Söndag

Veckorna kommer och går och dagarna passarera som på räls. Ibland känns det som att veckorna ser precis likadana ut och att de följer ngt sorts schema. Vilket det egentligen inte gör alls utan det är mkt nytt och roligt som händer hela tiden nu. Men samtidigt känns det som om det iaf är samma grund och att det bara är toppen som ändras. Känner att det behöver hända ngt, vill åka iväg, göra ngt nytt som tex hoppa fallskärm eller bestiga ett berg, eller bara göra ngt så litet som en ny tatuering. Ngt måste göras iaf, ska bara fundera ut på vad exakt.

Fredagen blev lite senare än vad som va tänkt, lite fler öl än beräknat, lite för många glas vin och fler cigaretter än vad halsen pallar men jag hade oxå roligare än förväntat. En himla trevlig student och jag hoppas att alla studenter hade lika roligt och har fått ett minne för livet.
Själv ha ja insett att ja måste köpa en strippstång åt mig och syster för är det ngt som tydligen kan roa oss i timtal så är det en sån!

Va sjukt rastlös igår men så fort man kom utanför dörren ville ja bara in igen. Så igår blev det film och fett i soffan.

Nu ska ja kolla it efter ngt nytt ja kan göra sedan blir det till att stiga på tåget igen för det är städning som står på schemat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design