Tillbaka till verkligheten igen...suck!

Tänkte ge er en liten sammanfattning om de senaste dagarna i halmstad.

onsdagskvällen åkte jag och johanna ner och hade en liten äckelkväll till fotbollen. Om ni inte vet vad äckelkväll er så betyder det att man köper hem pizza och vräker i sig massa massa fett tills man håller på att spy. Efter fotbollen tänkte vi att vi skull börja dricka lite när all mat hade lagt sig. Men det blev en öl bara sen så blev vi riktigt sega. Det tar på krafterna att ha äckelkväll!


Torsdagen började med att vi åkte och inhandlade all midsommar mat och dylikt till 11 pers. sedan åkte vi in till stan för att shoppa lite till oss själva. När mamma ringde och frågade va vi gjorde inne i stan så vågade jag knappt säga att vi shoppade. Hon ha nämligen sagt till mig nu några gng att jag shoppar över mina tillgångar. Mm så kanske det är men kul är det=)! Hittade lite grejer iaf en tubtopp,en klänning och en regnjacka...tror det eller ej men det stod typ linda på den..as sööt! Va tvungen att ha den. vågade inte gå in i sko affärerna för det hade förmodligen blivit dyrt då!

På kvällen festade vi och det blev lite mer fest än va det va tänkt den kvällen/natten/morgonen. Gick hem från mile vid halv sju på morgonen...gick för det första fel, gick ut från måsen och svängde in på nästa väg där och va helt säker att ja va hemma. Johanna försökte förklara för mig att ja fortf va på måsen å inte på västervall men jag vägrade att lyssna. Sen såg jag en skylt där det stod måsen ngt så då gick det upp ett ljus för mig att ja fortf va på samma ställe.




  

Vaknade upp två timmar senare den fredags morgonen av att lillen och chrille sitter i min säng och glor..haha..tog en stund innan jag kopplade det men gick iaf upp då va ju fortf onykter förmodligen för jag mådde ju super bra. Sen framåt em när vi skulle bort till mile igen så mådde jag verkligen skit...fick inte ner mkt av all mat vi skulle äta och jag va helt död. Lekarna och det gick kanon iaf tror att de va riktigt uppskattade.

Lite senare på kvällen satt vi några st hemma hos mig istället. Gick och la mig väldigt tidigt den kvällen. Men vaknade vid fyra av att telefonen ringde och då va ja tvungen att gå och öppna grinden sen av d lite svårt att somna om.


     

  

lördagen va jag super pigg och fest sugen så det bara skrek om det haha. Jag marlene, cam, lina, johanna, naz å pacce satt hos mig och festade. Detta va nog den roligaste kvällen av alla..vi satt och pratade gamla minnen, skrattade som bara den, dansade och härmade folk...allt detta finns på film så det ska bli himla kul att se den sen=)!

Sa sedan att vi skulle gå till club moon, men jag fattar inte detta vi säger alltid att vi ska gå dit men likt förbannat så hamnar vi på valentine..skumt det där! men måste säga att tom valentine var bra i lördags... kors i taket lixom! En riktigt rolig kväll detta som jag hoppas vi gör om snart!

Som jag sagt innan tacksam för alla fina minnen...du är saknad!


 

        


Helgen har varit riktigt bra måste jag säga ville verkligen inte åka därifrån. Har ju knappats varit ngn vilo/hälsoresa direkt men fy vad kul vi har haft! Trodde det va ett skämt när kl ringde i morse.

Hur mår johanna idag? haha hon ha inte bott hemma hos oss en enda natt förutom den natten vi va själva då vi hade våran äckelkväll utan hon har bott på måsen hela helgen och igår gick hon och lade sig kl 9 på morgonen haha.. du måste vara riktigt död idag gumman!


Tack alla älsklingar/vänner/bekanta för de här underbart roliga dagarna!


Kommentarer
Postat av: Emil Lindén

Tack själv! Roligaste midsommarn någonsin :]

2008-06-23 @ 13:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design