Vågen för december



horoskop_libra
December börjar riktigt illa, kanske med ett praktgräl, ett rejält missförstånd eller svår svartsjuka. Det må ser mörkt ut, men i slutänden kommer du faktiskt att få en riktigt romantisk månad. Det mesta av trasslet går att reda ut eller bara hoppa över, och från den åttonde ungefär väntar en hel rad sköna upplevelser. För dig som är singel handlar det förmodligen mer om sex än om långsiktiga band men det är också något som kan ändra sig på lite sikt. Både jul och nyår utlovar extra skön romantik i år.

Bästa chansen: Vädur, Vattuman.

Bästa stället: På restaurang.

Bästa datumen: 19-20/12.


Girls night out

Usch vad jag fryser, helt köldskadad känner jag väl. Gick ut på stan en runda innan för att kolla in julmarknaden men gav upp rätt snabbt efter att jag köpt det jag ville ha. Åkte sedan ut till Dinners för att äta lunch... och satan i gatan va äckligt det va. japp det va vidrigt! Beställde hamburgartallrik och hamburgaren smakade och luktade som isterband, totalt vedervärdigt!!

ikväll är det girls night out som gäller. johanna å eve och kanske sofie kommer hit. ska försöka få hit marlene oxå tänkte  jag. kommer bli kanon roligt! stora frågan nu är ju bara kläder antingen en röd klänning eller en grå svart får se vad det blir.

och johan åkte ut igår oxå vilket verkligen var på tiden. killen kan som sagt inte sjunga men tror att det kommer gå rätt bra för han ändå. nu kan han köra sin egen grej med sitt skrikande och fans det har han ju tydligen gott om, haha.

måste nog ändra storleken på min text när jag skriver vissa verkar inte kunna läsa vad som står, hmm ja det e nog värt att tänka på!

Hoppas ni får en kul lördags kväll vad ni än ska göra, vem vet kanske syns i dimman;)!

puss på ögat


Nu är det dags för er att ge er!

Som varje fredag tänker jag babbla lite om idol och nu börjar jag bli riktigt trött på det här. Vad är det folk inte förstår? Idol ska väl ändå vara en sång tävling och den som är bäst på det ska vinna! Men tydligen har reglerna ändrats pga av att små tjejer sitter och röstar på en gaphals som de tydligen tycker är gullig. (hur tänker ni då undrar ju jag?) Ingen kan påstå att han är bra på att sjunga och därför ska han ut! Det är ju flera som redan åkt ut som är mkt bättre än den lille killen. Hade varit bättre om juryn haft lite att säga till om också eller ändrat på röstningssystemet så det blir lite mer "riktigt".

Marlene tyckte jag va lite taskig förra v mot han (vilket ja inte va, kan vara betydligt mer elak som ni säkert vet) och detta är ju inte Johans fel att folk röstar kvar honom men det är ju han som får ta kritiken. Nej tyvärr Johan du kan inte sjunga och har inget i idol att göra!

Skulle ni rösta fram ett parti med en statsminister för att han är gullig men utan hjärna som inte har ngn aning om vad tex Skåne ligger!? Tror inte så va, en statsminister ska veta vart Skåne ligger och en idol ska kunna sjunga så enkelt är det=)!

nu ha ja nog avreagerat mig tillräckligt för den här gng!


ibland går det inte riktigt

Gick inte riktigt som jag hade tänkt mig igår. Den ena tvättmaskinen hade nämligen fått fnatt igår. Den vägrade stanna utan bara gick och gick. För att få ut grejerna så va man tvungen att trycka på stopp och när man väl fick ut grejerna så var det fullt med skum och helt dyngsurt, knappt irriterande! Ska ta och ringa vaktmästaren strax.
Sedan när jag skulle sätta upp min adventsgran i fönstret upptäckte jag att sladden va helt förstörd så det blev inget med det heller men har iaf adventstomten i köket, alltid ngt!


Sedan blev det andra avenyn och så såg jag klart på en film, baby mama. Det var min torsdag det. Helt underbart att det är fredag idag är så sjukt trött så det ska bli skönt med förhoppningsvis lite extra sömn!


Den får aldrig några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner


Jag har blivit smittad...

... med julfeber! Japp ni läste rätt, Linda ha fått lite julinspiration och ni som känner mig vet ju att jag inte är ett jätte stort fan va julen. älskar förberedelserna men själva julafton är inte ngt direkt som jag jublar över kanske men det är ju mysigt.Så idag ska jag ta fram adventsgrejerna. Sedan på tisdag ska jag baka pepparkakshus och veckan efter det blir det julgodis. Nu ska jag bara se till att hitta min svarta gran också sedan är jag redo för julen! Måste passa på och fixa allt så fort som möjligt medan jag känner lite julstämning för man vet aldrig, för om den försvinner vet man aldrig när den kommer tillbaka igen!


 

Pratade med yvve innan: (pappas sambo)

Jag: finns det lax i år igen på julafton?

Yvve: linda det är en mån kvar till julafton!

Jag: det vet jag väl men jag är sugen på lax.

Yvve: ja det är klart det ska vara lax det har vi ju varje år

Jag: bra då vet jag det. har jag ngt att se fram emot!


Duktighetsdag

Nu är köket färdig tapetserat och det blev jätte fint om ja får säga det själv, vilket jag också får! Nu väntar vi bara på att kaklet ska komma som är beställt.

Idag blir det massa duktigheter gjorda av mig (förhoppningsvis). Jag ska tvätta, städa, handla och sen sätta upp adventsgrejerna.

Vill ha tag i en svart julgran också, ngn som vet vart man kan köpa det?



Alla har vi en skruv lös - den som inte tror det har två.


Barn el inte

Vid frukosten

man:
oj du var hungrig idag?
Jag: ja är alltid hungrig
man: det syns inte på dig, du kanske är med barn?
jag: japp och imorgon ska jag flyga till månen!

Dagens tistel/dagens ros



Går till Marlene, Johanna, Malin, Lina, Christopher och Emelie! För att de inte skickar tillbaka julpussen till mig. Hoppas den sticks riktigt ordentligt!





Den får Eve, Camilla och Emil för att jag fick julpussen av dem!


Thomas får också en ros för att han är hos mig nu och tapetserar!


Triss

Denna lånade jag av marlene

Tre saker som skrämmer mig:

    * mörker
    * småkryp
    * hat

Tre personer som får mig att skratta:
    *  mamma
    *  Camilla
    *  vissa vänner

Tre saker jag älskar:
    * familjen
    * vissa vänner
    * shopping

Tre saker jag hatar:
    * lögner 
    * droger
    * när lönen är slut


Tre saker jag inte förstår:
    * att folk vågar ge sig i lag med droger
    * hur folk kan ljuga för en rakt upp och ner
    * vart lönen tar vägen

Tre saker som finns på mitt skrivbord(på jobbet): 
    *  datorn
    *  en hel massa papper
    *  telefon

Tre saker jag gör just nu:
    * bloggar
    * lyssnar på radio
    * tänker

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
    * bilda familj
    * bada med delfiner
    * hoppa fallskärm

Tre saker jag är duktig på:
    * lyssna
    * shoppa
    * äta massa "fett"

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
   * din familj
   * några få utvalda du litar på
   * din inre känsla för rätt/fel

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
    * sjunga
    * vara mer social och öppen
    *  köra motorcykel

Tre favoriträtter:
    * pastarätter
    * pizza och kebab (ibland)
    * grillat kan vara riktigt gott


I natt jag drömde...

Drömde om mike inatt. Vi va på high chapparall och shoppade. Japp de hade faktiskt flera stora varuhus där som vi kollade in. Innan dess hade jag och Johanna(tror jag det va) rånat ngt så jag hade en hel massa med pengar. Det var inte så illa som det låter man fick råna det för det var mer som en tävling vem som hann först. Åkte till h.c med ngn konstig bil, m körde, som han sedan skulle köra med i en tävling. Efter shoppingen sa han att ja skulle ladda ner en låt, kommer bara inte ihåg vilken och det irriterar mig.

Det finns hur många låtar som helst som betyder ngt för en eller som påminner om ngt eller ngn df hade jag velat komma ihåg vilken det var.


Pobre diablo: mikes. Första gng han skulle visa den låten så satte han den på repeat och jag fick lyssna på den 7 gng medan han satt och sjöng med

Ngt med pinacolada: cams

Tatu, all about us: min och johannas låt, vi gjorde succe när vi "uppträdde" med den på en fest

Leona Lewis: Emilias, jag och emilia mailade varje gng den spelades på radion. (det blev många såna mail på en dag)

Det var en gång en liten fågel: Mathildas

Beautiful girls: sommaren i halmstad 2007

Johlene: jag, johanna, ulle, davve, nazif, mike sjunger den för fulla muggar i Saaben genom halmstad för ca 6 år sen

The last universe: lillen och jag på festerna på bangårdsgatan
Candyman: festerna hemma hos sofie
ngn hårig gubbe med hey ya:  stoffes

Finns hur många mer låtar som helst.

Sedan finns det ju  många låtar som kanske inte påminner om en speciell tid eller person men som ändå berör.


Over and out


världens mest mediakåtaste par enligt tidningar


nu har de gift sig, förstår inte hur pantad den bruden är som gifter sig med en sådan människa. ok att kärleken gör en blind men den behöver väl inte göra en dum!  men som tur är så är det helt och hållet hennes eget liv och hon gör ju vad hon vill med det.

jag vet är en the hills nörd, står för det och tar inget extra för det!

Plus/minus

 

GinaTricot:

Helt underbart att de har en It shop nu ju. Bara att klicka hem en massa grejer.

Tandläkare:

Trots att de alltid får mig att gråta så är de himla bra att ha dem ibland när tänderna krånglar. Speciellt när de skriver ut meduuucin!

Julledigheten:

Börjar ju närma sig med stormsteg. Så skönt att julafton är på en onsdag så man blir lite ledig. Kan man definitivt behöva. En hel massa extra dagar att sova ut på.

90210:

har sett de 3 första avsnitten nu och trots att det är lite överdrivet och sånt jag inte borde kolla på egentligen så kommer jag fortsätta följa det. jag är fast!

Kvarterspolis:

Vi har en himla tur som har en kvarterspolis hos oss. igår hade han sopat bort de få snökorn utanför dörrensom fanns där och när jag hade varit ute med casper så stod han och tryckte näsan mot fönstret förmodligen för att se att jag int etog med mig fler snökorn dit han hade sopat. Tänk hur de hade sett ut utan våran kvarterspolis!

 

Dåliga tankar:

Riktigt jobbigt att tänka för mkt ibland. Man vill bara putta bort dem men det går inte. Man skulle ha en on and off knapp till sånt där.

Gina Tricot:

Trots att det är kanon med it shop så är ju risken stor att man blir ruinerad.

Lönedag:

Som inte känns ett dugg för jag har så mkt utgifter denna månad plus alla julklappar som ska köpas. Mega tråkigt!

Lotter utan vinst:

Jag känner fortf att jag kommer vinna en stor summa snart men kanske ska börja satsa på ngt annat än tia och triss lotter. Några förslag, det ska bara vara sånt jag vinner på!


Tisdag

God morgon folket! Hoppas ni är piggare än vad jag är. Är helt sjukt trött. Tänker hela tiden att det bara är ca 4 v kvar sen är man lite ledig. Ska bli himla skönt!

Den här veckan som är nu händer inte så jätte mkt direkt. Thomas ska tapetsera har han lovat iaf. Sedan tänkte han börja med bänkskivan på lördag men måste ju kakla innan så det får nog vänta. På torsdag blir det tvätt och städ inför en tjejfest på lördag, det blir girls night out och på dagen där blir det först lunch på harrys (tror jag det blir) sen hem till pappa och fira honom.  Så lördagen kommer vara helt full. Får hoppas att man blir sugen på fest framåt veckan bara för det lockar inte alls nu. Men det hinner nog ändra sig=)!

Vad händer för er i veckan då? (om det nu är ngn som vill svara)



Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant.

 


Är det bara jag som tycker penicillin smakar klor?


8 tecken på att det är måndag

1. bekväma kläder, inget tajt och åtsittande här inte
2. jag snubblar på mina egna fötter
3. illamående
4. vrålhungrig hela dagen men kan ändå inte äta
5. trött och seg
6. får inget gjort på hela dagen
7. törstig som en gnu
8. det är inget bra på tv alls men ändå sitter jag framför tv:n och glor

kort


hannele - såhär såg det ut innan hon kramade toaletten=)


casper sitter och tittar upp på sin nya favorit mikael


jag och mathilda


emilia och calle <3

1 mån kvar

Satt och skrev in lite saker i min almanacka och upptäckte att det vara är 1 mån kvar till julafton. Helt sjukt ju. Vart har den här hösten tagit vägen? Känns inte som det va jätte längesen man började jobba efter semestern. Men missuppfatta inte mig nu ingen är gladare än jag om hösten och vintern kan gå fortare än fortast så det blir vår snabbare!

Gillar inte julen, eller jag gillar förberedelserna men inte självaste julafton tycker den är grymt seg och inget speciellt alls. Men allt innan gillar jag och tycker det är super mysigt. Mina grannar är verkligen ute i god tid de har redan satt upp ngn slags tomte med bjällror på sin dörr. lite väl tidigt om du frågar mig, de är tom värre än marlene ;)!

Ha faktiskt köpt 3 st julklappar också, duktiga jag!


 

 

 


God morgon

Måndag igen och det känns. Är sjukt trött och jag fryser. Hatar den här årstiden för jag hatar nämligen att skrapa rutorna på bilen. Det är det värsta jag vet.

Helgen har varit helt ok trots att det inte hänt så mkt, i fredags låg jag hemma med Casper och tittade på idol och film. Sen i lördags va ja hos pappa en runda sen åkte jag hem för att ligga i soffan resten av kvällen. Hade en lite dålig dag kan jag ju tala om så. Men så ringde Emilia på kvällen och tyckte ja skulle komma ner en runda. Tänkte först inte göra det men hade ju deppat ihop totalt om ja stannat hemma. Nere hos Emilia var det himla trevligt, skönt att träffa lite folk. Och Casper har nu hittat en ny favorit, Mikael, helt besatt va han.

I går blev det inga barn gjorda heller låg mest i soffan och glodde på oc. Lina och cam va hos mig en runda och jag å min kära syster hade tjafs om barn namn. Hon påstår att hon ska ha amanda nämligen. Glöm det! Så sa hon att vi får väl tävla om det. Låter verkligen stabilt! Ska se till att få en hel hög med barn så ska jag ta varenda namn som hon har. Syskonkärlek kallas detta....


 

 


casper fyllde 2 år igår.
min prins har blivit stor

 


fly

den här veckan har varit riktigt tuff vilket jag förstod att den skulle bli, sen finns det ju andra saker som inte gjort den bättre heller.
jag vet inte riktigt vad jag ska säga har så mkt tankar men jag vet inte riktigt hur jag ska skriva ner dem. jag vill men jag kan inte.

är så trött på mig själv och att jag är sån här. det är ju inte sån jag är egentligen. tror att jag stängt dörrarna omedvetet för att jag tror att det blir lättast, vilket det egentligen inte blir .önskar att jag kunde öppna dörrarna men jag behöver nog hjälp, vet att det är mitt problem och det är nog bara jag som kan göra ngt åt det jag vet bara inte hur jag ska göra och det är det jag behöver hjälp med, jag behöver nyckeln.

vill göra ngt kul imån känner att det behövs, vill fly verkligeheten en stund, bara för ett par timmar. skulle vilja gå på en stor glad och rolig fest. Sätta på mig ngt snyggt och få göra sig fin och bara ha kul.


Feeling so faithless
Lost under the surface


Tankar

Jag har förstått att jag lever i en drömvärld. Jag vet precis hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden och jag har kanske lite för stora krav och förväntningar. Lever i en total fantasivärld jag vet det och jag måste försöka komma ur den och se lite mer realistisk på saker och ting innan det är för sent för annars kommer jag gå miste om ngt som betyder.

Ibland känns det som man inte riktigt passar in nånstans. Kan ni också känna så? Finns lixom ingenstans direkt där man känner sig hemma. Men detta beror kanske också mkt på min sk drömvärld jag lever i jag vet inte, sen kan det bero mkt på bagaget också. Känns som man bara får en chans sen så är man stämplad för alltid. Väldigt svårt att förklara hur jag menar så jag låter det va så.


Men samtidigt en flicka måste ju få drömma eller hur?!


 


 

 


Idol Johan Palm

Jag måste få veta vad är det som är så bra med Johan palm? Han är inte söt, inte ens liten och gullig och han kan definitivt INTE SJUNGA! Han bara gapar och skriker ju och rösten är helt knarrig! Jag kan inte förstå vad alla små tjejer ser i honom, inte ens om ja va i tretton års ålder hade jag gillat han.
Jag hoppas innerligt att han åker ut ikväll men risken är väl att Robin åker istället tyvärr. Tycker definitivt att Robin förtjänar att vara kvar för han har varit riktigt duktig de senaste veckorna. Han har potential att utvecklas medan lilla Johan bara kommer att fortsätta skrika. Som jag sa sist hade man röstat på den som ska åka ut hade min telefon gått varm. Nu ska jag istället rösta så mkt jag kan på att Robin får vara kvar i tävlingen!


 

 



Vad är det folk gillar hos han, kan ngn vara snäll och berätta så jag förstår.

 


Fredag förmiddag

Har precis kommit tillbaka från tandläkaren nu. Slapp spruta=))! Men det e konstigt att de alltid ska hålla på och gräva och pilla där det gör ont, så smärtritt var det inte den här gng heller. Men måste säga att jag va super duktig och skötte mig alldeles utmärkt. Trots det blev jag utan ring, klistermärke och plastgubbe, vf? Det fick man ju alltid innan när man varit duktig. Vart går åldersgränsen på det egentligen?!


Jag tycker att eftersom jag varit så duktig denna vecka, jobbat och stått ut med så mkt smärta och för att det varit så synd om mig så tycker jag att jag förtjänar en present! Så känner ni er snälla är det bara att komma förbi med en (eller två) ikväll, jag är hemma!


 

Förslag på present!


 


Tyck till

Har ni sett den reklamen med Linda Rosing? Hon ska ju tydligen vara med i ngn sorts reality program där hon ska finna den sanna kärleken. Jag vill inte vara elak eller ngt nu men hur f*n ser människan ut?! Jag förstår inte vf man vill förstöra sitt ansikte på det där sättet. Iaf jag måste säga att jag tycker att den tjejen är riktigt patetisk. Vill synas och höras hela tiden, dokusåpa kändis, utvikningstjej, politiker, porrstjärna, tidningar- slut med fadde ihop med fadde slut med fadde ihop osv och så många program som möjligt. Nu ska man ju inte tro allt som står i tidningen men det känns som att hon är riktigt mediakåt. Men jag hoppas verkligen hon hittar den sanna kärleken i det här programmet för jag tyckte lite synd om henne när det kom fram att hon aldrig känt sig riktigt älskad för den hon är i ett förhållande. Och hallå hittar hon inte kärleken nu så kan de ju alltid göra en säsong 2!


Kollade på the hills igår och jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt kommer, så spännande så=)!
Spencer, behöver jag ens säga vad jag tycker om den patetiska människan! Jag fattar inte som tjej hur man kan vara tillsammans med en sådan idiot. Men antagligen är Heidi helt hjärntvättad av honom eller var kanske man ska säga läste ngt om att det tagit slut mellan dem men jag vet inte. Men förstår ändå inte hur Heidi kan vara så jäkla dum i huvudet och välja bort sina kompisar och sen sin syster. För man kan inte skylla hela tiden på att hon blir hjärntvättad heller hon har ju hela tiden egna val. Och om min pojkvän pratat så om min familj som Spencer gör om Heidis hade jag slängt ut han med huvudet före. Nää usch gillar inte såna killar som Spencer! De är bara för ynkliga.


 

 

 


Lunch dags

God eftermiddag på er. Allt bra? Gissa vem som inte sovit inatt heller?! Prexis, jag! Men det va inte tanden den här gng den kände jag inte av förrän på morgonen utan det va magen. Hade så ont mellan revbenen jag antar att det är pga tabletterna, nu är det bättre för fick en tablett mot magkatarr och det hjälpte.


På tal om helg så finns det verkligen inget att se fram emot denna helg som kommer. Förra helgen fanns det ju det men inte denna, förra helgen va en bra helg förutom slutet.

Casper åkte aldrig igår så det blir jag och han imån som kollar på idol sen på lördag blir det väl film antar jag. Såg att det gick några skräckisar på lördag, bla en film som ja cam å nisse kollade på i somras men sen skulle ja kolla klart på den sj vilket ja inte vågade så kanske ska se färdigt den.

Få se annars vad som händer, vem vet kanske händer ngt riktigt överraskande denna helgen!


Nu blir det mackedonkan för mig, jag kan äta igen nämligen=)!!


en hel massa onödiga frågor och svar

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
4
Vilken svordom använder du mest?
vill inte skriva ner dem här
Äger du en iPod?
ja
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
olika men mellan halv sex och sex
Hur många resväskor äger du?
inga
Var köper du dina matvaror ifrån?
Willys eller kvantum
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
det är olika men egentligen borde jag bara va den som tar bilden
Vilken var den senaste filmen du såg?
välkommen till familjen
Har någon av dina vänner barn?
jadå
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
det beror på hur mkt jag vann
Har någon någonsin kallat dig lat?
ja händer ganska ofta
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
har ingen cd spelare hemma
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
chokladmjölk hatar vanlig mjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
japp
Använder du huvtröjor?
ibland

Kan du vissla ?
ja
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
nej
Vem var den senaste som ringde dig?
eve
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
det tror jag absolut att de gör, både sk vänner och andra
Tittade du på tecknat när du var liten?
ja, det gör jag fortf
Hur många syskon har du?
2, cam och mala
Vilken film kan du alla replikerna till?
hmm kommer inte på ngn nu
Äger du några band-t-shirts?
nej
När flög du senast?
i maj
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
fyra
Läser du för skojs skull?
ja det gör jag, men inte just nu
Pratar du några andra språk?
engelska & lite spanska innan va ja super duktig på italienska också men det ha ja tappat
Diskar du din egen disk?
nej det sköter diskmaskinen
Har du gråtit offentligt?
aaaah många ggr jag kan vara en riktig lipsill ibland
Har du en stationär dator eller en laptop?
laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker?
så mkt det går
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
en till
Har du några tatueringar eller piercingar?
två tatueringar och tre piercingar
Kan du kasta macka?
ja
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
ja, tycker det kan vara ganska hett
Har du en blogg?
daahhh
Vilken är din favoritfrukt?
gillar all frukt men om ja måste välja så vattenmelon, vindruvor
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nej inte ett dugg
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
25
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
kommer inte riktigt ihåg när ja va arg senast
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
de valde mellan linda, maria och vanja. Men vanja va helt uteslutet sen enligt mamma för det va tydligen en flicka som hete så som spelade in vuxenfilmer(if you know what I mean) sen fick det bli linda.
Gillar du senap?
nej inte direkt
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ja det skulle jag vilja göra men vet bara inte om jag vågar
Sover du på sida, mage eller rygg?
somnar på mage och vaknar på rygg
Har du någonsin köpt något från eBay?
nej
Tycker du om att krama folk?
JA!!
Skulle du säga att du är trendig?
nej inte direkt
Har du en digitalkamera?
japp
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
skulle säga att jag inte kunde
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
har ingen
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
tror ingen bok ha fått mig att gråta
Vad är du allergisk mot?
idioter och andra knäppisar
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
haha absolut inte
Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
kan säga några alternativ ja har, amanda, angelina, hampus, sen finns det några fler
Vad var den senaste musik du lyssnade på?
det va joline som gick på radion nyss


Tack marlene lånade denna av dig. =)


2 år av saknad

 

Jag ligger i mörkret, tankarna kommer och går

Tankarna om honom jag minns det som igår


Det som glänser i mitt öga är en ensam tår

För att jag aldrig mer han se får


När jag lyckas somna är kudden alltid våt

Enbart tanken på han får mig att falla i gråt


Han var så fin så underbar

Hade något som ingen annan har


Han har en speciell plats i mitt hjärta

En plats fylld av glädje och smärta


Han kommer jag aldrig glömma

I mitt hjärta ska jag han gömma


I mitt hjärta kommer han alltid att finnas

För han är en människa jag kommer att minnas


Tankarna kommer och går

Minnena från honom de alltid består


Puss och kram min älskade vän

En vacker dag så ses vi igen!


 


M

saknar...längtar...vill

 


Onsdag

God morgon, allt bra? Här börjar det bli lite bättre. Svullnaden i kinden har gått ner lite nu och jag fick sova ända till kl 4 i natt sen började tanden värka ordentligt. Men det är ju iaf på bättringsvägen. Trots att jag ska till tandläkaren på fredag längtar ja riktigt mkt till helgen för jag känner mig helt slutkörd och jag behöver vila och definitivt sömn. Sen är jag hungrig också, sugen på riktig mat. Ha bara kunnat dricka blåbärsoppa till lunch nu i två dagar så hoppas jag kan äta ngt riktigt idag.

Idag händer det inte så mkt ska bara hem efter jobbet och ta det lugnt är ju som sagt helt slut. Casper däremot kanske ska till Ljungby resten av veckan. Får se hur det blir med det!



Var inte rädd för motstånd - kom ihåg att det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger


snart godnatt

har haft en ganska så smärtfrikväll hittills men börjar få lite ont i magen av allt jag blandar för att förminska det. men det är sånt man får ta förhoppningsvis får jag sova hela natten nu oxå..woohoo. så snart är den gamla linda tillbaka fast jag kommer kanske gnälla några dagar till, vi får se=)!

va och hälsade på M innan, tände två ljus och la en krans där.. vet att det är imorgon men ville gå dit idag istället. Det är alltid lika fint hos han!

Godnatt och sov så gott, ska försöka det jag oxå!


Tankarna kommer och går
saknaden den består
M

plågad och rånad på 15 min

Tandläkare är elaka och onda människor, de får alltid mig att gråta ,ja du läste rätt de senaste gng ha de varit så!  När jag kom dit idag började de med att slipa ner (jäkla hemskt ljud) en tand för att den stötte emot den nya när jag bet ihop efter det började den riktiga plågan, jag fick två sprutor med koksalt in i tandköttet utan bedövning, det gjorde riktigt ont kan ja säga. Efter det fortsatte de att trycka och känna en stund, men sen blev han lite snäll.
Han:  ja ska ta och skriva ut ett recept på penicillin åt dig
Jag: tack det va ju snällt
han: jag är snäll
jag: nu är du det ja
sen blev han lite elak igen
Han: du ska få en ny tid på fredag
jag: jaha men inga sprutor då va?
Han: det kan jag inte lova att det inte blir
jaha från att va lite mänsklig så gick han tillbaks till ond och elak. det är nog första gng jag inte längtar tills det är fredag för vem vill bli plågad och sen betala en stor summa pengar för det vilket är rena rama rånet!
funderar starkt på att söva ner mig ordentligt å dra ut varenda tand och skaffa löständer så slipper man det här problemet!
jaja det återstår väl bara att säga grattis till infektionen i tanden linda!

Grattis eve 25 år

"Ja må hon leva ja må hon leva..."



grattis på födelsedagen gumman
hoppas din dag blir helt underbar!

Tisdag

Natten va hemsk ska ja be och få tala om, vaknade runt två med en bankande och ilande smärta i käken. Det va så uppsvullet så jag inte ens kunde bita ihop, fick få upp och ta lite medicin för att jag skulle kunna somna om igen. Får se hur det känns framåt dagen är väl illa tvungen att gå till tandläkaren... men jag hoppas fortf att jag ska slippa det! Så jag är inte direkt pigg och glad idag heller.

Hur mår ni?



"Ögonkasten är kärlekens första brevväxling"


jobbig dag

har varit en riktigt jobbig dag idag både psykist och fysiskt måste jag säga om man nu får gnälla lite och det får man!  Bla har tanden jäklats med mig som bara den. helt uppsvullen om kinden så blir det inte bättre imorgon måste jag gå till tandläkaren vilket jag verkligen inte vill. förstår verkligen eves skräck för tandläkare speciellt efter de sista gng när man varit där enbart för att bli ännu mer plågad pga en jäkla tand får panik bara av att tänka på att sätta mig i den där stolen igen. Nä får hoppas på att det är bättre tills imån. medicinmannen har varit här med bra medicin så har kunnat äta lite och förhoppningsvis blir det lite sömn i natt iaf.
hoppas eran måndag har varit mindre smärtsam!



jag och min sk hårboll för 1,5 år sen
en väldigt långhårig casper

Hurt! texten passar in väldigt bra just nu

Seems like it was yesterday

When I saw your face

 You told me how proud you were,

But I walked away

If only I knew what I know today

Ooh, ooh

 

I would hold you in my arms

I would take the pain away
Thank you for all you've done

Forgive all your mistakes

There's nothing I wouldn't do

To hear your voice again

Sometimes I wanna call you

But I know you won't be there

  

Oh, I'm sorry for blaming you

For everything I just couldn't do

And I've hurt myself by hurting you

 Some days I feel broke inside

But I won't admit

Sometimes I just wanna hide

'Cause it's you I miss

 And it's so hard to say goodbye

When it comes to this, ooh

 

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?

Are you looking down upon me?

 Are you proud of who I am?

 There's nothing I wouldn't do

To have just one more chance

To look into your eyes

And see you looking back

  

Oh, I'm sorry for blaming you

For everything I just couldn't do

And I've hurt myself, oh 

If I had just one more day

I would tell you how much that I've missed you

Since you've been away

Ooh, it's dangerous

It's so out of line

To try and turn back time

  

I'm sorry for blaming you

For everything I just couldn't do

And I've hurt myself..

By hurting you











saknar dig så det gör ont!


Godmorgon, skit måndag!

Har inte så mkt och säga idag, mår katastrof! Ha inte sovit ett endaste dugg inatt bla på grund av huvudvärk och tandvärk! Så idag är jag inte på mitt bästa humör direkt kan inte prata pga tanden och det är ju inte jätte positivt när man sitter i en reception.


Tycker det är orättvist att jag ska få problem med ytterligare en visdomstand när vissa inte känner av sina alls. Och de som inte haft riktiga problem med dem kan inte föreställa sig vilken smärta det är.


Den dagen börjar närma sig också och förutom min tand är det det enda jag kan tänka på just nu. Känner att detta kommer bli en riktigt jobbig vecka och den är dagen kommer inte bli smärtfri!


Man kan inte begära av folk att de ska förstå men de som känner mig ser!


Hoppas ni får en bra måndag!


 

Älska mig mest

när jag förtjänar det minst

för då behöver jag det som bäst!


konstaterat efter helgen

* är förmodligen helt besatt av ljus vill bara ha fler och fler
* det går inte att ta ut pengar med körkortet
* det finns inte en enda papperskorg i/på hela ekhagen
* mörkret skrämmer mig fortfarande
* ikea består av en hel del gamar precis som på gekås
* oc är inte bra för mig, för mkt känslor
* trots att jag kan allt så är jag ingen höjdare på att koka ris
* har förmodligen gått upp 7 kg denna helgen
* det går inte att låsa toalettdörren med lgh:s nyckeln

sunday morning

Godmorgon på er, sovit gott? Jag somnade riktigt tidigt igår för att va lördag, runt elva va kl tror jag, men är ändå inte utvilad idag utan man känner sig nästan sjuk igen. jäkla tand som spökar!
 Ska snart äta frukost sen blir det duschen, fortsätta med oc samtidigt som jag jobbar lite sen ska jag ta och fixa hemma lite. Ska försöka få syster yster att komma hit och fika lite senare oxå är grymt sugen på lussekatter=)!
vad ska ni hitta på idag?



lördag kväll

det finns dagar och det finns dagar
det finns människor och det finns människor
ibland känns det som att man är varken eller


min kväll består av oc, tända ljus, julmust, choklad, ostbågar och pepparkaksdeg, skum komb enl vissa men det funkar. 

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 25, ska inte bli äldre än så

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? mammaoch thomas

3. Hur lång är du? 1,60

4. Vilken är den senaste filmen du sett? det va en film igår som gick på tv som jag inte kommer ihåg namnet på

5. Vem ringde du senast? eve

6. Vem ringde dig senast? Marlene

7. hur löd ditt senaste sms och till vem?  till kissstohper . Ok, nej han orkade inte idag, puss

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror på men älskar ju sms, speciellt att få

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? varken eller, men de är inte tillsammans iaf

10. När såg du senast din mamma? för ca 2 tim sen

11. Vilken ögonfärg har du? gröna

12. När vaknade du idag? vaknade flera gng inatt men gick upp vid halv nio

13.Vilken är din favoritjulsång? Last Christmas och Julen är här

14. Vilken är din favorit plats? sängen kanske, lat är jag! nej men det finns flera

15. Vilken plats föredrar du minst? kommer inte på ngn nu

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? inte den blekaste vart jag befinenr mig platsmässigt men då har jag en super fin familj iaf

17. Vad skrämde dig om natten som barn ? mardrömmar,  Mörkret och monstrena som fanns under sängen och i garderoben

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? senast var nog mamma som sa ngt skumt som vanligt som gjorde att jag började skratta

19. Hur stor är din säng? Stoooor

20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? oftast med pyjamas

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 stycken

23. Hur många landskap har du bott i?  only one, småland

24.Vilka städer har du bott i? har bara bott i vmo på 8 olika ställen

25. Föredrar du skor, strumpor elr barfota?  barfota på stranden, skor ute och strumpor inne

26. Är du social? är ganska blyg så inte jätte social direkt, förutom på helgerna haha

27. Vilken är din favoritglass? piggelin, top hat

28. Vilken är din favoritefterrätt? jordgubbar och glass, chokladpudding, blåbärspaj

29. Tycker du om kinamat? Jodå helt ok

30. Tycker du om kaffe? Japp

31. Vad dricker du till frukost? kaffe el juice ibland oboy

32. sover du på någon särskild sida? somnar på mage oftast men vaknar på rygg=)

33. Kan du spela poker? Jag kan allt

34. Tycker du om att Mysa/Kela? klart jag gör, finns det ngt bättre?

35. Är du beroendemänniska? av vissa saker ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej bara dagen innan

37. Vill du ha barn? Absolut!

38. Kan du några andra språk än svenska? ja lite, kunde de bättre innan,spanska italienska tysk och eng

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en pool? lite olika sådär, i poolen vet man iaf vilka odjur som finns där

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder!

42. Äger du dyrbara smycken? inte direkt

43. Vilket är ditt favorit program på tv? Vänner, oth

45. Vem är den roligaste människan du känner? det va svårt, har riktigt  roligt med de flesta av mina vänner. men jag och cam har precis samma sjuka humor som bara vi förstår. sen brukar det bli en hel del skratt med/åt eve och lill=)

46. sover du med gosedjur? Nej ha ju casper men innan dess sov jag alltid med kohund

47. Vad har du för ringsignal? just nu kat de luna med whine up

48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? nej

50. Flirtar du mycket? Nej det tror jag inte att jag gör

51. Kan du byta olja på bilen? nej sånt får pappa fixa

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? aldrig

53. Vilken var den senaste boken du läste? ohh kommer inte ihåg det va ngn med marian keyes

54. Läser du dagstidningen? Ibland..

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? om jag gör! ni ska se när jag och cam sätter igång med våra moves i bilen

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? mix megapol

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? det va nog ngt nam,n på ngn som ringde till jobbet igår

59. När var du i kyrkan senast? för två år sen på Mikes begravning

60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? gillade knappt några lärare på högstadiet haha men det va  gympaläraren Lasse då

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? när man va yngre brukade vi alltid campa på hagön brukade väl bli 3 dagar sådär

62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt till dig? Vet inte riktigt men det va väl idag när jag fick alla grejerna till köket. tack snälla mamma och thomas!!!!

Enjoy alla som vill!

nyshoppad

Nu är jag hemkommen från jönköping och ikea. Det blev bänskiva, diskbänk/diskho och en spishäll sen lite små saker som tex ljus. Är nog helt besatt  av ljus tror jag det är ju såå mysigt. Så nu är det bara att vänta tills thomas kan komma hita och fixa allt=)! Så snart åker min sk raket spis från medeltiden ut, jag är nöjd=)!

ikväll blir det inte mkt alls för min del. ska ta och tända lite ljus och kolla på ngn film med casper. Va lite avundsjuk under fm när folket började festa och va på väg ner till sensation i köpenhamn men nu är jag så seg så nu är jag inte lika avundsjuk. men de kommer få så kul så lite avis e jag allt fortf;)!

puss på ögat

Fredag med idol och film

Vilken härlig dröm jag hade inatt! Har ingen aning om vad den handlade om men jag vet att den va bra! Somnade tidigt igår också redan efter tio ngn gng. Sen vaknade jag dock av att johanna skickade mess vid elva och berättade att hennes cykel blivit stulen. Tjuv ställ tillbaka hennes cykel!


Igår blev det inget vettigt gjort överhuvudtaget. Lagade bara mat sen kom cam och Lina förbi och därefter kom Marlene med mina två mary kay ögonskuggor jag hade beställt. Så vi satt mest och pratade om allt och inget. Till slut gick nog vårat samtal lite över gränsen.


Ikväll blir det idol och sen film och som jag alltid säger varje fredag, hoppas verkligen att johan åker ut ur idol ikväll. Jag kan inte förstå vad folk ser hos honom, killen kan verkligen inte sjunga han bara skriker och alla småtjejer som springer efter honom, ehh vad sjutton gick snett hos er?

Hade man röstat på den som ska åka ut så hade min telefon gått varm!

Vem tycker du ska åka ut?

 

Marlene och jag

 


marlene tyckte nog att lina gav oss lite för mkt info igår haha
själv är man van om man nu ngnsin kan bli det ;)

Grattis på namnsdagen emil och emilia!!!

 


En av mina favoriter


Tänkvärt och ngt som alla borde bli bättre på. har haft med denna ett par gng innan men tycker gott den kan få lite mer tid i rampljuset=)!

To often we don't realize what we have until it's gone
To often we wait to late to say
"I'm sorry I was wrong"
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts
And we allow foolish things to tear our lives apart
far to many times we let unimportent things into our minds
And then it's usually to late to see what made us blind
So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for
the little things in life that means a lot




dagen börjar närma sig nu och det känns





Torsdag

God morgon allihopa! Hur är det?

Jag mår fortf helt skumt. Önskar bara att det slår ut ordentligt istället för att man ska gå runt och må halv bra.

Igår va det kiosken som gällde så det blev en hel del godis ätande kan jag säga. Inte för att jag va sugen eller så utan bara för att det va där precis framför mig. Har tydligen ingen vidare själv disciplin!

Tyvärr förlorade Tigers med 2-3 igår mot Hässleholm. Men det lilla jag såg så tycker jag att de spelar mkt bättre nu och jag är helt säker på att det blir vinst borta på söndag.


Ikväll har jag ingenting planerat utan ska bara vara hemma och bara vara=)! Har dock ett litet mål ska plocka undan mina kläder på golvet i garderoben bara!

Vad ska ni göra?

  

  


Arbeta som om du skulle leva i evighet

Älska som om du skulle dö idag


Min blogg suger!!!





Enligt anonym så suger min blogg ordentligt. Snällt av denne att lägga tid på att skriva och berätta det för mig så jag vet om det. Får hoppas att du slipper knappa dig in på min sida igen för vi vill ju verkligen inte att du ska behöva läsa en blogg som suger så ordentligt.

Himla snällt av dig som sagt att ta dig tid att påpeka detta för det är himla viktigt för mig vad en anonym person tycker, så jag säger tack för din kommentar trots att den va allt annat än underbar!



Min blogg för vissa suger

För andra den duger

Alla har rätt till sin egen åsikt

Utan att behöva oroa sig för en konflikt

För mig är det inte så viktigt

Ni känner ändå inte mig på riktigt

Oohhh haha




Puss på ögat





Jag är en dålig mamma

Casper följer mig precis vart jag än går, vare sig det är till toaletten eller in i garderoben. Så efter ett toalettbesök igår går jag ut på balkongen för att prata i telefon. sen kommer cam och lina efter en stund och undrar vart casper är för han brukar ju alltid springa till dörren när ngn kommer men inte igår. Det visar sig iaf att jag stängt in det lilla livet på toaletten!




godmorgon förresten! hoppas allt är bra med er. själv har jag mått bättre känns som jag ska bli sjuk. har ont i halsen, ryggen, känner mig febrig och fryser. Jag kanske bara är allmänt trött så får se hur det blir under dagen. ska stå i kiosken efter jobbet också vilket jag inte alls känner för. Har precis börjat om på OC så känner bara för att bädda ner mig och slö glo på massa avsnitt av det! Krya på mig!

Varför ska man vara frisk i en sjuk värld?

Lista/utmaning.... i brist på annat

1. När gick du upp idag? sex
2. Diamanter eller pärlor? Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio? Mamma mia 
4. Favorit-TV- program? Vänner, OTH
5. Vad åt du till frukost? Kaffe och fralla 
6. Vad är ditt andranamn? Marie
7. Din favoritmat? Pasta i alla former
8. Vilken mat gillar du inte? jag är kräsen så det är mkt bla potatisgratäng
9. Favoritchips? Estrella dill
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Ngn bränd skiva
11. Vilken bil kör du? en svart golf har inte döpt henne än
12. Favoritmacka? Snipens ost/skink jägare eller duvans frallor
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? Snålhet och såna som alltid spelar offer bla
14. Vilka är dina favoritkläder? Klänningar eller min rosa mysdress
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Spelar ingen roll bara det är varmt och skönt och tillgång till mkt shopping med ngn/några jag tycker om
16. Favoritklädmärke? Har inget favoritmärke utan köper det jag tycker är snyggt
17. Var vill du dra dig tillbaka? Inte ens tänkt på
18. Favorittid på dagen? Om det är en vardag så är det när jag slutar jobba 
19. Var är du född? På värnamo bb
20. Vilken är din favoritsport att se på? Hockey el fotboll
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca-Cola ibland pepsi ibland
22. Fotboll eller ishockey? Beror på vilka som spelar
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? nattuggla 
24. Pedikyr eller manikyr? manikyr
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jag har massa spännande att berätta, nyfiken?!
26. Vad ville du bli när du var liten? Stor, nä men advokat
27. Bästa barndomsminnet? Har inga barndomsminnen föddes förmodligen som tonåring
28. Varit i Afrika? Nej
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? Ja, armar och ben och låtsades att de var brutna
30. Varit med om en bilolycka? Bilolycka vill jag inte kalla det
31. Favoritdag i veckan? Fredag
32. Favoritrestaurant?  Ingen aning
33. Favoritblommor? Rosor
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? Bella funkar alltid
35. Äger du en cykel? Näpp jag är en bilmänniska
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Ohhh svårt finns många...systemet kanske..skojar!!!
37. Läggdags? När jag är trött
38. Vad lyssnar du till just nu? Radion
39. Favorit färg? Rosa, svart
40. Hur många tatueringar har du? 2st, förmodligen 3st om ett tag


Till er som vill!
Enjoy!


God morgon gott folk!

Hur är det idag? Kan inte påstå att jag är mkt piggare, hörde inte ens att kl ringde första gng och sen när jag steg upp hade jag ont i ryggen och huvudet. Men piggnar förhoppningsvis till snart=)

Kan säga att jag nådde precis  mitt mål igår också. Mer blev det inte för camilla kom hem till mig och tjötade lite.


Har ett litet film tips till er, om ni inte har sett Taken så måste ni se den, kanon bra!



 

Ditt rykte skapas av andra din karaktär skapar du själv


mer bilder


mina söta små systrar


vi ska dit upp, mot stjärnorna!


shake it cam

Veckans att göra lista:

Måndag: hade planerat att det skulle bli film med lillen idag men det visade sig att han skulle åka bort en månad. (Tur man hänger med!) ingen ide att jag ens säger att ja ska göra ngt idag för det kommer inte ske ändå. Mitt mål idag är att plocka ur diskmaskinen och plocka in i diskmaskinen.

Tisdag: tvätta

Onsdag: Stå i kiosken

Torsdag: Vara glad för att det är fredag dagen efter

Fredag: kolla på idol och sen film med kissstopher

Lördag: Ikea äntligen! Sen på kvällen är jag ganska öppen för förslag! De flesta åker ju iväg på sensation och jag har varit super avis men kan säga att det är jag inte längre hade nog aldrig orkat med det som det känns nu!


Detta var min intressanta vecka! Visst har jag ett himla roligt och händelserikt liv!


bilder från evs fest








Back from the dead

Igår var jag inte kaxig ska jag lova er. Från att det att jag vaknade vid tio tiden till tre så spydde jag konstant. Fick inte i mig ngt alls och den lilla saften jag fick i mig kom upp direkt. Kan Inte fatta vad det här kom ifrån för det var inte så att jag va direkt full i lördags. Utan jag va nog ändå en av dem som va mest lugn och sansad. Kanske hade fått i mig ngt konstigt eller ngt.

Vid tre tiden började iaf den riktiga linda komma tillbaka vilket innebar att jag blev hungrig, vrålhungrig rättare sagt. Mamma kom med mc men det smakade inte kanon direkt så det fick bli pizza sen lite senare. Lina och cam kom förbi och ingen av oss var direkt som vi brukade låg mest i hög i soffan och glodde på tv, ingen som orkade prata.


Lördagskvällen spenderades först hos calle sen uppe i borgen. När vi kom dit så blev det mat direkt.

När jag skulle hämta mat för tredje gng fick jag frågan:

Näee Linda nu igen?

Jag: ehh mmm

Mat är gott=)!

Kvällen fortsatte med massa massa prat och det blev en hel del dansande. Vissa fick tom blåsor på fötterna, inte dåligt! Kvällen va sjukt kul bara synd att det slutade som den gjorde. Tack alla och speciellt eve för i lördags!


Har sovit ultra mega super dåligt inatt, som jag alltid gör när det varit fest på lördagen, hoppades att jag skulle bli sjuk under natten men när jag vaknade i morse va besvikelsen stoor, ingen feber!


Godmorgon

Allt bra idag?  Med mig är det kanon! idag är det ju dags för eves stora 25 års fest. Woohoo! Ska bli så himla roligt.
ska inte göra ngt alls innan festen tänkte jag. 
Dagen kommer nog gå ganska fort, ska kolla på ngn film sen köpa några strumpbyxor, sedan måste jag börja göra mig i ordning vid tre tiden för sen ska jag lämna casper hos pappa och sen va hos calle vid fem. Nu ska jag kolla lite kläder på It (ja vet ha sagt att ja inte ska köpa mer kläder på ett tag... men tänker göra det ändå för det är så kul=)!
Vad ska ni göra idag?


eve

Vinn en Guess väska hos Jenilita

Var med och tävla om en  söt liten Guess väska hos Jenilita



Fullspäckad helg


Upptäckte att jag har en rätt fullspäckad helg framför mig. I morgon blir det antingen jkpg och ikea eller så kanske Thomas skulle komma hem till mig och fixa lite. Tycker det går ganska sakta på den fronten, ja menar köket och allt annat. Men det är inte mkt att göra åt. Finns det ngn där ute som känner att de gärna vill hjälpa till med att tex tapetsera, lägga golv mm så får ni gärna säga till.

Sen imorgon kväll är det dags för 25 års fest, det är eves tur att bli riktig tant nu! Så henne ska vi fira imorgon och innan dess ska jag hem till calle för en liten förfest. Ska bli himla trevligt!


Johanna ska med också men henne ska jag hålla mig ifrån under kvällen, den här flickan har väldigt dåligt inflytande på mig ska jag säga. Förra lörd försökte hon bla övertala mig att skicka iväg ett sms, lite dumt att skicka vissa sms på en lördagskväll kan lätt uppfattas som fylle sms, vilket det förmodligen hade blivit om jag hade skickat iväg det då. Men stark som jag är så skickade ja inte=)! Nä då johanna ha inte dåligt inflytande på mig vi kan bara vara en dålig kombination ibland;)


På söndag är det fars dag så då ska vi hem till han och äta. Vi ska grilla kan det bli bättre eller!

Känner att det kommer bli en riktigt bra helg, det är bara ikväll som är lite osäkert. Jag vill ha äckelkväll, kolla på idol och sen gothika. Ngn som är sugen? Anmälan görs senast kl 15.00 här eller på mob!



puss


Woohoo fredag!

God morgon! Hur är det med er? Allt bra hoppas jag. Själv mår man kanon idag. Det är så underbart att det är fredag idag.

Gick upp lite tidigare idag och gick en lång promenix med Casper. Hemskt duktig är jag om jag får säga't själv och det får jag!


Igår var jag också duktig städade och fixade lite. Sedan kom kusinen och hans flickvän för att hämta ett tv spel som jag hade lånat av dem i ca 10 år. Tack för lånet! Sedan gick jag ner till cam och vedde och hälsade på. Cam skulle åka hem till mamma en runda också så jag tänkte att jag behöver lite mat och andra nödvändigheter så jag kan följa med dit och se vad de har att erbjuda. Gick igenom deras kyl osv men hittade inget som föll mig i smaken så får ta mig till affären idag istället.

Hann med en hel del igår och trots att det mesta av tiden gick åt till att prata i telefon så var jag riktigt duktig igår, faktiskt!


 



En sak är klar när man är ensam är man i alla fall inte i dåligt sällskap

eller hur?


Läggdags!



"De flesta människor tillbringar sitt liv med att gå och lägga sig när de inte är sömniga och stiger upp när de är det

*natti natti*

fat ass och lussekatter

Igår skulle jag prova ett par jeans hemma som jag inte använt på år och dar. Tänkte se om jag kunde komma i dem och det gjorde jag utan problem(lite stretch). Stod där och speglade mig och var hur nöjd som helst eftersom jag kommit i dem sen vände jag mig om för att se hur de satt där bak. Jag fick se ngt så gigantiskt!!! Visste inte riktigt vad det skulle föreställa för ngt. Undrade vad den kom ifrån och jag var helt säker på att den inte var min. Blundade skit hårt en gng och kollade sen igen men den gigantiska saken var kvar. Det är väl bara att acceptera att den sitter där men den är inte här för att stanna!


Igår när jag va och tankade såg jag att de hade fått in lussekatter på Preem, LUSSEKATTER=)! Jag älskar det och kan äta hur många som helst. Så gott!


Kanske borde se ett samband?


 

 


Vad ska man göra?

Vad fasen ska man göra för att få sova en hel natt utan att vakna?! Jag kommer inte riktigt ihåg sist jag gjorde det. Det är ofta pga mardrömmar jag vaknar men de få nätter jag inte har det kan jag väl ändå få sova, eller?!

Jaja, det är väl bara att vänja sig antar jag. Allt bra med er idag då?


Undrar vad jag ska hitta på idag, skulle vara mysigt och laga lite mat bara och sen tända lite ljus och kolla på en film. Tror nog det får bli det, jag Casper och massa ljus, väldigt romantiskt haha! (kan man bli mer patetisk tror ni?)


Tea time!

Hemkommen från en jätte bra match, den va inte bara bra för att de vann med 3-0 utan de spelade riktigt bra oxå. himla kul match faktiskt=)! satt  på helspänn hela tiden och ingen spindel heller, tummen upp för det!
nästa hemmamatch lär jag inte få se så mkt av för då står jag i kiosken och ska serva alla små liv med godis!

Helt iskall är jag nu, mina fötter känns som två isklumpar. så nu ha ja tagit på mig min nygamla kärlek(pyjamasen för er som inte hänger med), mina fossingar och håller på och kokar lite te.
hävdar fortf att jag behöver ett badkar, ni kan ju ha det i åtanke när ni ska börja köpa julklappar till mig!

puss på ögat

Nedförsbacke

Nu har nedförsbacken börjat och det betyder att helgen närmar sig med stormsteg! Lill lördag idag, ska ni göra ngt kul? Själv blir det först hemåt för att fixa lite mat och gå ut med Casper, sen blir det hockey. De senaste matcherna har det hängt ner en spindel från taket som har tagit upp min koncentration får hoppas att den hänger ngn annanstans i så fall idag!


Varje morgon så hämtar jag alltid frallor och bröd till jobbet från ett fik här i stan. Och när tjejen som jobbade där skulle ge mig kassen med bröden så tappade hon ut dem på golvet. Oj sa hon du ska få några nya istället. Men sen lade hon ändå upp dem på hyllan igen så det är ju ngn annan som kommer att köpa dem istället. Ja det man inte vet mår man ju inte dåligt av som sagt!


 

 

 


God morgon

Mittendagen är här vilket innebär att nedförsbacken snart är här. Har en riktigt tråkig jobb dag framför mig. Vilken bla innebär att jag måste gå ut i grannhuset i deras källare och därifrån har jag fortf mardrömmar från alla spindelattacker. Får hoppas att de äckliga små monstrerna har gått och lagt sig för vintern nu eller för alltid!

Allt bra med er denna onsdag?

  

  

De val du gör idag påverkar dina val du gör imorgon


godkväll på er

äntligen är den tråkiga tisdagen snart över. har varit en lång tisdag med lååångt möte osv. Höll mig vaken iaf genom hela mötet och jag lyckades nog tom se ut som jag tyckte allt var intressant som de diskuterade oxå! Starkt!

imorgon får vi hoppas på en roligare dag. men det tror jag nog det blir. jobbet kommer inte bli super kul för ha jätte tråkiga saker som jag måste fixa där men sen efter jobbet är det hockey...yeeiij!
Fick med mig cam en gng på en match men hon tyckte nog inte det va så kul, när första perioden var slut så sa hon
Är det rast nu?

sov gott!


Tråkig tisdag

Ja har mina aningar om att den här tisdagen kommer bli riktigt tråkig. Förmodligen riktigt jobbig också! Vi har sk tertialmöte i eftermiddag och det ska jag tala om att dem är inte kalas roliga direkt. Och inte bara det utan innan dem brukar det vara riktigt stressigt vet inte varför men det är tydligen mkt som ska vara gjort innan och det är oftast jag som måste göra det, idag är väl inget undantag utan idag får man väl stressa järnet antar jag.


Igår när jag kom hem så tänkte jag ta tag i min lgh och städa undan lite men när jag kom hem var det skinande rent. Lina den lilla sötnöten hade städat i ordning i hela köket, så söt så!


Fick veta att Johanna levde igår också hade inte hört ngt från hennes sen i lörd och hon hade inte svarat när jag hade ringt. Men förstod varför igår, de hade festat till tio i sönd morse så hon va praktiskt taget lite halv död i sönd df hon inte svarade.

Johanna: Träffade jag dig på Harrys?

Linda:(tänker att hon måste ha blivit helt knäpp eftersom vi gick dit tillsammans)

Bra att du hade kul i lörd gumman!=)


 

 


regnig dag, dagen före midsommardagen
på väg bort till måsen
helt sjukt rolig dag, men inte lika kul dagen efter haha

 


jag har en ny gammal kärlek<3

Gammal kärlek rostar aldrig sägs det och det stämmer, min nya kärlek är på riktigt och den värmer mig om nätterna..

och det är min gamla flanell pyjamas!



vill gå runt i den jämt. och grannarna har sett den innan för när ja bodde på klarbärsvägen så brukade jag springa över till marlene i den. En gammal favorit är tillbaks i bilden!


Illamående

En stor jäkla klump i magen och det känns som jag vill spy rätt ut. Men tror inte att de uppskattar att jag gör det på jobbet så det får vänta tills senare.

Idag är en sådan dag, känslig dag, skulle ngn säga hej till mig på ett konstigt sätt eller ge mig en konstig blick så skulle jag börja gråta på stört. Riktigt jobbigt med såna här dagar orkar inte träffa el va social överhuvudtaget.

Annat var det i lördags satan i gatan vilket bra humör jag va på då. Älskade precis allt och alla och tyckte alla va så söta osv osv. Helt sjukt hur mkt kärlek jag måste spridit, speciellt till Gunnar och Lina. De var nog mina favoriter i lörd och de fick stå ut med mkt tjat från min sida och jag skulle ta hur många kort på dem som helst. Jag tyckte ju de va helt otroligt söta ihop i lördags. Det är tur att de känner mig iaf och vet hur tjatig jag kan bli när jag är lite rund under fötterna! Men tur att man blir på det hållet iaf att man älskar allt och alla istället för att hata, hade nog blivit tråkigt då. Mer kärlek behövs! Som sagt annat är det idag, idag är jag inte på sånt sprudlande humör.

Ska hem och äta äppelpaj till lunch som jag gjorde igår... kanske gör så att man mår bättre!


Bilder






första månd i nov

Varför kunde jag inte ha vaknat upp idag och varit sjuk? Har sovit lika dåligt som jag brukar göra natten mellan söndagen och måndagen så ville bara ligga kvar idag.

I veckan som kommer händer det inte sådär super mkt tror jag inte, tertial möte imorgon på jobbet, förhoppningsvis ska Thomas tapetsera i mitt kök sedan på lördag är det 25 års fest.


Vi ska börja med ett nytt tidredovisningsystem idag på jobbet så ska börja kolla lite på det nu för jag fattar ingenting!


*gäsp*


Diskussioner

Under ett försök att koppla in singstar
Jonte: Emil du ha ju gått el du kan väl koppla in det.
Emil: ja man behöver ju säkert ha gått el för att kunna koppla in det.

(johanna hjälpte dock till så mkt hon kunde genom att dra ut varenda sladd hon såg och kom åt)


Rökning under fläkten på kärleken
Johanna: du behöver rengöra din fläkt den är jätte äcklig. Där är ju sånt fettlösande som du kan spruta på.
Johannes: ja eller så kan vi spruta det på jonas

(vi hade precis konstaterat att jonas gått upp lite)


gårdagen

det blev lite festande för min del igår iaf. va först en sväng hos mathilda sen åkte jag och johanna vidare till kärleken. Sedan blev det harrys. Och jag cam å lina konstaterade idag att vi dansade allihop konstant, från att vi kom dit tills det stängde.. En helt ok kväll! Nu ha det blivit harrys två helger i rad vilket är väldigt ovanligt nu för tiden men nu dröjer det nog tills nästa gng. Sa det till eve att både igår och förra lörd va det så mkt folk man inte kände igen och det är sjukt kul att se nya ansikten istället för de gamla vanliga harrys profilerna bara. Eve sa att det kanske berodde på att vi blivit äldre att det är mkt nytt yngre folk men jag vägrar tror på att det beror på att vi blivit äldre jag tror att det är folk utifrån som tycker det är kul att åka till vmo och festa;)!

söndagen har jag bara tillbringat hemma. först i sängen med ett par filmer, legally blonde och my moms new boyfriend.  Fick sån julkänsla i morse när jag vaknade. Först för att det va vitt ute eftersom det va så kallt sedan sov jag i en flanell pyjamas vilket jag inte gjort på flera år. och det kändes som jul då för att på julaftonens morgon gick man upp i pyjamas och så fick vi alltid varsitt paket som kunde sysselsätta oss till kvällen när tomten kom, lite långsökt kanske men ändå=)!

är det bara jag som blir på sånt myshumör dagen efter jag har druckit?! Blir alltid så kramig, tur att jag har casper då som jag kan krama.

puss


jag är redo!

japp, nu är jag helt klart redo för min hemmafru roll.
som sagt varit uppe sen tio i sju och tvättat
handlat
ätit nyttig frukost(havregrynsgröt)
bakat mjuk pepparkaka (på 2000 tals vis men ändå)
och nu lagar jag lunch. testar en ny sak som jag aldrig gjort innan, lax med hummerfond i ugn och pasta till få se om det blir ätbart! men det blir det säkert;)!
sedan tänkte jag kolla så folket nere på karlsdal lever. tänkte gå och hälsa på pappa och co nämligen. medans maten är i ugnen och samtidigt som jag städar så kollar jag på scream 3, lite b film kanske men det är ju ändå halloween då ska man titta på sånt här!

snart är det försent att bjuda mig på halloween fest! jag är en väldigt upptagen flicka och har förmodligen många erbjudande att välja bland så skynda dig om du vill vara först och få chansen att festa med mig!  ;)

 


good morning


lördag morgon

godmorgon allihop!
Allt bra med er? jag är uppe med tuppen idag för jag håller på att tvätta, så duktig så! pigg vill ja ju inte påstå att jag är känns som jag är lite bakis. casper kanske hade spetsat min cola el ngt.

igår gjorde ja inte så mkt mer när jag kom hem. va bara hos M och tände ett ljus sen åkte jag hem och hoppade i säng. idag blir det som sagt först lite nödvändigheter sedan får ja se va som händer.

puss

Design