Måndag

En riktig födelsedagshelg är till ända. Både Molly och barnens farmor har firats. Molly blev ju 1 år som ni vet och barnens farmor fyllde 60 och firades i lördags.
Det har varit en riktigt fin helg tillsammans med vänner och familj och jag känner mig glad ända in i själen. Vi är lyckligt lottade som har så fina människor runt omkring oss.
 
Nu väntar en ny vecka och en fullspäckad sådan. Det är f.ö väldigt fullt i kalendern tom hela februari ut.
Jag måste säga att även om jag älskar helgerna så uppskattar jag även vardagen med alla rutiner och alla sk måsten.
Veckans planer är, BVC x2, fixa nytt pass, beställa tårtor, gympa med Oliver, gympa med Molly, ut och äta med några tjejkompisar, sjukgymnasten och i slutet av veckan väntar en AW hos en familj som bor på samma gata. Utöver detta så är det som vanligt dagislämning/hämtning, träning och dessutom så ska jag plugga de stunder jag får över. Ja ni läste rätt, jag har börjat läsa lite, en kurs på distans som heter Budgetering i praktiken. Att läsa en kurs, lära mig något nytt och då få utvecklas var ju ett av mina nyårslöften så det passar ju bra. Dessutom är det himla skönt att få använda hjärnan på detta sätt igen. Hur det går återstår att se då det va ett tag sen jag pluggade men kul är det.
 
Ha en fin start på veckan alla!
 


 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design