30 års fest och konstant trötthet

Jag tror att jag lider av konstant trötthet. Helt sjukt var trött jag är hela tiden. Tom i lördags på Gunde svans 30 års fest satt jag och gäspade. Jag funderade starkt på att åka hem till soffan när kl var nio, då är det ngt som är fel! Gjorde aldrig det för tänkte att det va lite taskigt, för som cam sa: det är ju obligatorisk närvaro på sånt här.

En trevlig kväll blev det iaf. Gundes min när han kom innanför dörren var oslagbar, såg lite chockad ut. När det var dags för mat fick jag återigen frågan:

•-          Linda är du hungrig eller?

•-           Ja det är jag!

Börjar undra om jag äter så mkt som folk verkar tro. Jag tycker inte det, jag äter normalt det är ni som äter alldeles för lite tror jag=)!

Umgicks mest med David I och Emil i början av kvällen. Det är alltid lika kul att träffa David I, tjatade på honom att han skulle gå ut den 20e också vilket hade varit kul. Tyvärr lämnade min subgrupp mig redan vid elva tiden men gissa vad, jag klarade mig ändå=)!  Va inga direkta händelser eller skandaler under kvällen utan den var ganska lugn, men trevlig. Det var himla roligt att se att vissa släppte loss så som de gjorde, duracell batteri så det bara skriker om det.


Jag David I och Emil va ute och rökte:

Cam: jaha är det ni som är subgruppen el?

David I: japp det är vi som är super gruppen.

Cam: ehhhh ok


Cam: packe kan inte du gå och be dem sätta på Infinity?

Packe: Camilla nu för tiden har kvinnor också rösträtt och saker att säga till om så du kan gå själv och be om den låten.


Kommentarer
Postat av: marlene persson

haha vilket roligt svar pac fick tilldär haha...jasså du har en egen subclick inte illa du

2008-12-08 @ 08:07:23
URL: http://amazingm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design