Gott nytt år


Gott nytt år till er allihop!



nyårsafton

imorgon är det nyårsafton och som jag har sagt hela hösten så bryr jag mig inte så mkt. Känner att jag är i ngn slags mellanålder för nyårsafton hur konstigt det än låter. Det var mer spännande och roligt när man var yngre och det kommer nog bli mer speciellt sen när man blir äldre och har familj oxå. Nu ser jag det mer som en vanlig helg. Vet inte hur jag kommer spendera morgondagen ännu för måste se till att bli frisk först och främst sedan får jag se. är bjuden på 3 olika tillställningar så får se helt enkelt orkar inte bestämma ngt.
Nyårslöften är ingen idé att ge för man håller aldrig det ändå och de är ju till för att brytas däremot tänker jag försöka ta vara på tiden lite mer under året som kommer och se till att göra lite mer saker jag vill göra. Tänker inte bara låta tiden gå utan jag ska ta tillvara på den så mkt som det bara går!

Har ni några nyårslöften?

året som gått

2008 har varit ett ganska lugnt år tycker jag. inga större händelser direkt. Våren gick förbi ganska fort, va på teneriffa där jag blev matförgiftad senare under våren va jag på fastlandet i spanien. Mamma och thomas hittade äntligen en stuga i halmstad som de köpte där stora delar av sommaren spenderades. Det spenderades oxå mkt tid i jkpg med jkpgs trion som vi lärde känna i början av sommaren.
Hösten har försvunnit ganska fort och obemärkt förbi tycker jag utan några större händelser.
Jag känner på mig att 2009 kommer bli lite mer händelserikt och spännande. Under våren blir det göteborg, spanien och förhoppningsvis stockholm iaf. sommaren tänker jag inte planera utan ta den som den kommer. Till hösten är det dags för min 25 års dag och det är då jag blir vuxen så måste se till att den blir riktigt bra. Känner att det kommer ske en hel del förändringar under 2009 och jag är redo för dem!

   

   

   

   

synd att jag inte har min kamera tills imorgon så d lär inte bli några nyårsbilder för min del!
ni andra får dela med er=)!

vilken liten jäkla snorunge!

gissa vem!? jo jag, jag är en riktig liten snorunge, och jag är inget stort fan av snorungar. måste säga att jag föraktar mig själv just nu. I despise me! ett riktigt litet äckel är jag som går runt här och snorar, nyser och sprider massa snusk baciller. dricker kan jang som vatten och echinagard häller jag i mig som om det inte fanns ngt annat. men hjälper det, icke! jag har verkligen varken tid eller lust att ligga hemma och vara sjuk, måste jobba! men det blir nog inget med det imorgon får stanna inne i sängen imorgon och jobba i slutet av veckan istället... prosit..

och som pricken över i:et har jag feber....verkar som 2009 kommer börja sjukt bra för mig.. haha

krya på mig hälsningar vore på sin plats, presenter är inte heller fel!



en hårt arbetande sjukling

Ngn mer än jag som jobbar idag? Jag sitter på jobbet och mår verkligen blää. Har haft så ont i halsen sen i lördags kväll, känns ungefär som ett rivjärn, och nu börjar jag bli riktigt sjuk. Historien upprepar sig för att för exakt ett år sen mådde jag inte heller bra så dagen efter nyår blev jag vrålsjuk. Hoppas jag kan hålla mig till dess i år också fast som det verkar nu kommer det nog inte bli så.

Krya på mig!

 


 


 

eftersom jag inte har min kamera än så lägger jag in några bilder som är från några veckor sen

purple people!


 

 


vilken dag är det?

dagarna är väldigt förvirrande just nu tycker jag. har nästan ingen aning om vilken dag det är. tror att det är lördag men det känns som en skum måndag.
juldagen va kul tycker jag, den spenderades mest på andys med trevliga människor. gårdagen va oxå bra. va på fotboll i sporthallen och kollade när mina systrars pojkvänner spelade, efter det åkte jag och camilla hem hit och lagade lite mat och kollade på oc. och det är precis det jag gör nu oxå, är snart klar med första säsongen så ska fortsätta kolla nu...

min kamera är förresten återfunnen, vilket gör mig väldigt lättad, den låg i bilen som vi åkte hem med=)!

samlade



ikväll är vi fem samlade igen för första gng på superlänge.
ska bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot det=)!
syns kl fem tjejer!

Ett bra rim men som inte stämmer

Det finns fler rimmare än jag tydligen. fick detta sms igår:

Elak mot andra du ofta är
Att vara dum är för dig inga besvär
Men nu är det jul så d passar väl bra att bli snäll
"vaffö int börja redan ikväll?
God Jul

haha riktigt bra rim men vi vet ju alla att det inte stämmer=)!


man ser ju på mig att jag är super snäll!

juldagen

De senaste dagarna har varit bra men en aning stressiga. I tisdags va vi i jkpg och shoppade. Man märkte redan då att nja inte mådde så bra eftersom jag inte ens va på shoppinghumör, har nog aldrig hänt innan så ja köpte inget mer än lite små grejer. Vi va och åt på en restaurang där, En italienare En grek, satan i gatan vad gott det va. Dit kommer vi definitivt åka fler gng!
På kvällen där va vi hos mile och firade henne och spelade bingo lotto, tyvärr måste jag fått fel bingolott för jag blev inte miljonär. har inte riktigt förlåtit den personen som gav mig fel men hon ska få en chans till.

igår va det julafton och den va precis som alla andra. Mådde inte så bra igår så det va ju lite synd för hade ju inte så mkt ork till ngt. Häller i mig kan jang som vatten nu för att jag ska orka med kvällen. Är super nöjd med mina julklappar iaf fick pengar som ja ska köpa en ny tv för, presentkort, skålar, tequila rose, super fina vinglas som jag råkade ta sönder det första jag gjorde eller bara ett av de fyra men mamma skulle köpa nya så jag hade 7 st, sen en hel del små saker. Jag hade visst varit riktigt snälli år tro det el ej=)!

Nu hoppas jag bara på att jag blir bättre tills ikväll då vi först ska hem till eve sen till andys på förfest. kommer bli en super kul kväll bara jag mår bättre!

tack för en trevlig julaftonskväll
trodde inte jag hade varit så snäll
jag trodde inte jag hade varit det
men nu är det ngt jag vet
jag är helt enkelt bäst
och den som familjen gillar mest!;)




här kommer en taxibild. syns inte på oss men det stank skit i den taxin vi åkte i!

God Jul

Julaftonsmorgon och jag har inte alls den där myskänslan som man borde ha på julafton. Däremot ha ja fått min första julklapp. En förkylning och halsont. Det va precis vad jag hade önskat mig så är super glad. Är det ngt ni önskat er oxå?
Nu måste jag äta frukost och sen ska jag börja göra casper och mig julfina, heta som gröten kommer vi bli!

GOD JUL på er nu hoppas eran julafton blir allt vad ni önskat er!



Dagen då ja blir miljonär

trots att jag är ledig är jag en duktig flicka. gick upp kl sju och nu håller jag på att tvätta. sedan ska jag och cam beblanda oss med alla andra julstressande människor. jag är klar med allt men cam ha lite kvar. så vi ska bege oss till jkpg för att inhandla de  sista klapparna. tyvärr blir det ingen hamburgetallrik för min del där uppe för cam ville äta på ett annat ställe.
jaja blir nog bra...

Ikväll smäller det. allt kommer förändras och jag kommer bli en lyckligare människa. Vi ska till emilia och fira henne och vi ska spela bingo lotto, uppesittarkväll. och det är ikväll jag kommer vinna stort och bli miljonär. ska bli så nice!

om ni vill så är ett grattis inte för tidigt !

puss på ögat


Mannen i mitt liv...

...kommer hem idag.


ha saknat det lilla livet!

Måndag morgon på jobbet

Jag är så duktig så, jobbar för fullt. Tiden kommer nog att gå fort idag på jobbet för jag har kanon mkt att göra.

Efter jobbet idag tänkte jag slå in lite julklappar bara sen lär det inte hända mkt mer. Men imorgon däremot ska jag och syster åka till jkpg. Ska bli himla kul att hitta på ngt bara med henne, va längesen. Hon ville köpa en nyårsklänning och så va det julklapp till vedde också, jag följer bara med som smakråd och sen hoppas jag på min hamburgetallrik förstås=)!




Ett liv man inte lever
Ett steg man inte tar
Ett förlåt man inte sagt
En fråga utan svar





slag under bältet

en sak just slog mig nu. tur att jag redan ligger i sängen annars hade jag trillat omkull, så hårt var slaget. jag insåg en sak nu som jag inte trodde innan. det fick mig att må väldigt dåligt och sämre lär det ju bli i så fall. nää usch detta trodde jag inte att jag skulle känna men det va nog för långt borta innan för jag trodde nog en sak ändå det va bara tid som behövdes . ibland tar det tid innan man inser vissa saker...





mörkt just nu...längtar efter ljuset

söndag

tjillevippen gott folk!
igår va det fest som gällde. va först hos marlene sen blev det harrys. va grymt mkt folk ute men jag hade en riktigt trevlig kväll. Träffade en hel del människor som jag inte träffat på länge vilket va super kul. Efter harrys tog ja sällskap hem med anna (en gammal klasskompis). var otroligt pigg så gick förbi eve en stund och tjötade lite efter det traskade jag hemåt kom i säng vid kvart i fem ungefär men va fortf pigg så hade lite svårt att sova.  Tycker det va en helt klart kul kväll igår och jag träffade alla dem som jag ville träffa så jag är nöjd!

Vaknade vid halv tio idag av att jag får ett mms där familjen ahlqvist önskade god jul. Åkte hem till mamma sen å åt middag sen ha ja mamma å moster varit på stan och köpt julklappar.  Så idag ha man gjort en hel del mot vad man brukar göra.

Imån är det dags för jobb igen men bara till ett sen blir det julledigt för min del. UNDERBART!!!

Du va mitt allt...



ahhh vilka minnen haha

God morgon folket och alla andra


Lördag idag och kollar man ut så är det riktigt inomhus väder. Har inga planer eller ngt att göra på hela dagen, behöver inte gå utanför dörren alls för casper är inte hemma så jag funderar på att gå runt i pyjamas hela dagen. Undra om man kommer in på harrys ikväll i pyjamas? Det har vi aldrig testat tycker jag vi borde göra, nästa tjejfest har temat pyjamasparty!
Nu ska jag ta och göra lite gröt och äta lite sen lägga mig framför tv:n och bara mysa.
era planer för dagen är?


2 forget me is up 2 u

but 2 forget u I´ll never do

Julklappssäcken

Jobbarkompis: Är säcken där uppe så man kan lägga i sin julklapp nu?

Jag: Jag vet inte men jag ska ändå gå upp så jag kan se om det finns ngn sex!


Jag lovar har inte bara sånt i huvudet som vissa kanske tror nu det figurerar många andra tankar också....


 

 


julklappssexen...

 


Min sockerlykta

Den här knåpade jag ihop för en vecka sen och den har gjort succe här på jobbet.
Vem vet arkitekt yrket kanske inte är långt borta=)!



Fredag, sista dagen...för alla andra utom mig

(Vilken mardröm jag hade i natt helt sjukt, konstigt att jag lever fortfarande!)Sista dagen idag för de flesta på det här året. Inte för mig dock jag ska jobba lite till men inte mkt. Idag ska jag försöka göra klart en del här sen blir det jullunch på designhotellet och sedan avslutningsfika och julklappsutdelning. Jag vet vad jag ska köpa nu kommer vara precis lika tråkig som de flesta men har inte så många alternativ just nu:

Julen i all sin glans

Men vad skulle det bli om ej denna fanns

På julens bord ett måste den är

Finns nog ingen som inte gillar det här

Och en fågel viskade i mitt öra

Att det har ngt med två lager att göra.

Inte så svårt att lista ut va?


Blir själv ikväll, för Casper ska ut på tur. Han ska åka till Ljungby och jäklas med folket där. Kommer att bli tomt ikväll men ganska skönt på söndag morgon när man slipper gå upp för att gå ut med honom då man förmodligen inte är som piggast efter utekvällen.


Ibland så tänds det men släcks lika fort. Vad är det som har hänt? Jag förstår ingenting.


pippi pelikan en stoor favorit

ha kollat på en hel del klipp nu från you tube som man får riktiga flashbacks av. tex ika i rutan, pippi pelikan, joel bitar, trasdockorna, fångarna på fortet, varuhuset med flera. vilka minnen, vissa klarar jag inte ens av att se för att ja mår dåligt av dem, tycker det nästan är obehagligt på ngt sätt, som tex skrotnisse, va va det för jäkla program?!
 pippi pelikan däremot kom jag ihåg att det va jag helt besatt av.  Se hela bilden när vi var i stockholm då så va pappa tvungen att visa mig ställen där pippi pelikan hade varit, fanns ett speciellt ställe där hon alltid brukade vara där man kunde kolla i en sån där kikare el va det va. där stod vi o väntade på att hon skulle komma flygande. Tro det el ej hon kom aldrig....



vi ska ha med oss en julklapp imorgon till jobbet och jag hade tänkt att köpa ett presentkort på mackedonkan då. kommit på rim och allt till det. När du är trött på julematen, lägg då detta på faten. för äta bör man annars dör man. Men tydligen visste de inte där hur man skulle göra för att slå in det i kassan så de bad mig komma tillbaka imorgon efter att jag väntat i typ 20 min. en där uppe sa tom: vf köpa ett presentkort kan väl ge bort pengar istället!  hallå jäkla inställning grabben har, vill du sälja ngt eller!!! Så nu står jag här utan julklapp tills imorgon får se om jag får ngn snilleblixt innan julklappsutdelningen imorgon eftermiddag.

vad ska jag kolla på imorgon nu när idol är slut?


ika i rutan



ngn mer än jag som va kanon rädd för denna människa? får fortfarande rysningar när jag hör introt haha

jag= en blivande miljonär

Jag har världens skönaste säng så att ni vet det, tänkte bara meddela det! och den är alltid extra skön precis innan man ska stiga upp, konstigt. Sova är nog en av mina största hobbys just nu stör mig bara på att man inte kan njuta när man sover. Man njuter ju om man vaknar och upptäcker att man kan somna om men inte när man sover, varför?!


Nu är det bara idag och imorgon kvar innan det blir långledigt. Jag jobbar i försäg på måndag också men det räknas inte. Ska bli riktigt skönt med lite ledigt. Har inget direkt planerat utan ska mest bara ta det lugnt.


Planerna de närmsta dagarna är klippning idag, vilket jag är lite orolig för. Är ju så fruktansvärt trött så jag kommer säkert somna när hon håller på å pillar med håret, det är ju så pinsamt måste försöka hålla mig vaken iaf! Sen imorgon var det väl tänkt att jag skulle åka till jkpg först men det verkar inte bli av eftersom jag inte hört ett knyst därifrån så då ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Lördag är det tjejfest och sen hemvändarkväll på Harrys. Inte alls sugen på det men det är ju bestämt sen länge så får helt enkelt ta en för laget! Söndagen blir förmodligen en soffdag, måndag jobb och sen storhandla allt inför julen. Tisdagen tvätt och så är det Emilias födelsedag och då blir det nog uppesittarkväll vilket innebär att det är då jag kommer bli miljonär!



Livet är ingen lättsam lek

 

Det är blott fyllt med ångest o svek


Plus/minus

Nagellack

Tycker att det är super kul med nagellack i alla olika färger och det gör så himla mkt. Jag måste ha nagellack på mig hela tiden, totalt beroende. Mitt nya favorit lack som jag köpte för ngn dag sen är ett metallic lila, super fint!

Julen

Är inte ett stort fan av själva julafton direkt men gillar alla förberedelser och sen att det blir så mkt ledighet som det blir i år gör ju ingenting heller.

Ljus

Ljus går det inte att få mkt av, värmeljus, blockljus alla ljus! Älskar dem och överdoserar gärna också. Om man nu kan göra det, blir ju så mkt mysigare med ljus lite här och där.

Den här känslan

Den känslan eller tyngden jag har i kroppen nu är hemsk att bära på. Mår illa och jag hatar när det känns såhär. Ibland bara avskyr jag den människan jag är.

"Vänner"

Skrev en lång uppsats här men det får räcka med rubriken. "vänner" är inga riktiga vänner!

Stressen

Gillar inte all stress som kommer innan varje jul och nyår. Julstressen, jobbstressen, nyårsklänningsstressen och all annan stress som har med den här årstiden att göra. Det är precis som om jorden går under efter varje nyår och allt ska vara klart innan dess.


alla dagar borde börja med lussekatter

Började dagen med en lussekatt och djungelvrål, så man kan säga att dagen började ganska bra! Börjar få tillbaka mina sömnproblem nu igen så sover inte så mkt på nätterna och df känner man ju sig sjuk när man är tvungen att stiga upp.

Igår blev det inte mkt gjort för min del, va riktigt trött efter jobbet så va bara hemma och myste med Casper. Ibland vet jag inte vad jag skulle ha gjort utan honom. Kollade en stund på Titanic igår också. Herregud vad jag va kär i Leonardo DiCaprio när den filmen kom. Men tack och lov så har jag lämnat det bakom mig nu!


Jag måste köpa en tv till mitt sovrum nu känner jag! Det slog mig som jag vet inte vad häromdagen att jag bara måste ha en tv där. Jag förstår inte hur jag har klarat mig i över ett år utan tv i sovrummet. Så det måste köpas och det snarast!


 


 

 


Måndag

Vet att det är tisdag men för mig är det måndag för jag va hemma igår. Jag har praktiskt tagit varit död en runda men nu börjar den gamla Linda sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten. Har magkatarr eller vad det heter så ha haft väldiga smärtor. Kul och höra att det finns de som varit oroliga eftersom jag inte har uppdaterat=)!

I veckan som kommer blir det inte mkt mer än jobb, sen blir det tjejfest och förmodligen harrys på lördag. Just det ska klippa mig och grejer också, ngt jag förmodligen kommer att glömma bort, känner mig rätt förvirrad just nu nämligen.

Är klar med alla julklapparna nu också (mkt tack vare min kära syster) var ute i lördags och köpte de sista.


God jul käre kusin

Här kommer det lite vitamin

Jag lovar detta är ingen nit

Trots att det kanske luktar skit

Med rätt tillsats smakar det gott

O blir du lite snurrig gör det inte nåt!


För att bli fin

Behöver man inte lida pin

Lika fin som din syster

Snacka om lyster

Bli snygg i discoljuset

Du blir vackrast i huset!


Mkt bra rim om jag får säga det själv. Ngn som kan gissa vad det är?


Lucia

det är ju lucia idag, en av de största helgerna på året. Iaf om man kollar i storstäderna. Lucia va på besök hos oss i torsdags och de va så söta så=)! Så det blir ingen lucia för mig idag.
Vad ska ni göra idag? ska ni fira Lucia på ngt speciellt sätt?
Kanske borde ändra på saker och ting här i vmo och se till att Lucia blir en riktig stor helg här oxå.




ngn som vill fira Lucia med mig ikväll=)?

lördag morgon

vad gör jag uppe nu undrar ju jag!?! Har faktiskt inte den blekaste. vaknade vid tjugo över sex å sedan dess ha ja varit vaken fram och tillbaka.
kevin vann som sagt igår och det va ju ganska väntat. fick ju höra vinnarlåten en gng till sen och jag fastnade inte för den då heller. agnes vinnarlåt är egentligen den enda som jag har tyckt varit bra,  men det kanske beror på att det är hon som sjunger den. agnes har en sån underbar röst och sen så är tjejen sjukt snygg oxå.   






vinnaren av idol 2008...

... blir det kevin eller alice? ja det återstår att se! trots att kevin är super duktig tycker jag faktiskt att alice gjorde vinnarlåten bättre än kevin. fastnade inte riktigt för låten överhuvudtaget men skulle kevin vinna vilket han förmodligen kommer göra så kommer jag tröttna på hans röst på den här låten väldigt fort! vissa låtar måste man ju höra några gng innan man fastnar och så kanske det kommer bli med den här oxå, vi får se.
är lite avis på dem båda två som har såna otroliga sångröster. varför kunde inte jag fått den talangen, att kunna sjunga! hade ju varit underbart kul. Men sen samtidigt man kan ju inte få allt;)!

nu är det bara att vänta och se vem som blir idol 2008!


                   Alice och Kevin Foto: Daniel Ohlsson/TV4

ps. tack "yeah" för kommentaren. jag fick de i julklapp för några år sen så jag vet faktiskt inte vart de är köpta ngnstans!

Underbara fredag

God morgon fredagsmänniskor! Allt bra med er? Veckans bästa dag är nu äntligen här..fredag!! Helt underbart med fredag idag om jag får säga det själv! Va ganska pigg idag när jag vaknade trots att jag låg kvar i sängen in till det sista.


I och med att det är fredag är det ju också idol men det är nog första fredagen jag inte bryr mig. känner mig inte ens motiverad att kolla på idol ikväll, om man ska kolla hur det varit under hösten så är ju Kevin en självklar vinnare eftersom han aldrig hängt löst osv. Men bara för det hoppas jag att Alice vinner! Kevin är verkligen super duktig och han är ju en färdig artist och det har han varit hela tiden men tycker det har börjat bli lite tråkigt att titta på honom nu för det har inte varit ngn utveckling för hans del. Så han har börjat bli lite för mycket nu. En tanke bara, är det inte lite fusk att en som redan är färdig artist får söka till idol?(varit med i melodifestivalen på malta 2 gng) Det va ju sånt himla snack för ngt år sen när en tjej va med som hade släppt en skiva i Spanien. Jaja kanske inte är samma sak. Vilket fall som helst så spelar det ingen roll vem som vinner för det kommer gå jätte bra för båda.

Själv håller jag fortfarande på Robin!


 

 

 


Puss på ögat


hemmakväll

Orkade inte åka till lill idag kände bara för att vara hemma eftersom att jag är helt slut. jobbade bara till fem idag men det räckte, va helt simmig i ögonen sen och kunde nog ha somnat stående.
så det ska bli skönt att inte göra ngt alls idag.

den 2 juni åker jag och cam till Malaga. något jag verkligen ser fram emot. vi har inte varit utomlands tillsammans sen vi va i sunny beach för 2,5 år sen, så det ska bli riktigt kul!  Hoppas spanien är redo för systrarna;)!

är jävligt trött på stockholmaren som är på besök. har gjort allt för att få 08:an att försvinna men icke. jag menar fattar man inte när man inte är välkommen! så nu ber jag dig vänligt men bestämt...försvinn ur mitt liv och kom aldrig mer tillbaka!





Spain here we come..eller ja vi kommer den 2 juni!

Tlötttlöttelitlötttlött

Satan i gatan vad trött jag är. Känner mig inte helt hundra heller. Har ont i halsen, fryser och huvudvärk men det beror väl på att jag är trött kanske. Hur mår ni?

Igår jobbade jag till halv sex sen gick jag direkt till lillen, där blev det film eagle eye, johanna och Johannes var med också. En ok film inte mer, jag och lillen "listade" ju ut redan från början vem det var som låg bakom allt i filmen, Bush, ljushuvuden är vi! Orkar inte riktigt förklara vad filmen handlar om men johanna kan säkert berätta vad de första 45 min av filmen handlar om!


Idag blir det lika mkt att göra på jobbet om inte mer än igår. Skulle egentligen till lill efter jobbet idag också men jag får se om jag har ngn ork till det. Som det känns just nu så vill jag bara hem och lägga mig efter jobbet!

Imorgon är det fredag=)!!


 

 

 


God morgon

Tvättade igår hann med två hela maskiner, TVÅ! Blir så irriterad när jag slängt i två maskiner så märkte jags en att den ena tvättmaskinen är lika knäpp som förra gng. Men när jag väl fick upp den så luktade det skit i tvättmaskinen, det luktade stall! Det var bara att slänga i kläderna igen i den andra maskinen och tvätta om dem! Och när jag var som surast kom Marlene och räddade min dag! Fick en för tidig julklapp, ett presentkort på Mary Kay! Blev så glad... tack Marlene du gjorde verkligen min dag=)!


Idag blir det filmkväll hos Lillen. Ska bli himla trevligt, har inte träffat det lilla livet på över en månad så han är riktigt saknad!


 

 

 


lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: sunes jul gjorde mig glad och gjorde att jag fick en myskänsla igår
Vad gjorde du kl 08 imorse: va på jobbet och fixade lite
Vad gjorde du för 15 min sedan: fikade
Det sista du sa högt: " de blir nog tillsammans under jullovet"
Det senaste någon sa till dig: "haha ja säkert"
Vad har du druckit idag: vatten, kaffe
Vad var det senaste du åt: mackor
Vad var det senaste du köpte: mössa, tröja och linne i lördags
Vad är det för färg på din ytterdörr: på utsidan är den brun men på insidan vit
Vad är det för väder hos dig nu: grått och trist
Godaste glassmaken: chokladglass med vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Sover du tungt: absolut inte
Drömmer du mardrömmar: ja ganska ofta men mest riktigt skumma drömmar
Trivs du med ditt jobb: jodå det gör jag
Favoritklädsel: klänning, myskläder
Favoritlåt just nu: ha många favorit låtar
Vad ser du om du tittar till höger: "utgångstavlan"
Vad gör dig glad just nu: att det bara är två veckor kvar tills det är lite ledigt
Vad ska du göra härnäst: lägga in fakturor
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: inte speciellt humör alls just nu
Favoritgodis: choklad, s-märken, djungelvrål
Kläder just nu: miss sixty jeans, svart top och kofta
Sommarplaner: spanien(?), sol, bad och halmstad
Hur många kuddar sover du med: fyra
Spelar du något instrument: nej är helt omusikalisk
Morgon eller nattmänniska: tror inte jag är ngt av det, sova är en av mina största hobbys just nu
Vad är viktigast för dig: att de i min närhet är lyckliga och mår bra
Är du kittlig: skojar du el
Snarkar du: nope
Stjärntecken: våg
Äckligaste insekten: ingen är äckligare än den andra. Alla är super snuskiga!
Stökigt eller välstädat: välstädat på ytan
Längtar du mest efter just nu: sommaren och ledighet


julklappstips

Hatar att bo som jag gör nu. Det ser förj*vligt ut hemma rent ut sagt eller iaf i köket och i hallen där allt skräp ligger. Men det kommer bli super fint när det blir klart. Kan fortfarande inte laga mat så får väl leva på mackor och skit mat antar jag.

Idag är det tvättdag igen, mala tycker att jag tvättar och städar jämt och det håller ja faktiskt med om, men det måste ju göras.


Skulle behöva lite julklappstips också, några klappar är klara men vad ska man köpa till pappa!? Han blir glad för typ allting, man skulle tom kunna rita en teckning till honom och det hade låtit(med 08a dialekt): Fy vad fin den var, vilka häftiga färger du har fått till, den var riktigt bra gjord, tack så jätte mkt, den ska jag hänga upp här, detta har du gjort bra osv osv Men en teckning känns lite lågstadieaktigt så det får nog bli ngt annat. Förslag?


Måndag


Som sagt lider nog av konstant trötthet, trots att jag har sovit en hel del i helgen svider det i mina ögon. Igår kändes det som jag hade blivit överkörd av en ångvält och både jag och Casper låg i sängen till ca 3 på eftermiddagen, va vaken emellanåt och pratade i telefon men annars sov ja mest. Tvingade mig sedan upp och släpade mig själv till soffan med mitt täcke och la mig där istället och glodde på Sunes jul tills OTH började. Det va himla skönt att inte ha ngt att passa utan bara ligga i sängen/soffan hela dagen utan att ha ngt man va tvungen att göra, så hockey blev det ingen för mig igår.

Ska bli riktigt skönt med lite ledighet om två veckor det är verkligen väl behövligt! Förhoppningsvis så kommer man kanske piggna till lite då.


Idag blir det inte mkt gjort kan jag lova. Har ingen ork alls. Thomas ha kaklat i mitt kök nu också och tagit bort min diskbänk osv så jag har inget vatten i köket nu så det går inte att laga mat. Eller går gör det ju men då får jag diska på toaletten och det känns lite snuskigt så nej tack! Men förhoppningsvis skulle min morbror komma och hjälpa till med bänken idag så kanske får tillbaks vattnet redan idag.

Så när ja kommer hem efter jobbet blir det till att först klura ut va ja ska äta sen blir det soffan och fortsättning på Sunes Jul!



En dåre säger vad han vet en vis vet vad han säger


Bilder

Min kamera suger så det blev inte många bilder
den kommer åka ut igenom fönsret inom kort!







30 års fest och konstant trötthet

Jag tror att jag lider av konstant trötthet. Helt sjukt var trött jag är hela tiden. Tom i lördags på Gunde svans 30 års fest satt jag och gäspade. Jag funderade starkt på att åka hem till soffan när kl var nio, då är det ngt som är fel! Gjorde aldrig det för tänkte att det va lite taskigt, för som cam sa: det är ju obligatorisk närvaro på sånt här.

En trevlig kväll blev det iaf. Gundes min när han kom innanför dörren var oslagbar, såg lite chockad ut. När det var dags för mat fick jag återigen frågan:

•-          Linda är du hungrig eller?

•-           Ja det är jag!

Börjar undra om jag äter så mkt som folk verkar tro. Jag tycker inte det, jag äter normalt det är ni som äter alldeles för lite tror jag=)!

Umgicks mest med David I och Emil i början av kvällen. Det är alltid lika kul att träffa David I, tjatade på honom att han skulle gå ut den 20e också vilket hade varit kul. Tyvärr lämnade min subgrupp mig redan vid elva tiden men gissa vad, jag klarade mig ändå=)!  Va inga direkta händelser eller skandaler under kvällen utan den var ganska lugn, men trevlig. Det var himla roligt att se att vissa släppte loss så som de gjorde, duracell batteri så det bara skriker om det.


Jag David I och Emil va ute och rökte:

Cam: jaha är det ni som är subgruppen el?

David I: japp det är vi som är super gruppen.

Cam: ehhhh ok


Cam: packe kan inte du gå och be dem sätta på Infinity?

Packe: Camilla nu för tiden har kvinnor också rösträtt och saker att säga till om så du kan gå själv och be om den låten.


goddag goddag

Då var det lördag och vet ni var jag är?! På jobbet! Japp jag är så duktig så! Kände att jag behövde fixa lite här innan måndag och sen ville jag göra klart vissa grejer. Efter jag är klar här så ska jag till stan med mamma och se vad affärerna har att erbjuda.

Ikväll blir det surprise party..oohh ohhh. Förstår inte att alla har lyckats hålla tyst så länge om det. Men det har varit nära ett par gng att det har kommit ut, senast i torsdags. Men än så länge har det gått bra=)!

Och lilla robin åkte ut igår. Tyckte så synd om honom, vi sa det redan på jobbet att det är ju inte alls rätt låt för han att glänsa i och vad sa juryn sen. jo de bad om ursäkt för att han fick fel låt osv. Tänk om han hade fått en låt som verkligen hade passat  han då kanske de hade varit han som hade stått i finalen. Jaja men med tanke på hur de sjöng igår så tycker ja att det va rätt personer som gick till final men hade faktiskt sett att robin gick vidare istället med tanke på hela hösten, han har ju utvecklats jätte mkt, den lilla sötnöten.

nähä back to work!

kevin ut ikväll

Kom på att jag tycker det skulle vara rätt kul om kevin åker ut ikväll. Helt oväntat hade ju det varit för att han är ju tippad som vinnare. Gillar när det händer såna oförväntade saker så det hade varit kul. kevin är ju ändå en färdig artist och han behöver inte idol så det hade inte gjort han ngt! Kul och oförutsägbart.....

God fredag!

Äntligen är det fredag igen. Nu får jag sova lite längre, äta massa fett(äter inget sånt på vardagar) och bara göra vad man vill, i ett par dagar iaf!


Ikväll är det idol också, woohoo! Himla bra att Johan åkte ut förra fredagen för då slipper jag ju göra folk upprörda här när jag pratar om att han inte kan sjunga. Som tex IP:213.67.52.225 höll med om att han inte kunde sjunga men att det kan ju inte Håkan Hellström heller! (Nähä det menar du inte!) Sen undrar hon vf ja slösar energi på att irritera mig på Johan när jag borde irritera mig på de som röstar på han. Jag har för mig att rubriken på det inlägget var " Nu är det dags för er att ge er" vilket riktar sig mot er som röstade på honom. Bloggen är väl ändå till för att man ska kunna lufta sina tankar lite och skriva vad man tycker. Och min fråga är varför slösa energi på att skriva en kommentar, anonymt dessutom, utan att bry sig om vad som egentligen står i inlägget?!

Jaja med det sagt så ikväll tror jag nog att det är Alice tur att åka. Vill egentligen inte att ngn ska åka men måste jag välja så får det bli Alice för hon har inte varit lika duktig som de andra de senaste veckorna.


Vem tycker du ska åka ut?


Onödigt vetande om mig

  • jag lipar varje gng jag tittar på OTH. Spelar ingen roll om det är lyckliga eller sorgliga avsnitt kan aldrig hålla tårarna borta. Älskar det programmet men hallå finns det såna killar i verkligheten? Tänk dig en blandning av bröderna Scott. Lucas utseende och hjältemod och Nathans kärlek till hans fru, drömkille!
  • Jag pratar med mig själv dagligen. När jag började här på bsv så trodde de nog att jag va galen som pratade med mig själv men nu har de vant sig. Jag anser att man inte kan få bättre svar än om man frågar sig själv. Så kommer man ihåg saker och ting lättare också.
  • Jag älskar lussekatter och skulle förmodligen kunna leva på bara det under hela december!
  • Jag har väldigt svårt att dölja om jag inte tycker om någon. Min syster har tom sagt att det kan bli pinsamt ibland. Men jag tycker själv att jag blivit bättre på att dölja det och vara mer trevlig mot de som jag inte tycker om.
  • Jag är värdelös på att "kallprata". Jag försöker men det knyter sig i halsen nästan och det känns bara falskt.
  • Jag måste ha en sån där sak som gör vattnet blått på toaletten annars känns det ofräscht.
  • Rycker i dörren/bildörren flera gng efter att ja har låst den för att verkligen kolla så att det är låst.

Lite onödigt vetandet om mig som du kanske inte visste och som inte är så intressant, så skriver inte mer nu utan tar det en annan gng. Men i försäg du läser det ju så du måste ju tycka det är intressant!


Har ni sett grannfejden ngn gng? Jag kommer att vara med där inom kort så håll ögonen öppna!


så är vågen

Vågen

Du hör till de människor som tycker om att resa mycket. För det mesta blir det också så, även om de allra flesta resorna företas med tur- o returbiljett till drömmarnas värld. Dina barn får det bra hos dig. Ibland tenderar du dock att vara slösaktig gentemot dem i din strävan att de ska få det bästa möjliga här i livet. Du vill gärna ha flera barn och njuter av att höra barn ropa ditt namn. Då upplever du en stark känsla av välbehag - man behöver dig! Du söker harmoni och finner det i musik och sköna ting. Du har goda egenskaper i massor, och många tycker att du är trevlig och charmfull. Du har god smak och du omger dig med vackra föremål, som stämmer väl i balans med din egen elegans. Du tycker om att vara gift, att ha en partner som du kan ägna din kärlek och omsorg. Du är mycket beroende av vad andra gör och säger, så beroende att du ibland har svårt för att tro på dig själv och din egen förmåga. Då agerar du förvirrat som en åsna mellan två hötappar.

Dina bästa chanser

Din bästa färg bör vara blått eller rosa. Din bästa sportgren bör vara akrobatik/dans samt segling, tennis/bordtennis samt golf. Din bästa metall bör vara koppar. Din bästa blomma bör vara syren. Din bästa juvel bör vara safir - men även en ädelsten som akvamarin kan få dig att le så lyckligt. Ditt bästa träd bör vara asken.


tycker en hel del stämmer. ngn mer som är våg som tycker det stämmer in?


Torsdag=städdag

Somnade kl10 igår, helt slut var jag. Men vaknade flera gng hela natten, första gng kl tio över två. Att man aldrig kan få sova en hel natt!

Igår hände inte mkt alls, lagade lite mat, åkte och handlade sen beställde jag två saker åt Casper. En ljusblå overall, han måste ha det för när det är kram snö ute så fastnar den i hans päls och till slut är han som en snöboll och kan då inte gå längre. Den var inte speciellt snygg den jag köpte men ska se om den passar för då beställer jag en ny i samma storlek fast i ngn finare.

 

Sedan köpte jag en sak som han ska ha på julafton. Vet inte riktigt vad det är för ngt, ser ut som en morgonrock eller ngt

 


Idag är det torsdag vilket brukar vara min städ dag och det är samma sak idag. Efter jobbet ska jag hem laga mat samtidigt som jag städar. Sen ska jag tända lite ljus och bara njuta av att det är fredag imorgon. Ska se om jag orkar fixa ihop lite julgodis också. Så kommer förmodligen min torsdag att se ut med reservation för ändringar.. händer hos dig?



Den som alltid talar sanning har råd att hålla sig med dåligt minne


det här med pusselbiten...

 Jag hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han i tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt. Han hade varit därute i cirka två sekunder då han ropade: "Vilket program ska jag använda?"
"Det beror på" svarade jag, "vad står det på t-shirten?"
"Manchester United" svarade han.
Och så säger de att blondiner är dumma...


Onsdag

"God morgon god morgon höör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i köör" Låter som jag är super pigg och kanon glad va? Helt fel, är så trött så det inte är klokt! Men idag är det nedförsbacke så snart är det helg igen och denna helgen ska jag banne mig få sova!


Nu är Casper nyfriserad. Ser inte riktigt ut som en bichon, men det kommer sen! Efter det åkte jag hem till pappa och gjorde ett pepparkakshus. Världens finaste pepparkakshus om jag får säga det själv, lite synd bara att det inte fanns rosa godisar som ja kunde ha dekorerat med. Nu letar jag bara efter en eller flera som kan flytta in. Så är du sugen på en stor etta, högt i tak, världens bästa granne, och modernt inredd så är det bara att anmäla sig här så kontakta jag dig så fort jag kan.


 

En lögnare tror man inte även om han talar sanning


Eve johanna och jag


johanna och eve



eve och jag



man får inte stoppa köttbullar i näsan,
men andra saker går bra!


Vilken skillnad det är på kamera och kamera. Min tar skit kassa bilder, måste ha en ny.
Eve glöm inte skicka dina bilder till mig!

2 december

God morgon people! Hoppas allt är bra med er! Jag fick knappt upp ögonen i morse så trött var jag. Fick slänga mig själv ur sängen sen hålla upp ögonen med tändstickor för att de inte skulle slås igen.

Idag jobbar jag bara till kl 13.00 så tiden kommer att gå super fort idag på jobbet. Ska åka och klippa Casper därför jag slutar så tidigt. Sen ikväll är det pepparkakshus bakning som gäller. Synd att jag slängde min arme med kinder leksaker från Teneriffa annars hade de kunnat flytta in i huset sen. Visste att de skulle komma till användning ngn gng, typiskt! Får se om jag hittar ngt annat som kan bo där istället.


Läste en artikel om en 16 åring tjej som lever på skyddad adress pga att hon blivit misshandlad av sin pappa och nu ska hon utvisas tillsammans med honom. Vad är det för land vi lever i som bestämmer ngt sånt?! Jag tycker att det är helt sjukt. En 16 årig flicka som utsatts för misshandel tvingas lämna landet när det finns idioter som misshandlar osv men som får stanna kvar, de åker in och ut ur fängelserna istället!

Hur tänker man när ett sånt här beslut tas egentligen?




Män är som gamla pussel. De flesta verkar nog så fascinerande, men det fattas alltid någon bit!


1 dec

Julmånaden har börjat! Har fortf julstämning i kroppen så det känns himla mysigt=)!

I lördags va det tjejkväll som gällde och Harrys. Förstår inte vart tiden tog vägen på Harrys, vi va ju där ganska tidigt men ändå gick det jätte fort. Men var sjutton va folket ngnstans?! Väldigt lite folk ute i lördags men det va helt ok ändå. Efter Harrys blev jag praktiskt taget kidnappad med till Anderstorp(det skulle skjutsas hem några dit)! Ville inte alls följa med ville bara hem men kanske lite tur ändå att jag följde med för det va tjat om efterfest annars och jag va rätt bra i gasen ändå och behövde inte det. Somnade i bilen på vägen hem och så fort jag kom innanför dörren så slängde jag mig i sängen va sjukt trött med tanke på att jag inte fått ngn sömn natten innan heller. Sömn är inte ngt man blivit bortskämd med den här helgen så tror att denna vecka kommer bli ganska seg.


Igår blev det inte mkt gjort, kollade på två filmer stepbrother och over her dead body. Den första va lika överdriven som jag hade trott men den andra va ganska mysig så den kan jag rekommendera!

Sedan blev det hockey och vmo vann med 9-1 mot Tyringe. Men satan vilken match, va skönt när den va över för det kändes som en efter en blev skadad. Som Tyringes tränare hade jag skämts ihjäl över att vara tränare för ett sådant r*vhål till lag, han bara stod där med armarna i kors, han får väl tygla sina spelare och säga till att de ska spela hockey istället för att bete sig som idioter! En av de sju dvärgarna spelade i Tyringe också men jag vet inte om han levde upp till sitt namn!


Design