Tisdag

God morgon alla människor. Själv är jag inte riktigt människa än, är så trött. Kom i säng ganska sent igår så det är df.

Igår efter jobbet va jag eve och marlene och fikade på pelli. Himla mys! Va nog bra att vi gjorde det igår verkar som att man inte kommer att kunna sitta ute och njuta va solen på ett tag. Så nu får ni som ni vill ni som tjatat efter regn, sa ju att det skulle komma!

Efter det åkte jag hem sen började jag laga mat så kom cam och tog över sen..smidigt=). Åt och pratade om allt och inget. Sen va vi lite rastlösa så vi åkte ut en runda strax innan elva cam skulle ändå köpa lite grejer nämligen. Hon va väl inte direkt den mest sociala människan igår tycker mest att hon pratade i telefon... hon verkar ha tagit över min position. Brukar vara jag som sitter i telefon hela dagarna.


Ibland undrar man varför vissa saker blir som dem blir eller kanske inte blir. Kanske är meningen bara men man undrar ju ändå.

Innan jag somnade igår låg jag och kollade på kort från tidigare i år, på tal om det så har tiden gått riktigt fort beror kanske på att man haft väldigt kul! Men iaf vilken tur att man kan ta kort så...minnen... jag är glad att jag har dem!


 



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design