fy va dåligt!

det har varit riktigt dåligt med sms idag, varför nu detta? ni vet att jag älskar sms så sätt igång och messa mig! har inte fått ett enda på hela dagen..har nog aldrig hänt innan...började nästan tro att det va ngt fel på min mob.. en sms-kaaattastrof! igår pep mobilen som bara den. blir glad varje gång det piper till och innan man ser vem det är ifrån så hinner man tänka tusen tankar vem det kan vara ifrån! Kan inte bara vara jag som blir glad av sms...inte en chans! det behövs mer sms tror jag=)!

Ett av sms:en jag fick igår var från en kompis som jag skickat ett grattis sms till och det märktes att det va alkohol inblandat i bilden eftersom ja har aldrig hört han prata så innan " Tack så mkt din sexiga jävel puss kyss" haha ja hoppas du hade en kul födelsedag!

så alkohol eller inte skicka fler sms speciellt till mig;)! ja ska nog ta å skicka iväg några nu iaf så gör jag förhoppningsvis ngn glad och samtidigt får jag några svars sms oxå så det inte är helt dött i min mob=)! alla blir nöjda och glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design