Sjukstuga

Fredagskvällen/natten blev inte riktigt som vi tänkt oss då Oliver vaknade efter en dryg timme efter vi lagt honom och knappt kunde andas.
 
Han hade varit hemma i går från dagis då han hade feber när han vaknade men att han va sjuk va inget man märkte på honom. Men på kvällen blev han sämre då febern steg upp till nästan 40 grader och han va allmänt hängig.
Han vaknade som sagt och kunde knappt andas och det lät riktigt otäckt. Vi misstänkte direkt att det va falsk krupp, ngt han aldrig haft tidigare men som kusinen haft flera gånger så vi kände igen symptomen. Vi tog på han kläder och satte oss ute med honom samtidigt som vi ringde till sjukvårdsupplysningen.
 
Det låter ju så otroligt hemskt när de kippar efter luft och det är en himla tur att Alex är så lugn av sig för jag fick nästan panik.
Tjejen i telefonen berättade vad det berodde på ( himla imponerande och modigt att de kan dra såna slutsatser över telefon...hrmpf) och sa vad vi skulle göra. Själv hade jag ju tagit på mig kläderna och va redo för att åka upp till akuten.
 
Efter ett tag släppte det iaf och han somnade om. Jag vet att falsk krupp inte är ngn fara men fy sjuttsingen va otäckt det låter.
 
 
När man är sjuk så får man lördagsfikat serverat på sitt rum och man får tom ett kinderägg.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design