Älskade barn

Vilken dag det va igår.
Precis innan jag skulle ge mig iväg till träningen så ramlade oliver in i elementet och slår sig rätt bra. Blodet bokstavligen forsar ur munnen och jag som inte hade mkt till kraft igår klarade inte av att se det. Höll på att trilla ihop då detta verkligen va pricken över i:et på en rätt kass dag i allmänhet.
Hade god lust att gå och hämta en slägga ( om vi haft ngn då) och skada elementet kraftigt då den gjort vår lille kille illa.

Efter ett par rådsamtal med akuten då de sagt att de ändå inte kan göra ngt och mkt mys tillsammans i sängen så somnade till slut oliver med en fläskläpp rikare. Ska ta kontakt med tandläkaren idag för det man är rädd för är ju att tänderna kanske skadats. Akuten sa att de röntgar ändå inte så små barn men tänker ringa iaf.
Vet att barn slår sig och förmodligen kommer oliver göra det fler Gng men glöm min förra önskelista jag har en ny önskan. Jag önskar att oliver aldrig aldrig mer skadar sig!

Vårt hjärta


Kommentarer
Postat av: Malin

Har du ringt tandläkaren? Vad sa de?

Fick ni inte komma så ge dig för tusan inte! Superviktigt att det blir dokumenterat i deras pappar och att de tittar på munnen så att försäkringen gäller om det senare i livet uppstår tandproblem på grund av detta. Du ska också rapportera till försäkringsbolaget ifall det blivit någon skada

Svar: jodå vi ringde tandläkaren å vi fick komma dit. Tänderna satt där de skulle det va "bara" ett jack i läppen. Men så nu är det dokumenterat iaf, likaså hos försäkringsbolaget. Fasen vad jobbigt det är när de slår sig, tycker oliver blivit ännu mer klumpig nu, eller bara mer oförsiktigt kanske man ska säga.
Linda

2012-09-30 @ 18:30:31
URL: http://moojliin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design