finbesök och tjejkväll

Efter ett frisörbesök igår så hade vi besök av salt och peppar, det blev lite idol, prat och mys. Gillar när mina flickor är hos oss. Som sagt det var annat det när vi hade myskväll varje kväll=).

 

Ikväll blir det ytterligare en tjejkväll, fast inte hos oss utan på stan. Shopping står på schemat och sen som alltid på tjejkvällarna så blir det mat ute med släktens flickor + johanna. Men johanna är lika mkt släkt hon också, we are family! Ikväll är det harrys som gäller med lite popquiz, ska bli himlans trevligt.


(-update: blir tyvärr ingen johanna ikväll!)







- we are family -


Hon är en sann levnadskonstnär, för hon älskar livet. Sitt eget.


Home from Barcelona

Då va man tillbaka till vardagen igen efter några dagar i storstaden Barcelona.

Har haft det himla trevligt och sett en hel del. Och utan att överdriva så har jag nog gått ett par mil åtminstone. Vilket bla beror på att jag gick vilse en dag. Va på väg hem och gick helt fel. Var inte ett dugg orolig först men sedan var inte paniken långt borta. Kan ju säga att människorna i Barcelona är urkassa på engelska så jag fick användning för min spanska vilket påminde mig hur kul jag tycker det är med språk. Nästan så jag funderar på att börja läsa det igen. Men vilket fall som helst så hittade jag efter att en tredje man förklarat vägen för mig.

 

Ha som sagt fått se en hel del bla La sagrada familia som va en riktigt maffig katedral som är långt ifrån fullbordad, en massa andra verk från Gaudi, port olympico, @22  m.m.m. Avslutade hela resan med en middag på Taller de Tapas men jag kan säga att det va inget för mig. Var inte mkt jag kunde äta där tyvärr.

Under dagarna vi var där så firade de även La Mercé och den avslutades i söndags med ett riktigt mäktigt fyrverkeri, ha aldrig sett ngt liknande. Det va tom synkat med musiken och det sägs att det va ca 80 000 människor på torget då. Ganska mkt folk om du frågar mig.

 

I det stora hela har det varit en bra resa men jag va kanske inte det ultimata sällskapet då jag var väldigt trött och hade en hel del huvudvärk.

Himla kul att äntligen ha fått se Barcelona och jag har med mig en held el intryck hem. Så nu ha ja prickat av det på min to-do-list!


en numera riktigt kulturell Linda


La sagrada familia


stina och jag
Lunch i port olympico

mer bilder kommer


Barcelona nästa och debatt

Ja då va väskan packad och jag är redo att ta mitt pick och pack ner mot España. Mina två favoritkillar får vara hemma och ta hand om hemmet så länge.
Är så taggad och tycker det ska bli sjukt kul. Hoppas bara man få må bra hela resan så kommer det bli en riktigt rolig upplevelse.

Från en sak till en annan. Jag kollade på debatt nu och trots att jag inte är ett jätte stort fan av kungarna av tylösand så måste jag säga att jag blev en aning irriterad på vissa moraltanter. Att man ska anmäla kanal 5 eftersom en 19 åring var med i programmet för att kanalen står för spriten tycker jag är ganska lågt. Jag vet att det är olagligt att köpa ut men borde man inte rikta samma kritik till andra kanaler då? Tv 4 och Tv3 tex? Paradise hotell som gått på 3an innan och nu 4an bjöd sina deltagare på sprit. Jackie ferm va väl inte mer än 19 när hon va med? Big Brother(där de f.ö hade både 6 och drack sprit på bästa sändningstid 19.00-20.00) som gick på Tv4 hade en deltagare med för några år sen som då va 18 och det bjöds på sprit där och det finns säkert fler som va under 20 som jag glömt bort. Ska inte lagarna gälla alla i så fall?

Nej jag tycker det känns lite som att media mf har hittat en hack kyckling som man får gnälla lite på och samtidigt kan få lite duktig uppmärksamhet. Och ju mer media uppmärksammar programmet desto mer intressant blir det för folk.
Sedan om man nu tycker att det är ett så hemskt program och man mår så dåligt av det så har jag ett hett tips: byt kanal eller stäng av, ingen är tvingad till att kolla.

Nähä nu blir det soffmys!

Hasta luego

oh happy day

Hade tänkt ge mig på en ganska så tuff uppgift idag. Inte många som är duktiga på det eller ens klarar av att göra det själv.

Jag tänkte att jag skulle börja packa inför Barcelona. Eller åtminstone se över vad jag ska ha med mig. Ha bestämt att jag ska packa lätt och det är jag inte duktig på! Kommer att bli en riktig utmaning.

Det ska bli riktigt skönt att komma iväg lite och se ngt nytt. Barcelona har alltid stått på min to-do-list så det kunde jag ju verkligen inte missa.

 

Hotellet är bokat nu också inför idol vistelsen i Gbg. Japp det blir idol i år också. Förra året satt vi ju på rad 2 och hade kanon bra platser men i år valde vi platser lite längre bort.  En helg med shopping, idol, hotellvistelse, julmarknad och annat skoj.

Hmm vet inte vad jags er fram emot mest. Tror nog det är hotellfrukosten….

Happy day på många olika sätt!




en bild på tove från förra gng vi va på idol då hon tyvärr fick lämna


Tisdag

Vi har konstaterat att det blivit lite för lugnt hemma de senaste helgerna. Har inte blivit mkt mer än renovering. Men det kommer definitivt att bli ändring på det nu några helger.

Till helgen packar jag väskan och drar till Barcelona. Alex får snällt stanna hemma och fortsätta renoveringen denna helg också. Men nästa helg är det party party. Då är det dags igen att slå klackarna i taket i trähuset och renoveringen får vänta. Sedan följer ytterligare några helger med festligheter så det är nog tur att man vilat upp sig lite.

 

I dag hade jag tänkt slå rot hemma hos syster. Hoppas innerligt att hon har ngt gott att bjuda på hör du det=).


mitt första och sista blogginlägg om valet

Då ha ännu en helg rusat förbi och det var måndag igen. En ny vecka med en del, förhoppningsvis roliga händelser.

Helgen har varit lugn som en filbunke. Renoveringen står fortf högst på schemat nämligen så det blir inte mkt mer än så.

En liten snabbis på stan har det hunnits med också eftersom min hårblås bestämde sig för att gå i pension i lörd, så efter ett mindre vansinnesutbrott bestämde ja mig för att ge mig ut i regnet för att inskaffa en ny.

 

Måste bara kläcka några kommentarer ang valet jag oxå så jag får det ur världen, vilket jag tycker är riktigt skönt att det är över nu. Har tröttnat på alla kampanjer och reklamer för länge sen.

Att ngn överhuvudtaget ens kan överväga att rösta på SD är för mig en gåta. Tycker det är riktigt skrämmande och det gör mig så sjukt arg bara jag tänker på det, så arg att det är svårt att uttrycka sig på ett moget sätt vad jag tycker om det. Så df gör jag det på ett omoget sätt.

I mina ögon så ser jag bara ett sk pack som röstar på SD och det är dem inavlade, inskränkta, outbildade bönderna som förmodligen blivit missanpassade och mobbade under uppväxten. Som därför söker sig till en speciell grupp där de får känna sig som en i gänget, ungefär som en sekt.


Sedan undrar jag om man inte ska höja åldern ett steg när det gäller att rösta. En 18 åring är för ung för att gå på systemet men tillräckligt vuxen för att få vara med och bestämma hur Sverige ska styras?!

Jaja alla får ju rösta som dem vill, men jag får ju oxå tycka vad jag vill.

Sverigedemokraterna i Riksdagen? NEJ TACK!


Lussekatter hitåt tack!

Sökes!

En snäll, bakglad och generös samarit som har lust att baka lite lussekatter på stört till mig. Jag är nämligen i stort behov av ett par stycken genast. Du får gärna bo i närheten så det går extra fort att lämna dem till mig.

Är det ngn som vill ta tag i detta uppdrag omedelbart så hade jag varit oerhört tacksam.



Houdini

Nu jäkla går det utför och fort ska det gå. Välkommen nedförsbacken!

 

Igår var det mysig hemmakväll hos syster tillsammans med mini s och anil, där vi blev bjudna på kycklingsallad i världsklass. Himla trevligt. Borde bli en veckogrej, hör du det cam!

 

Har upptäckt att min lilla lurvas är en riktig utbrytarkung. Så smart så, en riktig A hund faktiskt. Hur många kan säga att dem har det?! Han brås nog på sin mor tror jag.



nya Houdini


Gullegull

Ja ha insett det förr och det kommer slå mig flera gng igen men i lördags slog det mig rätt hårt. En redig känga fick jag så blev totalt golvad. Jäkla i havet vad lyckligt lottad jag är!


Tänker inte sitta här och räkna upp allt som gör mig sjukt lycklig men att jag få dela mitt liv tillsammans med världens finaste och har vänner utav den bästa sorten och en familj som ställer upp i vått och torrt gör det ganska lätt att vara lycklig!



 

Kärlek till er alla som gör mig så förbaskat lycklig och lyckligt lottad!

- slut på gullegull för idag!


Helgen...

..har varit sjukt härlig och helt super mysig! Förutom en sak! Fick ett sånt jäkla migränanfall igår så jag trodde att slutet hade kommit. Det var riktigt jobbigt och väldigt synd om mig ska jag säga!

 

Annars har helgen varit kanon. Har gått runt i myskläder hela tiden och det finns ju inget bättre. Vädret har varit perfekt för inomhus mys också, regn och rusk. Underbara hösten är nog äntligen här.

Det blev som sagt myskläder, bakning, godis, tända ljus och film hela helgen and I like it alot!

 

En sak till som tillhör kategorin det bästa med helgen va mitt och Johannas samtal. Gud va du är bra kvinna=)! Tack för att du är den du är <3



- vänskap i en högre div -


God morgon

Vilket härligt pyjamas väder det är ute, regn och rusk!
Vill bara gå runt och mysa hela dagen. Har inga bestämda planer alls för helgen vilket är super skönt utan ja ska bara gå runt och vara hela helgen. Lovely!

Frukosten ligger i magen sedan ett par timmar tillbaka så nu börjar ja bli sugen på ngt. Blir nog lite bakande idag skulle jag tro. Men först och främst ska jag och min pyjamas kolla klart på emil i lönneberga! Astrid lindgren filmer och disney filmer kan man aldrig växa ifrån=).

Trevlig lördag!


Favoriterna

Hade två favoriter på besök igår. Den ena har jag inte träffat sen semestern. Helt sjukt längesen alltså! Jag och kavajen ha saknat dig;).

 

Ngn som tittade på kungarna av tylösand igår? Det va första och förmodligen sista gng jag gjorde det. Har nog aldrig sett ngt så pinsamt förut. Antagligen kommer bara yngre folk och såna som vill se naket följa det. Känner mig lite för gammal för sånt typ av program vilket iofs kanske beror på att man tillhör pro nu för tiden.

 

Fick även hem en till inbjudan till klassfesten på harrys i okt. Ha inte bestämt mig för om jag ska gå än eller inte. Vi har ju pratat om en k.f hur länge som helst men det var inte riktigt ngt sånt här jag tänkte mig, nu är det ju alla 9:or plus att det är på Harrys. Hade varit jätte kul att träffa klassen igen men det är ju inte ens säkert att ens hälften av den kommer. Jaja fortf några dagar på mig att ta ett beslut.


And the winner is....

…me!

Och alexander då, han hjälpte till. Eller ja han tog några st, ganska många faktiskt. Var kanske mer jag som hjälpte till egentligen men det viktigaste är att vi vann. Och vi vann inte i vad som helst utan korpens tipspromenad i Apladalen. Man kan nog kalla det för pro:s tipspromenad egentligen men shit the same vi vann och det är huvudsaken! In your face old people och high five för det ;)

 

Tänkte bara dela med mig av denna vinst nu blir det jobbet!


Helgen

Har som vanligt kört på i 180, förstår inte hur dagar kan gå så snabbt. Men det är ju ett bra tecken iaf.

Helgen påbörjades på stan med syster och son då det skulle köpas present till kusin och till en på jobbet som fått bebis. Sedan på kvällen blev det soffmys ala fredagkväll, loove it.

 

Lördagen inleddes med ullared och shopping i en högre division och på kvällen blev det födelsedags partaj. En himla trevlig tillställning där maten var to-die-4.

 

Söndagen innebar tipspromenad och senare hockey i gvd.

 

Nu ha vi en hel ny vecka framför oss och det ska bli kul att se vad den har att erbjuda.

 

 

Dum spiro, sperov


Thats right

Då va middagen avklarad, det blev dragon kyckling och nu står efterrätten i ugnen. Mjuk pepparkaka är det som står på menyn. Jag är en sjujäkla hemmafru om ja får säga det själv!

Lär inte hända många knop innanför dörrarna idag utan det ska bara mysas i soffan och invänta helgen. det ser ut att bli en riktigt kul helg, precis så som jag vill ha det.

Som sagt en sjujäkla hemmafru.... tänkte bara säga det.


Att ta medicin är inte alltid roligt men att ha roligt är bra medicin

Hejsan hoppsan

Det har visst varit full turbulens hos oss under dagen. Det har börjats gräva och greja. Nu äntligen ska bergvärme installeras. Och tvättstugan börjar nästan likna ngt. När vi ändå skulle installera bergvärme tänkte vi att vi skulle passa på att renovera tvättstugan också, kakel på väggarna och klinker på golvet. Det kommer att bli så super snyggt när det är klart. Ska bli riktigt skönt med en ny och fräsch tvättstuga!

 

Efter det så är det hallen och psykfallsrummet som ska få sig en rejäl omgång. Och då kan tom jag hjälpa till. Min vilja är stark och jag vet precis hur jag vill ha det=).

 

 

 

Det är himla tur man har en så händig man som kan så mkt. Världens bästa dessutom


Design