mätt och go

är så mätt nu! har grillat ikväll och satan i gatan va gott det va. det grillades kyckling, kött och majskolvar till det några olika såses och pommes. såååå himla underbart gott.
Va en granne till pappa och dem som åt med oss oxå och han måste tyckt vi va helt galna mittemot han satt tre systrar som vräkte i sig som om de inte fått mat på flera dagar, men som sagt det va gott!

Imån är det fredag, underbara fredag=)! kommer bli så kul imån tror jag. jag älskar såna här överraskningar tycker det är så himla skoj att hålla på och fixa och dona! kul att göra folk glada=)!
ska va hos mig först sen blir det harrys, känns som det va ett tag sen jag av där nu men vet att det bara är två veckor sen men ändå=)!

fick ett såå jäkla kul mess av johanna nu. hon skrev och undrade om jag kunde kolla med min kusin om de hade hittat ett svart bälte i deras omklädningsrum! hon kan nämligen inte hitta det och sista gng hon hade på sig det va på tigerdansen. hon skrev oxå ja vet hur det låter men det va verkligen sista gng jag hade på mig det!
 ja du johanna va hände egentligen den där lördagen i omklädningsrummet eftersom du va tvungen att ta av dig skärpet?! ;) kan inte riktigt sluta skratta och d kanske inte låter så roligt, men hade ni varit med den kvällen och sett johanna så hade ni förstått! förresten kanske va skärpet du letade efter i papperskorgen?!;)
skojar bara med dig gumman du vet att jag älskar dig!

*Kärlek till er som betýder*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design