Tankar och funderingar kring helgen

För det första måste jag fråga, krymper fötterna av alkohol? I fredags morse när ja gick hem glappade skorna som bara den så jag fick sparka av mig dem och gå barfota vilket resulterade i helt håliga strumpor. Sen i lördags var det likadant när vi skulle gå ut. Det var helt omöjligt att gå det va precis som om ja tagit fel skor eller ngt så jag fick gå in på toaletten och stoppa skorna fulla med papper så de skulle passa igen! Konstigt för de brukar ju passa i vanliga fall... har ju storlek 36 men det verkar som ja ha storlek 35 eller mindre med alkohol i kroppen.


Jag måste vara världens snurrigaste människa när jag är på lyset. Fattar inte hur jag kan gå så fel. Jag går vilse både i vmo och i halmstad. Hel sjukt! Och jag lovar det lär inte va sista gng jag går fel i halmstad denna sommaren!


Ålder är också ngt jag funderat på i helgen... kom verkligen inte på hur gammal jag är. Låg och funderade på om jag hade fyllt 24 eller inte... men kom iaf fram till att jag inte gjort det ännu utan det är ca 4 mån kvar. Har missat de senaste åren lite så jag hänger inte med tror fortfarande att jag är 20.


Sedan har jag tänkt på allt som sas i lördags.. vissa grejer är så kul att höra! Blir så glad av att jag får veta sånt! Tack!


Kommentarer
Postat av: marlene

jag kvider i smärta hemma =)

2008-06-23 @ 14:58:51
URL: http://amazingm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design