fredag

Guud va skönt det är med fredag! Ska bli riktigt skönt med helg nu och speciellt efter den här dagen som kommer bli riktigt lång. Har en hel del att göra på jobbet och efter jag stressat färdigt här blir det till att städa i lgh. Mega suck! Men ingen ide att gnälla det måste göras.

Så ikväll ska jag bli ett med soffan, är planerna. Planen är även att hjälpa alex att äta upp godiset i sitt påskägg. Han är lite dålig på det där och jag märker att han behöver hjälp av ett riktigt proffs för att slutföra den uppgiften. Kommer bli tufft men ändå ett måste.

Liten parantes.
Precis när jag hade somnat igår så ringer min telefon. Alex var det, wtf, min första tanke är han dum eller. Men svarade iaf och det visade sig att han hade låst in sig på toan och kunde inte komma ut. Hade det varit på dagen hade jag asgarvat åt det men inte mitt i natten.Tanken slog mig först att han får sova där i natt ja ringer efter hjälp i morgon, men inte ens jag kan vara så elak.  Med halvöppna ögon(ville ju inte piggna till) försökte ja hitta en nyckel som skulle passa men det fanns ingen. Efter många försök så kom han iaf ut och vi kunde gå till sängs igen och väl där konstaterade han att nästa gång han går in på toaletten så ska datorn med ifall detta skulle hända igen så han har ngt att göra där inne. Så nu vet ni det, att skulle ni se att alex är inne på fb eller liknande vid skumma tider på natten så är det inget konstigt med det utan bara så att han sitter fast på toa.



kärlek satt som en smäck där!


Kommentarer
Postat av: Anna

Oj, det är så många pass jag skulle vilja prova, så var sa jag börja.



Aerobics, Step, body combat och body balance låter fantastiskt kul. För några år sedan så höll jag på en del med tai chi, mycket långsamma rörelser och det är ju en del av det i balance programmet.

Man ska bara lyckas få med sig någon också, det är ju roligare om man är flera. :)



Tränar du själv eller i sällskap?

2010-04-09 @ 07:51:19
URL: http://qtee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design