Victoria Milan

Förstaa gng jag såg reklamen till victoria milan så trodde jag på allvar att det va ett skämt. För det fanns inte i mitt huvud att man kunde göra reklam för en sån idiotsajt där man uppmanar gifta och människor i förhållanden till att vara otrogna.

Såg på debatt igår och då tog de upp det ämnen oxå. Vissa tyckte att en sån sajt behövdes för att få upp gnistan i ett förhållande som kanske är lite dött.
VD:n för victoria milan tyckte att en sån sajt behövdes, men han tycker inte det är ok att hans fru är med där, lite dubbelmoral där om du frågar mig.

Jag kan inte förstå
att det kan vara ok att göra reklam för en sån sajt där man uppmanar folk till att göra ngt som är fel. Och en så jäkla dålig slogan som att man ska skapa lite extra krydda i sitt förhållande och att det skulle hjälpa till om man är otrogen. Va är det för idioti!?!

Jag anser att har man problem i sitt förhållande så ska man ta upp det med sin partner, tror definitivt inte att det hjälper att vara otrogen. Hur sjutton kan det göra saker och ting bättre, snarare värre.

De påstår att det är mer ärligare och öppnare med den här sajten, för vem undrar jag då? Knappast mer ärligare för partnern som blir bedragen och förd bakom ljuset eller för barnen i familjen som blir drabbad. Och öppnare?, folk som sitter gömda bakom en dataskärm och kan va vem som helst. Är det inte öppnare att helt enkelt bara vara det på krogen i så fall?!

Folk är otrogna ändå utan victoria milan, det behövs inte finnas en sajt som uppmanar till att vara det.
Jag vet att det inte går ju att förbjuda sajten men jag tycker absolut att man ska sluta göra reklam för ngt som gör folk illa! För det är precis det den gör, jag kan inte se hur en sån här grej kan hjälpa ett förhållande till det bättre.
Men rätta mig gärna om jag har fel och förklara för mig i så fall hur ett förhållande kan bli bättre genom att uppmana folk att ljuga, smyga runt och bedra.

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha ja det är så jävla sjukt både jag och sambon höll på att dö i bilen när reklamen för sajten gick, hur sjukt är det inte?! Fattar nada. Så jag håller med ditt resonemang helt och hållet! Så fruktansvärt att uppmuntra folk till "otrohet" för det är faktiskt det jag kallar det om min sambo skulle vara ute på en sajt och börja flirta och skriva sexiga grejor till andra tjejer. Fy tusan. Näe behöver man lite extra gnista i förhållandet kan man hitta på andra grejor som inte sårar eller förstör, såsom en boka en hotell natt TILLSAMMANS, eller åka på en mini weekend.



Kramar!

2011-03-28 @ 11:24:42
URL: http://fearsofjune.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design