Söndag

Redan söndag?! Vad händer egentligen, ha knappt hunnit varva ner innan det återigen är dags för en ny vecka.
Kom hem så sent i fredags efter frisörbesöket och då blev d bara lite mat och en film innan det va dags för sängen. Kollade förresten på nya falk filmen. Gillar de filmerna ändå trots ett sjukt jäkla dåligt skådespeleri.
 
 
Har förresten efter en helg som brunett bestämt mig för att jag nog ska vara blond ändå. Känns inte alls som jag det här. Men nu vet jag det. Kommer dock inte färga tillbaka det ännu utan jag kommer göra det blondare till våren igen.
 
Lördagen försvann på ikea o a6, blev dock inget shoppande då ja inte fann ngt som föll mig i smaken, vilket är väldigt lustigt. Sjukdom på gång?! Förutom några kuddfodral på Village som jag ångrar att vi inte köpte hittade jag INGET.
Igår kväll hade vi en riktigt mysig kväll. Vi tände som sagt en brasa och några ljus och gjorde en djupdykning i vinflaskan. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord förutom sånt som va jobbrelaterat ( ha varit mkt av den varan på sistone). Gick oxå igenom plocklistan från ikea där vi ritade upp vårat kök igår. Kommer bli såå bra kan jag be att få tala om!
 
Idag är det inte mkt på schemat mer än fix här hemma och ett besök på mio där vi förhoppningsvis kommer få med oss ett bord hem.
Trevlig söndag!
 
 

Myskväll

Efter en em på Ikea och A6 där vi trängdes med resten av Smålands befolkning så är jag rätt slutkörd.

Nu har vi tänt en brasa och likaså ljusen och hällt upp vinet nu jäkla blir det myskväll.


Lunch

För första Gng i mitt liv provade jag på de omtalade köttbullarna på Ikea.
Det va ingen höjdare, skolmat all over again!!!



Nu går vi mot mörkare tider

Som sagt lite förändring. Ha funderat länge på att bli brunett och nu va jag bara tvungen att få det ur systemet...

Tre timmar och en kvart tog det då vi va tvungna att göra om det med nya och fler slingor för toningen bet inte på mitt hår och min ljusa kalufs lyste igenom.

Färgen är jätte fin men jag har inte riktigt bestämt mig för om det är fint på MIG.Känner fortf inte riktigt igen människan som glor tillbaka på mig i spegeln.
Har även bokat en klipptid om några veckor då det ska kapas en del.
Ja gott folk här sker d förändringar på löpande band...



Lördag

Godmorgon!
Hade svårt att ta mig ur sängen idag pga träningsvärk. EFIT passet från i torsdags ha gett sig tillkänna kan jag be att få tala om. Trots det så ska jag iväg på ett nytt om en liten stund så på måndag lär jag inte kunna gå!!!

Skrev ju igår att det skulle ske förändringar och oboy d vill jag lova att det ha gjort. Visar sen!


Fredag

 

Tjohoo då va det dags för veckans bästa dag - FREDAG!

Idag kommer det ske förändringar kära vänner. Spännande! Men vi börjar med en fredagslåt.

Denna gick på repeat förra helgen. Vrid upp volymen, upp och dansa och Enjoy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tittut!

Var är oliver?


Trött tröttare Linda

Efter en natt med alldeles för få timmar på sömnkontot så är man lagom trött idag. Men nu lämnar vi alla tråkigheter bakom oss å ser till att tisdagen blir en bra dag.

Trots en måndag som vi lika gärna kunde ha hoppat över igår så fick vi iaf en jätte kul nyhet.
Stort grattis säger vi till L & G till eran fina prinsessa med det otroligt fina namnet :) <3!!!




Älskade barn

Vilken dag det va igår.
Precis innan jag skulle ge mig iväg till träningen så ramlade oliver in i elementet och slår sig rätt bra. Blodet bokstavligen forsar ur munnen och jag som inte hade mkt till kraft igår klarade inte av att se det. Höll på att trilla ihop då detta verkligen va pricken över i:et på en rätt kass dag i allmänhet.
Hade god lust att gå och hämta en slägga ( om vi haft ngn då) och skada elementet kraftigt då den gjort vår lille kille illa.

Efter ett par rådsamtal med akuten då de sagt att de ändå inte kan göra ngt och mkt mys tillsammans i sängen så somnade till slut oliver med en fläskläpp rikare. Ska ta kontakt med tandläkaren idag för det man är rädd för är ju att tänderna kanske skadats. Akuten sa att de röntgar ändå inte så små barn men tänker ringa iaf.
Vet att barn slår sig och förmodligen kommer oliver göra det fler Gng men glöm min förra önskelista jag har en ny önskan. Jag önskar att oliver aldrig aldrig mer skadar sig!

Vårt hjärta


Måndag

Vilken helg vi har haft! Helgen har verkligen innehållit allt, precis allt. Shopping, fest, god mat, dans, skratt och tom lite tårar.
Vi har haft så extremt roligt vilket iofs inte är så svårt att ha med såna härliga vänner. Helgen försvann ju df fortare än den kom och så var det dags för en ny vecka.

Sömnen har väl inte varit speciellt överflödig och det känns lite idag men bara att bita ihop och se glad ut.
Den här veckan bjuder på jobb, träning, frisörbesök och förmodligen och förhoppningsvis har min lampa kommit oxå.
Så d ser ut att bli en bra vecka trevlig måndag på er!


Söndag

Efter en jätte kul utekväll som innehöll både barhäng och dans så är man en aning sliten idag, vore konstigt annars iofs.
Idag lär det inte bli några maraton sprungna utan det lär bli en ganska passiv dag.
Längtar efter och saknar mina killar där hemma och ser fram emot myskvällen ikväll tillsammans med den bästa.


Älskade bästa vän


Lördagkväll

Trots varningar om att man borde hålla sig inomhus så begav vi oss in mot centrum för lite lördagsshopping.
Tyvärr va utbudet ganska klent, en klänning och lite smink va det som fick följa med hem.
När vi va mitt i shoppingen så gick helt plötsligt "krigslarmet" som jag kallar det, men hesa Fredrik enligt AB. Det tjöt ett flertal Gng och det va faktiskt en aning obehagligt då man inte riktigt visste vad det innebar eller vad man skulle göra. Hur som haver så tog vi beslutet att försöka avsluta shoppingen å ta oss en bit mat istället.

Nu efter en liten powernap har vi återigen fått i oss lite mat och rose och vi är nu redo för kvällen.


Therese Sennerholt

Det är svart, det är vitt, det är enkelt, det är stilrent, det är snyggt, det är Therese Sennerholt!
 
Jag vet att jag sagt det innan men det tåls att säga igen. Therese Sennerholts design faller mig helt och hållet i smaken. Skulle kunna fylla alla våra väggar med hennes design.
Har ni inte varit inne på hennes shop gå in NU!
 

Mot bästkusten

Allt blir så mkt roligare med lite vin, tom bilåkning.
Halmstad och väret - here we come!!




Fredag

Äntligen är det fredag. Efter en lite sisådär vecka så ska detta bli en bra dag och definitivt en bra helg!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_505bf727ddf2b35645001e09.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_505bf729e087c33eb22e2d7c.jpg" class="image">


Efit pass

Är totalt slut. Mina armar skakade innan och jag orkar knappt hålla upp dem för att trycka på tangenterna....
 
Det va jobbigt, det va svettigt, det va extremt tungt, det va EFIT. Och även om det känns som man ska dö om man tar ett steg till eller gör ett lyft till så är det sååå roligt. Åtminstone när passet är över...Skämt och sido jag gillar det starkt, träning som är anpassad efter egen nivå, kan det bli bättre?! Och man känner sig rätt duktig efteråt då man faktiskt har överlevt ett riktigt mördarpass. Och visst finns det inte mycket som slår känslan man har efter ett bra träningspass och en dusch?
 
 
 

Min hjälpreda

Oliver är den som är ansvarig för dammsugningen här hemma. Ingen dammsugning inga majskrokar - thats the deal!


Söndag

Sjukt va en helg springer iväg fort, ok helgen är inte slut än men det är ju ändå redan söndag.
 
Gårdagen försvann lika fort som den kom. Började lördagen med träning, gick på ett pass som va lite latinoinspirerat och det va riktigt roligt. Roligt att pröva ngt annat som man inte brukar gå på i vanliga fall, sen va ju musiken kanon!
Efter passet å dusch osv blev det en fin fika hos världens bästa Karin. Sedan fortsatte dagen på hemmaplan med diverse småfix och lördagen avslutades med filmmys. Snow white and the huntsman kollade vi på och jag gillade den, störde mig dock på (läs inte vidare om du inte vill veta) att man inte fick veta vilken av killarna/männen hon valde. Ja menar hallå lätt, the huntsman!
 
Och så va det söndag.
Lite senare idag ska Alex iväg på fotboll och heja fram IFK till en vinst medan jag ska iväg och kolla på hockey. Tills dess ska jag kolla sr efter lite inspiration till köket.
Trevlig söndag!
 
 
 
 

Vårt sovrum

Äntligen har vi fått upp vårat Tree i sovrummet. Vet inte hur länge den bara har stått lutad mot väggen, flertalet månader iaf. Men nu så, nu är den äntligen uppe på väggen!
Nästa projekt för just sovrummet är att byta ut fönstret.
 
 
 


 

Min största kärlek

Den bästa stunden på hela dagen är helt klart den när jag hämtar Oliver på dagis. Det är sån lyckokänsla när man kliver innanför dörren och ens lilla skatt lyser upp när han får syn på en och springer upp mot en och säger mamma samtidigt som han lägger huvudet på min axel. Herregud jag smälter lika mkt varje gng!
 
Det är helt sjukt vilken kärlek man känner för sina barn. En kärlek som inte går att beskriva med ord och som växer sig större o större för varje dag. Jag tror att det är svårt att förstå hur mäktig den kärleken verkligen är innan man själv har fått egna barn. Jag trodde jag förstod hur mäktig den va men jag hade inte en aning.
Det är faktiskt lite skrämmande, men som man oxå säger alldeles alldeles underbart ;) ♥
 
Prinsen i mitt liv
 

 


 

Min önskelista

Snart är den här,en av de bästa på hela året, månaden som alla väntat på, nämligen oktober.
Ok det kanske är en smärre överdrift, finns betydligt bättre månader på året än den men den är ändå helt ok.Å  anledningen till det är för den inkluderar ju min födelsedag. Härliga tider!
 
Jag tillhör dem som fortfarande tycker det är ganska mysigt att fylla år, även om jag struntar i själva åldern (har nämligen ändå ingen vidare koll på hur gammal jag är. jag får på allvar tänka efter varje gng ngn frågar mig hur gammal jag är) men däremot är det mysigt att man har en dag på året som bara är ens egen och den 18 oktober är min dag!
Och man ska alltid ha en önskelista eller hur?!
 
 
 

Gudmor åt en liten busunge

 
Åt den här lilla fisen här är ja gudmor. Fast han är inte så liten längre utan han har blivit ganska stor nu, 2,5 närmare bestämt. Va och hälsade på hemma hos dem igår och det kan vara riktigt roligt att sitta och lyssna på honom då han just nu bara spottar ut en massa ord. Och man kan väl säga såhär att alla ord som kommer ut ska dock inte komma ut från en 2,5 åring ;).
 
Det satt en bild på kylskåpet med en tatuering på som täckte hela armen på killen (antar att hans pappa vedran ska tatuera sig och har bilden som inspiration).
Så frågade hans mormor: Vad är det för bild Milo? Ska pappa tatuera sig så?
Milo som sitter och äter yoggi vid bordet säger: Ja pappa ska göra den, pappa är konstig. Sedan tappar han skeden på golvet och brister då ut i ett faan.
Egntligen ska man inte skratta åt en sån sak men jag fick bita mig hårt i läppen för att inte brista ut i ett gapskratt.

Dagens


Tjejhelg på bästkusten

Så va det fredag igen, en lugn och skön hemmahelg väntar vilket ska bli jätte skönt. Känner att jag har en hel del på min to-d-list som jag ska pricka av den här helgen. Det ska tränas, storstädas, bakas och andra saker som måste göras. Ser faktiskt fram emot att ha en riktig fixarhelg.
 
Nästa helg däremot bär det av till bästkusten och halmstad med mina fina vänner. En hel helg med shopping, god mat och dryck med mina favoriter, kan knappast bli bättre. Ska bli så underbart att komma iväg med tjejerna och bara ha riktigt riktigt roligt. För är det ngt vi kan och vet, så är det att ha roligt. Skrattmusklerna kommer få sig en riktigt omgång ;)!
 
 
 




 
 
 
 
 
 
 

Höst

De senaste dagarna har bjudit på riktigt fint höstväder, kallt men soligt.
I morse var det inte mer än fyra grader ute så man märker verkligen åt vilket håll det går åt nu.
Så jag antar att det nu är slut med solandet och de ljumma sommarkvällarna på altandäcket. Inte för att det blivit jätte många av dem den här sommaren då vädret inte visat sig från sin bästa sida. Men några fina dagar har det iaf bjudits på, tack sommaren 2012 för den här gng vi syns nästa år, förhoppningsvis inkluderar den lite mer sol och lite mer värme!
 
 
Älskade underbara altan.
 
Va inte många gng man kunde gå klädd såhär en hel kväll utan att frysa. Men slutet på maj bjöd på några fina dagar.
 
 

Köpenhamn

Hade en jätte trevlig vistelse i Danmarks huvudstad i helgen. Det blev inte bara studiebesök under vistelsen utan det blev en hel del annat oxå, bla god mat o dryck. Jag kände mig helt uppblåst när ja kom hem efter allt man ätit. Alltid kul att träffa arbetskamraterna utanför jobbets väggar oxå då alla är så mer avslappnade. Sen är det riktigt kul att man får se sånt man aldrig hade sett annars. Tex så stannade vi i Malmö för ett besök på Turning Torso och jag kan ju villigt erkänna att jag va inte jätte kaxig när vi va högst upp. Besökte även ett flertal andra ställen och man kan ju inte säga annat än att arkitekturen i danmark är rätt häftig, ganska annorlunda och mer vågat än här hemma i Sverige.
 
Jag gillar verkligen Köpenhamn, tycker det är fint och jag gillar att strosa runt på Ströget, äta gott i Nyhavn, ta en kall öl på en mysig pub mm.
Besökte givetvis Odd Molly butiken när vi va där och en tunika/tröja fick följa med hem. Ingen speciell tröja alls utan ett vanligt basplagg. Tänkte att man kunde ha den till ett par lackleggings då den är längre där bak eller ett par slitna jeans. Upptäckte dock att jag inte hade några jeans hemma som passade men det är ju lätt fixat.
Hade tyvärr ingen kamera med mig så några vidare bättre bilder blir det inte, bara enkla mobilbilder av den sämre kvaliten så dem vill jag inte bjuda på. Men vet att det togs bilder av många andra så kan låna några av dem framöver.
 
 
 
(bilden är lånad från country dreams)
 
 
 
 
 

Träning

Är lite avundsjuk på de som hade möjlighet att gå på EFIT passet ikväll. Hade mer än gärna gått dit och kört slut på mig helt.
Har inte tränat på hela veckan nu pga förkylningen men på lördag ska jag hoppa i träningskläderna igen och starta dagen med träning. Jag riktigt längtar efter ett svettigt tungt och roligt pass, finns inte jätte mkt som slår känslan man får efteråt. Underbart! På tisdag natt är det jag som ställer klockan för att boka in mig på EFIT som precis är ett sådant kul pass som jag längtar efter!
 
 
 
 

 

Jultidningar

Då va årets (första) jultidningar beställda. Tycker det är lite av en mysfaktor när jultidningarna kommer.

Varje år beställer jag en kokbok i ngn form men jag kan nog säga att jag har aldrig använt en endaste. Jag öppnar dem när jag får hem dem, tittar igenom dem, sätter in dem i skåpet och där får de sedan stå.
Ja i år är det ingen skillnad i år får kokböckerna i skåpet sällskap av en kokbok i form av buffé och plockmat.





Förkyld

Efter en veckas knaprande på Ipren/Alvedon så bröt förkylningen "äntligen" ut i måndags.
Numera går jag alltså runt med en rinnande kran som känns 5 Gng större än vanligt. För när jag blir förkyld är det inte så att jag blir lite snuvig. Nej nej, det fungerar lite som allt eller inget. Näsan känns stor som en lyftkran och rinner för fullt medan ögonen svullnar upp, rinner som niagarafallet och får påsar som hade behövt ngn sorts anordning för att hålla upp dem. Med andra ord jag ser förjäklig ut! Tror faktiskt att det bara är jag, och alla män då, som blir såhär pruttförkylda. (alla vet ju hur "tufft" de har det under en förkylning)

Alltid när man är förkyld så är det svårt att veta vad man ska göra. Ska man jobba eller inte? Det finns ju alltid de som har åsikter om vad man än bestämmer sig för.

Nu hoppas jag iaf att den här förkylningen går över för jag längtar efter träningen. Jag längtar så jag dör efter ett svettigt träningspass.
Så snälla snuskiga förkylningsbaciller/-virus va snälla och försvinn ur mitt liv tack!


Borta bra men hemma bäst

Ha haft en kanon helg i Köpenhamn men det är väldigt skönt att vara hemma hos mina pojkar. Är inte alls redo för måndag utan hade helst stannat hemma med dem idag. Men d bara att bits ihop snart är det helg igen.

Borta bra men hemma bäst som sagt!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_504d6a47e087c31a6be41630.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_504d6a479606ee0e06f4f0b8.jpg" class="image">


Fredag

Idag kör vi med bekväm klädsel då mestadels av tiden ska spenderas på bussen.( som för övrigt är försenad)
Kofta och top: hm
Jeans: dragkedja jeans vero moda
Skor: gamla som grottan men extremt sköna. Från don Donna.



Godmorgon fredag!

Äntligen fredag!
Mår ni bra?! Jag mår fortf sådär halv kasst, men va ändå lite piggare igår så jag hoppas det går åt rätt håll. Lite tråkigt dock att inte vara på topp. Är ju aldrig kul att vara på bortaplan när man är dålig.
Nähä slut på gnället, ska ta en Ipren å sen bita ihop den här helgen ska bli kanon!

Godmorgon.


Vardagslyx

Fläskfilé i kantarellsås och hasselbackspotatis känns lite som vardagslyx då vi sällan gör sådan mat på en vanlig torsdag. Men vi kör lite fredagsmys idag istället då vi missar det imorgon. Senare blir det film men först en pw för att smälta maten.


Denna ständigt eviga fråga...

Mitt barr ha verkligen blivit risit på senare dar. Vet inte riktigt vad som hänt med det eller vf det blivit som det blivit. Skyller lite på graviditeten, för det är sen den håret fått en dålig kvalitet. Va tvungen att boka en akuttid häromveckan för en liten klippning och en liten silvertvätt, då det nu va en katastrof.
 
Hur som haver så har jag iaf en klipptid i slutet av månaden och jag är redan lite halvt nervös inför detta. . Det är då dags för mig att lämna blondinlivet bakom mig, jag ska bli mörkare. Ha tagit det i små steg nu genom att lägga i lite bruna slingor men nu är det dags för att slå på stort. Jag kommer säkerligen ångra mig direkt efteråt å jag kommer säkert bli blondin igen men känner att jag måste testa för att få bort tankarna om ett mörkt barr ur systemet.
 
Hade gärna klippt av det i en kort(are) bob (som jag hade för 1,5 år sen) oxå då men det tyckte inte frisören hon tyckte vi skulle ta färgningen först för att det inte skulle kännas som om jag har en peruk på mig. Och hon har nog rätt i det. Jaja en månad kvar... hinner nog ändra mig tusen gng innan dess ang frisyrer och färger. Att jag ska bli mörk är bestämt men vilken brun nyans det ska bli det ha ja ingen aning om, det överlåter jag åt min kära frisör.
 





 
 
 
 

Onsdag

Kofta: odd Molly
Skor: Svea
Jeans: mina favoriter från vero moda


Inte god bara morgon

Tung i huvudet och sjukt ont i halsen. Idag blir nog ingen bra dag känner jag. Fy vad jag avskyr att må såhär halvdant, för pigg för att va hemma men för orkeslös för att vara på topp!

Lilleman är inte heller på topp då han fått höstblåsor. Ett begrepp som jag aldrig hört talas om innan han började på dagis. Finns verkligen mkt konstiga sjukdomar.
Alex är vrålförkyld så han kunde oxå mått bättre. Ja som ni märker så har bacillerna/virusen tagit över vårt hem och ja oddsen för att jag ska hålla mig någorlunda pigg känns inte sådär jätte stora.
Men än så länge står jag. Heja alvedon och Ipren!!!


Tisdag

Jag är extremt trött på detta mellanväder och alla kläder till det. Missförstå mig inte jag vill absolut inte ha kyla å vinter men jag vill ha höst. En fin solig höst med härligt frisk luft. Jag vill ha skinnjacka och snygga klackar till höstskor. Jag vill ha mysiga koftor och stora halsdukar.

Trodde inte detta skulle komma från mig men jag vill att det ska bli lite kallare ute!!!


Hallonmousse

Förra veckan va vi på hestraviken och åt trerätters. En meny som va helt ok, dock va mitt kött riktigt fult så det va lite synd. Men efterrätten... efterrätten va helt underbar! Det va hallonmousse på en bit kladdkaka, en helt perfekt kombination. Ska försöka ge mig på att göra det en dag framöver.
Kanske ngn som har och kan bjuda på ett gott recept för det ?!?


Måndag

I början av helgen trodde jag inte att det skulle hända så mkt här hemma eller att jag skulle få ngt gjort då allt gick ut på att ta hand om Oliver, i fredags och i lördags hade han över 39 grader och han begärde väldigt mkt uppmärksamhet. Jag fick mest gå runt o bära på honom, allra minst lämna rummet där han va. Så i lördags kollade vi på ex antal filmer o bara myste.
 
Igår däremot va han på benen igen och va tillbaka till den vanliga glada lilla oliver vi känner igen så vi bestämde oss faktiskt på em att ta en runda till ikea. Bla för att kolla kök och köpa en ny tv bänk till gillestugan. Det blev en snabb vända då det va extremt mkt folk där, men vi bestämde oss iaf för bänkskiva, diskho, och fick med oss en tvbänk hem.(bilder kommer i v när den kommit på plats) Jag hann även springa in en snabbrunda på MUS för att köpa med mig ett puder oxå. Fint med söndagsshopping!!!
 
Väl hemma så började jag rensa garedroben,ut med det gamla in med det nya som man brukar säga, resultatet blev en hel full papperskasse med kläder, skor och skärp som nu ska lämnas till grannen som ska ner till rumänien.
 
Det va den helgen det, febern på oliver försvann lika fort som den kom tack o lov och vi har fått lite gjort men nu är det dags för en ny vecka. En vecka med jobb, träning, familjemys och som kommer avslutas med en weekend i köpenhamn. Fin vecka med andra ord! Trevlig måndag!

Godmorgon

Det hade behövts ett antal fler koppar än en idag för att göra mig till människa. Huvudet är tungt, halsen svider och påsarna under ögonen hänger ner till knäna.
Ja det ska kännas att det är måndag!


September

Nu är det officiellt höst! Nu är det tillåtet att använda både stövlar, skinnjacka och andra höstiga kläder. Love it!
September månad är fullt av roliga grejer i år. Så mkt att jag tyvärr fått tacka nej till både kräftskiva och festligheter tillsammans med en vän som jag inte träffat på evigheter. Typiskt att allt kul ska komma på samma månad men det är ju inget som inte går att skjuta upp till senare.
 
Två helger inbokade i september räcker för min del och det är inte vad som helst heller utan nu till helgen väntar en helg i köpenhamn. Har redan spanat in en odd molly tunika jag ska inskaffa mig då jag ska göra ett besök i deras butik igen. Likaså Illum ska få sig ett besök oxå. Längtar såå till helgen!
Två helger senare åker vi till halmstad för våran tjejhelg, i våras firade vi ju in våren o nu är det dags att fira in hösten. En helg fylld med tjejsnack, shopping, god mat o dryck och festligheter, kan det bli bättre?!
 
Dessutom det bästa av allt så är det dags för en liten bebis att anlända i september oxå. Inte för vår del utan för våra fina vänner. Vi längtar nog nästan lika mkt som dem och det ska bli så himla roligt!
 
Så ja september ska bli en riktigt rolig månad och den lär bara svischa förbi. Bara vi får vara friska nu..hoppas hoppas!!!

Design