Måndag

I början av helgen trodde jag inte att det skulle hända så mkt här hemma eller att jag skulle få ngt gjort då allt gick ut på att ta hand om Oliver, i fredags och i lördags hade han över 39 grader och han begärde väldigt mkt uppmärksamhet. Jag fick mest gå runt o bära på honom, allra minst lämna rummet där han va. Så i lördags kollade vi på ex antal filmer o bara myste.
 
Igår däremot va han på benen igen och va tillbaka till den vanliga glada lilla oliver vi känner igen så vi bestämde oss faktiskt på em att ta en runda till ikea. Bla för att kolla kök och köpa en ny tv bänk till gillestugan. Det blev en snabb vända då det va extremt mkt folk där, men vi bestämde oss iaf för bänkskiva, diskho, och fick med oss en tvbänk hem.(bilder kommer i v när den kommit på plats) Jag hann även springa in en snabbrunda på MUS för att köpa med mig ett puder oxå. Fint med söndagsshopping!!!
 
Väl hemma så började jag rensa garedroben,ut med det gamla in med det nya som man brukar säga, resultatet blev en hel full papperskasse med kläder, skor och skärp som nu ska lämnas till grannen som ska ner till rumänien.
 
Det va den helgen det, febern på oliver försvann lika fort som den kom tack o lov och vi har fått lite gjort men nu är det dags för en ny vecka. En vecka med jobb, träning, familjemys och som kommer avslutas med en weekend i köpenhamn. Fin vecka med andra ord! Trevlig måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design