008

Onsdag och snart nedförsbacke, hoppas att det går super fort. Det var förresten som jag trodde jag hann inte (läs orkade inte) med allt jag skulle göra innan idol igår. Tvättade bara och det är ju iaf ngt!  Men eftersom jag inte mådde så bra blev det inte många maskiner heller. Får skylla på att cam, lina och jonte va hos mig också och jag kan ju inte vara otrevlig och springa runt och städa då!


Kollade på idol igår och tycker tjejerna faktiskt är bättre. Men har ju iaf en favorit bland killarna, robin, han var inte super duktig igår men han är ändå favoriten! Lars är duktig också likaså Kevin men det är inga favoriter! Omusikalisk som jag är har jag inte fattat vad det är för bra med den där lille killen (johan?) för sjunga kan han inte! Förstår inte riktigt hysteriet när det gäller honom men vad vet jag egentligen!


Mirror, mirror on the wall
Tell me what I'm looking for

Design