Söndag

Jag vet att helgen inte är slut riktigt än, men det är ändå söndag och det betyder att den är på väg att ta slut. Och den här gng har den verkligen gått fort. Men tror det beror på att ja kom hem rätt sent i fred och sen sov bort hela lörd em. Har märkt att det inte går att planera allt för mkt för orken finns inte riktigt där, så idag ha ja varit och veckohandlat och det va dagens uppgift.

Nu är det sista arbetsveckan för min del vilket faktiskt ska bli riktigt skönt. Hade tänkt att arbeta längre, för man känner sig på ngt sätt som en quitter, som en latmask. Eftersom man känner ett sorts ansvar för sitt jobb och inte vill lämna ngt el ngn i sticket. Nu menar inte jag att att jag tror att mitt jobb står å faller om jag är där el ej men man vill ändå inte orsaka mer jobb för ngn annan.  Jag gillar mitt arbete och mina arbetskamrater, de flesta iaf finns en del undantag kan ja ju erkänna, men man är lojal och vill att allt ska gå så bra som möjligt.
För det gör riktigt ont i en att se när ngn annan har fullt upp och är helt sönder stressad , man vill ju så gärna kunna hjälpa till så mkt man kan. Därför kan ja bli så irriterad när jag märker hur vissa beter sig.

Ett litet blurrigt inlägg kanske,  men vilket fall så ska det bli riktigt skönt att detta är sista veckan för min del. För känner både att ja behöver mer vila samtidigt som jag börjar bli lite överflödig där nu när hon som ska ta över min tjänst har lärt sig det mesta.

Trots att det varit svårt så har jag nu tagit till mig vad min bm och de i min närhet har sagt till mig så det är med gott samvete som jag går på mammaledighet efter den kommande veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design