Vardagsmat

Nu är det snart slut på all ledighet och det är dags för vardagen igen. Tycker faktiskt att det är skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna även om jag älskar att A är ledig o hemma med oss. Men rutiner är bra när det gäller allt och även när det kommer till maten. Nu kommer dock det svåra igen. Vardagsmaten och vad vi ska äta. 

För ett tag sen hade vi matkassen varannan vecka från Ica, familjekassen. Men det va inget som föll oss i smaken. Av de fem veckor vi hade den så var det tre rätter vars recept fick stanna kvar. Resten hamnade i pappersinsamlingen.

Ett av dessa vill jag tipsa om. Speciellt till er som är småbarnsföräldrar då detta är ngt barn oftast gillar.


En version av tacogratäng. Enkelt, smidigt och väldigt uppskattat åtminstone här hemma. Har man småbarn så tycker jag att den här rätten tillsammans med en god sallad och lite bröd passar perfekt som fredagsmat då man vill ha ngt snabbt men som ändå har lite fredagsfeeling över sig.




Är det någon som testat City gross matkasse? Vi är lite sugna på att testa den nämligen men vill gärna höra lite hur den är först.



Kommentarer
Postat av: Emelie Jalonen

God fortsättning på det nya året! Vi körde city gross matkasse innan, men det är va: 1 årsen! Vi gillade den jätte mycket! Men det är mycket lagat från grunden (det är ju bra, men tar lite extra tid)! Testa!!! 👍

Svar: Tack detsamma Emelie 😊
Ja vi får nog ta å testa den kassen oxå nu framöver!
Ha en fin trettondagsafton . Kram
Linda

2015-01-05 @ 09:56:34
Postat av: Linda Nyström

Vi tyckter att city gross är way better än Ica... Ica var massa konstiga recept ju... City gross har dessutom bara färska råvaror och viktigast bara svenska så långt det går :)

2015-01-05 @ 18:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design