Graviditetsupdate

Trots att dagarna och veckorna rullar på i en väldans fart så känns det inte så när det gäller graviditeten. Där känns det som om jag mest står och trampar och inte kommer ngn vart.
Jag tror att det är många som tycker och tänker att det är dags att börja slappna av nu. Men det är lättare sagt än gjort. Finns inget annat jag hellre vill än att just kunna slappna av, få njuta av graviditeten och faktiskt börja tro på att jag ska bli tvåbarnsmamma om några månader. Men det går inte. Jag försöker men det går bara inte.
 
Min bm säger att jag måste försöka ta till mig det här och glädjas åt min graviditet. Men det handlar inte om det, det är klart att jag är glad. Jag är överlycklig, nästan lite för glad. Speciellt när den lille lever rövare i magen och sparkar utav bara sjuttsingen. Tänk att en spark i magen kan göra en så lycklig!
Men så fort den lille inte gett sig tillkänna på ett tag kommer oron. Har det hänt något? Har bebisen dött nu? Har den kanske gjort en så livlig kullerbytta att den råkat göra en knut på navelsträngen ? osv osv  Sådär håller jag på...
 
AngelSound har jag köpt för att försöka stilla oron när den väl flyger på mig. Men tror att det egentligen är på gott och ont att ha en sån här då det kan vara svårt att hitta hjärtljudet ibland och på så sätt säkert oroa mer än nödvändigt. Men hittills har det lugnat mig då jag hittat och fått höra hjärtljuden varenda gång.
Jag gör allt som går för att försöka dämpa oron och hade jag kunnat hade ja även köpt en ultraljudsmaskin. Men då även jag måste inse att det är en omöjlighet så jag får nöja mig med Angelsound.....
 
 
Hade ett möte med Gunnervik på sjukhuset idag angående mitt kommande snitt och det är en människa jag gillar skarpt. Hon lyssnar, tar en på allvar och hennes stöd betyder enormt mycket. Är otroligt tacksam för det.
 
Jag försöker att intala mig själv att jag faktiskt väntar barn, inte missfall och att den här gången kommer det att gå bra. Det är som sagt svårt men jag försöker och jag är glad för varje dag som går. Det betyder en dag närmre målet, en dag närmare då vi äntligen kommer att få träffa våran lille prick!
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Hej!
Jag känner inte dig, men har läst din blogg läääänge, av och till.
Har nog aldrig kommenterat? Iallfall, ville bara gratulera till bebisen och hoppas att du snart mår lite bättre och känner dig tryggare. Men det är såklart inte lätt med det du har i bagaget! Förhoppningsvis kommer du känna bebisen bättre och bättre ju trängre den får i magen och det kanske hjälper dig att slappna av lite. Jag har själv aldrig fått missfall men jag kan tänka mig hur tungt det måste vara, särskilt flera efter varandra, och så sent i graviditeten =( Inte konstigt att du tagit skada av det och blivit lite "nojig". Jag är övertygad om att allt kommer gå bra! Vet ni vad ni ska få? Jag tror det blir en liten tösabit! =) Skönt att du har någon på sjukhuset som du kan lita på och att du känner dig trygg med att du ska få snitt! Allt kommer gå bra.. Lycka till!
Kram från en läsare =)

Svar: Hej Julia och tack så mycket:). Hoppas att det är som du säger att ju längre det går desto säkrare blir jag. Risken är nog att det blir en rejäl chock annars när det väl är dags ;).
Vi har kollat könet men det är inget som jag litar på fullt ut. Det blir vad det blir:)!

Tack igen! Kram Linda
Linda

2013-10-22 @ 23:36:58
Postat av: Christine

Jag förstår dig så väl! Nu har jag inte blivit gravid än, för min förbannade kropp har inte fattat att den inte är gravid fortfarande. Märklig mening, men så är det. Men hur som helst, jag tänker precis som dig. Ska jag våga bli gravid igen? Vad händer när jag kommer till veckan där allt tog slut förra gången? Och om man kommer förbi den, kommer det verkligen gå vägen för det? Men vet du, jag tror att man bara får go with the flow, hur svårt det än är. Och försöka lägga de dumma tankarna åt sidan. Det kommer gå bra! Och ni kommer få ert lilla mirakel! Tredje gången gillt <3

2013-10-24 @ 16:02:24
URL: http://kirsten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design