Fredagens uppdrag

Emilia: Visa dina konståkningstalanger och lär ut dem under kvällen.


Sanna: Avsluta varje mening med eng. uttryck t.ex., you know, that´s life, yeah osv.


Marlene: Lukta på folk. undvik att bli upptäckt av "offret". Om du blir ertappad, lukta på dig själv och låtsas som ingenting. Du är knäpp.


Emelie
: Inleda varje mening med "Min mamma..". Kom på dig själv att det var fel inledning och börja om meningen. Sedan avsluta varje mening med ett " Tjoho vad roligt, SKÅL!"


Lina: Berätta för alla om dina bästa sextips/ställningar och visa dem.


Camilla: Du är allas mamma se till att alla äter ordentligt, dricker mkt vatten, inte sätta i halsen, inte snubblar, inga korta kjolar och att vi sköter oss ordentligt. Var överbeskyddande!


Johanna:
Frys till i några sekunder mitt i en (...) mening eller en rörelse som om någon trycker på pausknappen. Fortsätt sedan där du var som om bandet fortsätter rulla.


Mathilda: Prata med dig själv. Ex:-Vill du ha mer att dricka? -Ja tack, gärna - Varsågod!


Sofie: Var överdrivet positiv, allt är så fint, glasen är så fina, alla är så fina, regn är hur bra som helst, vintern är så fin. Du ser positivt i allt så nämner ngn ngt negativt så hittar du ngt positivt i det och säg det på en annan dialekt.


Eve: Avvisa rösten i ditt huvud som befaller dig att göra dumma saker och hotar dig. Ex: "Nej sluta! Jag tänker inte spotta i hennes glas!


Josse: Du vill ha allas uppmärksamhet och imponera på oss, ropa olika namn ofta och säg: kolla här och visa ett trick, t.ex. du dricker flera klunkar ur ditt glas kastar ett chips in i munnen osv.


Hannele: Förklara hela tiden för alla vf du är så populär hos killarna dela med dig av dina bästa raggningsknep och blanda in finska ord i det du säger. Se helt förvånad ut när folk inte förstår vad du menar eftersom du tycker alla borde förstå.


Linda: Blås upp munnen som en ballong när någon pratar med dig. Om någon påpekar ditt beteende, gör raka motsatsen; sug in kinderna.



Detta va fredagens festuppdrag! vissa gjorde sina bättre än andra=)!


Kommentarer
Postat av: Jonna

Tack gumman! :) Mår du bra söt?

2008-10-13 @ 19:14:46
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Jonna

Tack gumms! :) Natti natti sov sött sen! kram

2008-10-13 @ 20:32:50
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: marlene

haha va det df du gjorde så jag som tyckte att du va såå söt och ville ha med det på kort haha, du padssa i uppblåst mun hihi

2008-10-14 @ 09:10:53
URL: http://amazingm.bloagg.se
Postat av: Dress Like a Princess

haha gud vad kul :)

2008-10-14 @ 09:32:02
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: marlene

SÖT VA DU ALLAFALL =)

2008-10-14 @ 10:30:38
URL: http://amazingm.bloagg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design