Köpenhamn

Hade en jätte trevlig vistelse i Danmarks huvudstad i helgen. Det blev inte bara studiebesök under vistelsen utan det blev en hel del annat oxå, bla god mat o dryck. Jag kände mig helt uppblåst när ja kom hem efter allt man ätit. Alltid kul att träffa arbetskamraterna utanför jobbets väggar oxå då alla är så mer avslappnade. Sen är det riktigt kul att man får se sånt man aldrig hade sett annars. Tex så stannade vi i Malmö för ett besök på Turning Torso och jag kan ju villigt erkänna att jag va inte jätte kaxig när vi va högst upp. Besökte även ett flertal andra ställen och man kan ju inte säga annat än att arkitekturen i danmark är rätt häftig, ganska annorlunda och mer vågat än här hemma i Sverige.
 
Jag gillar verkligen Köpenhamn, tycker det är fint och jag gillar att strosa runt på Ströget, äta gott i Nyhavn, ta en kall öl på en mysig pub mm.
Besökte givetvis Odd Molly butiken när vi va där och en tunika/tröja fick följa med hem. Ingen speciell tröja alls utan ett vanligt basplagg. Tänkte att man kunde ha den till ett par lackleggings då den är längre där bak eller ett par slitna jeans. Upptäckte dock att jag inte hade några jeans hemma som passade men det är ju lätt fixat.
Hade tyvärr ingen kamera med mig så några vidare bättre bilder blir det inte, bara enkla mobilbilder av den sämre kvaliten så dem vill jag inte bjuda på. Men vet att det togs bilder av många andra så kan låna några av dem framöver.
 
 
 
(bilden är lånad från country dreams)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design