nyårsafton

imorgon är det nyårsafton och som jag har sagt hela hösten så bryr jag mig inte så mkt. Känner att jag är i ngn slags mellanålder för nyårsafton hur konstigt det än låter. Det var mer spännande och roligt när man var yngre och det kommer nog bli mer speciellt sen när man blir äldre och har familj oxå. Nu ser jag det mer som en vanlig helg. Vet inte hur jag kommer spendera morgondagen ännu för måste se till att bli frisk först och främst sedan får jag se. är bjuden på 3 olika tillställningar så får se helt enkelt orkar inte bestämma ngt.
Nyårslöften är ingen idé att ge för man håller aldrig det ändå och de är ju till för att brytas däremot tänker jag försöka ta vara på tiden lite mer under året som kommer och se till att göra lite mer saker jag vill göra. Tänker inte bara låta tiden gå utan jag ska ta tillvara på den så mkt som det bara går!

Har ni några nyårslöften?

Kommentarer
Postat av: Elina

Hej! Skön attityd du har. Jag tänker lite så också (trots att jag är...ung?) men nyårsafton blir aldrig så bra som man tänkt sig så jag planerar inte utan hänger bara på :)

2008-12-30 @ 14:33:01
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: marlene

jag har ju mål och inga löften ;) va e det för fester du ebjuden på ?? missade ditt call innan duschade ska iväg nu på möte med lena ringer dej efteråt =) puss å kram

2008-12-30 @ 14:37:17
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: Elina

Jag firar med pojkvännen och hans grabbar på Café opera.. Vill hellre sitta i en utomhus jacuzzi och skjuta raketer men men :P



Å vad bra! Jag vill läsa böckerna nu men jag måste spara dem til thailand (jag slukar också böcker)

2008-12-30 @ 15:52:42
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Elina

Jag håller tummarna för dig! Nu ska jag hem från jobbet. kram

2008-12-30 @ 16:16:40
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: marlene

ja den måste vi stor njuta av nu =) ska bli så underbaaart!

2008-12-30 @ 16:55:57
URL: http://amazingm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design