05.10

Startade vi dagen idag. En aning tidigt en lördag kan man ju tycka. Oliver håller tydligen inte alls med för han skulle sparka poobo(fotboll) med pappa. Alex fick knappt vakna till då Oliver drog av han täcket och började dra han i armen så de kunde spela.
 
Det positiva med att starta dagen så tidigt är ju att man hinner med en hel del, städa, träna, baka frallor, tvätta mm. Mindre positivt är ju att man börjar bli trött redan nu.
Ikväll är det dags för bowling och sedan vidare för lite mat och med tanke på våran tidiga uppgång så ska det bli intressant å se hur länge vi orkar. Man har ju inte riktigt samma ork som man hade innan. Men samtidigt är jag inte den som är den, så det kommer nog gå bra . Hur som haver så ska det bli riktigt roligt att träffa alla.♥
 
Litet snabbt tips om ni ngn gng ska slänga ihop lite frallor. Gör rosenbröd, perfekt till helgfrukosten, inte ett dugg nyttigt dock men desto godare.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Christine

Om det är till nån tröst kör vi också på dessa tidiga morgnar! Jag älskar verkligen våren, men dessa tidiga morgnar. Blä! 7 inga problem, men innan 6 nej tack!

Svar: håller med, innan kl har slagit 6 så e d för tidigt helt klart. Hoppas på att detta bara e en kort period han har just nu ;)
Linda

2013-03-24 @ 08:52:07
URL: http://kirsten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design